Drie weken geleden ben ik gebeld dat mijn afspraak afgezegd moest worden vanwege een zieke medewerker. Vervelend, maar dit kan gebeuren natuurlijk. Ik heb gevraagd om geld terug zodat ik op een later... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Lokatie Oostzeedijk Rotterdam Duo massage met Sabrina zoals altijd perfect..maakt precies de gebieden van het lichaam los waar het vast zit..echt een hele goede masseuse..(mijn vrouw gaat altijd bi... Se mere
Heel fijne massage salon, wij gaan vaker voor een duo massage, deze keer had ik een zwangerschapsmassage en mijn man een relaxed massage. Ze houden echt rekening met de zwangerschap en leggen ook goed... Se mere
Virksomheden har svaret
Van onze kinderen een massage bon gekregen deze hebben we vandaag om 12.15 uur verzilverd we hadden een heerlijke duo massage van 1 uur was heerlijk geweldig echt een aanrader we gaan snel weer. Twee... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
HET GEHEIM VAN QOQO MASSAGE QoQo Massage Clinics combineert traditionele Chinese therapieën met het moderne westerse concept van een gezonde en duurzame levensstijl. Zo verbeteren we uw fysieke gesteldheid én uw mentale welzijn.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 72 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Onprofessioneel
Van een bedrijf wat zoveel negatieve reacties krijgt van reviewers kun je eigenlijk niet meer verwachten dan een bijdehante reactie op je review hier op Trustpilot. Het zou jullie sieren om een meer professionele houding tov je klanten te hebben. Wellicht een training communicatie voor betreffende afdeling.

Vreselijk
Ik had een duo behandeling samen met mijn man.Ik werd behandeld door een Chinees vrouwtje die er helemaal niks van kon.Alleen maar wrijven tot heel mijn rug geïrriteerd was.Contants tegen de massage tafel bonken.Het matras was voor de helft met een laken en was kapot.De muzwas vreselijk. De andere masseusse zei zelf je kan een klacht indienen. Gedaan maar niks van gehoord.Zelf ben ik al 20 jaar masseuse maar dit was zeeeer onprofessioneel. Rotterdam Alexander Noooit meer..

Onprofessioneel
Vandaag een duo massage gehad, alleen het masseren is echt geen €96 waard, je hals nek (voorkant) werd niet gedaan, beetje heen en weer gewrijf dames zitten onderling te gebaren/lachen en op gegeven moment handdoeken naar elkaar Gegooid(ook op me partner) ben dit totaal niet gewend van jullie en zal dan ook niet meer boeken hillegersberg. Ook word er geen excuses gemaakt dat er naast de zaak word verbouwd dus je hoort een uur lang geboor en gehamer … heerlijke ontspanning aldus ! Not!

Besvarelse fra QoQo Massage Clinics
Ik vind de kwaliteit van de massages…
Ik vind de kwaliteit van de massages bij qoqo echt ondermaats. De meisjes zijn lief, maar bakken er niets van….sorry. Genoeg massages in mijn leven gehad om te vergelijken. Ik ben steeds aanwijzigingen aan het geven; niets relaxing aan. Heb het nu een paar X geprobeerd, maar qoqo ga ik niet meer doen en raad ik af.

Slechte klantenservice
Slechte klantenservice.
Krijg ik na twee jaar een reactie.

NOOIT MEER!!!
Mijn dochter moest met spoed naar het ziekenhuis i.v.m scan (ECHO), omdat het binnen een uur voor de massage was, de situatie uitgelegd. Helemaal geen empathie, er moet en zal een boete € 25,-betaald moeten worden volgens de algemene annuleringsbeleid.

NOOIT MEER!
Wij hadden voor 5 personen geboekt om 19 uur. Toen we aankwamen hadden ze niet genoeg personeel hiervoor en zouden wij allemaal achter elkaar moeten en 2,5 uur op elkaar moeten wachten. We wilden hiervoor ons geld terug krijgen, maar volgens de onbeleefde ‘manager’ aan de telefoon kon dit niet. Verder hadden ze ook geen passende oplossingen voor ons en een nummer van de baas wilde ze ons niet geven. NOOIT MEER!

