Værste netbutik nogensinde!
Værste netbutik nogensinde!
Jeg bestilte 2 bluser fra webshoppen, som skulle leveres inden for 2-4 dage (som det fremgår på deres hjemmeside). Der går en uge fra bestillingsdatoen, hvor jeg ikke hører fra dem, og jeg har derudover ikke modtaget nogen form for information om hvorvidt min pakken er blevet sendt eller noget (modtog kun ordrebekræftelsen).
Jeg skrev derefter en mail til dem, hvorefter de beklager, da de tilsyneladende ikke kunne levere mine to bluser. Der var sket en IT-fejl, som gjorde at man stadig kunne købe dem på webshoppen, selvom de ikke havde nogen på lager. De forsikrer mig at mine penge vil blive returneret i løbet af et par dage, da de har annuleret min ordre, men har glemt at informere mig om dette. Som plaster på såret giver de mig en rabatkode med 20% til næste gang jeg køber noget hos dem (hvilket er fuldstændig ligemeget, for jeg skal aldrig handle der mere).
Der er nu gået 3 uger siden de skrev til mig at jeg ville få mine penge tilbage i løbet af et par dage. Jeg har skrevet mails til dem gentagne gange, som jeg ikke har fået svar på (virker besynderligt, da jeg fik svar efter et par timer første gang jeg skrev til dem). Derudover ringer jeg til nummeret på deres såkaldte "sales manager", men opkaldet går direkte til telefonsvareren. Ringer også til det andet telefonnummer der fremgår på hjemmesiden, hvor jeg får den absolut værste jeg kundeservice jeg nogensinde har oplevet. Hun prøver først at bilde mig ind, at de har sendt pengene tilbage til og at jeg ikke længere står i deres system, da ordren fremgår som afsluttet. Jeg har måttet ringe til dem 5 gange i løbet af de sidste par dage, for til sidst at have ringet til banken, så de kunne frigive mine penge til mig. Alt i alt tog det Resumé en måned at sende mine penge tilbage til mig efter at have annuleret min ordre.
14. august 2018