QoQo Massage Clinics Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer goede ervaring. Mooie locatie en goed geholpen door Audie; hij luisterde goed naar de klachten en vroeg of de druk hard/zacht genoeg was.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel fijne massage salon, wij gaan vaker voor een duo massage, deze keer had ik een zwangerschapsmassage en mijn man een relaxed massage. Ze houden echt rekening met de zwangerschap en leggen ook goed... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Van onze kinderen een massage bon gekregen deze hebben we vandaag om 12.15 uur verzilverd we hadden een heerlijke duo massage van 1 uur was heerlijk geweldig echt een aanrader we gaan snel weer. Twee... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vandaag langs QoQo Massage geweest in Rotterdam Laan op zuid voor een duo massage. De dame die mij masseerde bracht me naar heaven ze had hele zachte handen. Ik voelde alle vasten spieren letter... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Massør

Skrevet af virksomheden

HET GEHEIM VAN QOQO MASSAGE QoQo Massage Clinics combineert traditionele Chinese therapieën met het moderne westerse concept van een gezonde en duurzame levensstijl. Zo verbeteren we uw fysieke gesteldheid én uw mentale welzijn.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 80 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

138 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slechte ervaring gehad gisteren op…

Zeer slechte ervaring gehad gisteren op 13 april 2025.

Masseur was een kwartier later begonnen, op meerdere verzoeken na werd er nauwelijk druk gezet tijdens de massage. Vaak geprobeerd aan te geven dat ik niks voel en de massage te soft is. Er werd helemaal niks mee gedaan, tien minuten lang aan mijn armen gewreven alsof ik enkel ben gekomen en heb betaald om mijn lichaam met olie in te smeren!

Ik kan dit geen massage noemen, zeer gefrustreerd de salon uit gelopen super zonde van mijn geld.

Ik kwam jarenlang bij Qoqo en dit is de eerste keer dat ik zoiets meemaak. Jullie zijn een vaste klant kwijt.

De masseur Tatiana & Britnay stond totaal niet open voor feedback en was de kamer uitgelopen zonder dat ik door had dat de massage allang was afgelopen welke nog eens een kwartier te laat inging.

Ik hoop dat mijn feedback serieus wordt genomen en ik mijn geld terugkrijg of op zijn minst een compensatie.

13. april 2025

Beste Y. Alatas,

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je bezoek zo teleurstellend is verlopen. Dit is absoluut niet de ervaring die we bij QoQo willen bieden, en we nemen jouw feedback dan ook zeer serieus.

We vinden het erg jammer dat je je niet gehoord hebt gevoeld tijdens de behandeling en dat de communicatie en beleving zo ver onder de maat zijn geweest. Dat mag niet gebeuren, en we willen dit graag goed onderzoeken.

We hebben gisteren een e-mail gestuurd, zodat we dit kunnen oplossen. Hopelijk kunnen we hiermee het vertrouwen weer herstellen.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Toch maar niet meer naar QoQo

Ga al jaren naar QoQo, meestal Beukelsdijk. Vind de kwaliteit al langer minder worden en dat werd vanavond nog eens bevestigd; koude olie, koude kamer, algemene hygiëne heel matig (zweetlucht, plakkerig, grauwe handdoeken). Massage was redelijk, maar dame wist niet dat benen ook bij ontspanningsmassage hoorde. Sowieso nog nooit een medewerker vaker dan een keer gezien. Hoewel betaalbaar en altijd snel plek: toch maar niet meer.

5. marts 2025

Beste Maartje,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. We vinden het jammer om te horen dat jouw laatste bezoek niet aan jouw verwachtingen voldeed. Kwaliteit, service en hygiëne zijn voor ons erg belangrijk, en we nemen jouw feedback hierover serieus. We zullen dit intern bespreken om verbeteringen door te voeren.

Als je ons meer details wilt geven over jouw ervaring, dan staan we daar graag voor open. Je kunt contact met ons opnemen via info@qoqomassageclinics.com. We hopen dat we je in de toekomst toch weer mogen verwelkomen voor een betere ervaring.

