Jeg kan varmt anbefale Reservedelen som et godt sted at handle. Jeg bestilte en vare mandag 20/10 og modtog den onsdag 22/10 mindre end to døgn senere. Desværre havde jeg bestilt en forkert vare,... Se mere
Jeg har forespurgt på dele til konvertering af en Murray Havetraktor fra udkast til Bioclip Fik et godt tilbud Spurgte samtidig efter manual og fik fluks en reservelstegning tilsendt... Se mere
Nemt at handle, og hurtig levering. Jeg har nu 2 gange handlet hos Reservedelen.dk, og begge gange har jeg haft nemt ved at finde hvad jeg havde brug for, og varerne blev leveret hurtigt og som lovet... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
gode reservedele
gode reservedele. fandt det jeg skulle bruge og levering var fin
Kanon online shop til skov have og park
Godt sted at finde reservedele til havetraktoren
Tingene var bestilt om aftenen mener jeg og pakket og sendt næste dag af Iben.
Og varerne var pakket pænt og var som jeg havde Bestilt
Helt kanon oplevelse
- jeg kommer snart igen (online)
Købte knive til min plænetraktor
Købte knive til min plænetraktor ud fra mærke og model men de er 30 mm for korte skrev til dem om de ikke havde nogen der passede til min model plænetraktor og fik det svar at det var dem jeg havdse fået der passede hvilket de jo tydelig ikke gør når de er 30 mm forkortehar så kikket på deres side og muligvis fundet nogle som måske passer men nu svarer de mig ikke så useriøs forretning
Kun én stjerne
Kun én stjerne, fordi man ikke kan give mindre....
Får tilsendt noget forkert, og de påstår at det er det jeg har bestilt.
Ændre dog mening da jeg sender et screenshot af ordrebekræftelsen.
Der efter går der 12 dage inden jeg får besked om at den rigtige del er i restordre !
IKKE et sted jeg handler mere !
Bestilte et lille leje til koblingen på…
Bestilte et lille leje til koblingen på min motorsav d.4 og fik først besked d.17 at den var afsendt..
13 dage for at afsende en bestilt vare er, efter min mening, for lang tid..
Service helt i top !
Efter tre forsøg på at fremskaffe en tilsyneladende udgået plæneklipperreservedel, lykkedes det til sidst. Det tog lidt tid og jeg var ved at miste troen, men på reservedelen arbejdede man ufortrødent videre, så mange tak for det.
Restordre blev ikke meddelt. Ellers helt ok
Man glemte desværre at give besked om restordre på min bestilte vare, men ellers fint sted at handle. Det gør jeg helt sikkert igen
Yderst dårlig firma
Jeg bestilte min varer d. 12. sep. har fået at vide den er på vej, der er stadig i dag d. 26. sep. ikke sket noget. årligt oven i købet var den på lager. Sidste gang der, der er heldigvis andre skorstene der ryger.
Ualmindelig dårlig service.
Ualmindelig dårlig service.
Bestilte en rem til min havetraktoren for en måned siden. De sendte så en forkert og ville sende en i den samme uge eller ugen efter. Har stadig intet hørt. Har skrevet flere mails og ringet mange gange. Ingen kontakt. Ordrenummer 13168
Endnu engang en god oplevelse😊
Endnu engang en god oplevelse😊. Kunne ikke finde den rigtige reservedel, men skrev til dem. De sendte mig link til reservedelen og fik den rigtige😊. Vil anbefale dem til venner og familie😊. Bedre service får man ikke😊
PERFEKT !
Det er første gang jeg handler hos Reservedelen.
Bestilling, levering og produkt perfekt! - kan næppe gøres bedre.
Dertil personlig info om afsendelse og link til GLS så varen kunne følges.
God oplevelse, men desværre håber jeg ikke at få brug for den gode service igen, for det betyder at noget er gået i stykker :(
- men så ved jeg da hvor jeg skal hente hjælp.
Rigtige varer og hurtig levering
Simpelthen en fornøjelse at handle med.
Bestilte vare søndag aften og fik leveret tirsdag morgen kl 08:30. Super service og let at finde det du mangler. Kan klart anbefale brug af denne leverandør
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition og en vare der passede perfekt.
Super gode vare og hurtig levering
Det er som du sige
Det er som du sige , det er de små gode ord der falder af som gør arbejdet letter ,og samtidig gør livet sjovt at leve
God weekend
Fantastisk service
Fantastisk service. Hurtig levering. Finder reservedele hos producenterne selvom de ikke har dem i kataloget.
Virkelig hurtig levering og super kundeservice
Mit gamle knivleje til min havetraktor var ødelagt og jeg fandt nemt et nyt på Reservedelen.dk. Super hurtig levering her til Bornholm, desværre var knivlejet dog blevet beskadiget under transporten. Jeg skrev til dem og dagen efter havde Camilla svaret at de selvfølgelig sendte et nyt, igen med hurtig levering. Alt i alt en rigtig god webshop som ved meget om delene og yder top professionel levering og service.
Tilfreds kunde
Go hjemmeside, nem at finde rundt på. Ok behandlingstid fra placering af ordre til afsendelse. Ikke sidste gang jeg køber reservedele her :)