QoQo Massage Clinics Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer goede ervaring. Mooie locatie en goed geholpen door Audie; hij luisterde goed naar de klachten en vroeg of de druk hard/zacht genoeg was.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel fijne massage salon, wij gaan vaker voor een duo massage, deze keer had ik een zwangerschapsmassage en mijn man een relaxed massage. Ze houden echt rekening met de zwangerschap en leggen ook goed... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Van onze kinderen een massage bon gekregen deze hebben we vandaag om 12.15 uur verzilverd we hadden een heerlijke duo massage van 1 uur was heerlijk geweldig echt een aanrader we gaan snel weer. Twee... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vandaag langs QoQo Massage geweest in Rotterdam Laan op zuid voor een duo massage. De dame die mij masseerde bracht me naar heaven ze had hele zachte handen. Ik voelde alle vasten spieren letter... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Massør

Skrevet af virksomheden

HET GEHEIM VAN QOQO MASSAGE QoQo Massage Clinics combineert traditionele Chinese therapieën met het moderne westerse concept van een gezonde en duurzame levensstijl. Zo verbeteren we uw fysieke gesteldheid én uw mentale welzijn.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 80 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

138 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Altijd goede massages

17. februar 2026

Besvarelse fra QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je altijd tevreden bent over onze massages.

We doen er alles aan om bij iedere behandeling dezelfde kwaliteit, professionaliteit en service te bieden. Geweldig dat je dit zo ervaart bij QoQo Massage Clinics. We zien je graag weer terug in onze kliniek.

Heel fijne massage gehad

16. februar 2026

Besvarelse fra QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je review! Wat goed om te lezen dat je een heel fijne massage hebt gehad.

Bij QoQo Massage Clinics streven we ernaar om iedere behandeling met aandacht en vakmanschap uit te voeren. Fijn dat je dit zo hebt ervaren. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor een volgende massage.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Giorgina is a pro in relaxation massage!

16. februar 2026

Besvarelse fra QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je enthousiaste review! Wat geweldig om te horen dat je Giorgina als een echte professional hebt ervaren tijdens de massage.

We geven je compliment natuurlijk graag aan haar door. Bij QoQo Massage Clinics staan kwaliteit, aandacht en professionaliteit centraal bij iedere behandeling. We zien je graag terug in onze kliniek voor een volgende massage.

Prima ondersteunende behandeling

De masseur pakte de situatie (massage na oefeningen en pijnstillers) perfect op inclusief vervolgadvies.

14. februar 2026

Besvarelse fra QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je mooie en inhoudelijke review! Fijn om te lezen dat de masseur goed heeft ingespeeld op jouw situatie en de behandeling perfect heeft afgestemd, inclusief passend vervolgadvies.

Bij QoQo Massage Clinics vinden we het belangrijk dat een massage niet alleen prettig is, maar ook echt ondersteunend werkt. Mooi dat je onze aanpak en professionaliteit zo hebt ervaren. We helpen je graag weer bij een volgende behandeling.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Masseur is professioneel leuk in de…

Masseur is professioneel leuk in de omgang en weet je op je gemak te brengen..geeft eerlijk advies. Fijne ervaring

15. februar 2026

Besvarelse fra QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je de masseur als professioneel en leuk in de omgang hebt ervaren en dat je je op je gemak voelde tijdens de behandeling. Ook goed om te lezen dat je het eerlijke advies waardeert. Bij QoQo Massage Clinics staan professionaliteit, persoonlijke aandacht en kwaliteit altijd centraal. Graag tot ziens voor een volgende massage!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Linton en Alina zijn top!

Mijn man en ik komen hier eens in de 2 maanden en zijn enorm tevreden over Alina en Linton. Zij kunnen goed masseren en weten precies wat er nodig is. Top!

15. februar 2026

Besvarelse fra QoQo Massage Clinics

Wat een geweldige review, dank je wel! Wat leuk dat jullie samen elke twee maanden langskomen bij QoQo Massage Clinics en zo tevreden zijn over Alina en Linton. Fijn dat jullie ervaren dat zij precies weten wat nodig is tijdens de behandeling. We geven jullie complimenten met plezier door en kijken ernaar uit om jullie weer te verwelkomen voor een volgende massage!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heerlijke duo massage met een…

Heerlijke duo massage met een gezichtsmassage als verrassing.

14. februar 2026

Besvarelse fra QoQo Massage Clinics

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat leuk dat jullie hebben genoten van een heerlijke duo massage met een gezichtsmassage als verrassing. Bij QoQo Massage Clinics zorgen we graag voor een complete en verzorgde behandeling met oog voor kwaliteit en service. We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen voor een volgende massage!

Fijne masseuse

Fijne masseuse, voelde me daarna een stuk verlicht qua pijn.

Besvarelse fra QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je review! Wat fijn om te horen dat je de masseuse als prettig hebt ervaren en dat je je na de behandeling een stuk beter voelde. Bij QoQo Massage Clinics doen we er alles aan om met professionele massages echt verschil te maken bij klachten. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor een volgende behandeling!