Met ontspannende groet,

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Vreselijk brutaal kind aan de lijn.

Vreselijk brutaal kind aan de lijn. Ik wilde een massage boeken via de site en dat lukte niet helemaal, dus ik besloot het nummer te bellen. Er werd op een bijna bespottelijke manier verteld hoe ik de massage moest boeken. Ik hoop dat de massage wel goed is.. Heb altijd geleerd: aardig zijn kost niets he..., zeker niet tegen betalende klanten.

10. februar 2025

Beste Lara,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze telefonische service niet naar wens was. We hechten veel waarde aan klantvriendelijkheid en service, zowel in onze winkels als online, en nemen uw ervaring dan ook serieus.

We zullen dit intern bespreken om onze service verder te optimaliseren en ervoor te zorgen dat iedere klant op een vriendelijke en behulpzame manier wordt geholpen. Mocht u nog verdere vragen hebben of als we u ergens mee kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op.

Wat betreft de Massage, u kunt erop vertrouwen dat u in goede handen bent. Onze ervaren professionals doen er alles aan om u een ontspannen en fijne ervaring te bieden.

We hopen dat u alsnog kunt genieten van een fijne Massage en dat we u in de toekomst beter van dienst kunnen zijn.

Met ontspannende groet,

1 ster is er een te veel

1 ster is er een te veel, oprecht de slechtste service die je maar kan krijgen. Totaal geen meedenkend personeel, zijn blij als er wat mis gaat met reserveringen zodat ze het geld alsnog kunnen incasseren. Nooit meer qoqo voor mij bizar slechte klantenservice met asociale medewerkers onder andere Nadia en de manager van laan op zuid Diana. Standaard gekopieerde teksten die je toegezonden krijgt als je een klacht heb. Totaal geen tijd die erin gestoken wordt, en of naar oplossingen worden gezocht.

Schandalig!!!

11. december 2024

Beste Farah,

Allereerst willen we je bedanken voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat je bezoek aan ons niet aan je verwachtingen heeft voldaan en dat je onze service als teleurstellend hebt ervaren. We begrijpen dat het frustrerend is als dingen anders lopen dan gepland.

We hechten veel waarde aan een goede klantervaring en nemen je feedback dan ook serieus. Het spijt ons te horen dat je de communicatie en het geboden oplossingsproces als standaard en onpersoonlijk hebt ervaren. We streven er altijd naar om klantvragen en klachten zorgvuldig te behandelen en zoeken daarbij naar de beste oplossing binnen ons beleid.

In het boekingsmail staat vermeld dat je bij een specifieke voorkeur voor een masseur dit graag vooraf aan ons kunt laten weten. Dit stelt ons in staat om, waar mogelijk, aan je wensen tegemoet te komen. We nemen jouw feedback hierover mee om onze communicatie en reserveringsprocessen verder te verbeteren.

Nogmaals, dank voor je openhartigheid. We hopen dat we in de toekomst je vertrouwen in ons kunnen herstellen.

Team QoQo Massage Clinics

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Probeer je een leuk cadeau te regelen

Probeer je een leuk cadeau te regelen, gaat er van alles fout. Tot aan een factuur van ruim EUR 99.000 aan toe (terwijl we wel het juiste bedrag betaald hebben). Zeer teleurstellend allemaal. Mag voor de ontvangers (tja wat moet je geven, een zelf georganiseerde print, want iets anders wordt er niet aangeleverd) hopen dat de behandeling heel veel beter is dan onze ervaringen tot zover. Op deze basis zou ik QoQo zonder twijfel links laten liggen. Wat een teleurstelling en amateuristische gang van zaken. Er moet ook een reden zijn dat alle berichten in de spambox terechtkomen ....... Heel veel ruimte voor verbetering!

7. december 2024

Beste PBeR,

Bedankt voor uw feedback en het delen van uw ervaring. We vinden het jammer om te horen dat uw ervaring met ons niet aan uw verwachtingen voldeed.

