ADVARSEL! HOLD JER LANGT VÆK! KOMMUNIKATIONSNIVEAU = 0 UDSTEDER DUMMEBØDER PÅ BAGGRUND AF FIRMAETS EGNE FEJL! DEBITERER DESUDEN DOBBELT ! GÅR IKKE AT FÅ PENGENE TILBAGE! SNYDE FIRMA! T... Se mere
Min indflytningsdato havde lagt fast i længere tid, men blev forhindret få dage inden indflytning. Jeg skulle derfor bruge en anden indflytningsdato, hvor jeg så fik fantastisk support fra Prodomus. D... Se mere
Tilføjet 21. juni 2020. Som boligadministrator/udlejer er det vigtigt, altid at kende de nyeste regler indenfor lejeloven. Derfor deltager jeg ofte ved de såkaldte Brush Up kurser på lejeloven. U... Se mere
De ville ikke gøre noget ved kattepis-lugt i indgang. Ved fraflytning (efter 3½ måned) indeholder de 2000,- til varmeregnskab til september 2014 - dvs 1 år fra fraflytning. 5000 til maler for b... Se mere
Velkommen til Aalborg Grundejerforening
Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Søren gjorde tingene så fint. 😃Og taklede tinge så flot. 🌸Vi er mere end tilfreds.
Mega søde mennesker og rigtig gode til at hjælpe!
Super god service fra Frank
Super god service fra Fränk Farenzena og Dorte☺️
Produmus har super god service. Alt er som det skal være.
Vi havde gavn af den flinke mand Fränk Farenzena👍🏻
Alt i alt 5 stjerner
God service fra både Fränk og Dorte☺️
Super søde personale der har styr på det hele fik super god vejledning bruger dem helt sikker igen 😊👍
I en rigtig kedelig privat situation, kontaktede vi prodomus og blev henvist til Søren - super forstående og hjælpsom. Rigtig god kommunikation hele vejen igennem og service i verdensklasse👍🏼
Yderst tilfreds med service hele vejen rundt og klar anbefaling herfra.
Jeg har løbende gennem de sidste 7 år bedt om at få udbedret murværk på min altan, og jeg bliver bedt om at sende billeder hver gang, og så sker der ikke mere end det. Jeg hører intet fra dem.
Desuden betaler jeg for en parkeringsplads, hvor andre får tilsendt deres parkeringskort, men det har jeg ikke fået. Da jeg har været på ferie og først kan hente kortet på deres kontor efter jul, så holder de desværre lukket mellem jul og nytår. Nytårsmorgen vil jeg så hente bilen kl. 10, og der sidder der en p-afgift i nærmest samtlige biler, som jo betaler for p-pladserne. ProDomus vil ikke bede om annullering af afgiften, selvom de sagtens kan gøre det.
Er det virkelig sådan man ønsker at behandle sine kunders (ejerne) beboere på?
De tog hele depositum og renoverede for dem. Uanset hvor god en pris, udseende af bolig, så er det aldrig det værd. Styr i en stor bue udenom alt de rører ved.
Inden jeg flyttede ind i en af deres lejligheder blev jeg advaret af alle der har lejet fra dem før. De sniger sig om hjørner og gør alt hvad de kan for at tage dit depositum. Lejligheden var pæn og i min naivitet, så tvivlede jeg på at det kunne være så slemt som det blev malet.
Min tid med Prodomus som lejer var heldigvis relativ normal. Der var dog det faktum at jeg endte med at skulle diskutere med dem om hvor hvidt det var rigtigt at jeg skulle betale 2.500 kr. for opvarmning af 0,5m^2 gulv, hvor der aldrig var tændt for varmen. Hvis man ikke er klar til at slås for at få dem til at gøre deres arbejde, så får du ikke noget ud af at kontakte dem. Istedet bliver du kastet rundt fra medarbejder til medarbejder indtil du forhåbentligt bliver træt af at bruge uger af dit liv på at få fat i nogen.
Til en afslutning, så oplevede jeg, ligesom alle andre jeg har talt med der har boet til leje i en af deres boliger. Uanset hvad der blev forlangt i indskud, så havde de fundet et formål til alle pengene, med undtagelse af 150 - 300 kr.
Det eneste gode det firma har gjort for mig var de dage hvor jeg ikke behøvede at tænke på de eksisterede

Besvarelse fra Prodomus
Tak for 13 gode år i Stolpedalsparken.
Har altid mødt venlighed og forståelse, når det har været nødvendigt, at kontakte Prodomus. Kort ventetid på håndværkere mv.
Særdeles behagelig proces omkring opsigelse af lejemål, fraflytning og afregning.
Er der en medarbejder hos Prodomus, der særligt skal fremhæves, er det Morgan Sørensen. Han er et fantastisk aktiv for firmaet. Venlig og imødekommende. Professionel og seriøs.
Kan på det varmeste anbefale Prodomus.

