PrikkabelLED.nl Anmeldelser

4,6

Erg tevreden met de lamp die ik besteld heb, maar ook erg tevreden met de klantenservice. Bij het monteren van de lamp had ik helaas een glazen bol kapot gemaakt. Na contact te hebben opgenomen hebben... Se mere

Fantastische service. Ik had zelf een bestelling geplaatst welke niet de juist bleek te zijn. Contact met Niels gehad. Die heeft mij niet alleen goed geholpen om de retour te regelen maar met de juist... Se mere

Vorig jaar een 10 meter platte prikkabel gekocht met bevestingsmateriaal en 2x11 ledlampen van twee verschillende kelvin waarde welke geadviseerd werden bij deze prikkabel. Kabel netjes gemonteerd ond... Se mere

Vorig jaar een ledsnoer met zonnepaneel gekocht voor in onze tuin. Helaas is deze ermee opgehouden. Kan gebeuren. Na een mail te hebben gestuurd, vrij snel reactie gekregen en na hun tip geprobeerd t... Se mere

1. Elektronikfirma
  2. også i
  3. Belysningskonsulent
  4. Elektronikbutik

PrikkabelLED.nl, de specialist in prikkabels, binnen en buitenverlichting, kwalitatieve feest- en sfeerverlichting. Warm wit en gekleurd. Doordeweeks voor 23.00 bestelt, morgen in huis en op zaterdag voor 16.00 bestelt, maandag in huis. 7 dagen per week geopend, ma t/m vrij van 08.30 tot 23.00 en za van 08.30 tot 17.00. We zijn telefonisch bereikbaar op +31 857731906.

Svarer typisk inden for 24 timer

50 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

PrikkabelLed.nl levert niet de volgende dag

PrikkabelLed.nl belooft dat als je voor 23 uur besteld je de volgende dag je levering binnen hebt. Als je dit niet waar kan maken, maak er dan ook geen reclame mee alsjeblieft

30. maj 2024
PrikkabelLED.nl-logo

Besvarelse fra PrikkabelLED.nl

Beste Martine,

We betreuren het te horen dat je langer moet wachten op je bestelling dan is aangegeven, we begrijpen dat dit erg teleurstellend is.

Onze klantendienst heeft contact met je gehad en uitleg gegeven over de oorzaak van de vertraging.

We versturen bestellingen altijd op dezelfde dag mits voor 23:00 besteld, daarna zijn wij helaas afhankelijk van de koerier.

Het is op dit moment ook erg druk voor de postbezorgers, waardoor het soms wat langer kan duren voordat de bestelling aankomt.

We horen graag of je nog verdere vragen of opmerkingen hebt.

Met vriendelijke groet,

Team Prikkabelled.nl

Super goede service

Nadat bij leveren 2 lampjes stuk waren heb ik dit gemeld en hebben ze meteen 2 nieuwe + 2 extra lampjes nagestuurd.
Bedankt voor de goeie service

26. april 2024

Super snelle attente professionele service

Het is voor het eerst dat ik de moeite neem om een review te geven. En als dat dan 5sterren is dan geeft dat maar aan hoe plezierig, professioneel en snel ik daar door de chat medewerkers ben geholpen. Dikke chapeau voor het geduld en het meedenken met me totdat het probleem (nagloeien ledlampjes in prikkabel) is opgelost.
Ik raad dit bedrijf iedereen aan.

23. november 2023

Top klantenservice bij prikkabelLED.nl

Ik heb al meerdere keren wat besteld bij prikkabelLED.nl. En als er een onderdeel kapot was of incompleet dan is er geen gezeik maar word er meteen gereageerd en een een vervangend exemplaar gestuurd.b( en soms een extra lampje).
Dit is pas service!

2. marts 2024

Snelle en goede service

Vanochtend heb ik gebeld over een lamp die na een korte periode van gebruik kapot was gegaan. Vervolgens heb ik een kort filmpje gemaakt om dit te demonstreren en direct daarna een vervangende lamp aangeboden gekregen. Hele nette en snelle service.

26. februar 2024

prima bedrijf met een goede klanten…

prima bedrijf met een goede klanten service. Als er iets mis gaat in de zending word dit direct snel en adequaat opgelost en heb je de juiste materialen snel in huis . het bedrijf is goed ( ook in de avond uren ) bereikbaar en beschikt over een vriendelijke meedenkende klanten service. Kortom ik ben zeer positief over dit bedrijf

15. februar 2024

Vorig jaar mei een prikkabel met losse…

Vorig jaar mei een prikkabel met losse ledlampen gekocht voor buiten. Nu zijn er van de 17lampen 4 defect geraakt. Maar na een chat met de klantenservice lag er de dag erna een pakketje met 7 nieuwe op de deurmat. Top service. Geen gezeur

30. januar 2024

Dimmer snel vervangen

De dimmer van de prikkabel was kapot. Binnen de 2 jaar garantietermijn. Contact opgenomen en probleem uitgelegd mbv een filmpje, binnen 2 dagen werd er een nieuwe opgestuurd. Super snelle service en fijne communicatie.

2. januar 2024

Goede kwaliteit, fijne service!

Goede kwaliteit, we zijn er erg blij mee. Na een hele tijd problemen met waarschijnlijk de dimmer. Heel fijn telefonisch contact gehad en per mail en ze denken heel fijn mee voor een oplossing. Een nieuwe dimmer werd al snel toegestuurd. Super!!

21. november 2023