Routesafe Anmeldelser

4,8

Super godt kursus! Peter er uden tvivl en af de bedste instruktører, jeg har haft. Han kombinerer faglighed med en nærmest stand-up-komiker-agtig humor, som gør undervisningen både sjov, spændend... Se mere

Jeg har altid hørt at førstehjælpskursus til kørekort skulle være så nedern og langtrukken, men det syn fik jeg ikke efter en smaddergod oplevelse. Fyldt med humor og gode snakke gennem alle 8 time... Se mere

Jeg havde virkelig ikke set frem til 8 timers førstehjælp, som jeg har fået af vide, skulle være spild af min tid. Alle fordommene om førstehjælp blev fejet til gulvet efter dette kursus! Lærer... Se mere

Smid alle fordomme om et tørt og kedeligt førstehjælps kursus. Særdeles lærende og fantastisk sjovt samtidigt. Mine forventninger blev i hvert fald overgået - og mit syn på vigtigheden i dette fag... Se mere

1. Uddannelse og undervisning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Førstehjælp til dit kørekort. Det lovpligtige kørekort-kursus i færdselsrelateret-førstehjælp, på den fede måde og uden aflysninger! Varighed: 7 timer. Afholdes centralt i Kolding

Helt fantastisk kursus!

Helt fantastisk kursus, med utrolig dygtig underviser der fik undervisningen gjort sjov og spændende. Virkelig lærerigt med en god blanding af teori, gruppearbejde og øvelser i praksis. Helt klart en kæmpe anbefaling herfra!

5. november 2017

Nedladende sprog

Egenligt var kurset fint og vi lærte hvad vi skulle med en aktiv og deltagende undervisning. Men jeg kan slet ikke anbefale kurset da underviserens sprog var groft, nedladende og generaliserende. Flere gange i løbet af de 8 timer var det ubehageligt at være i rummet, bare den nødvendige ting at stille spørgsmål vakte ihvertfald for mig stor ubehag.

27. september 2017
Routesafe-logo

Besvarelse fra Routesafe

Hej Kirsten

Først tak for de trods alt pæne ord. Vores primære opgave er at lære folk førstehjælp og gøre dem gode til det.

Vedrørende din klage til tonen på kurset, så er vi kede af at du vælger at udtrykke den offentligt - fordi en offentlig klage også kræver et offentligt svar og vi frygter lidt, at svaret også vil blive opfattet som nedladende, men omvendt må vi jo også svare ærligt på den konkrete sag.

Der er klare krav for at kunne bestå kurset. Disse og hele præmissen for afvikling af kurset aftales mellem elever og lærer ved kursus start. Disse ”spillereregler” er vi er bekendt med at du ikke fik med, da du kom en hel del forsinket – faktisk så forsinket at du måske reelt burde havde været afvist grundet fravær.

Vi har fuld forståelse for, at når man kommer ind midt i en undervisning kan det være svært at få hele sammenhængen med. Det ændrer dog ikke ved de krav, der er til at bestå kurset.

Førstehjælpen kan kort opdeles i hjælp til vågne og til bevidstløse. Kan man ikke skelne mellem disse to tilstandstyper indfrier man ikke kravene og kan derfor ikke bestå kurset. Lige i dette tilfælde var der en usædvanlig stor forvirring om disse to tilstande. Instruktøren indrømmer en klar frustration grundet denne forvirring. Efter mange, tidskrævende og gentagende spørgsmål, som tydeligt viste at man ikke kunne skelne mellem vågen og bevidstløs, fik instruktøren sagt: ”Nu må det her simpelthen stoppe. Det kan ikke være så svært at skelne mellem vågne og bevidstløse.”

Indrømmet formuleringen kunne have været pænere og vi er kede af den virkning den har haft på dig og vi vil gerne undskylde herfor. Vi er dog meget glade for at der kom styr på det og at du bestod – det er jo vores primære mål, trods de udfordringer der har været. Derfor er vi også meget glade for at du roser os for vores faglige indhold i kurset. Dette skal du have stor tak for.

Henriette, næstformand.

Super godt

Super godt, det gik over alt forventning. Man behøvede ikke kun at snakke førstehjælp hele tiden men kunne også snakke om politikker osv. Utroligt spændende og ikke mindst lærerigt.

13. september 2017

Rigtig godt kursus

Rigtig godt kursus. Blev mødt med en åbenhed og at det tørrer blev blandet med noget humor.
Det eneste jeg har på det er at for mig er 8 timer i træk (mellem kl. 14:30 til 22:30) ret meget på en hverdag, men det er bare mig.

30. maj 2017

8 Timer???

Mange af mine venner havde fortalt mig om hvor forfærdeligt førstehjælp var, og hvordan det virkelig bare var den lange død, men det var slet ikke det jeg oplevede til undervisning af Peter H. Ø

20. april 2017

Fantastisk

meget positivt dag med en dejlig varm og indbydende person, der formår at formulere tingene så man forstår dem. samtidig med god humor så timerne flyver afsted. Ville klart Anbefale Peter og routesafe 5 stjerner herfra👍🏽

22. marts 2017

Super godt

Instruktøren havde en god humor og en masse energi, der gjorde det mere interessant at deltage i kurset, og der var styr på tingene.
Jeg vil gerne anbefale det til andre

17. februar 2017

Fantastisk kursus!

Det har været sjovt og spændende på samme tid. Stemningen var generelt god. Kan klart anbefales, hvis man gerne vil underholdes lidt samtidig med man lærer. ;)

17. februar 2017

God, sjov og spændende undervisning

Jeg synes det er et godt og spændende kursus. Det lægger meget vægt på at du skal kunne overlevelses kæden og abc princippet. Ud over det bliver der brugt nogle gode cases, som man kan relatere og eller forstå. Der bliver lagt noget komik ind i en lille del af undervisning, så man ikke kommer til at kede sig. Og det praktiske bliver vist på en sådan måde at man nemt forstår hvad opgaven går ud på, men gør man det er man mere end velkommen til at spørge læreren. Alt i alt vil jeg anbefale dette kursus om så det er på obligatorisk grundlag (køreskole), eller bare fordi man vil lære førstehjælp.

25. januar 2017