Meget skuffende behandling af kundeservice Jeg købte online et sæt dyrt cykeltøj (jersey og bibs) da jeg har en del Rapha tøj i forvejen og altid har været glad og tilfreds. Men efter et par ganges... Se mere
Jeg bestilte et cykelsæt bestående af bibs og jersey. En uge efter jeg bestilte kom tøjet, så leveringen stemmer med hvad de melder på hjemmesiden. Jeg er også vild tilfreds med kvaliteten, jeg ha... Se mere
Købte et par Pro Team II bibshort. Efter at have brugt dem nogle gange, opdager jeg noget slidt på undersiden af puden. Kontakter derefter Rapha, som er hurtige til at behandle min reklamation og... Se mere
Købte bib shorts d. 25. maj og har ikke modtaget dem endnu. De har trukket pengene men vil ikke vende retur på mine spørgsmål fra customer service. Opdatering: Efter længere korrespondance har de... Se mere
Our purpose is to inspire the world to live life by bike.
4 Elthorne Rd, N19 4AG, London, Storbritannien
Svarer typisk inden for 1 uge
Fantastisk! Elsker min trøje og havde intet problem med hverken told eller leveringstid. Jeg købte en jersey på 50% af under "archive sale" og har aldrig set bedre kvalitet. Jeg bestilte en medium som jeg syntes sad lidt tæt i starten, men efter et par ture og en vask var det som om den tilpassede sig og efter sad PERFEKT! Lod næsten ikke engang mærke til jeg havde den på!
Har oså købt et par Pro Bib II brugt og har den helt samme mening som ovenstående review.
Det lækreste cykeltøj og casual tøj man kan få.. god og hurtig kundeservice. Min første ordre blev fanget i tolden hvor jeg blev afkrævet told og gebyr. Henvendte mig til kundeservice og de fik den frigivet samme dag. Jeg har også prøvet at returnere da jeg havde bestilt for lille str. ingen problemer med det.
Der er ikke en finger at sætte på produkterne. Men premium kvalitet og pris burde også afspejles i servicen. De skriver, at levering er 5-7 dage. Da der var gået én uge,
og jeg ikke havde modtaget min ordre kontaktede jeg kundeservice, der kunne meddele, at den var forsinket. Sådan en information bør jeg få uden at skulle bruge tid på at skrive til jer. Der gik i alt 12 dage fra bestilling til modtagelse.
Butikken i København er fantastisk - TOP LIRENS!.
Der er altid super god service, en masse god vejledning og en sublim kop kaffe. Den er klart et besøg værd.
Webshoppen har hurtig levering, en kæmpe udvalg og som altid er kvaliteten i top.
Jeg gik fra et par Assos Mille GT bibs til et par MEN'S PRO TEAM BIB SHORTS II, og tiden på cyklen er blevet markant bedre.
Frygtelig kundeservice.
Jeg havde bestilt en ordre d.30 december på en forkert størrelse, hvor jeg samme dag skriver til dem og afbestiller. De svarer dermed at betaling er afbrudt, og dermed aldrig er har trukket for min konto, selvom de har trukket hele beløbet. Nu venter jeg på 14 dag, hvor de stadig ikke har mener de trukket pengene, og har endnu ikke refunderet pengene.
Hold jer væk fra hjemmesiden.
Det bedste cykel tøj jeg har haft👌
Jeg har prøvet andre dyre brands men komforten i puderene er slet ikke på niveau med Rapha👍
Det er ikke muligt at returnere en defekt vare købt i butikken i CPH. Der skal skrives en forklarende mail til hovedkontoret i London, hvor man så kan afvente svar. Det er simpelthen et alt for ringe serviceniveau. Jeg tror ikke jeg kommer til at købe mere udstyr fra Rapha - sorry guys...
Lækkert tøj men meget arrogant og dårlig service ifm. bytning.
Noget af det bedste tøj man kan få! Og simpel og gratis retur. De arrangerede endda afhentning af returpakke hjemmefra :-)
Fedt tøj, fin hjemmeside - ofte udsalg, så vær opmærksom på hvornår du placerer dit køb
Jeg har handlet et par gange hos Rapha. Anden gang gik det galt med størrelserne, der desværre var for små. Bytteproceduren foregik dog uden kvaler, og ganske hurtigt fik jeg tilsendt de rigtige størrelser. Sammen med Wiggle.co.uk er det klart de to bedste udenlandske cykeltøjshops. Eneste øf er priserne, men det er man jo heldigvis selv herre over. Klart anbefalelsesværdig.
Rent klassisk look.
I forhold til Assos så er der meget mere stil over looket.
Eneste lidt underlige ting er deres prissætning; deres varer er som udgangspunkt meget dyre, men hvis du kan vente til udsalg så kan alt fås med rabat.
Havde længe haft kig på nogen af deres meget lækre ting indenfor cykelbeklædning, men synes at deres faste priser er lige lovligt høje. Da der så var udsalg i we-shoppen købte jeg en jakke og en trøje. Og jeg må (Heldigvis) konstatere, at kvaliteten lever op til de høje forventninger. Leveringstiden var ca. en uge, og alt var som det skulel være. Jeg handler der gerne igen, men nok kun på udsalg, med mindre jeg komemr til penge.