Provacances Anmeldelser

4,7

Overordentlig venlig, professionel og hurtig kommunikation fra bestilling til afslutning. Ifm. med leje af hus i Sydfrankrig i juli måtte vi forlade huset pga. skovbrand. Provacances var i kontakt... Se mere

For andet år i træk har vi lejet en villa i Sydfrankrig gennem Provacances. For andet år i træk har det bare spillet. Skønt hus, god kommunikation og vejledning. Virkelig anbefalelsesværdigt.

Hus i Callas var skønt, Flot udsigt. Dejlig overdækket terrasse ved køkken. Kort 1,5 km. afstand til lille hyggelig by, lidt hårdt hvis man er gangbesværet. Pool manglede lidt rengøring syntes vi... Se mere

Dejligt hus . der passer 100% til beskrivelsen. Gode faciliteter og rent og pænt. Der opstod lidt problemer undervejs, bl.a. en opvaskemaskine der strejkede - men her blev reageret virkelig hurtigt,... Se mere

1. Rejseselskab
  2. Feriehus
  3. Ferieudlejning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Provacances is specialized in rental of pool villas for 4-20 persons in Provence, the French Riviera and Tuscany.

Svarer typisk inden for 48 timer

19 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Rystende Firma !

Udlejning Provence i nærheden af Nice
September 2021

Flinkt personale, hjælpsomme med udlejningen. Derfra gik alt galt.
Ankom til et hus, der ikke lignede billedmaterialet.
En mørk lang gang i stueetagen, der ikke var afbilledet.
Brugt godt med vidvinkel, så det så langt større ud, end det faktisk var.
Slået op som et luksus hus, men var i virkeligheden en almindelig parcel med billige Ikea møbler.
Afbildet med spa, der ikke virkede.
Ingen udsigt til Middelhavet, som beskrevet.
Masser af trafikstøj, hvilket der heller ikke var beskrevet.
God Pool var der dog, men nu havde vi ikke tænkt os at bo i poolen.

En ukendt adresse der betød, at vi lå og kørte rundt på et bjerg i mørke !
Hvilket betød, at vi stod, og roede rundt med en anden mands lås til port, der var på den adresse vi var blevet oplyst.
Modtager en mail på vej hjem, fra en Per, der skriver: at han aldrig har set lignende efterladt svineri.
Der var bare den lille hage, at vi havde gennem fotograferet alt inden afgang med dato og tid,
At man tillader sig at sende den slags modbydelige mail til lejere, uden at have forhørt sig først hos lejer, er så uordenligt, som det kan blive.

Han påstod, de måtte indkalde ekstra rengøringshold ?? og de ville sende en regning til forsikringen ?? det er forrykt.
Har rejst i Provence i 15 år, og har den højeste rating hos forskellige firmaer, der lejer huse ud.
Vi forlod huset i rengjort tilstand, og havde betalt over 1000 kroner for slutrengøring.
En lille tilståelse, havde glemt en kaffepose i kaffemaskinen, men det er vel næppe en forsikringsskade, eller kræver et ekstra rengøringshold.

Derudover var ejeren sur over, at vi bare kørte uden, at sige farvel ? Jeg er ikke forpligtet til at sige farvel, og kører hjem præcis, når det passer mig, efter at have betalt 15.000 for 6 overnatninger.
Da vi konfronterede Per fra Provacanes med, at vi havde foto fra hele huset, var svaret, - vi lukker sagen her ! Ja klart I gør, der er ingen sag ! Den gik ikke. Deres forsøg på at beholde vores skadesdepositum på 3.400 samt forsikringsskades anmeldelse mislykkedes - da der ingen skade var - det kunne være blevet en dyr omgang, hvis vi IKKE have taget fotos.
Rystende oplevelse .

Mit råd er, lad være med at leje der, og hvis i vover at leje, så tag billeder med dato og tidspunkt, når I ankommer, og når I forlader huset !

Alt der står i denne anmeldelse kan dokumenteres.
PS. - Sjovt nok er jeg ikke inviteret til at skrive en anmeldelse, som de andre, der har skrevet anmeldelser herinde HMMM.....

0 stjerner herfra ALDRIG MERE.
En gennemgribende dårlig og modbydelig oplevelse.

