Virkelig dårligt kundeservice. Sådan som de snakker og behandler én, når man gerne vil få afklaret noget, ville jeg ikke anbefale dem.
Det allerbedste koncept! Rebuybaby er både et innovativt, lækkert og nemt koncept, der giver dig de nyeste og fineste tøjbrands til din baby ❤️Herhjemme kan vi ikke få nok af konceptet, og glæder os... Se mere
Jeg er vild med Rebuybaby og vild med konceptet omkring bæredygtighed. Vi elsker når vi modtager vores boks med lækkert mærkevaretøj. Vi sparer rigtig mange penge og samtidig gør du noget godt... Se mere
Om Rebuybaby
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Første måned for blot 199 kr. – ingen binding. Hver måned får du altid for min. 2000 kr. luksus & forkælelse i boksen.
ReBuyBaby er nyt og lettere brugt luksus babytøj fra kendte designere lige til døren hver måned.
Vi synes, at din baby KUN fortjener den bedste kvalitet og de lækreste mærker, derfor har du nu mulighed for, at få minimum 8 stykker smart og lækkert luksus babytøj leveret hver måned – Uden at du skal pendle land og rige rundt for at få garderoben fyldt op til de næste uger samt måneder eller miste penge på gensalg af forholdsvis nyt babytøj.
Hos ReBuyBaby gør vi det nemlig nemt og ligetil. Vi krydre din i forvejen fine garderobe med kendte designer brands, der leveres nyvasket, dampet og klar til brug. Alt Du skal gøre, er at klæde din baby på.
Udover at omkostningerne er minimeret hver måned, passer vi på vores allesammens moder Jord og sammen tager vi ansvar og støtter gode formål som DINNødhjælp & Mødrehjælpen.
Nørregade 18 A, 9000, Aalborg, Danmark
- 61 90 7000
- info@rebuybaby.dk
- www.rebuybaby.dk
De er meget længe om at besvare mails
De er meget længe om at besvare mails. Jeg ønskede at opsige mit abb, skulle derfor returnere mit tøj inden d. 1. Pakken blev sendt retur da adressen ikke passede. De skriver at deres adresse er ændret men at det burde PostNord have omdirigeret. Det har de så ikke gjort. Jeg betaler selvfølglig dyre domme for at sende den afsted med Express post så pakken kan nå frem inden d. 1. Kan bare ikke forstå hvorfor de ikke ændrer deres adresse inde på hjemmesiden. Det er simpelthen for dumt. Så jeg er blevet trukket igen penge d. 1. Jeg er så irriteret!

Hurra for genbrug!
Vi er kun en enkelt boks inde i vores forhold til RebuyBaby, men er allerede vild med konceptet!
Vi bad om farver og fik tøj hjem jeg ALDRIG ville vælge selv til min datter - og hun ser skide nuttet ud i hendes tøj!
Jeg elsker det allerede! 😊

Så fint koncept
Så fint koncept! Smukt tøj i lækker kvalitet, nem kommunikation og hurtig levering! Kan klart anbefales hvis du også elsker at få nyt flot tøj til dit barn ofte.
ELSKER REBUYBABY
For det første er hele konceptet FANTATISK ! Når man er på barselsdagpenge og rigtig gerne vil være med på de ny trends, så det her en FANTATISK billig,god, sund og miljøvenlig måde at gøre det på. Endvidere er det så ærgerligt når de små alligevel vokser fra tøjet og så har man brugt en bundegård på tøj. Rebuybaby er så FANTATISK på denne måde, at man bare kan få byttet en boks i andre størrelse med de flotteste og nye trends på marked. Min økonomi elsker det 😉.
Endvidere har jeg haft en personlig oplevelse af at købe noget af tøjet på auktion men hvor det kom i forkert størrelse. Vi alle mennesker og tingene kan gå stærkt for os alle. Her sendte jeg boksen tilbage og sender med PostDanmark som virkelig er meget langsome med deres levering. Jeg har fået så god service og fået penge tilbage uden de har modtaget pakken. Rigtig dejligt at en virksomhed stoler på en så man ikke stresser over om boksen er nået frem. Jeg vil varmt anbefalde rebuybaby til alle. God og skøn virksomhed.
Intet mindre end genialt❤️
Intet mindre end genialt❤️
Michelle leverer måned efter måned🙌🏻
Jeg elsker at modtage de fineste pakker til min datter, som stråler af lækkert tøj - virkelig valgt med omhu🎉
Hjemme hos os er Rebuybaby det som giver vores datters garderobe et kæmpe løft 🙌🏻
Så tak for det Michelle og tak fordi vi kan være med i noget som også bidrager til en bedre verden ♻️
Kærligst
Maria

Snyd og bedrag
Jeg har jeg ringet over 15 gange, skrevet 2 mails, skrevet på messenger og ringet til Michelle Lindhart Jensen (Direktør)
Alt uden held.
Jeg bestilte en prøvepakke i april til 1 kr.
d. 1. maj opsagde jeg abonnementet og sendte tøjet retur.
Jeg fik en bekræftelse og har derfor ikke modtaget mere tøj.
Alligevel har de hævet abonnementspris siden juni! Derudover har de, i maj hævet 189,00 hvorfor ved jeg ikke.
De har alt i alt snydt mig for 189 + 3 x 369 - I alt 1.296,00!!!

kun ros
Fantastisk koncept hvis man er til designer børnetøj med bærerdygtig omtanke. Der kommer altid en flot boks med matchende styles der gør morgen påklædningen meget nemmere. Dertil bliver man mødt af de sødeste mennesker bag Rebuybaby der virkelig brænder for det de laver. Kan kun anbefales !
Fantastisk koncept
Fantastisk koncept! Og virkelig god kundeservice :)

