Har ikke besvaret negative anmeldelser
Andre kiggede også på
Hurtig og effektiv service i weekenden
Varmen gik i vores ejerforening. Vi kontaktede Rebo sent lørdag aften og modtog en tilkaldevagt indenfor en time. VVS’eren var hjælpsom og dygtig og fik hurtigt løst problemet. Vi har brugt Rebo flere gange før og kan varmt anbefale dem til alle slags opgaver.
En rigtig dygtig VVS’er kom ud til en…
En rigtig dygtig VVS’er kom ud til en rigtig svær opgave, hvor et hårde hvidevareselskab var løbet fra en installation af en opvasker. REBO-medarbejderen var super løsningsorienteret og fik bakset det hele på plads til sidst, selvom der ingen plads var. Super service, og en meget dygtig VVS’er
Super oplevelse
Super oplevelse! Alt kørte som aftalt og vi er super tilfredse med reultatet. God kommunikation om rækkefølge og forventninger. Kæmpe anbefaling!
Udskiftning af udendørs vandhane
Sød og dygtig vvs-montør kom til tiden og udskiftede vores udendørs vandhane. Kan bestemt anbefale REBO
Super god oplevelse med REBO
Super god oplevelse med REBO! Meget professionelle, venlige og hurtige håndværkere, der leverede et flot resultat til tiden. Kan kun anbefales.
Hold jer langt væk fra det firma,der er…
Hold jer langt væk fra det firma,der er flere af deres formænd på pladserne som ikke er uddannede indenfor deres branche, og det gælder både vvs og murerne, og så er flere af deres formænd dybt påvirkede af bla h.a.s.h og andre stoffer,hvilket selvfølgelig smitter af på kvaliteten af deres arbejde.
Jeg har aldrig oplevet så…
Jeg har aldrig oplevet så uprofessionelt et forløb.
Rebo har været i gang med renovering hos mig i næsten 9 måneder – 9 måneder! Aftaler bliver ikke overholdt, tidsplaner skrider konstant, og man får ingen ordentlig information undervejs.
På det sidste har jeg siddet i en iskold bolig med træk og kulde, fordi arbejdet ikke blev færdiggjort. Det er simpelthen respektløst. Tænk hvis det var dem selv, der skulle bo sådan.
Som om det ikke var nok, har de lavet et hul i min væg uden at informere mig om det. Jeg opdager det selv. Ingen forklaring, ingen undskyldning. Det er under al kritik.
Jeg er rasende over den manglende professionalisme og den totale ligegyldighed over for kundens hjem og tid. Jeg kan på ingen måde anbefale Rebo baseret på min oplevelse. 0 stjerner.
Kraftig opfordring til at undgå Rebo.
Kraftig opfordring til at undgå Rebo.
Rebo gennemførte for nylig et stigstrengs projekt i vores etage ejendom med udskiftning af vand og varme rør.
Opsummerende var processen under alt kritik og jeg fraråder på det kraftigste andre at entrere med firmaet.
Processen var karakteriseret af:
- gennemgående dårlig rådgivning,
- komplet mangel på projekt styring (blandt andet gik projektet mere en 100% over tid trods negligerbart uforudsete ekstraarbejde),
- gennemførelse af konkrete løsninger i strid med det aftalte.
- manglende hensyn til ejendommens beboere, herunder at ingenting nogensinde blev gjort færdigt, alt stod i halvfærdig tilstand så man ikke kunne komme på plads
- dårligt håndværk og sjusk. Lette løsninger og total
- et samarbejde med vores bygge rådgiver (Ejby) som tilnærmelsesvis kan beskrives som korrupt.
For ikke at nævne løgnagtige referater til bygge møder for at dække / bortforklare forsinkelser eller opnå vores tilsagn om at gennemføre lette løsninger.
Hertil er der blevet fremsendt tilfældige extra regninger på bagkant (det skal nævnes at vi ikke har gjort krav på dagsbøder)
En anden større enterprise i ejendommen er gået mere en 50% over budget (og oprindelige budget var mange millioner), hvilket ikke synes at have grundlag i faktisk udført merarbejde ift det planlagte.
Ved gennemgang af disse ektra regninger og det underliggende hovedbudget, har vi indhentet priser og tilbud hos andre på sammenlignelige projekter. Ved sammenligning af både total pris og enkelte poster, er det også blevet klart at Rebo’s prissættelse er kraftigt oppustet ift markedspriser og de generelt opererer uden skam i livet.
Som konkret eksempel kan nævnes pris på selveudskiftning af varmeanlæg som fremstår ca 200% dyrere end markedspris indgivet af to andre leverandører (dette er ikke en overdrivelse)
Afslutningvis vil jeg også tilføje at samtlige håndværkere vi mødte bar præg af lav trivsel og manglende mandat til at gøre et godt stykke arbejde.
Selv dem der faktisk var ærekære ( og der var en god del i blandt ) blev ofte forhindret i at løse noget ordentligt eller rettidigt, med henvisning til topstyring.
Hvis nogen overvejer at bruge Rebo til en større VVS enterprise, så vil jeg på det kraftigste opfordre til at i leder efter en anden. Størrelsen på firmaet virker måske som en sikkerhed men det er det modsatte. De håndværkere man er i daglig berøring med er i høj grad umyndiggjort af virksomhedens ledelse, og denne ledelse er efter vores oplevelse inkompetent, ustruktureret og uden moral.
Professionel og effektiv.
Jeg har i dag haft besøg af den flinkeste vvs mand. Han var meget grundig og kompetent. Fik fikset utæthed ved rør og gav ikke op før han var helt sikker på at alt var som det skulle være. Der blev ryddet op og tørret af, inden han gik herfra.
Jeg er meget tilfreds.
Udskiftning af et 35 år gammelt Vola køkkenarmatur
Skulle udskifte et 35 år gammelt Vola køkkenarmatur.
Teknikeren tog sig tid til at tilrette de tilførende kobberrør således at installationen nu ser mere "professionel" ud.
Inden placering af det nye blandingsbatteri, blev hullet indvendigt smurt med silicone for at forebygge eventuel fugtskade i træet.
Trygt og ordentligt.
Jeg tror hvis man går længere ned i…
Jeg tror hvis man går længere ned i kommentarfeltet finder man de rigtige 1 stjernet anmeldelser til rebo. Vi fik nyt tag monteret af Rebo. Nu kommer det til at koster os flere millioner at få det dårlige håndværk udbedret. Hold jer væk
Tilbageblik 2005
Vi skulle "kvarterløftes" af ReBo: nyt tag, fjernvarme, loft-lejligheder, vinduer, døre og trapper med sprinkler. Det var 2005. Nu skal taget skiftes fordi teglene er sat fast kun med silikone og falder ned og fugt trænger ind i forkert udført fugtspærrer ved kviste. John Larsen
Hurtige og kompetente
Hurtige og kompetente. Vi havde et akut problem efter stromskade med farlige, løse gentande på taget. Med dagsvarsel fik vi hjælp fra Rebo, og både kommunikationen og udført arbejde har været yderst kompetent og meget behagelig.
Dygtige medarbejdere og godt arbejde
Vi skulle have skiftet et blandingsbatteri til vores bruser, og det gik meget fint. VVS'eren kom til tiden og alt blev udført perfekt. Desuden blev vores termostat til gulvvarmen aktiveret, så vi var glade. Rebo har vi altid haft glæde af gennem mange år.
God oplevelse med Rebo
I den ejendom jeg bor i er der blevet udskiftet vandrør. Det har strakt sig over de sidste måneder, og Rebo har gjort hvad de kunne, for at vi beboere kunne havde det tåleligt mens det stod på. De har rendt ind og ud af dørene, men altid banket på først, og de har været gode til at informere om hvornår de kom i den enkelte lejlighed.
Det er flinke og hjælpsomme medarbejdere indenfor de forskellige grupper, og de har tålmodigt stået til rådighed når der var spørgsmål. Jeg har sjældent oplevet håndværkere der har ryddet så pænt op efter sig, og sikret sig at tingene var iorden.
Det har været en god oplevelse, og pænt arbejde.
Ringe kvalitet – ingen ansvarsfølelse
REBO havde entreprisen på et projekt med udskiftning af vand og varme i vores andelsboligforening til 26 mio. kr. Der har lige været et års gennemgang som desværre bekræfter oplevelsen af projektet,
Undervejs kunne man observere mange problemer
med dem:
Fastpris var ikke fastpris:
Der var kontraktuelt aftalt en fast pris for entreprisen på 26 mio. kr. den endte med at blive over 6 mio. kr. dyrere.
Alvorlige forsinkelser:
Entreprisen blev meget forsinket - nogle dele langt over et år, hvilket f.eks. betød at loftsrummene var afspærret langt over et år, selvom det kun skulle have varet nogle uger, eftersom det var asbest sanering kunne man ikke komme til sine ting i al den tid. Da vi forholdt REBO, at vi skulle bruge nogle af de ting vi havde på loftet, fik vi at vide, at vi bare kunne gå derop, hvilket ikke virkede helt betryggende.
Manglende omhu i arbejdet:
REBO har generelt et meget lavt fagligt niveau på deres VVS-arbejde, dels laver de mange fejl, dels sjusker de, hvilket gør at rør ikke bliver trukket langs med vægge og gulv, hvor de syner mindst. I stedet trækker de rørene på den hurtigste måde, så de både sidder skævt og ude midt i rummene.
Den varmeinstallation, som de har lavet, kan dårligt varme rummene op, vandtemperaturen i bruseren svinger mellem koldt og varmt, hvilket de nægter at gøre noget ved.
Manglende vilje til at reparere de skader de laver:
REBO afviser blankt, at de har pligt til at udbedre de skader, som de forvolder. Det gælder både vandskade som følge af forkert monterede installationer, som øvrige skader og fejl.
I stedet kaster de sig ud i lange bortforklaringer og påstande om at skaderne ikke skyldes dem, eller er under en bagatelgrænse de har lavet.
Da de ødelagde vores mærkevare blandingsbatterier, skiftede de dem ud med de allerbilligste fra jem og fix, først efter langvarig diskussion og trusler med retssager, rette de ind.
Deres ansatte er ubehøvlede:
De ansatte brasede ind i lejlighederne på alle tider, selvom det var aftalt, at de skulle vente på at blive lukket ind.
En del af arbejdet foregik mens mange arbejdede hjemmefra, men det var REBO’s folk ligeglade med, de plantede en stor boombox i opgangen og åbnede alle dørene ind til lejlighederne, så alle kunne få glæde af musikken.
Den første dag REBO skulle arbejde i vores lejlighed, sad vi i køkkenet og holdt vores datters fødselsdag, her kom REBO folkene brasende ind, og gav sig til at brokke sig højlydt til os over deres kollegaers mangelfulde afdækning. I stedet for at dække af, vadede de så bare rundt i store støvler, som vi så måtte gøre rent efter, da de var gået.
Generelt ender man med at bruge lang tid på at gøre rent efter REBO’s folk.
Super professionelle og dygtige.
Jeg har brugt REBO gennem mange år
Jeg har brugt REBO gennem mange år, og har altid været tilfreds. I dag havde jeg igen brug for dem.
Jeg var heldigvis hjemme, da jeg pludselig kommer ud i mit køkken og ser der er vand over alt. Får lokaliseret at det kommer fra et vandrør under min vask. Er meget forvirret og skynder mig bare at få ringet til REBO, den søde kvinde i telefonen får guidet i at få slukket så godt som muligt for vandet- hanen sider lidt fast, men det bliver formindsket.
Inden for en time, kommer 2 meget søde VVS’er. De finder hurtigt fejlen og får det fixet. Er virkelig taknemlig for den søde kompetente og meget hurtige hjælp jeg fik.
Tak for det.
Installation af gaskomfur
Vi har ledt efter en troværdig og serviceorienteret VVS-virksomhed på Amager. En udskiftning af et gammelt gaskomfur med et nyt skulle vise sig, at være en større udfordring end som så. I disse tider er det svært, at finde nogen som har tid i kalenderen og priserne bærer ofte præg af "take it or leave it".
MEN - der er heldigvis undtagelser! REBO viste sig at være super pålidelige og serviceorienterede. Vi blev presset ind på under en uge og arbejdet var upåklageligt. Derudover var regningen faktisk til at betale. Så tak til REBO for et helt igennem fornøjeligt forløb.