Angående rør og fittings: Det kan blive meget lettere at finde det man søger, hvis eksempelvis alle enheder af samme slags er samlet i samme gruppe PÅ LINIER UNDER HINANDEN oplistet efter dimens... Se mere
for 5 stjerner til Prima VVS, levarance på 1 Stk 705967804 - Damixa Osier køkkenbatteri med svingtud Krom 1.209,50 1 Stk 738469104 - Hansgrohe Axor Starck Håndbruser med momo-stråle krom 858,0... Se mere
Købte et kloakdæksel (tungt), men var ikke hjemme da fragtfirmaet leverede. Genleverer ikke, ingen kontakt fra fragtfirmaet der kunne sikre at man var tilstede ved leveringen. Det resulterede i at... Se mere
Jeg syntes det er en god måde at kunne bestille stumper til vores anlæg, rart at man kan gøre dette når man har tid, også om natten. Jeg kunne måske godt tænke mig en bedre info omkring hvordan man... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Alt i VVS-artikler.
Skjolds Plads 4, 2200, København N, Danmark
- +45 70 26 44 00
- info@primavvs.dk
- www.primavvs.dk
Købt "Fluidmaster" hos Prima VVS.
Rimelig hurtig levering,
varen var i orden.
Skorstenshætte.
Hos Primavvs har jeg købt en skorstenshætte, og lige bortset fra restordrer, har handelen været lige efter bogen.
Geberit afløb
Køb af Geberit dobbelt afløbstilsutning. Perfekt afvikling og hurtigt
Købte et rep. kit til Cascade (topventil), der ikke kunne fås hos Ifø/BD/SanStål : da modellen var udgået.
leverings tid 2 dage, mont. og alt var perfekt igen.
Svar fra div. leverandører: køb ny cisterne.
Godt udvalg
Jeg havde tidligere bestilt en værktøjskasse ved en konkurrent, men fik efterfølgende at vide, at de havde problemer med producenten og derfor ikke kunne lever den ønskede vare.
Jeg fandt således den samme værktøjskasse hos primavvs, og skrev straks en mail til dem, og spurgte om de kunne levere den.
Der kom hurtigt svar tilbage, og de bekræftede at de kunne levere værktøjskassen.
Eftersom jeg ikke kan tage fri fra arbejde, når fragtmanden kommer, skrev jeg i kommentarfeltet, at værktøjskassen måtte stilles i Garagen.
2 dage efter, da jeg kom hjem fra arbejde stod pakken i min indkørsel.
Jeg er utrolig glad for varen og den lever op til mine store forventning. Den var godt nok lidt dyrere end på en anden hjemmeside, men troværdigheden hos Primavvs er helt i top.
Stort udvalg
Det har været let at finde den vare, som jeg skulle bruge. Varen kom allerede efter 2 hverdage. Det store udvalg gjorde, at det var muligt at finde det, som jeg ikke kunne finde hos den lokale byggehandel.
Hurtig og nem handel...
Købte en radiator hos PrimaVVS sent eftermiddag og 36 timer efter var den leveret - perfekt, nem og hurtig handel - vil helt bestemt benytte firmaet ved fremtidige VVS handler
Ok levering til tiden men.......
.....Varen jeg havde bestilt og købt var desværre den forkerte. Så jeg måtte returnere varen. Jeg har før handlet hos Primavvs.dk og fik det som jeg skulle have og det var fint. Går og venter på at mine penge bliver sat ind på min konto eftersom jeg returnerede mit fejlkøb i fredags i sidste uge. (altså i uge 38). Har ringet og snakket med en fra kundeservice om dette og fik at vide at pengene vil blive sat ind hurtigst muligt lidt afhængig af hvilken bank man har. Men jeg kan ikke se at der er sat det beløb ind på min konto (plus porto på 75 kr oveni) endnu. Håber det snart bliver gjort.
Mvh. Mia Shin Olesen

Besvarelse fra Primavvs
Hurtigt og effektivt
Bestilte reservedele til toilettet om søndagen, og onsdag virkede mit toilet igen. Nemt at bestille og hurtig levering.
Hurtig levering. Alt ok
Havde min vare dagen efter min bestilling.
Alt ok og kan klart anbefales.
Super Service
Har købt en Intra køkkenvask, som blev leveret efter 2 dage. Fedt at leveringstiden bliver overholdt
God hurtig levering
Reparationssæt til Danfoss termostat kom hurtigt, selv om der var varslet restordre.
Super.
Vi blev kontaktet af en repræsentant fra firmaet, som efter at have set ordren, mente der måske var et problem som vi havde overset, hvorfor han kontaktede os.
Derudover meget hurtigt levering.
Rigtig vare, rigtig pris og hurtig levering
Ikke første gang jeg har handlet med Prima-vvs, men igen: rigtig vare, rigtig pris og hurtig levering
Hurtig leverance - alt OK - som bestilt og affalt
top-karakter
Her handlet en del gange ved Primavvs, og som altid er der ingen problemer. Levere til tiden mm.
God og hurtig ekspedering.
Madame klemme hos primavvs.dk der havde en sådan på lager.
fin og hurtig levering
736323104 - Avanti Rain hovedbruser ½" 230 mm Krom.
Dejlig og behagelig brusehoved som lever op til vores forventning....