Super fedt koncept
Super fedt koncept!
Jeg elsker at blive inspireret af lækre styles og kreative sammensætninger. Så er det er det miljøvenligt! ♻️🌱
Som andre skriver, så er det som juleaften, når der kommer en ny box! 🎁🥰

Luksus i hverdagen
Et virkelig fedt koncept med de lækreste brands. Jeg har aldrig været skuffet over mine bokse, tværtimod har jeg hver gang fået tøj med wow-effekt. Michelle giver en rådgivning og inspiration, som jeg ikke har oplevet nogen andre butikker giver. I forlængelse af dét har de også en god kundeservice, som altid er klar til, at hjælpe med store og små spørgsmål - kæmpe plus i min bog.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ingen tilbagemelding
Blev grebet af det fede koncept, og bestilte straks! Ingen problemer med hurtig levering og lækkert tøj.
Men da jeg ønsker at opsige abonnementet, sender jeg mail, som anvist på rebuybabys hjemmeside, hører jeg intet! Får obligatorisk standart mail om at meddelelse er modtaget, og jeg vil få tilbagevendelse hurtigst muligt. Dette sker aldrig. Pengene for ny måned trækkes, og jeg kontakter igen, for at få rede på hvad status er.
Har nu, ca. efter 1 mdr. siden første henvendelse, stadig intet hørt!

Besvarelse fra Rebuybaby
Genialt koncept og virkelig god kundeservice
Fantastisk koncept. Er vild med at du både har mulighed for at klæde dine børn smart og samtidig gøre det i en bæredygtig ånd. Michelle er vanvittig dygtig til at vælge og sammensætte styles i boksene, og det er så skønt at modtage nye bokse og altid blive positivt overrasket. Jeg ville ønske I også kunne klæde mig så fint på ;-)) De STØRSTE anbefalinger fra en tilfreds (travl) mor..
Kæmpe fan af Rebuybaby
Kæmpe fan af Rebuybaby! Elsker konceptet, hvor enkelt, bæredygtigt og billigt det er. Du får luksus tøj til nærmest ingen penge, især når man sammenligner med at købe præcis de samme ting i butikken. Jeg har indtil videre fået fornøjelsen af to bokse som jeg har været så imponeret over. Kvaliteten og indpakningen er bare top og hver gang føles det som at åbne en gave, da man ikke ved hvad der gemmer sig i boksen. Christian og Michelle (founder af Rebuybaby) er simpelthen nogen af de sødeste og professionelle folk jeg længe har mødt! Christian har især været så behjælpelig hver gang jeg har haft et spørgsmål eller andet. Han er hurtig til at hjælpe, informerer hele vejen rundt og er altid i så godt humør. Michelle formår altid at sammensætte så fine dele til min lille pige og hvergang jeg har haft et ønske så er det altid blevet opfyldt. Så alt i alt: Kæmpe fan, så derfor gør dig selv en tjeneste og meld dig til ;-)
Jeg er kæmpe fan!
Jeg er kæmpe fan! Som mor til et sygt barn er der et hav af ting at tage hensyn til - også tøjet. Så at finde et så fedt koncept, hvor der samtidig er rum til at møde det enkelte barns behov (i vores tilfælde tøj der skal kunne knappes op foran), som samtidig er så lækkert af kvalitet OG med en fantastisk kundeservice - jeg kan slet ikke få armene ned. Jeg vil klart anbefale Rebuybaby til alle der måtte overveje det!
⭐️Genialt koncept
⭐️Genialt koncept
⭐️Lækkert tøj med gode mærker
⭐️Fantastisk kundeservice 🙌🏼
GO REBUY!
Rebuybaby er ikke bare genbrugstøj - Det er en god sag og et genialt koncept. I vores hjem er det vigtigt at lære de børn som, kommer til hen ad vejen, at vi skal passe på hinanden og miljøet. Ved at være en del af rebuybaby universet gør vi begge dele..!
Jeg vil til en hver tid anbefale rebuybaby til alle kommende forældre, som elsker god stil og kvalitet til børnene - det har Michelle og hendes mand, Christian, helt styr på!
Stor ros til Rebuybaby
Rebuybaby er et fantastisk koncept - især for én som mig, med stor shoppetrang. Mine datter får nyt luksus tøj, så ofte vi har lyst og det er altid de smukkeste, fine sæt.
Rebuybay er et fantastisk koncept!
Rebuybay er et fantastisk koncept!
Jeg startede med basicboksen, men var hurtigt nødt til at ændre til Goldbox'en for det er siiiimpelthen bare for lækre styles man får! Ja det er som juleaften hver gang man modtager en boksleveret til lige til døren.
Det er kvalitetstøj og bærer ikke præg af slid, ofte er der helt nyt tøj med.
Jeg er sikkert ikke den nemmeste kunde, da min datter ikke kan passe alt tøj pga kropsbygning, men de kære mennesker bag Rebuybaby møder mig altid med super service.
Tak til Michelle og Christian for at give alle muligheden for at kunne klæde deres børn i lækkert tøj, som man normalt ikke har råd til :)
Meget fint koncept op alt for sødt og…
Meget fint koncept op alt for sødt og flot tøj 👍😁god og personlig service . Kan helt sikkert anbefales
Rigtig god måde at genbruge tøjet på
Rigtig god måde at genbruge tøjet på. Samtidig med at få nyt og lækkert tøj uden at bruge en formue. Kan klart anbefales