Hyggeligt sted.. men
Hej Ribe VingeCenter
I dag, d. 20/8 var min familie og jeg på besøg hos jer.
Hyggeligt sted, bestemt..
Men der var dog noget der undre os da vi bestilte, 3 sodavand, 2 kaffer og 5 stk. lune boller i cafeen.
En misforståelse var det sikkert.. men jeg bestilte 5 lune boller med smør og ost.
Vi fik en buzzer med udenfor og ventede tålmodigt.. da den buzzede gik vi ind for at hente de 5 stk. lune boller med smør og ost, troede vi..
Men vi fik her at vide at I desværre ikke havde mere end 3 boller tilbage og tilbød derfor franskbrød i stedet. Fair nok.. vi takkede ja til de 3 boller og 2 skiver franskbrød.
Efter ca. 20 min. kunne vi så hente vores bestilling, dog til stor undring, da bollerne måske lige var lidt skuffende (meget små, bakeoff) til den nette sum af 25,- pr. bolle + 15 kr. for smør og ost. Vi opdagede så også at der ikke var ost med. Min mand gik til den søde ekspedient og spurte til osten og fik at vide at hun kun havde hørt at vi skulle have smør.
Da jeg så henvendte mig for at spørge, om prisen på de 15 kr. ikke galte både for smør og ost, blev svaret nej..
Så forstår vi ikke jeres menukort..
For os betyder et ”&” at man får begge dele og ikke kun den ene del. I kunne måske med fordel skrive:
Smør ELLER ost + KR. 15
Hvis misforståelsen ligger i at, man får smør med til en lun bolle, så kunne I jo tilføje det til menuen.
Nu handler det jo ikke bare om boller, smør og ost til en ret kostelig affære.
Det handler om en middelmådig oplevelse, som kunne være undgået, hvis menukortet havde været mere tydeligt og hvis personalet ikke havde været så firkantet.
Håber I vil bruge kritikken konstruktivt.
20. august 2023