Ulovlig, uetisk og usympatisk behandling af beboere
I forbindelse med en intern flytning skulle den nye lejlighed males, og inventaret blev derfor sat ned i et aflåst vaskerum (uden vaskemaskiner i - ingen har nogensinde brugt det) kl. 08.00 om morgenen. På inventaret påsatte vi tre tydelige sedler med tekst om, at vi ville fjerne inventaret med det samme, hvis det på nogen måde var til gene.
Samme dag kl. 16.50, da vi havde malet, gik vi ned for at hente inventaret op igen, men alt var fjernet.
Ifølge Privatbo var inventaret kørt på forbrændingen og destrueret. Herunder er der tale om to markante franske designerlamper (lampe gras og en Jielde stander-lampe), 5 designerstole, arvestel af en uvurderlig værdi, en flyttekasse med en personlig Whisky-samling samt diverse kommoder og skabe. Der er tale om et tab på MANGE penge og stor affektionsværdi.
Privatbo valgte ikke at rette kontakt på trods af angivelsen af tydelige kontaktoplysninger, hvilket er i strid med lovgivningen vedr. hittegods. Derudover var varslingen om oprydning af fællesarealer ikke retvisende, da dette ifølge opsatte sedler skulle ske 9 dage forinden. I øvrigt er det imod god skik for håndtering af hittegods, at der ikke foretages yderligere varsling (fx markering af genstandene), før tingene fjernes.
Sagen er blevet forelagt for Privatbo på en stille og rolig måde med henblik på at finde en løsning. Svaret var koldt og kynisk, at de fralægger sig alt ansvar. Derudover forsikrede de om, at de er klar til at lyve om følgende, hvis vi overvejer at gå videre med sagen gennem advokat:
1. At der overhovedet var skiltet med kontaktoplysninger
2. At genstandene overhovedet var sat i rummet
3. At genstandene var noget som helst værd
Med afsæt i ovenstående tør man ikke rigtig retsforfølge Privatbo, når de så tydeligt har skrevet, at de er klar til at lyve om alt vedr. det faktuelle hændelsesforløb.
Det er ulovligt, uetisk, usympatisk og mildt sagt umenneskelig opførsel.
Opdatering pr. 2. Marts 2021: Privatbo har svaret fejlagtigt, at jeg bare kunne have taget fat i ejendomsmesteren efter hændelsen. Det gjorde jeg selvfølgelig med det samme, og det havde ingen effekt.
Det er korrekt, at sagen er et år gammel. Men den har aldrig været lukket. Jeg har skrevet, at jeg håbede, de ville revurdere deres ageren i sagen - uden effekt. Men efter et år må man sige, at mit håb er ved at være slukket. Derfor en berettiget anmeldelse, hvor man desværre ikke kan give 0 stjerner.
I øvrigt havde jeg selvfølgelig anvendt mit eget kælderrum, hvis dette ikke havde været fyldt i forvejen.
Slutteligt vil jeg bare lige tilføje, at jeg ikke ved, hvad privatbo mener med min håndtering af sagen generelt. Jeg har søgt dialog fra starten og er blevet mødt af total umenneskelighed.
22. februar 2021