Besvarelse fra Prodomus
De har en masse lejligheder på Boligportalen (som koster 400kr om måneden). Kontakten her på er ok, dog har jeg forsøgt at kommunikere både over mail og ved personligt fremmøde, men de henviser til at man benytter boligportalen - hvilket jeg synes virker underligt. Generelt meget rodet kommunikation, fremviseren af lejlighederne har ikke set lejlighederne før fremvisningen - og forsøgte at skjule og bortforklare blandt andet spindelvæv, beskidte lejligheder, fugt og lugt i lejlighederne. Vi kunne ikke få svar på spørgsmål om lejemål før vi sagde ja til lejligheden. Hold jer væk, er mit råd. Vi har nu fundet en god og fin lejlighed gennem privatudlejning, med kommunikationen i top 😊

Er godt tip: Lej hos nogle andre 🫡
Edit til ProDomus: Jeg er sikker på at jeres team sagtens kan finde min sag - hvis de da gider. Men taget i betragtning af at første henvendelse var i juli, og der stadig ikke er sket noget, og der den seneste tid går minimum 5 uger mellem svar - såfremt der rent faktisk kommer et... Ja, så virker det ikke lovende :)

Besvarelse fra Prodomus
Selskabet er umuligt at slippe af med, og man kan godt regne med at de hiver så meget de kan ud af en.
Jeg er flyttet ud af en lejlighed for over et år siden og døjer stadig med dem.
Senest med en kamp om en varmeopgørelse som de sender forkert 3 gange, for til sidst at skrive at jeg skal betale 250 kr. tilbage i stedet for flere tusinde.
Jeg overfører beløbet med det samme, hvorefter de selv af uransagelige årsager vælger at trække 1.149 kr på min konto.
Så er det let at tjene penge.
Inkompetence når den er størst!
Jeg kan se at de har svaret, hvor de skriver “ Du kunne dog selv nå at afvise den – det beklager vi hvis ikke vi fik gjort klart for dig”.
Ja, de sagde det faktisk slet ikke. Tværtimod sendte de regninger som jeg selv skulle betale (som gang på gang var forkerte). Så hvorfor de pludselig selv opkrævede et beløb giver ingen mening. Men går den så går den. Sådan tjener de åbenbart deres penge.

Besvarelse fra Prodomus
HOLD jer langt væk fra Prodomus!
Når du fraflytter “glemmer” de at lave slutopgørelse og beholder dit depositum !!!!
De svarer ikke på henvendelser! Når man endelig får fat i dem så lover de guld og grønne skove, men der sker intet!
Vi har en rigtig god oplevelse med alt service. Ringer man og der handles omgående. Selv hvis det er en søndag - så er der en håndværker til stede i løbet af få timer.
Fantastisk vinterarbejde
IKKE LEJ GENNEM PRODUMUS. Har aldrig oplevet dårligere behandling. Endte med at være i sag med dem gennem huslejenævnet efter udflytning, da de forlangte jeg skulle betale flere tusinde kroner, udover mit depositum. Jeg vandt heldigvis sagen. De har efterfølgende sendt mig en varmeregning fra en periode jeg slet ikke har boet i lejligheden.
Kan ikke anbefale at leje sig ind gennem Prodomus. Da der pga ekstern renovering blev skåret et internetkabel over, søgte jeg hjælp fra Prodomus for at finde fejlen til, at jeg gik uden internet i tre uger. Her var ingen hjælp, da de ikke var ansvarlige for uheldet. Muligvis var de ikke ansvarlige, men det er ret almindeligt for velrenomerede virksomheder at hjælpe kunder.
Da jeg for nyligt flyttede ud af lejligheden, beholdte de en måneds forudbetalt leje, som pludseligt skulle være med til at dække omkostninger ved istandsættelse af lejligheden. Og ganske som ventet blev lejen heller ikke tilbagebetalt. Umiddelbart er det besynderligt at anvende leje som depositum.
Alt i alt går jeg fra Prodomus med et indtryk af, at “går den, så går den”. Elendigt serviceniveau og elendig kommunikation.
OPDATERING 3/10:
Svaret der er kommet her fra Prodomus er direkte løgn. De rørte ikke en finger i forbindelse med internetkablet. Jeg måtte selv løse opgaven. Jeg synes, det er helt forrykt, at de lyver i svar på Trustpilot for at fremstå bedre. Få nu ansat en kommunikationsmedarbejder i stedet for de sørgelige væsner, der er der nu.

Besvarelse fra Prodomus
Har ringet og skrevet til flere ansatte og teams, siden Juli, stadigvæk intet svar, dog har jeg fået både stigning af pris i vedligeholdelses konto, husleje, og acontobeløb i denne periode
FRA selv samme medarbejder jeg skriver til, egentlig har jeg ikke haft problemer de 2 år+ jeg har boet der, men har så heller ikke haft kontakt (som de jo nok håber på) de svarer på telefon at du skal sende mail, og de svarer ikke på mail..
Sendte første i Juli, nu det snart oktober, og ja den er sendt til flere, også flere gange.
Kan da være at der er en PR ansat der er så rar at svare her, så kan det være at jeg kan få noget assistance:)

Besvarelse fra Prodomus
Ingen kontrol over søster selskaber
Bella ejendomme, som er en del af prodomus, ændre dele af kontrakten så det passer gavner dem. De vedligeholder deres ejendomme dårligt, er arrogante i telefonen og truer en når man siger fra. Dårlig service, dårlig pris og faktisk en kæmpe skuffelse. Hvordan de har lov til at udleje er et mysterium fordi de bedrager deres udlejere ved en hver mulighed.
Værste og længste behandling af en fraflytningsopgørelse. De trækker det hele ud og svarer ikke på ens henvendelser. Fik mail for 4 dage siden om de blot skulle have min nye adresse igen, for at færdiggøre opgørelsen og stadig er der intet sket. Dårlig virksomhed og elendig kundeservice.