Fik et godt tilbud fra Convert igennem Amino og de leverede logo, visitkort og hjemmeside til meget få penge. Lyttede til vores kommentarer omkring logodesign også selvom vi forkastede de første. Godt... Se mere
Kan klart anbefales. Jeg modtog 4 forskellige design på visitkortet, som alle var gode bud. Et design blev udvalgt, og blev tilrettet efter mine anvisninger. Det hele tog 13 dage, og kunne må... Se mere
Blev at ven henvist i forbindelse med, at jeg skulle have lavet logo. Prisen er på ingen måde urimelig - rent faktisk meget billigt - og servicen er mere end god. Hele processen fra at forsøge at fo... Se mere
Jeg har fået lavet min hjemmeside hos Convert. Convert er meget dygtige til at lægge op til samarbejde, brugerindflydelse samt lytte på mine ideer og udføre dem i praksis! Kommunikationen med convert... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi er et reklamebureau, der er eksperter i hvordan man konverterer markedsføringskroner til omsætning, så det kan mærkes på bundlinjen. Vi klarer alt lige fra grafisk identitet (logo design, visitkort, hjemmeside) til rådgivning og udførsel af markedsføringen.
Fruebjergvej 3, 2100, København Ø, Danmark
- 7022 4545
- info@reklamebureau-convert.dk
- www.reklamebureau-convert.dk
Rigtig godt resultat uden at man bliver ruineret
Jeg er rigtig glad for mit logo (Forskning.dk). Særligt, at der ikke var begrænsning på antal korrekturgange, har været med til at optimere resultatet.

En glad kunde
Vi brugte Convert til at få designet et firmalogo, de kom tilbage lyn hurtigt med udkast og de hjalp os indtil vi var helt tilfredse. Vi var mega glade for deres professionelle arbejde og de kan stærkt anbefales.
Jeg ved i hvert fald, hvor jeg skal henvende mig næste gang.
Tak for det.

super hurtigt og professionelt
det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Convert. til en yderst rimelig pris

Besvarelse fra Reklamebureau Convert
kanon god professionel og hurtig løsning af opgaven.
Vi har haft en rigtig god oplevelse med convert.
Lynhurtige tilbagemeldinger og forslag til vores opgave.
Opgaven løst på 8 dage med 4 logo forslag til vores nye webshop Maria Junior som åbner 2015
vi kan varmt anbefale convert.

Super kvalitet for pengene
Hurtig service, første 6 logoer efter 24 timer. Efter lidt korrektur havde jeg de færdige filer inden for en uge. Kan kun anbefale Reklamebureau Convert, jeg er rigtig glad for resultatet

Meget tilfreds
Vi brugte Convert i forbindelse med design af firmalogo, som de fik designet til os. Vi fik hurtigt udkast og efter et par korrektioner nåede vi frem til det endelig resultat. Korrektionerne kom typisk indenfor 24 timer efter vi havde givet feedback og de blev ved indtil vi var tilfredse.

Besvarelse fra Reklamebureau Convert
Professionel, hurtig, vedholdende og billig
Reklamebureau Convert har udarbejdet et logo for mig og jeg er meget tilfreds med både forløb og resultat.
Jeg fik tilsendt 6 forslag som alle var i tråd med mine ønsker - dog kun ét der omfattede alle mine krav/ønsker - men jeg skulle jo også kun bruge ét.
Der er fulgt op på opgaven og når jeg har stillet spørgsmål eller udtrykt usikkerhed har jeg fået fyldestgørende svar som har givet mig et godt grundlag for at træffe beslutning.
Jeg vil varmt anbefale Convert, og vil også selv vende tilbage når/hvis jeg får behov for flere af deres ydelser.

Besvarelse fra Reklamebureau Convert
Har skiftet til Convert og er fuld tilfreds
Jeg har haft fornøjelse løbende at have kontakt til Convert. Mit firma har fået lavet to hjemmesider,logoer samt support hele vejen. Jeg har så glad for jeg har fundet Convert, det gør det hele så meget nemmere - og så til en meget fair pris. De er der når jeg har brug for det med hurtigt betjening.
Har anbefalet Convert til mit netværk.
Brian André Nybo
Trylleri.com

Billige priser
vi har tidligere brugt et andet firma til at få lavet hjemmesider, men vi har brugt convert de sidste par gange idet de har billige priser og de bliver ved indtil vi er tilfredse..