Bij QoQo Massage streven we ernaar om de best mogelijke service te bieden, zowel online als in onze fysieke winkels. Wat betreft de kaart: onze cadeaubonnen zijn beschikbaar in onze winkels die een fysieke kaart prefereren. Online bieden we een praktische, zelf te printen optie aan, zodat u snel en gemakkelijk een cadeau kunt regelen.

We begrijpen dat er bij het proces iets niet naar wens is verlopen en nemen uw opmerkingen serieus. Uw feedback helpt ons om onze processen te blijven verbeteren. We hopen dat de behandeling alsnog aan uw verwachtingen zal voldoen en dat we de kans krijgen om u in de toekomst een positievere ervaring te bieden.

Het QoQo Massage CLINICS Team

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geen communicatie mogelijk bij ziekte!!!

Mijn man en ik waren 25 jaar samen en hadden om 15.30 in de middag een duo massage geboekt (voor dezelfde avond om 21.30) van een half uur. Eerst gingen we uiteten om daarna vervolgens te ontspannen. Helaas werd ik vrij snel na ons etentje enorm ziek. Mijn man heeft toen meteen op allerlei manier contact gezocht met QoQo in Delft om aan te geven dat ik ziek was en de afspraak te verzetten. Helaas werd de telefoon niet opgenomen en op de chat en mail niet gereageerd. Ook op een tweede mail niet. Later kregen we een mail dat we niet geweest waren en dat we naast de betaalde 100 euro nog 25 euro extra moeten betalen. Wat een enorme teleurstelling en een slechte communicatie. De klantvriendelijkheid is hier niet eens 1 ster waard! Slecht, terwijl we hier wel eerder waren geweest. Wij gaan de volgende keer absoluut niet meer hier naartoe!!!

26. november 2024

Beste Marjolein,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We begrijpen dat het erg teleurstellend moet zijn geweest dat uw geplande moment van ontspanning op zo’n bijzondere dag niet is verlopen zoals gehoopt. Daarnaast vinden we het vervelend om te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met ons.

Wat betreft de €25 extra kosten willen wij benadrukken dat dit een misverstand van onze kant is geweest. U hoeft dit bedrag uiteraard niet te betalen. Onze oprechte excuses voor dit ongemak, u zult hierover een bevestiging ontvangen per e-mail met een extraatje.

Bij QoQo Massage Clinics streven wij er altijd naar om onze klanten een uitstekende service en een ontspannen ervaring te bieden. Het spijt ons te horen dat u zich niet gehoord heeft gevoeld toen u contact met ons probeerde op te nemen. Wij nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken om onze bereikbaarheid en communicatie verder te verbeteren.

Wat betreft ons beleid rondom annuleringen willen wij graag toelichten dat wij een annuleringsbeleid hanteren waarbij afspraken binnen 24 uur voor aanvang niet meer kunnen worden gewijzigd of geannuleerd. Dit beleid is noodzakelijk om onze specialisten te kunnen vergoeden voor de gereserveerde tijd. Deze informatie wordt duidelijk vermeld op onze website en in de bevestiging van uw afspraak. Wij begrijpen echter dat dit in onverwachte situaties, zoals ziekte, als frustrerend kan worden ervaren, en wij waarderen uw begrip hiervoor.

Wij hopen dat u ons in de toekomst nog een kans wilt geven. Mocht u vragen hebben of opnieuw een afspraak willen maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om u verder te helpen!

Team QoQo,

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Zeer terleurstellend

Massage ?????
Jeetje wat een tegenvaller zeg. Er werd alleen maar gewreven met de onderarm en elleboog en zeer weinig tot niet gemasseerd. En dat voor €72,00. Dir is echt de laatste keer geweest, NOOIT MEER het is het geld niet waard.

11. november 2024

Beste S. Maat,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de massage niet aan uw verwachtingen voldeed. Bij QoQo Massage Clinics streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en een tevreden ervaring voor al onze klanten. Wij kunnen ons echter niet herkennen in de ervaring zoals u deze omschrijft, omdat onze therapeuten getraind zijn om massages van hoge kwaliteit te bieden volgens ons vaste protocol.

