Ritter Sport Anmeldelser 287

1,5

1,5

Dårlig

Sød og venlig betjening og hyggelig oplevelse for børn

Besøgte butikken i Berlin i går og det var en rigtig god oplevelse. Søde og venlige medarbejdere og masser af spændende nye varianter af Ritter sport på hylderne. Tilbud om at blande 11 barer til fordelagtig pris. Vi gik i gang og fik ikke læst tilbuddet ordentligt, så fik valgt nogle barer, som ikke var med i tilbuddet. 😀 Ved kassen blev vi mødt af et smil og stor tålmodighed fra Michael, som venligt forklarede os vores forglemmelse og ventede høfligt på at børnene fandt nye barer og vi fik kabalen til at gå op. 😀 en rigtig god oplevelse.

3. juli 2024

Utrolig nedladende behandling og stor…

Utrolig nedladende behandling og stor irritation når man stiller spørgsmål. Vi ventede 1 time på vores chokolade og fik den efter jeg henvendte mig til dem, hvilket også blev pointeret med rullende øjne. Vi har været der 3 gange og nu gider vi ikke komme tilbage. Så god er chokoladen jo heller ik.

3. januar 2024

Må ikke oversætte

Vi er to familier afsted, med vores mindre børn. Vi havde vi bestilt billetter til at børnene kunne lave deres egen rittersport.

Der måtte dog ikke komme 2 voksne med ind, og oversætte fra Tysk/Engelsk til dansk.
Så skulle vi betale 20 euro pr. voksne for at oversætte. Selvom vi ikke skulle lave noget. Det var der ikke plads til.
Og der var endda en fin lille tribune, med siddepladser, så vi ville ikke være i vejen.

De var meget uimødekomne og gnavne.
Dårlig oplevelse og dårlig service!

20. oktober 2023

Ritter Sport støtter krig og…

Ritter Sport støtter krig og ødelæggelse i Ukraine.
Ritter Sport støtter verdens økonomiske recession.
Ritter Sport støtter sult og hungersnød i verden.
Ritter Sport støtter kleptokrati, folkedrab, deportationer og brug af ekstrem tortur.

1. maj 2023

Trist besøg.

Vi ankom fredag den 09-09-2022 før middagstid. Vores barnebarn skulle selvfølgelig ind i butikken for at lave sin helt egen ritter chokolade.
Det første der møder os er et skilte. Vi sælger ikke is i dag. Inde i butikker er der ret tomt på en del hylder. Det sender ikke et imødekommende signal. Barnebarnet får skabt sin Ritter chokolade. Ventetid ca. 45 minutter. Vi bevæger os på 1. sal, for at gå på caféen. Lukket! Der blev foretaget forsøg med chokolade.
Alt i alt var det ikke imødekommende at besøge butikken den dag.
Erling Pedersen

9. september 2022
Vis anmeldelser på alle sprog (287 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto