Man skal lede længe efter den fantastisk service som Modelhobby shop og Marc leverer!! Fed forretning, mega god service og hurtig levering 🚚 En rigtig god oplevelse kan varmt anbefales!!
Modelhobby Shop / RC Netbutik
Fik fredag en ide om at der skulle købes flere batterier og noget tilbehør til min quadkopter. Han hjalp mig fint igennem med betalling og fik pakket en fin lille "Prøvekuvert" pakke som kunn... Se mere
Helt igennem fantastisk service og mange forskellige specielle dele man ellers har svært ved at finde i dk. Jeg har handlet her 4 gange, og hver gang fået varen hurtigt, pakket forsvarligt og se... Se mere
Modelhobby Shop er en engageret hobby forhandler der specialiserer sig i fjernstyrede modelfly, biler og både, og udstyr indenfor dette område. Modelhobby Shop har både en fysisk butik på gågaden i Helsingør, hvor vi byder vores kunder velkommen, og vi tager også imod ordre i webshoppen.
Bjergegade 8A, 3000, Helsingør, Danmark
- +4542488010
- info@modelhobbyshop.dk
- www.rc-netbutik.dk
Andre kiggede også på
Super Service
Problemer med nylig købt Taranis radio, Gl firmware skulle opdateres i modtagere, for at disse kunne virke korrekt med radioen. Butikken sender et "låne" kabel, så jeg kan få opdateret mine modtagere.
Welt Klasse!!!!! :-D
Hurtig betjening og behandling af ordre
Fik fredag en ide om at der skulle købes flere batterier og noget
tilbehør til min quadkopter.
Han hjalp mig fint igennem med betalling og fik pakket en fin lille
"Prøvekuvert" pakke som kunne omdeles med alm. post.
Modtog en forsvarligt indpakket "prøvekuvert" dagen efter, så blev weekenden redet.
Tak
Godt udvalg og gode priser
Nu har jeg handlet hos rc-netbutik nogen år uden problemer, og har altid fået god service ang spørgsmål til produkterne. Der er et godt udvalg af biler, fly, helikopter og multirotor. Jeg vil til hver en tid anbefale at handle der.
Kanon service,Og hurtig lev.
Jeg har efterhånden handlet en del hos rc-netbutik.dk.både online og i selve butiken, og har kun haft positive oplevelser med Søren.Kanon behandling.Online Levering, super super godt,varen dagen efter.
Kan klart anbefales.
Super Forretning og Net butik med hurtig levering og service
Nu har jeg handlet hos mange forskellige RC forretninger, og har mødt de værste forhandlere af slagsen, men her adskiller RC-Netbutik sig med altid venlig betjening, stor hjælp og ekspertise og super hurtige postordre, det er en ren fornøjelse når man er på den og mangler noget der er gået i stykker at man næsten altid kan lave en aftale om at hente delen på måske ikke rene forretnings tider.
Jeg kan på det bedst anbefale butikken.
Med ønske om en fortsat god forretning til stor glæde for os RC folk.
Værre bliver det ikke.....
Lige før jul 2014 fandt jeg denne butik på nettet og tog et smut forbi adressen. Startede med at købe udstyr for 6800 den dag og var ellers glad for at komme der. Besøgte sidenhen butikken en del gange og nåede da også at handle for knap 10.000 kr på kort tid, desværre:(, men pas på, manden der ejer butikken er en ulv i fåreklæder, og kender absolut ikke til Købeloven. Købte forleden en Blade mini fpv Nano QX quadcopter til lidt over 1100 kr. Fløj lidt med den hjemme og efter ca 5-6 små flyvninger af ca 5 min af gangen, var der ikke signal til kameraet.
Fandt ud af der var en løs forbindelse og tænkte det var meget hurtigt den gik i stykker. Lidt efter imens jeg stod med quadcopteren i hånden sagde det "puf" og der kom lidt røg:( ringede så til RC Netbutik.dk og fortalte ham som det var, men blev mødt af en meget sur mand der hedder Søren, som er ejer af butikken. Jeg fik at vide, at nu havde han solgt 40 stk af dem og der havde ikke været nogen problemer med dem. Spurgte ham pænt om vi ikke kunne lave det som en reklamation til hans leverandør, for det kunne da ikke passe den ikke holder længere. Han sagde jeg skulle komme forbi med den, så han kunne se på den. Smuttede en tur forbi adressen i Hørsholm med dyret, hvorefter jeg så fik den værste behandling af en arrogant st...., der bare stod og påstod jeg havde revet ledningerne af? og alt muligt andet gejl. Han talte generelt meget nedladende til mig, som om jeg var dum. Jeg kom egentligt ikke for at bede om en ny, men blot bede ham om at lave en reklamation til hans leverandør, hvorefter han sagde, at han ikke ønskede at være til grin over for hans leverandør? Det endte med han henter en ny på lageret og beder mig om ikke at HANDLE dér mere:) Fint tænkte jeg så, det havde jeg da skam heller ikke tænkt mig efter den ubehagelige behandling, man får hos RC Netbutik.dk
Havde købt en drone som pludseligt holdt op med at virke, sendte den tilbage og fik en ny retur med posten allerede et par dage efter!