We vinden het jammer dat u deze indruk heeft gekregen en nodigen u uit om, mocht u dat willen, contact op te nemen met onze klantenservice zodat we uw ervaring in meer detail kunnen bespreken.

Team

Heel slechte zwangerschapsmassage…

Heel slechte zwangerschapsmassage gehad, absoluut niet ontspannend of echt gericht op zwangerschap. de massage begon 10 min te laat en het was was meer heel haastig olie uitsmeren op mij rug en geen aandacht voor de benen of voeten, zou je toch wel verwachten van een zwangerschapsmassage.

Bijna 4 weken geleden klacht ingediend en er zou contact worden opgenomen door de locatie manager. Na 3 telefoontjes en twee mails, nog steeds niets vernomen. Dat er zo met klanten wordt omgegaan, ongelofelijk.

De massage kosten 75 euro (!!) en was het echt NIET waard. Niet doen dus.

28. august 2024

Beste Ingrid,

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons enorm te horen dat uw ervaring bij ons niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij streven er altijd naar om onze klanten een ontspannende en zorgvuldige massage te bieden, en het spijt ons dat dit in uw geval niet het geval was.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat een zwangerschapsmassage op de juiste manier wordt uitgevoerd en uw opmerkingen worden zeer serieus genomen. We zullen dit intern bespreken om te voorkomen dat dergelijke situaties zich herhalen.

Onze excuses voor het gebrek aan reactie op uw eerdere pogingen om contact op te nemen. We waarderen uw geduld en zorgen ervoor dat er snel opvolging komt van de locatiemanager.

Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaring. Wij hopen u in de toekomst een betere ervaring te kunnen bieden.

Geweldig!

Het is een mooi, schoon en goed gerund bedrijf. De masseurs zijn vriendelijk en goed opgeleid. Elke afspraak verloopt zeer vlot en ik vertrek zonder pijn.

1. september 2024

Super ervaring

Vandaag de 2e keer bij Qoqo in eerste instantie in amersfoort en nu in utrecht op the wall. Kata heeft mij gemasseerd, ben weer helemaal los. Dankjewel!! Ik kom zeker terug!

30. august 2024

geheel niet ontspannen massage

Van mijn vriendinnen een ontspannings massage cadeau gekregen. De ontvangst was al niet heel ontspannen, maar daarna besloot de masseur zon beetje het hele uur tegen me te praten. Is zeker niet mijn idee van ontspanning... vervolgens heb ik de clinic hierover gemaild, waarop ik een super onprofessionele reactie kreeg. Super jammer...

3. august 2024

Besvarelse fra QoQo Massage Clinics

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je ervaring niet aan je verwachtingen voldeed. Bij QoQo Massage streven we ernaar om iedereen een ontspannen en rustgevende ervaring te bieden, en het is duidelijk dat we in jouw geval niet aan die standaard hebben voldaan. We waarderen je opmerkingen en zullen deze gebruiken om onze service te verbeteren.

We willen je graag uitnodigen om contact met ons op te nemen, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken en ervoor kunnen zorgen dat je volgende bezoek volledig aan je wensen voldoet.

Nogmaals bedankt voor je eerlijke feedback, en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor een ontspannen ervaring zoals die bedoeld is.

Vertrouw ze niet!

Afspraak 1 week van te voren geannuleerd. Ik zou mijn geld binnen 7 werkdagen terug krijgen (gaat om groot bedrag)
14 dagen later nog steeds geen geld terug, paar keer gebeld maar telkens een ander verhaal (smoesje!!!)
Oplichters.

30. juli 2024

Besvarelse fra QoQo Massage Clinics

Bedankt voor uw feedback en onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. We begrijpen dat het frustrerend is om langer op een terugbetaling te moeten wachten dan verwacht. Zoals we in onze eerdere communicatie hebben aangegeven, werken we eraan om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Helaas kunnen er soms onvoorziene vertragingen optreden, maar we willen u verzekeren dat uw terugbetaling onze hoogste prioriteit heeft. We waarderen uw geduld en werken er hard aan om u snel van dienst te kunnen zijn.

Mocht u nog verdere vragen of zorgen hebben, staan wij uiteraard voor u klaar om u te helpen.

