1. Dametøjsbutik

1,9

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde…

Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det!!!

Købte et par bukser, de blev en del forsinket i levering, det er så hvad det er. Bukserne kommer endelig og er desværre for små, der følger intet returlabel med i pakken, så jeg kontakter virksomheden uden held. Jeg har forsøgt mig i over en måned nu, men høre intet tilbage.. så nu sidder jeg med et par bukser til 750 kr. som ikke passer og som ikke kan sendes retur.

Så dårlig service!!!!

17. april 2026

Undgå denne webshop – pengene trækkes uden levering

Jeg bestilte en vare den 23. marts. Dagen efter skriver virksomheden selv, at varen ikke er på lager, og spørger om jeg vil have en anden størrelse eller annullere. Jeg svarer samme dag, at ordren skal annulleres.

Alligevel bliver pengene trukket fra min konto – og siden da har jeg ikke fået nogen form for respons.

Jeg har skrevet flere mails, ringet gentagne gange og kun én gang fået fat i en medarbejder, som lovede at følge op. Det er ikke sket. Derudover er deres hjemmeside nede, og mit ordrebekræftelseslink virker ikke, så jeg ikke engang kan følge min ordre.

Det her er ikke bare dårlig kundeservice – det er uacceptabelt. At trække penge for en ordre, de selv har sagt ikke kan leveres, og derefter ignorere kunden, er helt under niveau.

Hvis jeg ikke får mine penge tilbage meget snart, går sagen videre til banken og relevante forbrugerinstanser.

Kan på ingen måde anbefales.

23. marts 2026

Super ærgerlig oplevelse med Résumé

Super ærgerlig oplevelse med Résumé

Jeg lagde en ordre hos Résumé, men der var ingen tegn på, at pakken var sendt. Efter at have ventet en uge, tog jeg kontakt til virksomheden. 10 dage efter jeg havde lagt min ordre vendte de endelig tilbage og sagde, at de nok skulle få sendt min pakke. Dog var mange af de produkter, som jeg havde købt, blevet udsolgt. Hvordan kan det ske? Virker som en MEGET useriøs virksomhed, og jeg vil ikke anbefale folk at købe derfra.

21. juli 2025

En ærgerlig oplevelse med manglende kundeservice

Jeg har desværre haft en rigtig skuffende oplevelse med ResumeCPH. Jeg bestilte nogle varer via deres webshop, men modtog en størrelse, der ikke stemmer overens med det, jeg har bestilt. Det kan selvfølgelig ske, men det virkelig frustrerende er, at det er fuldstændig umuligt at komme i kontakt med deres kundeservice.

Der står, at man kan ringe – men telefonnummeret går direkte på telefonsvarer (forsøgt 13 gange), også i deres oplyste åbningstid. Derudover har jeg både skrevet via chatfunktionen og sendt mails til deres kundeservice, uden at få nogen form for svar tilbage. Jeg har ellers gjort mit for at være imødekommende og foreslået, at jeg naturligvis sender den forkerte vare retur, hvis de sender den rigtige – men jeg forventer selvfølgelig, at de dækker omkostningerne ved deres egen fejl.

Efterfølgende har jeg været inde og læse anmeldelser her på Trustpilot, og det viser sig desværre, at mange andre har haft præcis samme oplevelse som mig – forkert vare og ingen hjælp at hente. Flere nævner også, at de aldrig har fået deres penge retur ved returnering, hvilket nu har gjort mig usikker på, om jeg overhovedet tør sende noget tilbage.

Det er en skam, for jeg synes faktisk, deres produkter er fine – men servicen og kommunikationen halter desværre så meget, at jeg ikke kan anbefale at handle her.

20. juni 2025

Overvej en ekstra gang, før du bestiller herfra.

Det har været virkelig bøvlet at sende en vare retur. De har ingen returportal, så jeg sendte selv pakken til deres erhvervsadresse. Alligevel endte PostNord med at aflevere den i en pakkeshop – og Resume fik både sms og mail om det, men reagerede ikke.

De svarer ikke på mails, man kan ikke komme igennem til deres kundeservice vis telefon, og nu er pakken bare sendt retur til mig.

En unødvendigt frustrerende oplevelse.

16. juni 2025

God og hurtig service

God og hurtig service!
Jeg havde i fredags bestilt en last minute kjole hos Résumé, som jeg skulle bruge til en fest i lørdags. Jeg ringede så for at høre om der var mulighed, for at jeg kunne komme og hente den samme dag og det var der. 2 timer senere lå den klar til afhentning til mig :)

21. juni 2024

Click and Collect

Da jeg lagde en bestilling, kunne jeg trykke Click and Collect af, istedet for at få pakken tilsendt. Det var virkelig dejligt, da jeg skulle bruge den kjole jeg havde bestilt allerede få dage efter.

