DataLøn Branche (tidligere ProLøn) Anmeldelser

1.153

4,9

En medarbejder som kender sit system og som forstår problemet og hjælper med at rette 🙏

Det er altid god service både på telefon og chat. Det er de helt rigtige personer der er ansat ved dataløn/proløn, de taler altid meget høfligt og er utrolig hjælpsomme, så man heller ikke føler sig... Se mere

Rigtig fint og brugervenligt system - supporten er virkelig god og nyttig. Den spare os meget tid. Især den online chatfunktion bruger vi meget, da den er enkelt og ligetil - svar kommer inden for få... Se mere

De tager deres kunder dybt seriøst og hjælper med alt man er i tvivl om. De er aldrig ligeglade hvis man har et eller andet man er lidt utilfreds med. Som selvstændig vil man gerne bruge tiden på ege... Se mere

1. Lønservice

Om DataLøn Branche (tidligere ProLøn)

ProLøn har skiftet navn til DataLøn Branche

Samme produkt, de samme medarbejdere!

DataLøn Branches lønsystem er nemt og brugervenligt. Når du tilmelder dig, hjælper vi dig hele vejen, hvis du ønsker det.

DataLøn Branche har et team af løn specialister klar til at hjælpe uanset om du er ny arbejdsgiver eller skifter fra et andet lønsystem.

Du kan tilmelde dig DataLøn Branche, hvis du følger en af overenskomsterne inden for de 28 brancheforeninger, du kan finde på proloen.dk.

Ligegyldig hvilken løsning du vælger får du en lang række af funktioner som hjælper dig i lønadministrationen. Samtidig får du Danmarks bedste personlige support - helt GRATIS. DataLøn Branches dygtige og professionelle lønkonsulenter sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig - De bliver så glade, når du ringer!

Ta' os på ordet, kontakt os for en uforpligtende snak - vi er her for at hjælpe!

Demo af lønsystemet *Min Lønindberetning*

Du er meget velkommen til at prøve en demo af lønsystemet. Klik på linket her og udfyld blanketten, så hører du fra os, eller ring til vores salgsmedarbejdere på telefon telefon 8710 1930. Du kan også skrive en mail på dataloen.branche@visma.com, så kontakter vi dig snarest muligt.

Kurser hos DataLøn Branche
DataLøn Branche afholder forskellige kurser, som henvender sig til både nye og eksisterende brugere af *Min Lønindberetning*, som efter længere tids brug, kun anvender de allermest nødvendige rutiner i programmet. Invester i et af kurserne og du vil hurtig vil få indblik i de mange funktioner lønsystemet gemmer på.

DataLøn Branche (Tidligere ProLøn) har over 35 års erfaring med løn. I 2019 blev ProLøn købt af Visma som er Nordeuropas største software leverandører og udover lønsystemer, står Visma koncernen bag over 30 forskellige software produkter. Med DataLøn Branches vifte af partnerskaber og integrationer, sammen med Vismas over 30 forskellige software produkter, kan vi hjælpe dig med at effektivisere din virksomheds administration ved hjælp af digitalisering og automatisering af forretningsprocesser. ProLøn er det sikre valg!

En verden af fordele:

GRATIS personlig support

En lønverden af fordele

En lønverden af fordele
Som lønkunde hos ProLøn, har du helt unikt indenfor lønsystemer i Danmark, GRATIS adgang til personlig support. Vores professionelle lønkonsulenter, med branchespecifik lønviden og høj kendskab til din overenskomst, står klar til at hjælpe dig med din lønadministration.

1 t anmeldelser

(1.153)

20 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fantastisk service

Fik hurtig og super god hjælp, da jeg havde en udfordring vedr oprettelse af ny medarbejder.
Meget kompetent, forstående og hjælpsom prolønmedarbejder.

8. september 2022

Besvarelse fra DataLøn Branche (tidligere ProLøn)

Tusind tak, Lone for den fine anmeldelse.

Vi er yderst tilfredse med proløn

Vi er yderst tilfredse med proløn. og har dags dato fået en enormt god og kompetent rådgivning ang. en svær løn/problemstilling.

Den blev løst med den bedste vejledning og en super forklaring. Vi kan på det varmeste anbefale prolin

30. august 2022

Besvarelse fra DataLøn Branche (tidligere ProLøn)

Mange tak Mette. Det er dejligt med "varme" anbefalinger.

Kæmpe STOR TAK til Mette fra Proløn for…

Kæmpe STOR TAK til Mette fra Proløn for at hjælpe med udbetaling feriepenge til fratrådt medarbejder - det var en haster og igen lykkedes I med hurtig og god assistance. TAK for jer, når det brænder på :-).

Mvh
Dorte Reis

8. august 2022

Besvarelse fra DataLøn Branche (tidligere ProLøn)

Tusind tak Dorte for din meget fine ros. Det er virkeligt dejligt, at blive anderkendt for sit arbejde.
Mogens Vandborg
Salgschef - ProLøn

Vi benytter pro-løn

Vi benytter pro-løn. Der modtager vi en fin service, venlige og hjælpsomme medarbejder, også selvom vi er et lille firma. Dertil skal siges, det er super nemt at betjene. Vil varmt anbefale Pro-Løn til andre.

