Reklamebureau Convert Anmeldelser

4,7

Fik et godt tilbud fra Convert igennem Amino og de leverede logo, visitkort og hjemmeside til meget få penge. Lyttede til vores kommentarer omkring logodesign også selvom vi forkastede de første. Godt... Se mere

Kan klart anbefales. Jeg modtog 4 forskellige design på visitkortet, som alle var gode bud. Et design blev udvalgt, og blev tilrettet efter mine anvisninger. Det hele tog 13 dage, og kunne må... Se mere

Blev at ven henvist i forbindelse med, at jeg skulle have lavet logo. Prisen er på ingen måde urimelig - rent faktisk meget billigt - og servicen er mere end god. Hele processen fra at forsøge at fo... Se mere

Jeg har fået lavet min hjemmeside hos Convert. Convert er meget dygtige til at lægge op til samarbejde, brugerindflydelse samt lytte på mine ideer og udføre dem i praksis! Kommunikationen med convert... Se mere

1. Websitedesigner

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi er et reklamebureau, der er eksperter i hvordan man konverterer markedsføringskroner til omsætning, så det kan mærkes på bundlinjen. Vi klarer alt lige fra grafisk identitet (logo design, visitkort, hjemmeside) til rådgivning og udførsel af markedsføringen.

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fint første forsøg, elendigt andet forsøg

Bestilte et logo, og fik et flot et af slagsen allerede i første hug. Ville derfor også have lavet noget salgsmateriale. Efter en del forsøg frem og tilbage, kom vi til et fint resultat. Får tilsendt filerne, men mangler nogle af dem. Dem har jeg så prøvet at fremskaffe via mail igennem noget ligner en måned nu. Man kan ikke ringe til Convert, så det kan jeg godt droppe. Det er bare ikke i orden ikke at vende tilbage på 4 mails, sendt 28.12.2015, 05.01.2016, 13.01.2016 og 18.01.2016. Materialet er totalt ubrugeligt uden de filer, så det ville være rigtig rart hvis der snart skete noget på den front!!!

29. juli 2015

Perfekt logo

Dette er bestemt en virksomhed, som jeg vil anbefale til alle! Jeg har fået lavet et logo hos Reklamebureau Convert, og er meget tilfreds med resultatet.

Overordnet set:
- Gode udkast
- Gode til at samarbejde
- Og vigtigst af alt - utrolig dygtige til at lave logoer.
- Hurtige tilbagemeldinger
- Gode til at håndtere kunder

2. juni 2015

Logo

Rigtig fin process. Jeg havde god tid så det tog lidt længere end jeg troede, men helt OK. Resultatet var det vigtigste og det blev over forventning.

15. maj 2015

Hej Malene,

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at du har været glad for det endelige resultat.

Reklamebureau Convert

Hurtig tilbagemelding og god service

Jeg bestilte et logodesign af Convert. Jeg har nok ikke været den nemmeste kunde, men jeg fik alligevel altid hurtig tilbagemelding med nye udkast efter mine ønsker.
Skal jeg have lavet et nyt logo i fremtiden, så vil jeg bestemt gøre brug af Convert.

12. maj 2015

Hej Casper,

Tak for din anmeldelse, selvom det kostede blod, sved og tårer for at komme i mål... hehe..

Ej, joke til side..

Jeg er glad for at du er tilfreds og gerne vil bruge os igen, du er altid velkommen ;)

Reklamebureau Convert

...professionel udførsel af opgaven.

Som de andre gange, jeg har brugt deres service, var denne gang endnu et eksempel på grundig og professionel udført arbejde. Solidt og gennemført arbejde. Jeg vil fortsat bruge deres service til mange af mine selskabers opgaver.

11. maj 2015

Hej Sonny,

Tak for din anmeldelse. Du er altid velkommen ;-)

Ustabil og manglende opfølgning

Convert lavede hurtigt et udkast til en hjemmeside efter vores eget design, men efter de har modtaget betaling har det været aldeles umuligt at komme i kontakt med dem og få lavet de nødvendige rettelser. Resultatet er, at vi nu står uden hjemmeside og har en udstilling i juni, hvor vi henviser til en ikke eksisterende hjemmeside.
Der er måske en grund til, at omkostningerne til udarbejdelse af hjemmesiden ikke var store, men så hellere betale lidt for en professionel håndtering af opgaven end at blive totalt ignoreret.