12. juni 2024

Kundeservice svarer ikke

Jeg har købt en julegave i netbutik som jeg ønsker at returnere. Jeg har henvendt mig til kundeservice på både dansk og engelsk. Jeg har ringet adskillige gange. Desværre uden held. Er virkelig skuffet og anbefaler andre ikke at handle:(

25. december 2023

Besvarelse fra Résumé

Vi er meget kede af Kiss' anmeldelse da vi har gjort vores ypperste for god service. Som der bliver skrevet, er det en julegave og da vores kundeservice har været på juleferie, er der først svaret på henvendelsen efter nytår.
Det er naturligvis ikke noget problem at returnere julegaven, som vi også har skrevet til Kiss, men svaret (som først kom efter helligdagene) kom desværre for sent til kundens smag.

Vi håber altid på kundernes forståelse og især når det er henover nogle helligdage. Forhåbentlig lever vi op til forventningerne næste gang.

Ha' en vidunderlig dag

Penge trukket, intet ny, lang tid over lovet leveringstid & ingen at få kontakt til

Resume har trukket mine penge for flere dage siden, skrevet mig en mail om pakke var undervejs i tirsdags, men ikke hørt noget nyt siden start sidste uge. Når man skriver mails (skrevet til 2 forskellige mailadresser) hører man intet, og man kan ikke ringe til dem - den går direkte på telefonsvarer. Der står når man bestiller til afhentning hos dem, at man kan hente pakken dagen efter, men det passer ikke. Et par dagen siden tjekkede jeg linket i mailen om "view my order", og der står der, at man pakke er blevet hentet Resume' adresse? Hvilket er meget underligt, når jeg bestilte til afhentning i butikken. Så enten er min pakke blevet givet til en anden, eller er den sendt ud med en fragtmand uden grund, ellers virker deres "view my order" system ikke. Glad for jeg bestilte kjolen i så god tid til det arrangement jeg skulle til, fordi deres estimeret leveringstider holder virkelig IKKE. Synes virkelig det er under al kritik, at man ikke få fat på jer nogen steder- hverken på mail eller igennem tlf. til jeres kundeservice.

3. april 2023

Kære Signe

Tak for din ærlighed. Vi er dog meget kede af, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Vi hr netop talt med dig i telefon og forklaret situationen, som desværre skyldes en systemfejl hos os, dermed ikke sagt det er i orden.

Du har net op modtaget en rabatkode og vi håber du vil vende tilbage som kunde igen en anden gang.

Mvh Résumé

Være ekstra opmærksom

Være ekstra opmærksom, når I sender varer retur, om I får det korrekt returneret beløb på den rigtige ordre!

Før jeg sendte pakken retue, skrev jeg 2 mails i god tid, som de henviste til i deres retningslinjer. Hørte aldrig fra dem. Jeg sender min pakke retur, og kort efter henter jeg en ny pakke - altså EFTER jeg har sendt den første retur. De vælger at refundere det forkerte. Jeg skrev igen 2 mails til dem. Hørte aldrig fra dem. Jeg valgte at skrive på deres insta profil. De svarede hurtig, men så stoppede korrespondance også hurtigt. Nu reagerer de ikke og jeg har stadig ikke fået det korrekt beløb..

19. februar 2023

Besvarelse fra Résumé

Kære Katrine. Først og fremmest beklager vi meget, at du har oplevet en dårlig service. Det er præcis det vi ikke ønsker for vores kunder.
Vi har sendt dig en mail, så vi kan få løst problemet og tilmed skal du selvfølgelig kompenseres for det tabte.

Résumé

Elendig service, brug ikke dine penge på denne virksomhed!!

Virkelig elendig service, de er utroligt sløve til at få sendt ordrer afsted, derudover svarer de ikke når man kontakter dem. De vil heller ikke kompensere for en fejl der er lavet fra deres side af, der er åbenbart bare kundes problem. Kan ikke anbefale at lægge penge i denne virksomhed, det er spild af penge!!

16. december 2022

Kære Olivia.

Først og fremmest beklager vi meget, at du har oplevet en dårlig service. Det er bestemt ikke rat for os at læse og sådan en behandling ønsker vi aldrig vores kunder får.

Overholder ikke leveringstiden

Overholder ikke leveringstiden, bestilte for over en uge siden og pakken er ikke engang blevet sendt endnu. De svarer heller ikke når jeg forsøger at ringe eller skrive til dem.

13. december 2022

Kære Victoria.

Først og fremmest beklager vi meget, at du har oplevet en dårlig service. Det er præcis det vi ikke ønsker for vores kunder. Vi arbejder hele tiden på at forbedre os og kan garantere dig at dette ikke vil ske igen.

Endnu engang beklager vi ulejligheden.