Nedenstående svar er direkte krænkende .
Der skal ikke et ekstra rengøring hold på en kaffepose der var glemt .
Vores bilproblemer vedkommer ikke jeres annoncering på et hus der ikke er i overensstemmelse med virkeligheden , det ville klæde jer at sige undskyld for.
Jeg vil nu overveje en politianmelde på jeres virksomhed for jeres manipulerede billeder med forsøg på bedrageri ! således i kunne beholde vores skades depositum og lege forsikring skader . Jeg havde forventet en undskyldning i stedet fortsætter i med at lyve og tale udenom .

17. oktober 2021
Provacances-logo

Besvarelse fra Provacances

Kære Eva

Tak for din anmeldelse. Det er en drønærgerlig sag som vi er meget kede af. I dette tilfælde kan vi dog ikke lægge os fladt ned. Vi ser sagen markant anderledes og ovenpå din anmeldelse føler vi, at vi er nødt til at komme med vores oplevelse af problematikken.

Vi er fuldt ud klar over, at det desværre ikke er muligt at gøre alle tilfredse, selvom vi forsøger så godt vi kan. Vi har udlejet ferieboliger i mere end 20 år og selvfølgelig opstår der indimellem problemer. Problemer kan f.eks. opstå pga. fejl fra vores side, fra caretaker eller ejer af ferieboligen og en gang imellem fra kundens side. Det er en del af gamet.
Når problemerne opstår, er det stort set altid muligt at finde gode løsninger, i en god tone. Det lykkedes desværre ikke denne gang.

Under jeres ophold oplevede I bilproblemer. Ejeren af ferieboligen er en venlig mand og han gjorde sit til at hjælpe jer så godt han kunne. Både med transport så I kunne få handlet ind og transport til værkstedet der lå et stykke fra huset. Derfor blev han også overrasket og ærgerlig, da huset ikke var efterladt helt som han kunne have ønsket. Vi sendte derpå en mail til jer, med de punkter ejeren gjorde opmærksom på. Det er vores standardprocedure, hvis der er problemer efter afrejse. Hvis ordlyden i den mail i modtog, har stødt jer, er vi selvfølgelig ærgerlige over det. Det var ikke intentionen og selvfølgelig er det helt fair at I gør opmærksom på dette.

Grunden til at vi tog en beslutning om at trække os og dække udgifterne selv, handler om, at vi efterfølgende blev ringet op og angrebet verbalt. Medarbejderen som tog imod jeres opkald blev bl.a. kaldt idiot i et meget højrøstet tonefald. Det var selvfølgelig en ubehagelig situation at blive sat i. Derfor valgte vi at stå for betalingen for den ekstra rengøring selv. Vi vurderede at det ville kunne blive et uværdigt tovtrækkeri og valgte derfor at lukke sagen.

PROVACANCES

Vi er lige returneret fra Sydfrankrig…

Vi er lige returneret fra Sydfrankrig efter 2 ugers ophold i 2 forskellige huse.
Beskrivelserne af husene på netter var super detaljeret og meget korrekte.
Vi planere allerede at skulle bruge Provacances til vores ferie næste år, det må vel være den bedste anbefaling.

20. september 2021

En helt igennem fin behandling

En helt igennem fin behandling. Vi har lejet en del boliger igennem Provacanses, og det har hver gang været en fantastisk oplevelse.
Den sidst bookede lejlighed var bare storslået på grund af udsigt- inventar og indretning, en virkelig perle.
Henrik Berg

13. september 2021

Fantastisk perle i det smukke Toskanske…

Fantastisk perle i det smukke Toskanske landskab. Vi elskede alt ved stedet - lille sted (10 lejligheder), autentiske italienske bygninger og indretning, skøn ugeneret gårdhave, dejlig børnevenlig pool og smukt poolområde. Skønt område med den ene fantastiske restaurant efter den anden. Vi kommer til at holde mange flere ferier gennem Provacances.

17. august 2020

Provacances kan anbefales

Overskuelig hjemmeside, nemt at bestille, styr på lejeaftalen, skønt feriehus. Rigtig god service. Jeg er meget tilfreds.

9. oktober 2019

Vi har booket hus via Provacances to…

Vi har booket hus via Provacances to gange og alt har fungeret til perfektion, al information er nøjagtig, de huse vi har lejet har svaret til de oplysninger og billeder vi har læst og set på Provacances hjemmeside.

8. oktober 2019

Top service og betjening i forbindelse…

Top service og betjening i forbindelse med bestilling og løbende dialog - kan kun anbefale dette bureau - og så har de et fantastisk "sortiment" af udlejningshuse i det sydfranske.
Vi kommer igen - og sikkert også til samme fantastiske villa i Tourrettes-sur-Loup.

29. september 2019