Fik et godt tilbud fra Convert igennem Amino og de leverede logo, visitkort og hjemmeside til meget få penge. Lyttede til vores kommentarer omkring logodesign også selvom vi forkastede de første. Godt... Se mere
Kan klart anbefales. Jeg modtog 4 forskellige design på visitkortet, som alle var gode bud. Et design blev udvalgt, og blev tilrettet efter mine anvisninger. Det hele tog 13 dage, og kunne må... Se mere
Blev at ven henvist i forbindelse med, at jeg skulle have lavet logo. Prisen er på ingen måde urimelig - rent faktisk meget billigt - og servicen er mere end god. Hele processen fra at forsøge at fo... Se mere
Jeg har fået lavet min hjemmeside hos Convert. Convert er meget dygtige til at lægge op til samarbejde, brugerindflydelse samt lytte på mine ideer og udføre dem i praksis! Kommunikationen med convert... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi er et reklamebureau, der er eksperter i hvordan man konverterer markedsføringskroner til omsætning, så det kan mærkes på bundlinjen. Vi klarer alt lige fra grafisk identitet (logo design, visitkort, hjemmeside) til rådgivning og udførsel af markedsføringen.
Fruebjergvej 3, 2100, København Ø, Danmark
- 7022 4545
- info@reklamebureau-convert.dk
- www.reklamebureau-convert.dk
Fint første forsøg, elendigt andet forsøg
Bestilte et logo, og fik et flot et af slagsen allerede i første hug. Ville derfor også have lavet noget salgsmateriale. Efter en del forsøg frem og tilbage, kom vi til et fint resultat. Får tilsendt filerne, men mangler nogle af dem. Dem har jeg så prøvet at fremskaffe via mail igennem noget ligner en måned nu. Man kan ikke ringe til Convert, så det kan jeg godt droppe. Det er bare ikke i orden ikke at vende tilbage på 4 mails, sendt 28.12.2015, 05.01.2016, 13.01.2016 og 18.01.2016. Materialet er totalt ubrugeligt uden de filer, så det ville være rigtig rart hvis der snart skete noget på den front!!!
Perfekt logo
Dette er bestemt en virksomhed, som jeg vil anbefale til alle! Jeg har fået lavet et logo hos Reklamebureau Convert, og er meget tilfreds med resultatet.
Overordnet set:
- Gode udkast
- Gode til at samarbejde
- Og vigtigst af alt - utrolig dygtige til at lave logoer.
- Hurtige tilbagemeldinger
- Gode til at håndtere kunder
Logo
Rigtig fin process. Jeg havde god tid så det tog lidt længere end jeg troede, men helt OK. Resultatet var det vigtigste og det blev over forventning.

Besvarelse fra Reklamebureau Convert
Hurtig tilbagemelding og god service
Jeg bestilte et logodesign af Convert. Jeg har nok ikke været den nemmeste kunde, men jeg fik alligevel altid hurtig tilbagemelding med nye udkast efter mine ønsker.
Skal jeg have lavet et nyt logo i fremtiden, så vil jeg bestemt gøre brug af Convert.

Besvarelse fra Reklamebureau Convert
...professionel udførsel af opgaven.
Som de andre gange, jeg har brugt deres service, var denne gang endnu et eksempel på grundig og professionel udført arbejde. Solidt og gennemført arbejde. Jeg vil fortsat bruge deres service til mange af mine selskabers opgaver.

Ustabil og manglende opfølgning
Convert lavede hurtigt et udkast til en hjemmeside efter vores eget design, men efter de har modtaget betaling har det været aldeles umuligt at komme i kontakt med dem og få lavet de nødvendige rettelser. Resultatet er, at vi nu står uden hjemmeside og har en udstilling i juni, hvor vi henviser til en ikke eksisterende hjemmeside.
Der er måske en grund til, at omkostningerne til udarbejdelse af hjemmesiden ikke var store, men så hellere betale lidt for en professionel håndtering af opgaven end at blive totalt ignoreret.
Kære Troels Hansen
Opgaven er jo ikke færdig, så du kan da ikke skrive at siden var oppe for en uge siden. Og Jeg fornemmer på dine manglende tilbagemeldinger, at du heller ikke har tænkt dig at gøre opgaven færdig.

