Na verkeerd advies op de website en klantenservice zeer goede oplossing gevonden door personeel in de winkel in Almelo . Dank je voor het meedenken en oplossen dank je jongens ga zo door Top 👍
veel goede service in de vestiging (Almelo), goede tips en advies. Net nog de collectie Guru luggage bij ze gehaald. GRaag doorstarten!!
Ik had een cadeaubon voor mijn zoon besteld. Dat is een echte visser en hij is vaste klant van raven in Almelo. Dus hij had het ook kunnen ophalen in Almelo want hij woont daar. Maar ik heb het toc... Se mere
In Raven Almelo zit één van onze vier megastores op het gebied van hengelsport. De winkel bestaat uit maar liefst 1100 vierkante meter hengelsport plezier en staat helemaal vol met materiaal voor jong en oud! In de winkel in Almelo vind je visspullen in alle prijsklassen voor elk soort visser. Of je nu een beginnende roofvisser bent, of een ervaren karpervisser, je kan altijd bij ons terecht. Natuurlijk staan we altijd voor je klaar als je vragen hebt over producten of technieken. De vindbaarheid en de parkeergelegenheid van de winkel is meer dan optimaal dankzij de gezellige woonboulevard. Heb je een specifieke vraag over bijvoorbeeld een systeem, knoop of montage? Geen probleem! Op iedere afdeling hebben we een balie waar we je van alles kunnen laten zien onder het genot van een heerlijke bak koffie!
Woonboulevard, 6, 7606 JA, Almelo, Overijssel, Holland
- +31 546 538 821
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Commande payé et pas reçu …
J'ai fait une commande le 03/01 /2023 commande FR 0580607 elle devait être livré chez moi le 07/01/3023,, la totalité de la somme soit 83,89€ à été encaissé le mercredi 04/01/2023,,,depuis aucune nouvelle malgré mes relances par mails au service client et aucune réponse de leur part.
La je vois que raven pêche et en redressement judiciaire..
veel goede service in de vestiging…
Ze zijn snel met opsturen als je wat…
Ze zijn snel met opsturen als je wat besteld. Goede service. En goede producten. Top bedrijf.
Na verkeerd advies op de website en…
Dank je voor het meedenken en oplossen dank je jongens ga zo door
Top 👍
Binnen de gestelde termijn goed verpakt…
Binnen de gestelde termijn goed verpakt mijn bestelling geleverd.
Snelle levering
Snelle levering, en daarna bij vragen goed geholpen en geadviseerd in de winkel.
Snel bezorgd en mooi verpakt.
Super snel binnen
Zowel in de winkel in Almelo als online…
Zowel in de winkel in Almelo als online een goede service en snelle verzending
Ga zo door 👍👍
zeer lange levertijd 27 november…
zeer lange levertijd 27 november besteld 12 dagen later ontvangen dat is te lang voor een paar dobbers en twee rolletjes nylon

Besvarelse fra Raven Hengelsport - Almelo
Mooie karperset gehaald
Mooie karperset gehaald, die tot nu toe super goed heeft gewerkt!! Tevreden met deze aankoop!!
Ik had een cadeaubon voor mijn zoon…
Ik had een cadeaubon voor mijn zoon besteld.
Dat is een echte visser en hij is vaste klant van raven in Almelo.
Dus hij had het ook kunnen ophalen in Almelo want hij woont daar.
Maar ik heb het toch online besteld en de volgende dag had ik het al ontvangen.Dikke prima👍
Super superrr
Levering zoals afgesproken.
kan geen probleem opnoemen,wederom…
kan geen peobleem opnoemen,wederom perfekt
Fantastisch sevice en snelle levering