Ongeïnteresseerd in particulieren klanten die voor een goede 1,5-2k willen afnemen. Selectief in het maken van offertes. Kan soms wel en soms niet voor dezelfde producten (dit weten ze niet onderling... Se mere
Een WIFI extender besteld die afgebeeld stond op de site. I.p.v. deze extender te mogen ontvangen, kreeg ik hetzelfde type maar een nieuwere versie toegestuurd, terwijl het mij om de oudere versie te... Se mere
Routershop deelt zonder toestemming persoonlijke gegevens met derden zoals trustedshops.nl die je vervolgens gaan spammen voor een review. Na het plaatsen van een negatieve review met de gegeven li... Se mere
Nieuwe wifi besteld vanwege het feit dat de huidige wifi niet tot achter in de tuin reikte. Geinstalleerd en we hebben inderdaad wifi in de tuin , echter van het wifi signaal ( 1 puntje en 2 boogjes... Se mere
Om Routershop.nl
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Routershop.nl is dé specialist op het gebied van netwerkoplossingen en is onderdeel van KommaGo.Kontaktoplysninger
Savannahweg 25c, 3542AW, Utrecht, Holland
- 030-669 1222
- info@routershop.nl
- www.routershop.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Uitstekende service!
Duidelijke informatie over het product en de volgende dag in huis via track & trace e-mail te volgen!
Doen wat ze beloven.
Voordat ik mijn bestelling plaatste ben ik telefonisch keurig te woord gestaan om mijn vraag te beantwoorden. Ze boden zelfs aan om het product tijdelijk te reserveren als ik niet gelijk in de mogelijkheid was om te bestellen. Dat is service met een persoonlijke touch. Mijn bestelling was netjes de volgende dag in huis en voor een scherpe prijs. Top dus!
gewoon heel erg goed
Goed geholpen, goed advies en prijs is ook erg goed.
Uitstekende service, snelle levering, goede kennis van te verkopen produkten
Routershop heeft vakkundige kennis in dienst, vragen worden beantwoord zonder haastwerk, tijd voor de klant, en levert zoals belooft de volgende dag, product stevig verpakt Een aanrader voor iedereen.
gebruiksvriendelijke webshop met snelle levering.
Op de website is makkelijk te vinden waar je naar zoekt. Snel wordt je bestelling geleverd, waarbij je via e-mail geïnformeerd wordt over de voortgang. Kortom: geheel naar wens.
Doen gewoon wat ze beloven.
Vandaag besteld, morgen geleverd.
Zonder poespas.
Goede service voor bizar weinig geld
Ik snap niet zo goed hoe het zo goedkoop kan zijn, maar ik had voor een paar euro een internetkabel, zonder problemen thuisbezorgd. Zou zeker opnieuw hier bestellen.
Prima service en prima prijs, Cisco IP GPA303 doet wat ie moet.
Handige website.
Betrouwbare verzending. Helpt dat je meteen een link
van de Pakketbezorger krijg.
Prima prijs.
Wel wat gezoek in de aansluiting, maar werkt inmiddels prima.
Veel makkelijker dan ik dacht.
goede en snelle levering
De bestelling was compleet en netjes verpakt en op tijd geleverd.
Uitstekende levering en service
TP-Link router
op 1 mei een TP-LINK C7 Router besteld, en de volgende ochtend in huis
en zeer tevreden over de router snel en stabiel!!!
DUIDELIJK, SNEL, EN GOED.
Eerste bestelling op deze site is prima verlopen.
Ook het feit dat als een product niet voldoet je het bibinnen 30 dagen terug mag sturen geeft mij een goed gevoel.
Erg fijne leverancier
We werken vaak samen met Routershop of één van de andere afdelingen van Kommago. Erg prettige leverancier met deskundig personeel en stipte leveringen.