Fijne professionele massage

Ik twijfelde om te gaan, omdat ik zoveel pijn had, maar zoals altijd was het een fijne massage en ik denk dat ik morgen veel meer mobiliteit zal hebben. Er hing een gezellige sfeer vandaag. Prima dag voor een massage

Besvarelse fra QoQo Massage Clinics

Bedankt voor je mooie woorden, Norbert! Wat goed dat je toch bent gekomen ondanks de pijn en dat je de massage weer als professioneel en prettig hebt ervaren. Fijn ook dat je merkt dat je mobiliteit is verbeterd en dat de sfeer in onze kliniek als gezellig werd ervaren. Bij QoQo Massage Clinics staan kwaliteit, service en persoonlijke aandacht altijd centraal. Graag tot ziens voor een volgende massage!

Heerlijke massage

Een deskundige, heerlijke, ontspannen massage.

Besvarelse fra QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je mooie review, Pieter! Wat fijn om te horen dat je de massage als deskundig en heerlijk hebt ervaren. We vinden het belangrijk dat iedere behandeling bij QoQo Massage Clinics met professionaliteit en aandacht wordt uitgevoerd. Geweldig dat je zo tevreden bent over de massage. We zien je graag terug voor een volgende behandeling!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Sharmila doet haar werk uitstekend

Sharmila doet haar werk uitstekend! Dank

Besvarelse fra QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je mooie woorden en de 5 sterren! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de behandeling van Sharmila. We geven je compliment graag aan haar door. Bij QoQo Massage Clinics staan kwaliteit en professionaliteit altijd voorop, en het is mooi dat dit zo wordt ervaren. Graag tot een volgende massage!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel fijn om met zoveel kennis en…

Heel fijn om met zoveel kennis en kundigheid geholpen te worden door Sabrina.

3. februar 2026

Besvarelse fra QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je positieve review! Geweldig om te lezen dat je de behandeling van Sabrina als zo kundig en prettig hebt ervaren. We vinden het belangrijk dat je bij QoQo Massage Clinics kunt rekenen op kennis, aandacht en professionele service. We zien je graag terug voor een volgende massage.

zeer professioneel

Besvarelse fra QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je 5 sterren en je mooie compliment. Fijn dat je onze professionaliteit zo hebt ervaren tijdens je behandeling. Bij QoQo Massage Clinics zetten we ons iedere dag in om massages en service op hoog niveau te bieden. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in de kliniek.

Shoba was excellent

Besvarelse fra QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je 5 sterren en je mooie compliment over Shoba. Fijn om te horen dat je haar behandeling als excellent hebt ervaren. We geven je woorden graag aan haar door. Bij QoQo Massage Clinics doen we er alles aan om iedere massage met zorg en professionaliteit uit te voeren. Graag tot een volgende keer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Veerle is zeer kundig in haar werk

Veerle is zeer kundig in haar werk. Echt een fijne massage gehad!

Besvarelse fra QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je positieve review! Geweldig om te lezen dat je de massage van Veerle als zo kundig en fijn hebt ervaren. We vinden het belangrijk dat iedere behandeling bij QoQo Massage Clinics met aandacht, vakkennis en kwaliteit wordt gegeven. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze kliniek.

Voet/onderbeen massage

Voet, onderbeen en knie massage gekregen van Mira.
Zeer tevreden; ik had erg last van spierpijn in mijn linkerbeen.
Dit is verholpen en ik kon daardoor fijn ontspannen genieten vd voetmassage.

Besvarelse fra QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je mooie review en de 5 sterren! Fijn om te lezen dat de voet-, onderbeen- en kniemassage van Mira zo goed heeft geholpen bij de spierpijn in je linkerbeen. Mooi dat de behandeling effectief was en dat je daarna echt van de voetmassage kon genieten. We geven je compliment graag aan haar door. Bij QoQo Massage Clinics staan kwaliteit en persoonlijke aandacht centraal bij iedere massage.

Heerlijk ontspannend!

Besvarelse fra QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je enthousiaste reactie en de 5 sterren! Geweldig om te horen dat je de massage als heerlijk ontspannend hebt ervaren. Daar doen we het voor. Bij QoQo Massage Clinics zorgen we ervoor dat iedere behandeling met zorg en professionaliteit wordt uitgevoerd. We zien je graag terug in onze kliniek.

Heel fijn

Heel fijn! Helemaal zen en ontspannen de deur uitgelopen.

10. februar 2026

Besvarelse fra QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je 5 sterren! Wat mooi om te lezen dat je helemaal zen en ontspannen de deur uit bent gelopen. Fijn dat de massage zo goed heeft uitgepakt voor je. Bij QoQo Massage Clinics doen we er alles aan om iedere behandeling met zorg en aandacht uit te voeren. Graag tot een volgende keer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een waanzinnige dame met passie

Een waanzinnige dame met passie . En mega gericht op de gast !
Het is duur maar elke euro waard

10. februar 2026

Besvarelse fra QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je enthousiaste review en de 5 sterren! Geweldig om te horen dat je de behandeling als zo positief hebt ervaren en de passie en gastgerichtheid zo hebt gewaardeerd. Dat is precies waar we bij QoQo Massage Clinics voor staan: kwaliteit, aandacht en professionele service. Fijn dat je het elke euro waard vond en hopelijk zien we je snel weer terug in onze kliniek.

Heerlijk

Heerlijke massage

9. februar 2026

Besvarelse fra QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je mooie review, Vikesh! Fijn om te lezen dat je de massage als heerlijk hebt ervaren. Bij QoQo Massage Clinics staan kwaliteit, professionaliteit en een goede behandeling altijd centraal. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor een volgende massage.