Dårlig kundeservice

Var til deres lagersalg, hvor jeg købte noget fra reklamationskassen. Der sidder så en alarm i den kjole jeg købte, som jeg ikke fik set, da jeg købte den. Har kontaktet dem og de vil ikke hjælpe med at få den fjernet, med argumentet om jeg har købte den billigt, så jeg må gå ud fra den har mangler. Jeg ved godt jeg har købt den billigt, men man kan ikke sælge noget, som stadig har en alarm.

31. oktober 2022

Besvarelse fra Résumé

Hej Katinka. Vi er meget kede af, at du har haft en dårlig oplevelse til vores sample sale. Som det fremgår af vores reklamations kasse, sælges disse til en meget fordelagtig pris men på bekostning af at varen fejler noget. Det kan være en misfarvning, hul eller som du nævner en alarm. Derfor sælges disse til ca. 95% af købsprisen og dermed er det på eget ansvar.

Beklager hvis dette er blevet misforstået - vi skal være obs på det til næste gang.

Besværlig returnering

Besværlig returnering.

En ting er at man skal betale for returneringen, selvom man bestiller for flere 1000 kroner, men det er mega besværligt at lave returneringen. Man kan ikke som på andre hjemmesider gå ind og hente et returneringsmærke. Kommer nok ikke til at handle her igen

23. januar 2021

Værste netbutik nogensinde!

Værste netbutik nogensinde!

Jeg bestilte 2 bluser fra webshoppen, som skulle leveres inden for 2-4 dage (som det fremgår på deres hjemmeside). Der går en uge fra bestillingsdatoen, hvor jeg ikke hører fra dem, og jeg har derudover ikke modtaget nogen form for information om hvorvidt min pakken er blevet sendt eller noget (modtog kun ordrebekræftelsen).

Jeg skrev derefter en mail til dem, hvorefter de beklager, da de tilsyneladende ikke kunne levere mine to bluser. Der var sket en IT-fejl, som gjorde at man stadig kunne købe dem på webshoppen, selvom de ikke havde nogen på lager. De forsikrer mig at mine penge vil blive returneret i løbet af et par dage, da de har annuleret min ordre, men har glemt at informere mig om dette. Som plaster på såret giver de mig en rabatkode med 20% til næste gang jeg køber noget hos dem (hvilket er fuldstændig ligemeget, for jeg skal aldrig handle der mere).

Der er nu gået 3 uger siden de skrev til mig at jeg ville få mine penge tilbage i løbet af et par dage. Jeg har skrevet mails til dem gentagne gange, som jeg ikke har fået svar på (virker besynderligt, da jeg fik svar efter et par timer første gang jeg skrev til dem). Derudover ringer jeg til nummeret på deres såkaldte "sales manager", men opkaldet går direkte til telefonsvareren. Ringer også til det andet telefonnummer der fremgår på hjemmesiden, hvor jeg får den absolut værste jeg kundeservice jeg nogensinde har oplevet. Hun prøver først at bilde mig ind, at de har sendt pengene tilbage til og at jeg ikke længere står i deres system, da ordren fremgår som afsluttet. Jeg har måttet ringe til dem 5 gange i løbet af de sidste par dage, for til sidst at have ringet til banken, så de kunne frigive mine penge til mig. Alt i alt tog det Resumé en måned at sende mine penge tilbage til mig efter at have annuleret min ordre.

14. august 2018

Dårligste kundeservice jeg nogensinde…

Dårligste kundeservice jeg nogensinde har oplevet.

Bestilte fredag middag (ca. kl. 14) en kjole i to størrelser for at være sikker på, at jeg fik den rigtige. Først mandag kl. 15 finder jeg ud af, at varen er udsolgt. Ingen fra firmaet kontakter mig, men jeg modtager blot en forsendelsesinfo om den ene kjole.

Résumé skriver, at der er sket en IT-fejl, men faktum er, at når man går ind i hjemmesiden nu, kan man stadig købe kjolen i den "udsolgte" størrelse.
Jeg skriver, at det ikke er okay og der opstår et bindende tilbud, når man køber varer online. Fair nok, at den er udsolgt, men altså - nu er det 3 dage siden kjolen tilsyneladende blev udsolgt, og den er stadig "tilgængelig" på hjemmesiden.
Résumé giver en rabatkode til næste køb på hjemmesiden, men ærlig talt så skal det da ikke komme Résumé til fordel, at de laver en fejl. Køber aldrig fra dem igen - så rabatkoden er underordnet.

Jeg bliver ringet op af Résumé af den mest ubehøvlede pige. Hun angriber mig som kunde og siger, at der kan ske fejl. Jeg informere blot om, at de bør få fikset IT-fejlen, da der tilsyneladende er 21 (!?!) andre der forgæves har købt kjolen.
At man ringer en kunde op med en vred tone og med den attitude - hold da op! Dårligste kundeservice (eller mangel på kundeSERVICE!).

4. juni 2018
Vis anmeldelser på alle sprog. (21 anmeldelser)