God service på mail
Altid hurtigt svar på mail.
Godt udvalg i butikken. Gode priser.
Hurtig levering i forsvarlig indpakning.
Sender desværre ikke pakker uden omdeling, men har man en pakkepost-bruger kan den stadig sendes der til. (Døgposten)
Superb
Købte en Futaba T8FGS, den blev leveret under 30 timer efter at ordren var godkendt, kan vist ikke gøres meget bedre.
Fix Jeres Lager!
Når der på siden IKKE står at der er få på lager, men derimod ikke står noget, hvilket ifølge siden betyder det er mange på lager. Så kan det ikke passe man kan bestille 4 motorer også man får en email som siger "Jeg har desværre kun 2 motorer på lager". Hvis du kun har 2 motorer på lager, det vil jeg kalde "få på lager", hvorfor stod det ikke på siden? Havde set andre ting som stod som "få på lager".
Flot responstid
Nu har jeg købt flere småting der, og leveringen er kommet meget hurtigt og effektivt. Vil absolut anbefale dem til andre og helt sikkert handle der igen.
Flot og overskuelig hjemmeside. Super job de gør :)
Gode priser og venlig service
Bestilte et batteri til min helikopter. Modtog dagen efter en forsendelse men desværre med den forkerte del... Skrev en mail om aftenen og fik svar med det samme (virkelig flot!). 2 dage efter modtog jeg den korrekte forsendelse og en kuvert til den forkerte. Måske burde denne oplevelse have trukket en stjerne fra men vi kan altså alle fejle og den hurtige og venlige service jeg fik efterfølgende retfærdiggører i mine øjne en karakter på 5 stjerner. Jeg kommer bestemt tilbage en anden gang!
Funker bare
Varer blev leveret som lovet, virkede som lovet og var billig. - Hvad mere kan man ønske sig? :)
det spiller
ingen problemer hurtig levering og godt udvalg ka varmt anbefales
Hurtig levering og virkelig godt behandlet.
I fortjener top stjerner da jeg er utrolig glad for at handle ved jer. Fantastisk hurtig levering. Det er i hvert fald ikke sidste gang at jeg handler ved jer når jeg mangler RC reservedele. Mvh Stig
Dyr porto, men ellers fint
Bestilte varen 11/2 kl 11:00 og modtog den d. 14/2.
MEN jeg betalte 60 kr i porto, der kun var 35 kr, da den var sendt som brev.
Det koster en stjerne
Hurtig mail service, hurtig levering og super priser!
Har handlet der én gang indtil videre. Havde lidt spørgsmål til produkterne, og der kom hurtigt svar pr. mail. Med sådan en responstid er det helt ok at der kun er telefontid 2 gange om ugen når priserne samtidig er i bund. Super service pr. mail.
Det eneste man muligvis kunne ønske var at GLS Pakkeshop var en mulighed til forsendelse. Deres åbningstider er normalt bedre end Post DKs.
Helt sikkert ikke sidste gang jeg har handlet hos RC-netbutik.dk uanset.
Hurtig levering og gode priser
Har handlet hos RC-netbutik et par gange nu, og hver gang er jeg blevet mødt med sindsyg hurtig og god service.
Priserne ligger og konkurrerer med de fysiske butikker og de udenlandske!
Jeg havde på et tidspunkt ved en fejl bestilt et trænerkabel, der ikke passede med den sender jeg også havde bestilt. Jeg fik hurtigt en mail, hvori jeg blev spurgt om det var meningen, og min fejl blev hurtigt rettet.
Ydermere lader det til, at forslag til nye produkter bliver taget seriøst.
Altid hurtig levering.
Ingen problemer med at handle her.
Varene kommer stort set altid dagen efter.
Gode tilbud ind i mellem.
Kort sagt: God forretning.