PX-SHOP Danmark Anmeldelser 28

4,0

Forstår slet ikke de folk som giver dem mindre end 5. Yderst Professionel tilgang til mig som kunde, bestilte en vare de ikke havde på lager, mail korrespondancen gik sindssygt hurtigt og de sva... Se mere

Gode produkter og fornuftig pris. Desværre med lange leveringstider på Arcteryx LEAF produkter. Det er muligt det ikke er pxshop/Grand defence, som er skyld i det, men i højere grad producenten. Ell... Se mere

Super god oplevelse!! Startede med en smule skepsis, da jeg så anmeldelserne her inde. Men valgte dog at give det et skud. Jeg bestilte et par bukser(torsdag aften), og skrev en mail til deres kunde... Se mere

4,0

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Aldrig har jeg oplevet så dårlig service...

Aldrig har jeg haft en personlig oplevelse der har virket så arrogant og nedladende i en kundevejledning, som hos PX-SHOP. Absolut ingen fornemmelse af at blive mødt med pædagogisk forståelse. De oplevedes som afvisende, at "mansplaine" og selvom de skriver man kan komme til deres showroom efter aftale, var det som om at de alligevel ikke gad man kom.
Kan på ingen måde anbefale at handle hos dem.

28. august 2018
PX-SHOP Danmark-logo

Besvarelse fra PX-SHOP Danmark

Kære KM

Vi er noget uforstående overfor din adfærd og oplevelse.

Du kontaktede os først telefonisk med så mange spørgsmål, at vi bad dig skrive en mail til webshoppen i en meget venlig og serviceminded tone.

Mailen besvarede vi straks efter (se venligst nedenstående email). Herefter kontaktede du os igen telefonisk, hvor vi igen forklarede dig, at du kunne se farver på de forskellige modeller på webshoppen, og at vi ikke kunne svare på, hvilkn størrelse sko/støvle du skulle have, idet vi ikke kender din fod i detaljer.

Som nævnt flere gange både skriftligt og telefonisk, er det umuligt for os at være behjælpelig mht lagerstatus, når du konsenvent ikke oplyser os størrelsen du søger.

Du må selv vide, hvad det er du søger, eller som minimum oplyse, hvad sko/støvlen skal bruges til, hvis det er rådgivning du søger.

Desuden er det utopi at tro, vi kan oplyse dig, hvilken skostørrelse du skal bruge, hvilket jo kun du kan vide. Uden den oplysning kan vi i sagens natur ikke oplyse lagerstatus.

At du så efterfølgende både er truende og til sidst ikke kan håndtere din egen frusterede adfærd, men vælger at smække røret på, gør ikke din henvendelse meget nemmere at håndtere.

Det skal pointeres, at det ikke er en almindelig detailforrenting vi driver, men derimod en agenturvirksomhed med tilknyttet webshop.

Men fordi du truer os i dine henvendelser og nu også gengiver et ikke korrekt og retningsvisende billede af forløbet, vælger vi selvfølgelig at kommentere på det, hvilket ellers ikke er vores politik.

For god orden skyld er kopi af vores besvarelse af din skriftlige henvendelse anført nedenfor, og som det fremgår er denne både korrekt og venlig.

Kopi af email efter 2 henvendelser:

“Jeg beklager men må simpelten sige det er en meget useriøs henvendelse.
Vi har ingen jordisk chance for at vejlede dig med str og lagerstatus. Du giver ingen oplysninger. Vi kan ikke svare på lagerstatus når du ikke skriver størrelser.
Der er billeder af de forskellige salomon modeller på vores hjemmeside i de forskellige farver.

Du henfører til 2 modeller, gammel og ny version selvom du skriver det er den nyeste version du ønsker ??

Bemærk det kun den nye model der kan bestilles hjem, hvis den ikke er på lager, da det kun er få størrelser der er tilbage af den gamle version.

Salomon har alle str på lager på nær str 7 og 13,5.”

Mvh
PXSHOP Danmark

Find et andet sted at handle

Købte udstyr i butikken, da jeg ville bruge reklamationsretten havde jeg pludselig ikke købt udstyret igennem Px Shop, men privat af ejeren. Hvis du skal købe udstyr og ønsker at benytte et firma som lever op til købsaftaler, så find et andet sted. Har allerede advaret andre om dette sted.

20. juni 2018

Venter utålmpdigt på svar

Har nu ventet i over en uge på vare og har sendt flere mails for at høre om der sker noget. Alt uden svar. Afventer stadig og pengene er registreret som værende overført, dog ikke trukket endnu...
Giver 2 stjerner på nuværende tidspunkt, men det kan jo ændre sig 🤔

22. marts 2018
Vis anmeldelser på alle sprog. (28 anmeldelser)