Oplichters !!!!!!
Vlak voor corona 2 giftcards gekregen. QoQo is de gehele corona periode dicht geweest. Het bedrijf heeft deze giftcards dus ook gewist omdat deze maar 1 jaar geldig zijn. Dit is pure oplichting!!!!

Afspraak maken fiasco
Cadeaubon ontvangen, kun je niet op de site verzilveren. Gebeld en ben eerstvolgende …30 minuten in de wacht. Krijg je eindelijk een snotneus aan de lijn, geen excuses maar een grote mond. Als ik daar wat van zeg hangt hij in je oor op. Schandalig, na zo n ervaring heb je idd een massage nodig, maar voor mij nooit weer bij hun!!

Zeer slechte service
Vorig jaar een massage geboekt en betaald. Helaas kregen we corona en hebben we ruim van te voren afgebeld. We konden de massage kosteloos omboeken alleen toen ik dit uiteindelijk wilde doen kreeg ik een onbeschofte medewerker en daarvan mocht het niet. Weken lang gemaild maar we zijn er niet uitgekomen. Volgende keer dus gewoon met corona daar naartoe gaan en de boel besmetten?

Besvarelse fra QoQo Massage Clinics
Meer dan een uur in de wachtrij…
Meer dan een uur in de wachtrij gestaan, schandalige klantenservice!! Ik heb mijn massage per mail geannuleerd!

Duo massage QoQo oostzeedijk Rotterdam
Mijn partner en ik hebben vandaag voor het eerst een duo ontspanningsmassage gehad bij QoQo locatie: Oostzeedijk Rotterdam.
Het was echt een zeer aangename ervaring!
We werden beleefd verwelkomt door Lakshmi.
Daarna kwam haar collega Chantal ons uitleggen dat we een flesje olie mochten uitkiezen waar we mee gemasseerd zouden worden. Mijn partner koos de olie sport massage en ik de heerlijke olie met Lavendelgeur.
Er werd duidelijk uitgelegd wat we moesten doen toen we naar de ruimte werden geleid en voordat de massage begon, is er ook aan ons gevraagd of er wensen of bijzonderheden waren mbt ons lichaam.
Er werd met veel respect met ons omgegaan, als we van buik naar rug draaide, hielden de masseuses de handdoek omhoog, zodat we ongezien konden omdraaien.
De ruimte was heerlijk verwarmd en er stond rustgevende muziek op, het zag er in zijn totaliteit ook schoon en hygiënisch uit!!
Na afloop werd er nog gevraagd of we glas water wilde drinken en nog even wilden zitten.
Bedankt Lakshmi en Chantal voor deze heerlijke ervaring!

Besvarelse fra QoQo Massage Clinics
Het personeel vriendelijk MAAR SERVICE GELD NIET WAARD.
Het personeel was vriendelijk, maar de massage was mijn geld niet WAARD. Krijg je een relax massage zonder dat mijn voeten en hoofd gedaan werden. Vraag ik naar de reden, vertelt ze dat het door corona komt en mensen zelf moeten aangeven of ze dat willen. Wel raar natuurlijk als je de rest wel laat doen en je hoofd en voeten niet plus dat ik het zelf moet aangeven. Ook toen ik vroeg of het harder kon, bleef ze dezelfde kracht aanhouden. Dit was mijn eerste keer qoqo massage ervaring en tegelijkertijd ook mijn laatste.
Vind de excuses die ze me geeft ook gewoon niet redelijk. Er staat na een massage kunt u genieten van een kopje thee. Nou daar kwam ook niks van.
Kortom, de service is het niet waard.

Besvarelse fra QoQo Massage Clinics
Waardeloze klantenservice en slim verdienmodel
Op 13 januari 2022 heb ik een tegoedbon gekregen als cadeau van € 61,50. Op 21 februari 2022 wil ik gaan reserveren. De medewerker geeft aan dat per 1 januari 2022 de prijzen omhoog zijn gegaan en dat de behandeling nu € 76,00 bedraagt. De giftcard van 61,50 is via de website van QOQO massage aangeschaft. Nu geeft de medewerker aan dat de zakenpartner niet de verhoging heeft aangepast op de website. Ik dien 14,50 bij te betalen als ik de behandeling wilt. Geld willen ze niet teruggeven.
Wat apart is: de verhoging is op 1-1-2022 ingegaan en twee weken later is de giftcard gekocht. Dit is duidelijk de verantwoordelijkheid van de onderneming en daarnaast ook een ondernemersrisico. Nu heeft diegene die mij de giftcard heeft gegeven een bedrag betaald en nu mag ik ook nog eens bijbetalen. Gevraagd naar de manager maar je wordt niet doorverbonden. Totaal geen medewerking om samen op zoek te gaan naar een oplossing. De klant draait er maar voor op. Slecht

