Rörfokus Anmeldelser

1.603

3,1

bestilte dele 14 april, rykket for orden 4 gange, stadig ikke leveret. har idag 17 juni makuleret ordren! De er helt håbløse, aldrig mere! #Rörfokus

Bestille 1 august nogle habo ventiler . Pengene trukket den 8. August . Derefter har jeg intet hørt eller modtaget. Dette til trods for at varen beskrives leveret indenfor 2-5 dage . Har bu for n... Se mere

Bestilte 6 vare hos firmaet. Da de 5 hverdages frist for afsendelse var gået, som de reklamerede med, tjekkede jeg Trustpilot og blev bekymret. Skrev en mail til dem og dagen efter er varerne sendt og... Se mere

Var en smule skeptisk pga de blandede anmeldelser, men det er ikke vores oplevelse. Vi modtog et håndvaskarmatur høj sort fra Qbad og en bundventil 2-3 dage efter bestilling. Det er da hurtigt. Og... Se mere

1. Butik med badeværelsesudstyr

Om Rörfokus

Rörfokus är en leverantör av badrumsinredning, VVS-produkter, beslag samt tillbehör till hem och trädgård. Vi erbjuder ett brett sortiment med hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Företaget har en lång erfarenhet inom badrum och vvs när det gäller både försäljning och installation och vi vill hjälpa våra kunder med personlig service och rådgivning.

Vår E-handel erbjuder idag över 70 000 produkter och sträcker sig över Sverige, Norge, Finland och Danmark. Bolaget har sitt säte i Gävle, där vi har lager, kontor och distribution. Rörfokus erbjuder även installation av våra produkter i Gävle med omnejd.

Kontakta oss gärna för mer information!

Middel

2 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(1.603)

59 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Rørfokus GROFT vildlede kunderne medse…

Rørfokus GROFT vildlede kunderne medse foto af skab med vaske. Efter bestilling kom kun vaske til 1368 kr. De samme vaske kan købes Bauhaus for 398 kr. Nu sælger de skab og vaske for 1836 kr det samme skab med vask er til salg hos bauhaus 1368 kr. Mvh Peter brinkholt

16. september 2022

Hej,

Tack för ditt omdöme !

vad tråkigt att du är missnöjd, jag ser i din order att du har beställt ett handfat utan kommod. Du kan gärna återkomma till oss på kundservice@rorfokus.se så kan vi hjälpa dig vidare om du vill beställa till en kommod eller har fler frågor och funderingar :)

Har i tænk jer at svare?

18. oktober 2022

Hej Rasmus,

vi ber om ursäkt för att du har fått vänta på att din retur tog längre tid att komma tillbaka till oss, ser ett ärende samt att dina pengar är återbetalad till dig. återkom gärna till kundservice@rorfokus.se om du har fler frågor eller funderingar så kan vi hjälpa dig vidare :)

Jeg har bestilt Vinduesholder 1224-1…

Jeg har bestilt Vinduesholder 1224-1 Hvid Habo 4 stks.
Jeg har fået besked om at den ville ankomme fredag den 1. Juli. Godt nok stod der June men den nærmeste Fredag var den 1.Juli. Det er ikke godt nok og så intet hørt fra jer. Enden så får i rykket min ordre så jeg kan få det, ellers laver jeg en indsigelse! Tag jer sammen.

7. juli 2022

Besvarelse fra Rörfokus

Hej, ber om ursäkt för att du har fått väntat på din order, tyvärr ser jag att dom har varit mer försenad än vanligt. Skicka gärna in ett mail till oss så kan vi hjälpa dig vidare med din order ! :)

intet modtaget efter en måned!

Jeg bestilte skabsgreb hos jer for snart en måned siden, intet er modtaget! Jeg har også rykket jer to gange første gang fik jeg svar på de ville komme ugen efter. Det gjorde de ikke, så jeg rykkede igen og har nu ventet 6 dage igen og intet hørt!Hvis i har travlt må i hyre flere ansatte , så os der venter på vores betalte udstyr i det mindste for svar på hvorfor det ikke er leveret. Jeg forventer min ordre ankommer hurtigst muligt eller pengene tilbagebetalt.
Ordre nr:83460132!

3. juli 2022

Besvarelse fra Rörfokus

Hej! Jag ser att det ligger en mejlkonversation med dig. Tyvärr har din vara blivit försenad. Självklart återbetalas din order om du önskar.

Mvh Elin på Rörfokus

Har bestilt en postkasse for en måned…

Har bestilt en postkasse for en måned siden og endnu ikke modtaget den. Mon den nogensinde kommet? Kundeservice svarer blot at jeg må kontakte Bring…

26. juni 2022

Besvarelse fra Rörfokus

Hej, vi ber om ursäkt för att du har fått vänta på din order, ser tyvärr inte ditt namn för att söka i systemet och kolla vart den är, kontakta gärna oss på kundsevice@rorfokus.se så kan vi hjälpa dig vidare :)

Man kan ikke stole på det der står på deres hjemmeside 😨

På hjemmesiden står der at de leverer indenfor 1-2 dage - men det de åbenbart mener er, at de afsender varen indenfor 1-2 dage. En betydelig forskel, når man skal være sikker på at modtage en vare inden påsken. Men det var Rørfokus fuldstændig ligeglade med... og har ikke ændret informationerne på deres hjemmeside. Gav mig en masse problemer - som Rørfokus var fuldstændig ligeglade med 😧

25. april 2022

Besvarelse fra Rörfokus

Hej! Jag ber om ursäkt för felskrivningen, vi gör alltid vårt bästa för att skicka varorna omgående. Det ligger ett ärende hos våra utvecklare om att justera texten. Mvh Elin

Håndvaskarmatur høj sort fra Qbad

Vi modtog et håndvaskarmatur høj sort fra Qbad og en bundventil 2-3 dage efter bestilling. Det er da hurtigt. Og det passer perfekt til vores badeværelse. Vi satsede ellers da der ikke var angivet mål på armaturet, men det er så flot og vi vil bestemt købe der igen.

5. april 2022

Hurtig levering til Danmark

Jeg var meget overrasket over, hvor hurtigt de kunne levere til Danmark 👍🏼

Jeg er meget tilfreds med kvaliteten af mit vaskeskab og armatur fra QBad.

Dog er det ærgerligt at farven på QBad håndvaskarmatur messing og QBad bundventil messing ikke har samme messing-farve, når de deler navn og bliver anbefalet sammen 😞

16. februar 2022
Vis anmeldelser på alle sprog. (1.603 anmeldelser)