Varmen gik i vores ejerforening. Vi kontaktede Rebo sent lørdag aften og modtog en tilkaldevagt indenfor en time. VVS’eren var hjælpsom og dygtig og fik hurtigt løst problemet. Vi har brugt Rebo flere... Se mere

En rigtig dygtig VVS’er kom ud til en rigtig svær opgave, hvor et hårde hvidevareselskab var løbet fra en installation af en opvasker. REBO-medarbejderen var super løsningsorienteret og fik bakset det... Se mere

Hold jer langt væk fra det firma,der er flere af deres formænd på pladserne som ikke er uddannede indenfor deres branche, og det gælder både vvs og murerne, og så er flere af deres formænd dybt påvir... Se mere

Vi skulle "kvarterløftes" af ReBo: nyt tag, fjernvarme, loft-lejligheder, vinduer, døre og trapper med sprinkler. Det var 2005. Nu skal taget skiftes fordi teglene er sat fast kun med silikone og fald... Se mere

3,7

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Uden strøm.

Jeg var uden strøm fordi mit HPFI relæ ikke fungerede.
Jeg kontaktede elektrikeren og han var der inden for en time. Hurtig, venlig og effektiv betjenning.

Elektrikeren fra REBO kan varmt anbefales.

M.v.h. Jesper R Rasted

28. april 2021

Kan varmt anbefales

Fantastisk service. Jeg troede selv jeg kunne udbedre VVS udfordringer MEN fik bare gjort det hele værre.. Rebo fiksede straks problemet ved hurtig service og effektiv hjælp.. jeg kan derfor kun varmt anbefale Rebo.

4. marts 2021

Dårlig kvalitet som tiden afslører

Fik lavet en større ombygning i 2014.
Tiden har vist at det skulle jeg have fået nogle andre til. RE-BO sparer åbenbart så meget på materialer, at holdbarheden er derefter. Specielt i vådrum
Toilet faldet ned, fordi det var hængt op på gibs der ikke kunne tåle fugt. Cisterne der var så gammelt, at alt måtte skiftes ud. Dør der falder fra hinanden fordi den ikke kan tåle fugt. Udsug der ikke virker. Ting omkring køkkenhåndvask der smuldrer fordi de ikke kan tåle vand.
Altsammen ting man ikke kan vurdere selv. Hvem uden fagviden kan vurdere en cisterne?

Så nu har jeg en masse udgifter ved at få tingene ordnet ordentligt. Det bliver så ikke RE-BO der får de opgaver.

4. marts 2021

Fremragende og professionelt håndværksarbejde mens store projekt…

Udover hele ejendommens store projekt med nye vandrør fik jeg efter tilbud renoveret mit handicapuvenlige badværelse. Jeg er ikke bare tilfreds, jeg er nærmest begejstret.
Mit nye badværelse fungerer ikke bare udmærket, men ligner noget, der kunne have kostet 2-3 gange den fakturerede pris. Ganske enkelt flot og meget præsentabelt.
Udover at jeg fik stillet et tørkloset til rådighed, da jeg ikke kunne komme ned til toiletvognen i gården, har Rebo rettet op på alle mindre mangler, der var opstået undervejs. Fx nogle revner i køkkenloftet efter overboens køkkenrenovering, 3 nedfaldne fliser i mit køkken blev erstattet på fineste vis, 2 borehuller ved siden af min køkkenvask blev lukket, en løs dørmagnet i køkkenet blev fastgjort igen – alt sammen ideelt for en, der har meget svært ved fysiske jobs.
Sidst men ikke mindst blev der sat 3 nye hylder op i mit renoverede badværelse, fordi nedrivningsfolkene fik smidt de tidligere hylder ud. De ser super ud og vil være en god hjælp for en handicappet som mig. Snart kommer glarmesteren med adskillelsesruden mellem den nye bruseniche og håndvaskens underskab.
Rebo og alle venlige medarbejdere skal have en stor varm tak for et godt stykke veludført professionelt arbejde, hvor jeg har svært ved at se, hvordan det kunne være gjort bedre.

21. januar 2021

Aldrig har jeg prøvet noget lignende

Aldrig har jeg prøvet noget lignende. Jeg er i Covid 19 risikogruppe, men har ikke set en håndværker have håndsprit med. Dårligt arbejde. Kælderrum tømt på 9 uge, opbevaret i lejligheden og så er de gået i gang med en ny brok uden at have gjort første blok færdig.
Har husdyr som på 6 uge har været lukket inde på et meget lille areal fordi der ingen kommunikation har været fra formand eller håndværkernes side, bare slet ikke ok.
Håndværkerene er stadigvæk igang her på 6 uge på trods af det er småting der mangler. Måtte vente 1,5 uge på maleren til et meget lille område der skulle males i mit badeværelses loft.
Vil på ingen måde anbefale dette firma !!!!!!!

16. august 2020

Professionelt og godt.

Gennemsyn af lejlighed ved salg. Punkt for punkt blev gas og vvs installationer gennemgået. Kontrol og godkendelse, ingen svinkærinder :-). Som det skal være.
PS. Kunne komme med kort varsel, herligt.

21. juli 2020

Dygtige og venlige fagmænd

Mit toilet var blevet beskadiget. Rebo monterede et nyt. Fagmændene var dygtige og venlige og jeg var meget tilfreds med resultatet. I min kommunikation med virksomheden oplevede jeg kun venlighed og ordentlighed.

9. juli 2020

Rebo

Vi har været rigtig glade for vores samarbejde med Rebo i forbindelse med udskiftning af foreningens varmtvandsbeholder og taghætter.
Vi fik et tilbud med flere forskellige løsningsforslag og havde dermed god mulighed for at vælge den løsning, der passede bedst til os. Mens arbjedet stod på har der løbende været god dialog og generelle opdateringer, og da vi efterfølgende havde problemer med vores vands temperatur kom de gentagende gange ud inden for et døgn.
Vi har følt os trygge og godt behandlet hele vejen igennem, og anbefaler derfor gerne Rebo.

26. juni 2020

Kan se at jeg ikke er alene vedr

Kan se at jeg ikke er alene vedr. Rebo VVS og deres manglende information og tidsplaner . ALDRIG mere REBO VVS . I vores andelsbolig har de nu været igang i vores opgang siden d. 11 marts og Rebo VVS lukkede for brugsvandet d. 29.marts og d.d. 15 april lever vi med huller i loftet køkken og bad ingen vand i køkken og ingen rørføring i bad samt ingen vand og ingen tilkobling af toilettet mv. I deres tidsplan skulle hele vores andelsbolig bestående af 28 opgange tage 11 måneder alene i vores opgang har det nu taget over en måned og vi har stadigvæk ingen vand eller rørføringer på badet så selv jeg kan regne ud at tager det over en måned pr. opgang når man kun 11 opgange på 11 måneder så tror de mener 11 år . Vi benytter badevogne i gården som består af en varm vandbeholder på 30 liter og hvor toiletvandet stiger op i brusekabinen dejligt med tis og afføring i en brusekabine hvor man står i bare fødder . Når man kikker på Rebo VVS værdigrundlag skulle de skamme sig . Personligt kunne jeg overveje at få et anerkendt VVS firma til at tilslutte min vandforsyning så man igen kan benytte sit lejemål orker ikke mere Rebo VVS .

15. april 2019