Rosebikes Anmeldelser

1,7

Meget lange svartider, Lang sagsbehandlingstid, tager ikke ansvar for produktionsfejl på deres produkter. Vær opmærksom på at flere af deres stel kun har 2 års garanti. Hold Jer væk!

Endnu en dårlig leverings-oplevelse med Rosebikes. Har ventet i mere end en uge på mine varer (alle på lager). Hvor dum kunne jeg være at bestille hos Rosebikes igen, når det nu var samme historie sid... Se mere

Jeg har bestil en saddel og nogle pedaler for fire uger siden. Jeg har endnu ikke modtaget noget, jeg har heller ikke fået en mail om afsendelse. Derudover har jeg taget kontakt til dem på mail, m... Se mere

1. Cykelbutik
  2. Cykelværksted
  3. Butik med cykeltilbehør

ROSE Bikes har en historie som næppe noget andet mærke i cykelbranchen: Udviklingen fra en lille forhandler til en internationalt orienteret, digital omnichannel-virksomhed er unik i branchen. Vores racercykler, mountainbikes, e-cykler, cyclocrossere og trekkingcykler er designet af vores udviklere i vores hovedkvarter i Bocholt, samlet i hånden på vores værksteder og derefter sendt til hele verden.

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Priserne på varene er ikke hvad du bliver trukket for.

På trods af det er en dansk hjemmeside på dansk domæne, skrevet på dansk og hvor alle varer er vist i danske kroner skal du ikke regne med at det er prisen på varen. Dette skyldes nemlig at varen istedet bliver opkrævet i euro og kursen derfor svinger. Jeg oplevede at betale mere for mine varer end hvad de stod oplyst til, på trods af at priserne på både hjemmeside og bestillingsmails oplyser prisen i danske kroner, sort på hvidt. Det fremgår langt fra tydeligt at Rosebikes i sidste ende opkræver deres varer i euro.

Leveringstiden er ok, til den langsomme side.

Rosebikes tilbyder gratis returservice hvilket klart trækker op, men når selve returformularen er utrolig svær at finde og benytte sig af hjælper det ikke på det i det lange løb.

Til gengæld er udvalget stort og priserne fine. Men derfor bør priserne stadig være som de er oplyst til!

27. marts 2017

Gode priser og hurtig levering

Jeg oplever at Rosebikes næsten altid er billigst blandt de tyske online forretninger jeg handler ved.
De bruger DHL til at levere med, og er hurtige til at få ordren sendt afsted, så hvis jeg bestiller mandag før middag, har jeg det oftest allerede torsdag.
De gange jeg har været i kontakt med kundeservice har de været meget hjælpsomme, og der var ingen problemer med at få byttet et hjul der ankom beskadiget, selvom det tog lidt tid.

16. marts 2017

Fantastisk service.

Bestilte et sæt fælge, der var i restordre. Fik valget mellem at fastholde ordren eller gennemføre den. Valgte at fastholde ordren og blev orienteret, så snart de var afsendt. Hurtig levering og fælgene var rigtig forsvarligt pakket.

15. december 2016

Mange valgmuligheder og fed Bikekonfigurator.

Stort udvalg og en fin Bikekonfigurator, som virkeligt giver mange valgmuligheder. Både hvad angår valg af grupper, herunder gearinger, samt fint udvalg mht. hjul, styr/styrbredder, frempinde og valg af sadel.
Videre har Rosebikes også et fint udvalg af div. værktøj mv.
Endelig er deres forsendelser hurtige og problemfrie.

15. december 2016

Gode priser og altid hurtig levering

Jeg har endnu ikke oplevet middelmådig service fra Rose. Der er (næsten) statsgaranti for en positiv oplevelse - derfor vælger jeg i 9 ud 10 tilfælde at benytte Rose. De få gange jeg ikke har brugt dem er fordi jeg en undtagelsesvist kan finde det billigere på danske webshops.

12. december 2016

Alle tiders!

Jeg har været i mange år kunde hos rose og var altid tilfreds med deres levering og service. Når man ringer dem op, får man et kompetent svar og de er imødekommende. Det bedste er at rose har så mange ting på lager, andre ikke har. Og priserne er helt i orden. Der er også nogle særlige tilbud, som andre ikke har. Jeg køber mine dæk altid hos dem. Rose kan varmt anbefales.

9. december 2016

Rosebikes.

Har handlet hos Rose siden '98. Mindes ikke én eneste fejlleverance ud af de min. 5 ordrer jeg i mange år årligt har lagt der. Alt i alt en fremragende butik.

9. december 2016