Protector forsikring Danmark Anmeldelser

1,4

Dårligt firma - hold jer langt væk fra dem. Min mor blev påkørt af en af deres kunder for ca 2 mdr siden og har stadig ikke fået den betaling hun er berettiget til. For mig et useriøst firma - "bandi... Se mere

0 stjerner. Som modpart, er sagen efter 3 mrd. endnu ikke afsluttet. De besvarer kun de mails de har lyst til og ændrer aftaler. Nægter at udbetale kontanterstatning da de vil have køretøj og... Se mere

Vi er skadelidte i en sag, hvor skadevolderen er forsikret hos Protector. Skaden på vores bygning blev anmeldt i februar. Status i dag: Skadelidte er dybt frustreret, da vi mangler takseri... Se mere

1. Forsikringsvirksomhed
  2. Ansvarsforsikringsselskab
  3. Bilforsikringsselskab
  4. Erhvervsforsikringsselskab
  5. Forsikringsselskab
  6. Personforsikringsselskab

Protector forsikring er et skandinavisk selskab som er noteret på Oslo børs. Vi har haft en kraftig og lønsom vækst siden starten i 2004. Protector forsikring leverer forsikringer til virksomheder og offentlige kunder og distribuerer produkterne gennem udvalgte forsikringsmæglere.

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

6 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fremragende kundeservice

Jeg har i forbindelse med en arbejdsskade oplevet super god og kompetent service fra Protector Forsikring. Protector har været gode til at holde mig løbende informeret, hvilket har betydet meget for mig.

2. oktober 2019

Useriøs skades vurdering

Fik knust knoglen i en fingeende ved en arbejdsskade, en uge efter skaden/anmeldelse, er der svar retur at de har vurderet at der ikke vil blive varige gener, utrolig at man kan vudere før man er raskmeldt.
Så brug altid din ret ved arbejdsskade til at få sagen behandlet af arbejdsmarkedets erhverssikring når Protector forsikringer involveret

8. marts 2017

Lange vente tider på udbetaling...

Måtte vente over 3 uger før de ville udbetale penge, for en skade deres egen kunde har erkendt er hans fejl, efter en afgørelse om skyld. Ved telefon kontakt bliver man mødt af sure, uprofesionelle og flabede medarbejdere, som truer med længere vente tid.
samlet vente tid fra skade dag/første kontakt = over 1 måned

6. maj 2016

Uacceptabelt og bondefangeri

Biludlejningsfirmaet Gomore benytter sig af Protector Forsikring! Pas på! IKKE på Gomore men Protector! Det er det rene bondefangeri. Vi sidder MED 2 REGNINGER på sammenlagt 6000 kr for 1 stk. itugået nøgle med fjernbetjening samt udskiftning af forrude grundet stenslag. Havde vi kunnet vælge egen forsikring var vi sluppet med MAX. 1500 kr!!!

Protector Forsikring kræver, at der skal udfyldes en skadesanmeldelse PR. skade ( 1 til beskadiget nøgle og 1 udskiftning af forrude ifm stenslag) og med en selvrisiko pr skade på 5000 kr!!! En nøgle med fjernbetjening til den bil, vi har lejet kan købes på nettet til ca. 300 kr inkl. fragt, men her forlanges af Protector godt 2200 kr på denne "skade" alene.

Jeg mangler ord!

Uspecificerede regninger, som til og med ikke må fremvises til udlejer trods det er hans bil, der har fået udskiftet forruden - mangelfuld kommunikation og ekstremt uoverskuelige og besværlige skemaer til skadesanmeldelsen, der efterlader en i uvished/ utryghed om, om man handler korrekt er blot eksempler på, hvad vi oplever i denne forbindelse.

Protector betyder BESKYTTER - åh...ikke af den, der tegner forsikringen ihvertfald - bondefangeri er hvad det er!

Havde vi fået lavet skaden hos en ekstern mekaniker, kunne vi have fået lavet bilen for omkring halvdelen af beløbet med mindre vi som før nævnt havde kunnet anmelde skaden til egen forsikring.

Man kan ikke anvende eget forsikringsselskab v. leje af bil gennem Gomore, så der skulle dette iøvrigt udmærkede firma Gomore tage og søge andre samarbejdspartnere...

Anne og Michael Simonsen

7. december 2015
Vis anmeldelser på alle sprog. (48 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto