Reélt det bedste år i mit liv
Rejsby Europæiske Efterskole har været til grunde for at jeg har fået det bedste år jeg nogensinde har haft (indtil videre), og selvom man kan argumentere for at det måske mere er personerne der er til grunde for det, så ville man aldrig havde mødt dem hvis ikke skolen var der.
Lærerne har generelt altid været virkelig flinke, og selvom der har været nogle brodne kar iblandt dem, så virker det til at der er blevet gjort lidt rent i det her efter mit skoleår. Det faglige niveau har også været en stor glæde for mig da lærerne har vist en interesse i det de har skulle lære og derfor også har haft et overskud til at virke entusiastiske omkring læringen, hvilket man i hvert fald ikke ser i en folkeskole.
I virkeligheden har jeg kun et enkelt kritik punkt, som bliver opvejet af alt det andet positive, hvilket er at skolen er ræverød. Vi havde ikke en eneste foredragsholder der var borgerlig, ikke for at nævne at lærerne i hvert fald heller ikke gav låg på hvad de mente. Det gav anledning til en masse sjove debatter, men jeg må være helt ærlig og sige at jeg, som en borgerlig elev, til tider ikke følte mig set da debatten altid handlede om to røde politiske udspil imod hinanden.
Men alt i alt så har Rejsby givet mig det helt klart bedste år i mit liv, og venner for livet. Jeg ville råde alle der ser denne besked, til at tage på Efterskolen, eller at sende deres børn derhen. Tag gerne et "opgør" med ledelsen hvis foredragsholderne kun udgør en side af det politiske spektrum ;)