Overraskende god oplevelse!
Jeg har brugt Convert til at få lavet et logo. Jeg havde ikke en klar ide om hvordan logoet skulle se ud på forhånd. Af samme årsag var jeg skeptisk i starten ved at bestille denne slags service online (dermed sagt uden et face-to-face idémøde). Men jeg må dog bagefter indrømme at det var ubegrundet. Ligefra starten så fungerede dialogen fint, og efter lidt mail/telefonsamtaler frem og tilbage nåede vi frem til et både tilfredsstillende og kreativt design.
Tak for hjælpen
Morten Koefoed
Upperview.dk
Prof. og god service
Kan varmt anbefale Convert, har fået et mega fedt logo til kun 995 kr :D
Mvh Just Dance Studio
Super!
Jeg har fået et logo designet hos Convert, og her var hele processen i top. Havde et par forslag til hvordan mit logo skulle se ud, og efter et par udkast sad den lige i skabet. Nem og hurtig løsning til et nyt logo af kvalitet.
Convert kan sagtens anbefales til andre!

Service helt i top!
Vi har været utroligt glade for samarbejdet med Convert. Vi har fået en professionel service hele vejen gennem processen med at skabe et nyt site. Efterfølgende har vi også fået en fin introduktion til, hvordan vi selv vedligeholder.
Servicen er helt i top og jeg kan kun anbefale Convert til andre. Tak til jer :)

5 stjernet service
Jeg har af flere omgange bedt Convert om at hjælpe med logoer til mit arkitektfirma. De vender altid hurtigt tilbage og er dygtige til at ramme mine behov. Kan kun anbefale Convert til alle.

Professionelt og effektivt
Hurtig ekspedition, super service og fair pris. Helt sikkert ikke sidste gang, vi gør brug af jer :o)

Rigtig godt samarbejde
Jeg har kun positive oplevelser med Convert. De er en god samspiller.

Meget behagelig oplevelse
Troels som var ham jeg havde fornøjelsen at arbejde sammen med.
Var rigtig behagelig at arbejde sammen med.
Selvom jeg var lidt krukket og lang tid om at besluttet mig. Var der ingen negative miner eller kommentarer.
Jeg vil benytter Troels igen og klar anbefale ham til andre.

Super Kvalig
Hej jeg har lige startet virksom hed og jeg fik så lavet mit logo hos convert.
og jeg må sige jeg er godt tilfreds med resultatet
de er hurtige og ved hvad de laver :-)
det eneste minus jeg har som ikke er noget stort og det er bare jeg gerne ville havde haft en lille besked på eller sådan noget med nor man skriver der ind til dem om man så lige fik en besked tilbage om de ville kikke på det eller sådan noget :-) for men bliver lidt i tvivl om de fik ens besked nor man ikke får en besked tilbage :-).
jeg kan stærk andbefale det og jeg vil andbefale det til alle mine venner og bekente der skal have lavet logo eller hjemmeside :-) jeg siger mange tak for det gode arbejde og Best of lock i framtiden :-D glæder mig til og se mit visit kort :-)

Besvarelse fra Reklamebureau Convert
Super service og meget god behandling
Jeg har brugt Convert over to omgange til to forskellige logo'er og kan kun anbefale.
De designer indtil man er tilfreds og resultatet er i begge tilfælde blevet vildt flotte.
Hurtig behandling af bestillingen og tæt dialog under hele prosessen.

Besvarelse fra Reklamebureau Convert
Utrolig god service og kreativitet.
Jeg brugte Reklamebureau Convert til at designe logo og visitkort til mit ny opstartet firma. Meget tilfreds med servicen.. De kommer med et hav af udkast til logo og visitkort, og de designer indtil man er 100% tilfreds.. Hurtig responstid og god kvalitet i deres arbejde. Kan varmt anbefale dem!

rigtig god oplevelse
Reklamebureauet Convert leverede et rigtig godt stykke arbejde.
Vi er ovenud tilfredse med udseendet og vores ønsker blev opfyldt til perfektion.
Vi vil hellere end gerne anbefale Convert's website-produkt.
Det er udover at være flot "håndarbejde", så er det sågar til en rigtig god pris.
Alt i alt en god oplevelse fra Jobstar.dk

Brug dem aldrig
Har ringet mange gange samt skrevet til dem, Hvorefter jeg sagde at det var sku lidt amatøraktigt, også efter 20 min kom der en mail fra Troels Hansen " Jeg er ikke interesseret i et samarbejde på nuværende tidspunkt. Idet vi har for meget at lave pt" er det ikke bare flot, efter man både har skrvet og ringet

Professionelt og prisbevidst
Jeg har haft fornøjelse af at bruge Convert til både Aktion Cash og Kend Dine Penge til hhv. logoer, visitkort og websites.
Der er altid professionel rådgivning, og produkternes pris er absolut konkurrencedygtige. Kvalitet behøver nemlig ikke være himmelråbende dyrt.
Send har jeg fået lavet en videoproduktion til Aktion Cash, og det lyder jo rasende dyrt, men blev gladeligt overrasket over, at det også er til at betale.
Convert er blevet en fast og betroet samarbejdspartner!