Den bedste service jeg længe har oplevet! Det mest smilende og imødekommende personale. Hurtig og effektiv hjælp, på trods af at vi kom lige inden lukketid. Sødeste ejer der tilbød at hjælpe over mai... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Salg af værktøj og maskiner
Industrivej 51, 7080, Børkop, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Køb af græstrimmer:
Denne passede ikke helt til min grund der er noget større end andre haver - aftalte med deres Dan E om at levere retur, kørte op med den og fik mine penge retur uden nogen form for beklagelser. De er et fortagende der ønsker tilfredse kunder - jeg er en af dem derfor 5 af de grønne , Jørgen Stig Padesø Fyn

Besvarelse fra Primus Danmark Aps
Nem at bestille og hurtig levering

Besvarelse fra Primus Danmark Aps
Super god service og hurtig levering👍
Varen var i god kvalitet 🙂
Teamet har velfortjent 5 stjerner😃
Bjarne. P

Besvarelse fra Primus Danmark Aps
Jeg manglede en træktalje, og den kunne jeg hurtigt få ved jer... og billigt...

Besvarelse fra Primus Danmark Aps
Efter at have arbejdet med hækkeklipning 4 timer tirsdag, var jeg helt smadret i arme og ryg. Vi fandt på nettet en "flexlift - ophæng til hækkeklippere" fra firmaet PrimusDanmark.dk, som vi bestilte onsdag. Den kom allerede torsdag.
Hurtig og præcis levering af et super godt produkt.
Torsdag klippede jeg hæk i flere timer uden nogen problemer.
Et godt køb til manden på 74.

Besvarelse fra Primus Danmark Aps
Hurtig levering (Dagen efter bestilling) samt utrolig bilig pris, jeg skulle egentlig have dæk til min sækkevogn og hos Primus Danmark kunne jeg få 2 komplette hjul, dæk, hjul og slange til en pris som ligger under hvad 2 løse dæk koster. Er begejstret over det store udvalg Primus Danmark har som Værktøj, maskiner, kompressorer, Pladevibratorer, skovvogne samt savværker og meget mere inden alle håndværker kategorier. Fik et tykt katalog som er fyldt med Billeder og info om alle deres produkter, katalog er er must for både professionelle og hjemmehånværkeren.
Tak for en god handel

Besvarelse fra Primus Danmark Aps
jeg har handlet mange gange og denne gang var det 2 båndsavklinger og alt var som alle de andre gange alt er bare i orden

Besvarelse fra Primus Danmark Aps
Jeg købte en våd/tør støvsuger hos jer (primus.dk), det har jeg ikke fortrudt, de ekstra par hundrede kroner sedler er godt givet ud.
Havde en kinamodel der ikke var de penge værd jeg gav, nu har jeg en güde gnts 30 l i voksen model, kvalitet meget bedre

Besvarelse fra Primus Danmark Aps
God service ved køb og reklamation.

Besvarelse fra Primus Danmark Aps
Hurtig betjening og hurtig levering

Besvarelse fra Primus Danmark Aps
Hurtig og præcis levering af vare.
Stod og skulle bruge nogle af deres vare og fik dem leveret hurtigt.

Besvarelse fra Primus Danmark Aps
Ok kundeservice, produktet ser Ok ud, brugsanvisning er fejlbehæftet.

Besvarelse fra Primus Danmark Aps
Sælger 24 volt kontakter, som jeg moterer i båden, da de rent faktisk smelter og jeg oplyser om det, erkender Primus Danmark at de har sendt mig forkerte, men vil ikke hjælpe med nogen form for kompensation, eller at sende nogen der kan klare 24 volt, kun at jeg kan returnere dem og få pengene igen.
De fortsætter med at sælge dem på webshoppen.
Så lad være med at købe elektronik dele herfra, det er billige defekte Kina varer.

Besvarelse fra Primus Danmark Aps
Virkelig hurtig levering. Absolut fin service.

Besvarelse fra Primus Danmark Aps
Super hurtig betjening, ingen ting at udsætte på primusdanmark

Hurtig betjening
Pakken blev afsendt 2 timer efter bestilling og jeg havde den næste dag.