Kære Troels Hansen

Opgaven er jo ikke færdig, så du kan da ikke skrive at siden var oppe for en uge siden. Og Jeg fornemmer på dine manglende tilbagemeldinger, at du heller ikke har tænkt dig at gøre opgaven færdig.

7. maj 2015

Hej Niels,

Vi startede jeres tilbage i februar måned, og leveret også første version af hjemmesiden indenfor den aftalte tid. Derefter hører jeg ikke fra jer i mere end to måneder, hvor i kræver hurtig behandling fordi i snart skal på messe.

Det er også helt i orden, men i har haft to måneder til at kunne komme med rettelser - så der ikke skulle stresses.

I er aldrig blevet ignoreret, og jeres hjemmeside har også været oppe køre siden sidste uge.

Pga. din agressive attitude ønsker vi også at stoppe samarbejdet fremadrettet, da vi ikke ønsker at blive behandlet på denne måde.

Overraskende god oplevelse!

Jeg har brugt Convert til at få lavet et logo. Jeg havde ikke en klar ide om hvordan logoet skulle se ud på forhånd. Af samme årsag var jeg skeptisk i starten ved at bestille denne slags service online (dermed sagt uden et face-to-face idémøde). Men jeg må dog bagefter indrømme at det var ubegrundet. Ligefra starten så fungerede dialogen fint, og efter lidt mail/telefonsamtaler frem og tilbage nåede vi frem til et både tilfredsstillende og kreativt design.

Tak for hjælpen

Morten Koefoed
Upperview.dk

21. april 2015

Super!

Jeg har fået et logo designet hos Convert, og her var hele processen i top. Havde et par forslag til hvordan mit logo skulle se ud, og efter et par udkast sad den lige i skabet. Nem og hurtig løsning til et nyt logo af kvalitet.

Convert kan sagtens anbefales til andre!

23. februar 2015

Hej Kristian,

Tusind tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glad for!

Service helt i top!

Vi har været utroligt glade for samarbejdet med Convert. Vi har fået en professionel service hele vejen gennem processen med at skabe et nyt site. Efterfølgende har vi også fået en fin introduktion til, hvordan vi selv vedligeholder.

Servicen er helt i top og jeg kan kun anbefale Convert til andre. Tak til jer :)

23. februar 2015

Hej Kenneth,

Tusind tak for feedback.

5 stjernet service

Jeg har af flere omgange bedt Convert om at hjælpe med logoer til mit arkitektfirma. De vender altid hurtigt tilbage og er dygtige til at ramme mine behov. Kan kun anbefale Convert til alle.

18. februar 2015

Hej Frank,

Mange tak for din anbefaling :-)

Professionelt og effektivt

Hurtig ekspedition, super service og fair pris. Helt sikkert ikke sidste gang, vi gør brug af jer :o)

17. februar 2015

Hej Jacob,

Du er altid velkommen igen, og tak for de pæne ord :-)

Rigtig godt samarbejde

Jeg har kun positive oplevelser med Convert. De er en god samspiller.

6. februar 2015

Hej Henrik,

Selv tak for samarbejdet, og tak for anmeldelsen.

Held og lykke med virksomheden, og vi tales helt sikkert ved

Meget behagelig oplevelse

Troels som var ham jeg havde fornøjelsen at arbejde sammen med.
Var rigtig behagelig at arbejde sammen med.
Selvom jeg var lidt krukket og lang tid om at besluttet mig. Var der ingen negative miner eller kommentarer.

Jeg vil benytter Troels igen og klar anbefale ham til andre.

5. februar 2015

Hej Frederik,

Mange mange tak for din feedback, det er jeg personligt glad for.

