Overordentlig venlig, professionel og hurtig kommunikation fra bestilling til afslutning. Ifm. med leje af hus i Sydfrankrig i juli måtte vi forlade huset pga. skovbrand. Provacances var i kontakt... Se mere
For andet år i træk har vi lejet en villa i Sydfrankrig gennem Provacances. For andet år i træk har det bare spillet. Skønt hus, god kommunikation og vejledning. Virkelig anbefalelsesværdigt.
Hus i Callas var skønt, Flot udsigt. Dejlig overdækket terrasse ved køkken. Kort 1,5 km. afstand til lille hyggelig by, lidt hårdt hvis man er gangbesværet. Pool manglede lidt rengøring syntes vi... Se mere
Dejligt hus . der passer 100% til beskrivelsen. Gode faciliteter og rent og pænt. Der opstod lidt problemer undervejs, bl.a. en opvaskemaskine der strejkede - men her blev reageret virkelig hurtigt,... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Provacances is specialized in rental of pool villas for 4-20 persons in Provence, the French Riviera and Tuscany.
Sjællandsgade 10b, 7100, Vejle, Danmark
- +45 96 70 60 00
- info@provacances.dk
- www.provacances.de
Svarer typisk inden for 48 timer
Vi har været yderst tilfredse med at…
Vi har været yderst tilfredse med at bruge Provacances. Hjemmesiden er fantastisk - yderst brugervenlig - nem overskuelig - enestående flotte billeder af alle udlejningsboliger i både Frankrig og Italien - reelle oversigter over priser og nem at reservere. Provacances kommer til at høre meget mere fra os
Fam. Jeppesen fra Vejle
Professionelle og meget kundevenlige.
Godt tilfreds.
Mailkorrespondancen med Provacances har været upåklagelig. Fuld tilfredshed.
Vejbeskrivelsen i voucheren var tvetydig, men vi fandt frem.
alt gik godt
alt gik godt, den ene manglende stjerne skyldes vi blev forsinket ved udtjekning da kontaktpersonen ikke kom
God hjemmeside men søgekriterierne…
God hjemmeside men søgekriterierne passer ikke med feriehusenesspecifikationer
Vælger du aircon kommer der huse frem uden

Besvarelse fra Provacances
Provacances yder en formidable service
Provacances yder en formidable service. De reagerer hurtig på dine henvendelser og du får hurtig svar. I forhold til det materiale der ligger på hjemmeside over huse, så lever det 100% op til virkeligheden i vores tilfælde
Har lejet via Provacances 2 gange nu og…
Har lejet via Provacances 2 gange nu og begge gange med stor succes. Boligerne er i orden og service og kontakt med dem er ubeklagelig.
Professionel site
Nemt at booke, hurtige svar ved henvendelser. Fantastisk hus som levede op til billeder og forventninger.
Super god service og hurtig feedback på…
Super god service og hurtig feedback på henvendelser
Hurtig og nem måde at finde feriebolig…
Hurtig og nem måde at finde feriebolig på. Vi havde booked ferielejlighed i Sydfrankrig. Og alt foregik topprofessionelt og serviceminded fra start til slut.👍😊
Simpelthen professionel og dygtig…
Simpelthen professionel og dygtig service.
Meget god service, effektiv og dejlige ferieboliger
Meget god service, effektiv og dejlige ferieboliger. Vi har nu holdt ferie de sidste 3 år via Provacances og det har hver gang været en succes.
En perfekt professionel servicering…
En perfekt professionel servicering både før og under ferien.
Dejligt stort hus i Provence
Dejligt stort hus i Provence, ualmindelig uproblematisk booking, kontraktforhold og hurtig, personlig hjælp ved specifikke spørgsmål.
Meget tilfreds med servicen.
Meget tilfreds med servicen.
Hurtig og effektiv.
Har nu flere gange lejet hus gennem…
Har nu flere gange lejet hus gennem Provacances, og har hver gang været fuldt ud tilfreds.
Positiv oplevelse - ferie for 3. generationer
Det er første gang vi har benyttet os af Provacance i forbindelse med leje af feriebolig men absolut ikke sidste gang.
Det fungerer optimalt med hurtig og professionel tilbagemelding. Nemt at håndtere betaling. Ferieboligen levede op til alle vore forventninger og mere til.
Vi giver gerne Provacance vore bedste anbefalinger.
Uforglemmelig uge
Et, efter vores oplevelse af firmaet, Meget reelt og seriøst.
Havde en fantastisk uge på Bastide des Clarettes i Les Arcs i Sydfrankrig i uge 30
En meget serviceminded visevært