Jeg kan anbefale dem
Jeg har fået lavet logo og visitkort hos convert. De første par udkast var dog ikke noget der fangede mig men 4. gang ramte de plet, og bagefter lavede de også mit visitkort som de stort set ramte plet på hver gang. Kommunikationen foregik primært på mail, men til den pris kan man måske heller ikke forlange mere.

God service og resultat
Vi har brugt Convert i forbindelse med re-design af ny hjemmeside. Vi er blevet godt tilfredse med det endelige resultat, og vi har fået god service undervejs i processen. Dog skulle man lige vende sig til at man ikke altid kan snakke med dem over telefonen, men de ringede tilbage efter man havde lagt besked.
Bedste hilsner, Katrine

Besvarelse fra Reklamebureau Convert
Billige priser og et godt produkt
Jeg har brugt Convert i forbindelse med udarbejdelse af logo og hjemmeside. De har billige priser og så leverer de indtil man er tilfreds. De ramte dog ikke plet i første omgang med de udkast jeg fik, men efter nogle runder kom vi frem til et godt slutresultat.

Besvarelse fra Reklamebureau Convert
Super service, hurtig tilbagemelding og nær dialog
Super tilfreds! Jeg har fået udarbejdet logo. Var en smule skeptisk over at skulle forudbetale, men tænkte alligevel at det går nok...og det gjorde det mere end fint. Blev ringet op straks efter min forespørgsel via hjemmesiden. Havde dialog omkring design/stil-tanker, og opgaven gik straks i gang, efter indbetaling var foretaget. Jeg har været i dialog mange gange dagligt via deres site, vedr udviklingen af logoet. Super positiv dialog, hvor der virkelig blev lyttet til tilbagemeldingerne. Nu har jeg modtaget alle mine filer i dag - og hold nu op, hvor jeg har ros til Convert - og Frida :-) Tak, jeg vender tilbage når andre opgaver af denne karakter melder sig.

Besvarelse fra Reklamebureau Convert
Lover guld og grønne skove men leverer intet brugbart
Hej Convert, Jeg vil blot sige at det har været den mest skuffende oplevelse at være kunde ved jer. Jeg havde en idé som I sønderknuste med jeres outsourcing koncept. Al kommunikation foregik med jeres primitive kontaktside og der var intet hjælp at hente fra min kontaktperson. Næ nej ingen personlig kontakt og korte upræcise svar som lagde mere til frustrationen. Jeg fik til sidst nok og ville bare pakke og afslutte samarbejdet selvom og velvidende om at det leverede lignede en sennepsfarvet gang bæ. Jeg ser så på [ekstern reference fjernet] at de lover fuld tilfredshed og i modsat tilfælde penge retur. Nå jeg så nu skriver og kræver mine penge kan de ikke give mig mine penge retur selvom jeg oplyser at der er brugt bunkevis af penge på en ny udvikler som måtte starte forfra. Så arrogant at de ikke engang tilbyder et plaster på såret. Sagen ryger herfra til forbrugerombudsmanden for vildledende markedsføring. Jeg siger det igen . jeg kræver mine penge tilbage så drop jeres undskyldninger med at hele forløbet har været lyserødt hvilket det ikke har!

Besvarelse fra Reklamebureau Convert
Fantastisk service, og hurtig tilbage melding
Jeg har fået/får den bedste service. Det er jeg rigtig glad for da jeg ikke selv er så god til computer og den slags:) Convert er super gode til at vende tilbage hurtigt, og er meget serviceminded. God kommunikation og dejligt med ærlige tilbage meldinger. De formår at give noget ekstra end man forventer.

Fin service
Hurtig respons og vores simple opgave blev løst hurtig og lige som vi havde forestillet os.