Synes også slutresultatet er blevet super godt, og jeg håber vi må bruge det som reference på vores hjemmeside :-)

Super Kvalig

Hej jeg har lige startet virksom hed og jeg fik så lavet mit logo hos convert.

og jeg må sige jeg er godt tilfreds med resultatet

de er hurtige og ved hvad de laver :-)

det eneste minus jeg har som ikke er noget stort og det er bare jeg gerne ville havde haft en lille besked på eller sådan noget med nor man skriver der ind til dem om man så lige fik en besked tilbage om de ville kikke på det eller sådan noget :-) for men bliver lidt i tvivl om de fik ens besked nor man ikke får en besked tilbage :-).

jeg kan stærk andbefale det og jeg vil andbefale det til alle mine venner og bekente der skal have lavet logo eller hjemmeside :-) jeg siger mange tak for det gode arbejde og Best of lock i framtiden :-D glæder mig til og se mit visit kort :-)

30. januar 2015

Hej Magnus,

Mange tak for dine ord her på Trustpilot også, det er vi glade for :-)

Og vi kommer helt sikkert til dig, når vores smartphones ikke virker eller hvis nogen af vores kunder spørg efter en gut som dig.

Held og lykke med virksomheden... Og uddannelsen..

Reklamebureau Convert

Super service og meget god behandling

Jeg har brugt Convert over to omgange til to forskellige logo'er og kan kun anbefale.
De designer indtil man er tilfreds og resultatet er i begge tilfælde blevet vildt flotte.
Hurtig behandling af bestillingen og tæt dialog under hele prosessen.

22. januar 2015

Hej Jacob,

Tusind tak for din feedback.

Reklamebureau Convert

Utrolig god service og kreativitet.

Jeg brugte Reklamebureau Convert til at designe logo og visitkort til mit ny opstartet firma. Meget tilfreds med servicen.. De kommer med et hav af udkast til logo og visitkort, og de designer indtil man er 100% tilfreds.. Hurtig responstid og god kvalitet i deres arbejde. Kan varmt anbefale dem!

21. januar 2015

Hej Kasper,

Endnu engang mange tak for de pæne ord, og vi lægger som sagt dit logo op på vores site meget snart, da vi også er meget tilfredse med det endelige resultat :)

rigtig god oplevelse

Reklamebureauet Convert leverede et rigtig godt stykke arbejde.
Vi er ovenud tilfredse med udseendet og vores ønsker blev opfyldt til perfektion.

Vi vil hellere end gerne anbefale Convert's website-produkt.
Det er udover at være flot "håndarbejde", så er det sågar til en rigtig god pris.

Alt i alt en god oplevelse fra Jobstar.dk

20. januar 2015

Hej Michael,

Det er en fornøjelse af arbejde sammen med jer, og jeg er glad for at i er tilfredse med det endelige resultat.

Brug dem aldrig

Har ringet mange gange samt skrevet til dem, Hvorefter jeg sagde at det var sku lidt amatøraktigt, også efter 20 min kom der en mail fra Troels Hansen " Jeg er ikke interesseret i et samarbejde på nuværende tidspunkt. Idet vi har for meget at lave pt" er det ikke bare flot, efter man både har skrvet og ringet

14. januar 2015

Besvarelse fra Reklamebureau Convert

Hej Morten Hilde fra mktrae.dk, billigepiller.dk, Woodbiz GmbH, Globalbrænde og m.fl.

Vi tager en snak omkring din hjemmeside billigepiller.dk d. 1. december 2014, hvor du får et tilbud. Du ønsker at sætte dette igang, og sender så en aftale til dig. Denne aftale accepterer du aldrig, hvorfor vi ikke går igang med denne.

Du vælger at genoptage kontakt til os 14. januar i år, og er meget ubehagelig overfor vores reception.

Og idet du har en meget stram deadline har vi ikke tid til din opgave pt., som jeg nævner. Derudover ønsker vi heller ikke at arbejde med dig i fremtiden pga. din attitude.

Professionelt og prisbevidst

Jeg har haft fornøjelse af at bruge Convert til både Aktion Cash og Kend Dine Penge til hhv. logoer, visitkort og websites.

Der er altid professionel rådgivning, og produkternes pris er absolut konkurrencedygtige. Kvalitet behøver nemlig ikke være himmelråbende dyrt.

Send har jeg fået lavet en videoproduktion til Aktion Cash, og det lyder jo rasende dyrt, men blev gladeligt overrasket over, at det også er til at betale.

Convert er blevet en fast og betroet samarbejdspartner!

15. december 2014

Besvarelse fra Reklamebureau Convert

Hej Kend Dine Penge ApS :)

Tusind tak for din anmeldelse, den er jeg personligt rigtig glad for!

Endnu engang rigtig god jul og godt nytår, vi ses i det nye år.