Besvarelse fra QoQo Massage Clinics
Slechte ervaring, nadien goed gegolpen!
Zeer slechte ervaring gehad met een medewerker, waarbij ik een negatieve review alhier heb gepost.
Vrij snel na het posten van deze review werd ik benaderd door manager met welgemeende excuses en een compensatie voor het negatieve ervaring. Heel netjes afgehandeld, mijn complimenten ervoor.

Besvarelse fra QoQo Massage Clinics
Geld weg en geen massage
Mijn schoonmoeder een massage cadeau gedaan , maar die kon helaas niet op de afgesproken dag. . Netjes op tijd afgebeld en door degene aan telefoon beloofd dat ik het geld teruggestort zou krijgen . Nooit geld ontvangen na meerdere mailtjes te horen gekregen dat ik lieg en er niks in het systeem staat . Heel jammer niet van jullie gewend geld weg en voor leugenaar uitgemaakt worden is heel teleurstellend! En een verdrietige schoonmoeder hierdoor . Zal nooit meer gebruik van jullie diensten maken als jullie zo met vaste klanten omgaan.

Besvarelse fra QoQo Massage Clinics
Probeer al dagen een telefonische…
Probeer al dagen een telefonische afspraak te maken. Kom je niet doorheen. Soms wel een half uur aan de lijn gewacht. Online kan ik niet boeken met een.cadeaubon per mail ook niet. Echt vreselijk

Slechte zaak
Slechte zaak. Ze stelen en ze liegen in hun reactie hieronder! Ze hebben helemaal niet ruimhartig hun beleid aangepast! Door covid dichtgaan en alle cadeaubonnen laten verlopen.. geef hier niet je geld uit want ze vullen enkel hun zakken!

KLANT ONVRIENDELIJK
Gister had ik een afspraak om 18:00u. Eigenlijk had ik de afspraak om 18:30u, maar ik werd door Qoqo Gouda opgebeld of ik de mogelijkheid had om een half uur eerder te komen.
Ik sta gister, netjes op tijd, om 17:50u voor de deur. Ik bel aan. Er wordt niet open gedaan. Om 18:15u stond ik nog steeds voor dichte deur, nadat ik meermaals aangebeld en aangeklopt heb. Dus ik besluit om weg te gaan.
Ik word om 18:20u opgebeld met de vraag waar ik ben, aangezien ik een afspraak heb om 18:00u! Ik leg mijn verhaal uit, waarop ik als antwoord krijg: “ik ga u een no show geven, omdat ik zeker weet dat mijn collega’s aanwezig waren”. Waarop ik antwoord dat ik 25 minuten voor de deur heb gewacht, zonder enig respons; zelf niet in Gouda woon en 25 minuten moest rijden om daar te komen; en ook nog parkeerkosten heb moeten betalen voor een massage die ik nooit heb gekregen. Mevrouw aan de telefoon toonde geen enkel begrip naar mij toe en heeft mij €25 euro in rekening gebracht, omdat ik volgens haar “niet ben komen opdagen”. Ik heb vriendelijk uitgelegd dat ik een bewijs heb (dmv een foto die ik voor de deur heb gemaakt) dat ik daar ben geweest tot 18:15u; kan aantonen dat zij mij pas 20 minuten na de afgesproken tijd heeft opgebeld om te vragen waar ik ben; en een parkeerkaart/afschriften in bezit heb van de tijdstip dat ik aankwam en ben vertrokken.
Echter toonde zij 0 begrip en kreeg ik terug dat ik de €25 euro moest betalen, vanwege dat zij mij op “no show” heeft gezet.
Ik heb nog nooit zulke slechte service gehad. Los van het feit dat mw aan de telefoon geen begrip toonde, was zij ook nog eens heel onvriendelijk. Ik ben een vaste klant bij QoQo en dit is blijkbaar de manier waarop zij met klanten omgaan. Ik ben hier erg van geschrokken.