28. juli 2022

Besvarelse fra DataLøn Branche (tidligere ProLøn)

For os er ingen virksomheder for små. Tusind tak for den "varme" anmeldelse.

Efter en del udfordringer med at få…

Efter en del udfordringer med at få integrationen mellem Tamigo og Proløn til at virke, lykkedes det til sidst med hjælp fra Lea fra Proløn - min nye bedste ven 😊

27. juli 2022

Besvarelse fra DataLøn Branche (tidligere ProLøn)

Mange tak for de 5 stjerner Torben. Jeg håber, at tingene stadig spiller.

Nemt lønsystem

Nemt at bruge, og har man endelig brug for support så er det let at komme igennem og altid kompetente svar

26. juli 2022

Besvarelse fra DataLøn Branche (tidligere ProLøn)

Så dejligt at høre Eric. Tak for de 4 stjerner.

Kan på det varmeste anbefale alle at…

Kan på det varmeste anbefale alle at bruge Proløn, har i dag (og maaange gange før) fået den bedste service og stor hjælp, i dag gav Marianne mig ro i maven, tusinde tak for din store hjælp. Ønsker jer alle en god aften.

21. juli 2022

Besvarelse fra DataLøn Branche (tidligere ProLøn)

Hej Betina, tusind tak for din anbefaling og at du giver dig tid til at skrive det her - det sætter vi rigtig meget pris. Jeg giver din ros videre til Marianne, det bliver hun rigtig glad for. God dag til dig:-) Venlig hilsen Lone Tobberup, Customer care Manager

Kan kun anbefales!👍

18. juli 2022

Besvarelse fra DataLøn Branche (tidligere ProLøn)

Hej Martin, tusind tak for din flotte anmeldelse, den er vi rigtig glade for. God dag:-) Venlig hilsen Lone Tobberup, Customer care Manager i ProLøn

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt - og hvis det er et problem ringer man bare og får løst tingene.

18. juli 2022

Besvarelse fra DataLøn Branche (tidligere ProLøn)

Hej Helle, tusind tak for din flotte anmeldelse, den er vi rigtig glade for. God dag:-) Venlig hilsen Lone Tobberup, Customer care Manager i ProLøn

Super god service

Super god service, altid hjælpsomme og søde medarbejdere. Kan varmt anbefales.

14. juli 2022

Besvarelse fra DataLøn Branche (tidligere ProLøn)

Hej Pernille, tusind tak - det betyder rigtig meget for os alle at høre, at vores kunder er glade for os. Rigtig god dag. Venlig hilsen Lone Tobberup, Customer care Manager.

Meget venlige og kompetente medarbejder…

Meget venlige og kompetente medarbejder altid super søde til at hjælpe en lille særlig hilsen til Tina ☺️ Kh HairRoom no 35

14. juli 2022

Besvarelse fra DataLøn Branche (tidligere ProLøn)

Hej Sarah, tak for din meget flotte anmeldelse, den er vi rigtig glade for og din hilsen til Tina er givet videre. Hun blev meget også meget glad. Rigtig god dag. Vh Lone Tobberup, Customer Care Manager

Professionelle

Medarbejderne hos ProLøn er meget professionelle, venlige, gode til at forklare, ingen spørgsmål er dumme. Jeg er især stor fan af chatten, hvor der altid er hurtig respons :-)

11. juli 2022

Hej Else
Tusind tak for din flotte anmeldelse, det giver et stort smil i vores support.
Customer care Manager

Min kones frisørsalon er flyttet fra…

Min kones frisørsalon er flyttet fra Dataløn til ProLøn.
En super fin oplevelse. Opsætningen er tilpasset 100% til en frisørsalon. og supporten har været god - kan klart anbefales til alle frisører

11. juli 2022

Hej Frits
Tusind tak for din flotte anmeldelse, det er super dejligt at høre, at vores løsning og vores support er i top.
Customer care Manager

Tingene er altid i orden

4. juli 2022

Hej
Tusind tak for din flotte anmeldelse, det er vi rigtig glade for:-)

Godt program

Godt program - let at bruge. De er særdeles hjælpsomme, når vi har behov for det.

4. juli 2022

Hej Sonja
Tusind tak for din flotte anmeldelse, skønt at høre, at du er glad for vores program og oplever en hjælpsom support.

Det er et godt system

Det er et godt system. Det er nemt at bruge. Har været på et fantastisk kursus hos ProLøn, hvor de gennemgik systemet for os. Det resulterede i et godt overblik over systemet. Sender man dem shat/spørgsmål, for man hurtig feedback.

1. juli 2022

Hej Anne-Marie
Tusind tak for din flotte anmeldelse, det er dejligt at høre, at kurserne hjælper rigtig godt på vej i brugen af vores system - og at du får den feedback, du ellers også har brug for.