Ongeïnteresseerd in particulieren klanten die voor een goede 1,5-2k willen afnemen. Selectief in het maken van offertes. Kan soms wel en soms niet voor dezelfde producten (dit weten ze niet onderling... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Een WIFI extender besteld die afgebeeld stond op de site. I.p.v. deze extender te mogen ontvangen, kreeg ik hetzelfde type maar een nieuwere versie toegestuurd, terwijl het mij om de oudere versie te... Se mere
Virksomheden har svaret
Routershop deelt zonder toestemming persoonlijke gegevens met derden zoals trustedshops.nl die je vervolgens gaan spammen voor een review. Na het plaatsen van een negatieve review met de gegeven li... Se mere
Nieuwe wifi besteld vanwege het feit dat de huidige wifi niet tot achter in de tuin reikte. Geinstalleerd en we hebben inderdaad wifi in de tuin , echter van het wifi signaal ( 1 puntje en 2 boogjes... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Routershop.nl
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Routershop.nl is dé specialist op het gebied van netwerkoplossingen en is onderdeel van KommaGo.Kontaktoplysninger
Savannahweg 25c, 3542AW, Utrecht, Holland
- 030-669 1222
- info@routershop.nl
- www.routershop.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Alles wat ik verwacht van een webshop
Ik was op zoek naar een Zyxel GS1920-24. Via tweakers.net kwam ik uit bij routershop.nl. De levering was snel en corect. Alles was netjes verpakt.
Prima service en product
Voor de wifi extender op zoek gegaan naar een internet bedrijf dat snel een goed product kon leveren. En dat hebben we bij routeshop.nl gevonden. Het gekochte product voldoet aan al onze wensen. De beoordelingen voor het product maakten de keuze makkelijk.
Snelle levering, prima prijs!
Snel geleveverd (next day) en een erg goede prijs voor een goed product.
Snel & zonder problemen
Na 1 dag de bestelling ontvangen zonder problemen.
Uitstekende en snelle levering.
Na mijn vraag via de chat op hun site of zij konden leveren wat ik wilde hebben vertelde ze mij dat het nog te nieuw was. Kreeg enige tijd daarna daarna een mailtje dat ze het binnen hadden. Besteld en de volgende dag had ik het in huis.
Prima service en levering
Bestelling en afwikkeling van een DOA
Ik had een router en 3 wifi usb sticks besteld. De router en de 1e stick werden meteen opgestuurd en de usb sticks een dag later nageleverd. Helaas bleek de router een dead on arrival te zijn. Na het invullen van het RMA formulier had ik nog geen reactie gehad, maar tijdens het nabellen heb ik mij spoed aangegeven het gaarne nog voor het sluiten van het postkantoor retour te zenden in de hoop voor het weekeind alles binnen te hebben voor het project dat ik uit moest voeren voor iemand. Zo gezegd zo gedaan, 2 minuten later een RMA nummer ontvangen. Volgende dag netjes een melding gehad dat de router inderdaad een DOA betreft en ik kreeg diezelfde dag nog een nieuw exemplaar retour gestuurd! Geen lange onderzoeks tijden, geen ellenlange reparaties pogingen. Nette snelle test en meteen gehandeld. Dank! Het project is daardoor zonder complicaties gelukt!
Goede service.
Snel en goed geholpen met deskundig advies. Vervolgens is er gezorgd voor een snelle levering.
Mijn complimenten
Ik koop graag via de webwinkels van Kommago.
Zeer regelmatig maak ik gebruik van de Kommago webwinkels. Ik ben ZZP'er in de Telecom, ICT, cloud en website branche. Apparatuur voor mijn klanten (denk hierbij aan routers, voip apparatuur, nas en computeronderdelen) koop ik regelmatig via Kommago. De prijzen zijn goed en de medewerkers zijn telefonisch goed bereikbaar en hebben kennis van zaken, ook als het gaat over zeer specialistische kennis.
Goede service en goed product
Mij dlink router d745 is de ideale reis router. Zijn functies als wifi versterker en wifi hotspot zijn zoals beschreven en kunnen de wifi verbinding in hotels voor meerdere gebruiker sterk versimpelen en een stuk goedkoper maken. Een echte aanrader
Snel geleverd
Eerst een vraag gesteld deze was zeer snel beantwoord dat heeft me besloten hier ook maar te kopen.
oplosing
Onderdeel dat moeilijk te leveren was is zonder problemen gratis gewisseld tegen een duurder model !!!!!
Wel zelf moeten bellen na dat er na een week nog niets was ge levert
Goede service en Kennis van zaken
Ik heb regelmatig zaken gedaan met Routershop en andere winkels van Kommago. Niet alleen leveren zij goede producten tegen een scherpe prijs maar daarnaast heeft het personeel ook kennis van zaken en ze kunnen uitstekend meedenken en zijn oplossingsgericht als er zich toch problemen voordoen.
Als gevolg hiervan staan ze in de top 3 van mijn favoriete leveranciers
Overzichtelijke site en snelle levering
Ik kon mijn product zonder problemen vinden en bekijken. De bestelling lag de volgende ochtend al thuis. Echt super.
Fantastische router
De standaard wifi in het modem van Ziggo voldoet echt niet bij ons in huis. 4 gezinsleden met even zoveel iphones, ipads, laptops, om dan nog maar te zwijgen over spelcomputers tv's apple-tv's en radio's die allemaal met wifi verbonden zijn.
Voor jaren terug al een extra router aangeschaft maar deze bleek nog wel steeds voldoende dekking te bieden, maar kon de gevraagde data echt niet meer aan.
Ik heb mij toen laten voorlichten en twijfelde tussen deze router en die van 1 stap lichter (en goedkoper) Ik ben blij dat ik voor deze ben gegaan. De router staan bovenin in de meterkast en heb werkelijk overal snel internet, en geen mopperende huisgenoten meer over haperende verbindingen met netflix of fifa op de playstation. Zelfs achter in de tuin zo'n 30 meter van de meterkast ongestoord tv kijken op de app van ziggo..
Ook het installeren ging ook kinderlijk eenvoudig, net als het aanmaken van een gastnetwerk, wat noodzakelijk werd omdat er meerdere netwerkschijven aan de router bekabeld zijn verbonden...
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.