Besvarelse fra Reklamebureau Convert
Meget behageligt samarbejde med kunden i fokus.
Convert har haft udfordringen af at arbejde med en meget ærekær og perfektionistisk kunde. Jeg er sikker på, at det har givet dem de optimale mulighed for at teste deres kundeservice og tålmodighed.
Jeg har været rigtig glad for, at vi valgte Convert til at lave vores hjemmeside og kan varmt anbefale det til andre.
Proffesionelt
Det er første gang at jeg bruger Convert. Da jeg er helt ny startet virksomhed, har jeg været meget glad for den fantastiske behandling jeg har fået. Jeg kan ikke sætte en finger på noget som burde ha været bedre. Jeg havde en del rettelser undervejs, og de blev rettet lyn hurtigt. Mange tak for god behandling, I vil blive anbefalet varmt til andre..
Professionel service og hurtig responstid
Jeg startede med at være kunde hos Reklamebureau Convert i februar 2014. Som første-gangs bruger af et reklamebureau var jeg noget skeptisk. Alt blev ordnet over mail. jeg sendte mine ideer og tanker på en fil og fik en fil retur med nogle løsningsforslag, der alle var lige mig, dog med hver deres særpræg.
Her i april ændrede jeg lidt på mit koncept og havde derfor nogle få ændringer til mit slogan. Dette skrev jeg til Reklamebureau Convert, som ændrede det der skulle ændres, mod en symbolsk betaling
I hele mit forløb har jeg kun oplevet Reklamebureau Convert som værende professionel og engageret.
Jeg vil derfor varmt anbefale Reklamebureau Convert til alle.
Så må jeg jo også lige nævne at pris og kvalitet ikke hænger sammen.
Kvaliteten er SUPER og prisen er LAV. Ren Win Win for mig
Manglende kommunikation, ingen leveringstid
Vi havde en utrolig simpel opgave, som gik på implementering af design på to sider i en eksisterende Magento løsning - Det ene design leverede vi selv PSD til.
Det var fra første dag tydeligt, at alt blev sendt direkte til freelancere i udlandet. Dette er fint nok i sig selv, men bevirker desværre også, at der ikke er nogle kompetencer direkte i huset, og kommunikation med dem, er derfor på et meget overfladisk niveau og det er tydeligt, at de ikke kan svare på nogle spørgsmål, uden først at tale med deres freelancere, hvilket forsinker al kommunikation med mindst en dag.
Nu vi taler om kommunikation, så er det i øvrigt utroligt svært at komme i kontakt med nogle. Hvis man ringer til dem, så er min opfattelse, at selv telefonen er outsourcet til en ekstern virksomhed, som derfor ingen relation har til opgaverne, kunderne eller til Convert selv. Det eneste de kan bidrage med, er at opsætte et telefonmøde, en af de næst kommende dage.
Denne anmeldelse bliver skrevet to måneder og to dage efter ovenstående opgave blev forudbetalt - Vi afventer stadig at høre fra virksomheden, omkring den lange række af fejl og mangler, som skulle pointeres på et af de ovenfor omtalte aftalte telefonmøder. Største delen af disse fejl og mangler, var åbentlyse i forhold til den, af os, leverede PSD, og andre var direkte beskrevet i den indledende opgavebeskrivelse.
Med den tid og energi jeg foreløbigt har brugt på denne opgave, kunne jeg lige så godt have udført den selv, trods mine sparsomme HTML/JS kundskaber.
Jeg har nu bedt virksomheden om at fjerne deres delvise levering og tilbagebetale vores forudbetaling - Som svar på denne mail, har jeg fået en autoreply, der fortæller mig, at den vil blive læst i løbet af 24 timer, og hvis det haster, kan jeg bestille et telefonmøde på "link".
Mine råd til andre, der vil prøve lykken kan kun være:
-Sørg for guds skyld for, at få en deadline på skrift.
-Sørg for at følge op på opgaven jævnligt - Ellers sker der intet. Det er måske en god idé at opsætte et fast møde én gang om ugen, i deres online mødebooking, allerede fra dag 1.
-Vær betænkelig ved at blive bedt om, at forudbetale opgaven. Dette er der tilsyneladende en grund til at de gør.
UPDATE
Pengene er modtaget retur.
SVAR TIL REKLAME BUREAU CONVERT PÅ FEEDBACK
Ja, det er korrekt, at jeg har anmeldt 12 andre virksomheder, hvoraf 8 af disse har været overvejende kritiske. Jeg var af det indtryk, at det var dette der var formålet med Trustpilot. Jeg er, ligesom øvrige anmeldere, mest tilbøjelig til at ligge anmeldelser, når jeg føler mig uretfærdigt behandlet.
Jeg takker for, at I i det mindste anerkender, at opgaven efter 2 måneder ikke blev løst og har tilbageført pengene. Dette giver mig i det mindste håb om, at I har et ønske om tilfredse kunder.