Ik kom zeker terug

Ik heb een heerlijke relaxmassage gehad in Rotterdam en ben proffesioneel geholpen door een vriendelijke dame uit Oekraïne.
Ik houd van rustgevende / relaxte achtergrondgeluiden. Het enige wat voor mij (heel persoonlijk) niet zondig hoeft is pianomuziek 😀
Ik kom zeker terug

22. februar 2024

Als je ziek bent

Als je ziek bent, moet je de afspraak nakomen. Het staat in hun voorwaarden dat je alleen de tijd mag wijzigen op die dag. Ik had een afspraak met een cadeaubon gemaakt. Het advies is serieus: laat iemand anders in jouw plek komen!!!!!!!

22. februar 2024

De massage zelf is goed

De massage zelf is goed. De klantenservice, degene die de telefoon op neemt niet. Je staat super lang in de wacht en vervolgens word je afgesnauwd en is er weinig flexibiliteit. Jammer.

20. februar 2024

Afspraak boeken lukt niet

Afspraak boeken lukt niet
Probeer meerdere keren een afspraak te boeken maar betalen lukt niet. Dus ik bel en de medewerker zegt dat ze kan zien wat ik probeer te boeken en dat het systeem die plek nog 10 min vasthoudt. Niet dus. Het lijkt wel of je een concertkaartje probeert te boeken. Slecht systeem waar beschikbare tijdens staan die toch niet beschikbaar zijn

21. januar 2024

Besvarelse fra QoQo Massage Clinics

Je kunt ons graag een e-mail sturen.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Ziek aan het werk bij zwangerschapsmassage

Zojuist een zwangerschapsmassage gehad bij QoQo Schiedam. Ik ben zeer tevreden over de massage kwaliteiten van Mini. Ze weet precies wat ze moet doen. Echter is ze wel ziek aan het werk, iets wat echt niet mag en niet kan bij een zwangerschapsmassage!

16. december 2023

Besvarelse fra QoQo Massage Clinics

Hoi Amber, wellicht kun je ons een e-mail sturen met je bevindingen? Je kunt dit sturen naar info@qoqomassageclinics.nl. Hier kunnen wij persoonlijker en beter naar de situatie kijken die je hier omschrijft. Het is zeker niet de bedoeling dat mensen die ziek zijn werken. Fijne Kerst en geniet van je zwangerschap.

Spanning ipv ontspanning

Ik had een afspraak gepland staan voor een massage op de locatie in Delft.

Daar aangekomen heeft een medewerker mij in een kamer laten plaatsnemen. Met 'handen en voeten' maakte ze duidelijk dat ik mij kon uitkleden voor de massage. Na ruim 20 minuten was er echter nog niemand bij mij gekomen. Hierop heb ik mij aangekleed en ben ik navraag gaan doen, maar de betreffende medewerker sprak te weinig Nederlands of Engels om mij te begrijpen en om mij duidelijk te maken wat het oponthoud precies was. De manager moest uit haar afspraak gehaald worden om de kwestie te kunnen bespreken.

Uiteraard wilde ik de afspraak niet meer voortzetten. Hier was ik te gespannen en ongemakkelijk voor inmiddels. In eerste instantie wilde de manager mij alsnog de massage aanbieden, maar voor ontspanning ivm spanningsklachten in mijn lijf en inmiddels was er meer nodig dan een hoofd/ schouder/nek massage van 60 minuten om te kunnen ontspannen. Een kortingsvoucher werd ook nog even halfslachtig aangeboden. Die heb ik afgeslagen; na deze ervaring vind ik dat geen passende compensatie.

Ik ben zeer teleurgesteld. Een eerdere ervaring op de locatie in oud Rijswijk was wel oké, maar het ondergaan van een massage is voor mij een grote drempel en een ervaring als deze helpt zeker niet. Ik zal dan ook niet zo snel weer naar QoQo gaan of het aanbevelen bij vrienden/familie.

Na contact met de klantenservice heb ik wel netjes en snel mijn geld terug gekregen.

17. november 2023