Rosebikes Anmeldelser

1,7

Meget lange svartider, Lang sagsbehandlingstid, tager ikke ansvar for produktionsfejl på deres produkter. Vær opmærksom på at flere af deres stel kun har 2 års garanti. Hold Jer væk!

Jeg har bestil en saddel og nogle pedaler for fire uger siden. Jeg har endnu ikke modtaget noget, jeg har heller ikke fået en mail om afsendelse. Derudover har jeg taget kontakt til dem på mail, m... Se mere

På trods af det er en dansk hjemmeside på dansk domæne, skrevet på dansk og hvor alle varer er vist i danske kroner skal du ikke regne med at det er prisen på varen. Dette skyldes nemlig at vare... Se mere

1. Cykelbutik
  2. Cykelværksted
  3. Butik med cykeltilbehør

ROSE Bikes har en historie som næppe noget andet mærke i cykelbranchen: Udviklingen fra en lille forhandler til en internationalt orienteret, digital omnichannel-virksomhed er unik i branchen. Vores racercykler, mountainbikes, e-cykler, cyclocrossere og trekkingcykler er designet af vores udviklere i vores hovedkvarter i Bocholt, samlet i hånden på vores værksteder og derefter sendt til hele verden.

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Fungerer fint

Har bestilt en enkelt gang hos Rose, fungerede helt fint. Synes dog, at de tit er en snert dyrere end de andre tyske webshops.

17. juni 2014

Efter en bestilling, hvor jeg havde glemt at anvende min rabatkupon, valgte Rosebikes.dk at sætte den ind manuelt, selvom dette ikke var nødvendigt. Derudover en nem og overskuelig hjemmeside, med gode beskrivelser, priser og videoer om produkterne.

19. marts 2014

Super service og god dialog

Bestilte et sæt cykeltøj, som viste sig var for stort. Fandt ud af, at de havde en dansk support, som jeg havde god dialog med, hele vejen.
Fik byttet bukserne til et nummer mindre, og byttet trøjen, til en anden, som kostede det samme.

Skulle lægger ud for at få sendt pakken retur, efter de havde sendt den nye pakke til mig, overførte de pengene.

Priserne er ok.
Leveringstiden er ok.

Det blive ikke sidste gang jeg handler der.

4. oktober 2013

Bestil og vent en uge, så har du dine varer

Endnu en dårlig leverings-oplevelse med Rosebikes. Har ventet i mere end en uge på mine varer (alle på lager). Hvor dum kunne jeg være at bestille hos Rosebikes igen, når det nu var samme historie sidst jeg bestilte, -arhhhhh :(

23. august 2013

Suveræne priser, og hurtig levering

Jeg har lige købt mig en ny cykel da min gamle blev stjålet inden for et 1 år. Jeg var derfor på udkig efter en lås der denne gang kunne holde tyvene på afstand. Jeg faldt over Rosebikes.dk der havde den lækre foldelås fra ABUS bordo 6500 på det vildeste juletilbud. Jeg bestilte søndag, fik email bekræftigelse med det sammen, og track and trace mail mandag morgen. Post danmark leverede min lås til døren onsdag eftermiddag. Hvilket er vildt imponerende når man tænker på at den blev sendt fra tyskland.
Jeg kan KLART anbefale Rosebikes.dk

12. december 2012

Problem med forsendelsen

Deres fragtfirma (UPS) sendte min pakke tilbage, fordi de ikke kunne finde min adresse. Sikke nogle ukompetente id... Men det fik jeg hurtigt besked herom, og pakken blev sendt igen, og jeg fik den så, endelig. De burde samarbejde med Post Danmark. Det vil aldrig være sket med dem.

23. november 2012

Behagelig oplevelse!

Rigtig god service og hurtig forsendelse.

Hurtig svar på Mail om evt spørgsmål og tilmed svar på dansk!

Har aldrig hørt om butikken før nu og efter mange køb ved andre hjemmesider i udlandet, så er ROSEBIKES.DK min klart foretrukne.

Ordnung muss sein !

1. november 2012

Stort udvalg, gode priser og professionel rådgivning.

Kan kun på det varmeste anbefale Rosebikes.dk, priserne er bedre end nogen webshop i DK, leveringen er billig og utroligt hurtig, normalt én til to dage, og vigtigst af alt: De har bare alt hjertet drømmer om, uanset om man er til race, mtb, street, bmx med mere.

Utrolig professionel og kompetent rådgivning har sparet mig for mange penge, da de anbefalede mig billigere dele end dem jeg havde udset mig.

Jeg ligger oftest min bestilling hos Rose når jeg skal have reservedele eller nyt til cyklen.

Deres katalog på næsten 1000 sider er gratis at bestille og indeholder alt hjertet kan begære :)

5 stjerner herfra.

20. oktober 2012

Super priser, super service, super oplevelse

Jeg bestilte cykelsko og en cykeltrøje en søndag aften. Onsdag fik jeg tingene leveret. Pakken var virkelig godt og sikkert pakket i en stabil kasse med firmaets navn.

Desværre passede skoene ikke så jeg sendte dem retur igen torsdag. Mandag satte Rosebikes, pengene for returforsendelsen ind på min konto og onsdag fik jeg de ombyttede varer igen.

På trods at at tingene skulle sendes frem og tilbage var det en rigtig god oplevelse at handle med Rosebikes.dk. Man får løbende info pr. mail når der sker nyt i bestillingen. Fantastisk service.

Jeg kan kun anbefale rosebikes.dk og vil helt sikkert handle der igen.

29. september 2012
Vis anmeldelser på alle sprog. (96 anmeldelser)