Angående rør og fittings: Det kan blive meget lettere at finde det man søger, hvis eksempelvis alle enheder af samme slags er samlet i samme gruppe PÅ LINIER UNDER HINANDEN oplistet efter dimens... Se mere
for 5 stjerner til Prima VVS, levarance på 1 Stk 705967804 - Damixa Osier køkkenbatteri med svingtud Krom 1.209,50 1 Stk 738469104 - Hansgrohe Axor Starck Håndbruser med momo-stråle krom 858,0... Se mere
Købte et kloakdæksel (tungt), men var ikke hjemme da fragtfirmaet leverede. Genleverer ikke, ingen kontakt fra fragtfirmaet der kunne sikre at man var tilstede ved leveringen. Det resulterede i at... Se mere
Jeg syntes det er en god måde at kunne bestille stumper til vores anlæg, rart at man kan gøre dette når man har tid, også om natten. Jeg kunne måske godt tænke mig en bedre info omkring hvordan man... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Alt i VVS-artikler.
Skjolds Plads 4, 2200, København N, Danmark
- +45 70 26 44 00
- info@primavvs.dk
- www.primavvs.dk
god service og god vare
Købte 2 stk ca-be 22009krom lamper til montering på spejlkant og havde spørgsmål om dem, blev svaret hurtigt og bestilte dem så.
Har lige monteret dem og det spiller bare!
Leveringstider længere ned anført på hjemmeside
Der loves 2-3 dages leveringstid. Materialet skulle være kommet sidste week-end, men er forst ankommet efter 8 hverdage.
topservice
Fik fra Primavvs en Børma håndklædestang, og den kom 1 dag forsinket, hvilket skyldes at jeg havde glemt at oplyse adresse, men firmaet kontaktede mig straks, og det blev ordnet hurtigt
Brøndgods i støbejern
5 stjerner for god og hurtig støtte med at finde en "ikke katalovare" og for meget hurtig og fejlfri levering.
Det var første gang jeg handlede hos Primavvs med bestemt ikke sidste gang.
Fejlleveret
Mine ting blev leveret på forkert adresse, dog på vores vej. Dette selv om den rigtige adresse stod på min ordrebekræftigelse. På følgebrevet stod den forkerte adresse.

Besvarelse fra Primavvs
Primavvs, anmeldelse
Fem stjerner for hurtig levering af beslag til brusekabinedør. jeg vil helt sikkert handler der igen.
fem stjerner
Altid hjælpsomme hvis der opstår problemer og det gør der jo som bekendt i enhver virksomhed med et vist flow, Havde problemer med bestilling af en enkelt vare blandt mange, men fik en hurtig og kompetent hjælp og så hjælper det jo når man fornemmer det sker med et smil.
Har handlet her flere gange og gør det igen.
Leveret som aftalt
Primavvs havde stadig ferielukket da jeg bestilte ny køkkenhane. Jeg havde nok en forventning om at der låg en masse uekspederede ordre i bunken, men det var slet ikke noget jeg mærkede noget til. Pakken blev leveret om tirsdagen, dagen efter de kom tilbage fra ferie.
God og billig
Rigtig gode og billige vvs ting, hurtig levering, alt var som det skulle.
Nemt og navigere rundt på siden, kan varmt anbefales.
Lige efter bogen
Forløbet var efter bogen og som forventet: Køb, emailstatus og levering. PrimaVVS kan anbefales.
Radiatortermostater
Ualmindelig hurtig levering i rette mængde - perfekt.
Køb af hjulophæng til brusekabine
Køb af hjulophæng til brusekabine.
Der fremkom mail om, at varen først blev leveret medio august p.g.a. ferie, man varen kom som beskrevet ved bestillingen, hvilket er meget fint.
(Det var en meget stor pakkasse, de små ding var pakket ned i).
Jeg er fuldt tilfreds med købet, og køber højst sandsynligvis andre varer hos Primavvs med tiden.
- Derfor 5 stjerner
alt er super godt varen og levering osv. alt
har kun oplevet flinke folk og god service hos Primavvs
varen leveret som lovet
Fin og overskuelig side. ordreprocessen er enkel og virker. Eneste anke er at de ikke sender en besked når varen er afsendt - så indtil varen dukker op ved man ikke om den ser sendt
God levering
God levering, og fik hvad jeg havde bestilt.
Det kunne dog ha været rart med info om forventet leveringstid eller en mail om at nu er varen afsendt.
Primavvs Tak for hurtig ekspedition og venlige salgsfolk
5 stjerner fra mig. Jeg bestilte min vare mandag og modtog den tirsdag. Flot gået. Venlig hilsen Jette Bøgelund
Hurtig og præcis
Jeg købte en sikkerhedsventil, som blev leveret ganske kvikt og det var den vare jeg forventede. Det eneste jeg har af kommentar er at forsendelses omkostningen var en for relativ stor andel af den samlede pris
fin service, hurtig og nem levering
Oplevede kun en hurtig service og levering til tiden. Blev leveret med posten som aftalt og godt pakket ind, således at det købte ikke kunne tage skade.
Jeg kan ikke klage på nogen måde
Jeg bestilte forleden nogle vare fra Prima vvs, de blev leveret til aftal tid og der var ingen problemer, til trods for den lidt specielle bestilling så jeg er klart en kunde i fremtiden