PriceRunner Anmeldelser 2.216

4,0

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 141 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte, hvor nemt og brugervenligt det er at anvende platformen til at finde og sammenligne priser. Mange sætter pris på muligheden for at spore prisudvikling og få et hurtigt overblik over tilbud, hvilket gør det lettere at træffe informerede købsbeslutninger. Dog var nogle utilfredse med, at tilbudspriser ikke altid blev opdateret rettidigt, og at den billigste pris, der blev vist, ikke altid stemte overens med den faktiske pris på forhandlerens hjemmeside. Nogle oplevede også problemer med login-funktionen og fandt, at kvalitetskontrollen af produktlinks var mangelfuld, da links ofte førte til forkerte produkter eller kategorier.

Det, folk taler mest om

Price

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af prissammenligning. Mange forbrugere roser platformen for at gøre... Se mere

Product

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med produkter. Nogle forbrugere finder det nemt at finde de... Se mere

Website

Kunder noterer tvetydige oplevelser med websitet. Mange roser det som et simpelt og brugervenligt værktøj til... Se mere

User experience

Kunder deler positive meninger om brugeroplevelsen. Mange fremhæver, at platformen er nem, hurtig og... Se mere

Quality

Anmeldere nævner tvetydig feedback om kvalitet. Nogle forbrugere fandt en god pris på det, de søgte, og kunne... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Det er rigtig nemt at følge udviklingen med div. Prisfald, måske det kunne bidrage til lidt konkurrence mellem butikker. Elektronik i hi res klassen vælger sælger at enes om pris også på nettet når... Se mere

Jeg bruger personligt PriceRunner ofte. Specielt til computer dele. Det er super dejligt at kunne vide at en hjemmeside har øje for tilbudet... Men. Nogle gange har jeg desværre oplevet at en tilbu... Se mere

Yder en god service, dog ikke altid at lagerstatus og fragt priser passer. Deres prisrobot virker så fint!

PriceRunner er SÅ nem at bruge! Det var let at oprette mig hos jer, så jeg kunne lave en liste over de produkter jeg overvejede at købe, i mit tilfælde vaskemaskiner, og så få dem stillet op ved sid... Se mere

1. nr. 8 af de 8 bedste virksomheder i Prissammenligningsside

PriceRunner is a price comparison service that helps you find the right product at the right price. You can quickly and easily compare prices from thousands of online shops — completely free. PriceRunner was founded in 1999 and is available in Sweden, Denmark, and the UK, helping consumers make more informed purchasing decisions every day. In 2022, PriceRunner became part of Klarna. Together, we’re building tools to make shopping smarter, more transparent, and accessible for everyone.

PriceRunner

Products at the best price
On PriceRunner, you can find and compare the lowest prices on millions of products from thousands of retailers. Prices are updated daily, and our goal is to include every store. If you notice a missing shop or have feedback about a product or price, just reach out—we’re here to help.
Independent and trustworthy
PriceRunner is an independent service. We’re not owned by, or dependent on, any manufacturers or retailers. That means we remain neutral—and always on your side. Stores can be listed for free or choose to pay for increased visibility, such as having their logo and direct links shown in the listings.
Free to use
Our goal is to help you feel confident when shopping online and to give you access to helpful information before you buy. We believe it should be easy to make a smart purchase.

PriceRunner Buyer Protection

Buyer Protection - up to 50.000 DKK.

Buyer Protection - up to 50.000 DKK.
We want consumers to feel confident when shopping with retailers listed on PriceRunner. That’s why we offer Buyer Protection free of charge to all our members. As a consumer, you're covered if something goes wrong with a purchase and the shop doesn’t resolve the issue. In Denmark, you're covered up to 50,000 DKK. In the UK, you're covered up to £5,000. In Sweden, you're covered up to 50,000 SEK. Buyer Protection applies to retailers that display the Buyer Protection symbol next to their name in the price lists on PriceRunner.

4,0

God

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

I starten syntes jeg egentligt at…

I starten syntes jeg egentligt at Pricerunner var ok, men jeg må sige, det er ikke min holdning nu.
Ofte mangler de produkter som kan findes hos Google og er priserne ofte ikke særligt gode.
Det er virkeligt svært at søge et en bestemt produkt type uden der kommer alt muligt andet frem som ikke Filterne er også utrolig dårlige så man kan ikke finde det produkt som man leder efter.
Gid vi kunne få EDBPriser tilbage så kunne være fri for denne dårlige service.

22. juli 2024

Besvarelse fra PriceRunner

Øj, du bør da selvfølgelig kunne finde det, du søger efter hos os, Hans 👀

Har du mulighed for at sende et eksempel på din seneste søgning hos os?

Mailen sender du bare til infodk@pricerunner.com 📧

Så vil vi få tjekket op på det i en fart og se, hvordan vi kan gøre det bedre.

Håber at høre fra dig på mailen.

De bedste sommerhilsner fra PriceRunner // Oliver

kun priser fra betalende forretninger.

Jeres pris sammenlignings produkt stinker.
Når i kun har produkter med fra betalende kunder, er pris billedet jo helt forkert, i har jo slet ikke de billigste produkter med.
Eksempel: Jeg har lige søgt efter pulverfløde, på Google kan jeg finde priser helt ned til 9,50 kr for 250 gram og det er I butik og ikke på tilbud, hvor Jeres mindstepris er på 25 kr for 250 gram.
Med så stor forskel i priserne, er Jeres produkt jo ikke noget værd, da det jo ikke afspejler det virkelige pris marked.

13. juli 2024

Hej Christian

Æv at du står tilbage med den oplevelse af os 😔

Men dit eksempel med flødepulver vil jeg mere end gerne kaste et par 👀 på.

Hos PriceRunner går vi efter at liste så mange priser og produkter som muligt.
Både fra betalende kunder og ikke-samarbejdspartnere som vi lister gratis for at give størst overblik.

Har du mulighed for at sende en mail min vej? 📧
Bare til infodk@pricerunner.com, så kigger jeg på det.

Håber at høre fra dig på mailen, så vi kan hjælpe bedst muligt.

De bedste sommerhilsner fra PriceRunner // Oliver

Prisovervågningen sejler.

Prisovervågningen sejler.

Mail fra PriceRunner i dag om at varens pris er faldet:
Pris nu 4.921 kr.
Nedsat fra 5.066 kr.

Mail fra PriceRunner i går
Pris nu 4.844 kr.
Nedsat fra 4.876 kr.

Fra 4.867 til 4.921 er da vist en stigning.

17. juni 2024

Besvarelse fra PriceRunner

Øj, det kan jeg selvfølgelig godt forstå springer i øjnene, Henrik.

Har du mulighed for at videresende de to mails til os via infodk@pricerunner.com? 📧

Så tager vi selvfølgelig og kigger på det.

Når man opretter en prisovervågning hos os, så kan vi give besked på to måder:
1) Hver gang prisen falder - beregnet ud fra varens her-og-nu pris på dagen.
2) Når prisen falder til under et bestemt beløb (fx under 4.800 kr.)
2a) ... og derefter hver gang prisen falder med X kr.

Så jeg håber, du vil række ud til os via infodk@pricerunner.com.
For vi vil mere end gerne hjælpe.

ellers tak

Uhøflig support

11. juni 2024

Besvarelse fra PriceRunner

Øj, det er jeg da hammerærgerlig over at høre, Lasse :/

Hos PriceRunner gør vi ellers vores bedste for at hjælpe, så godt vi kan.

Hvis du sender en mail min vej via infodk@pricerunner.com, så vil jeg gerne dykke ned i det og se, hvad vi kan gøre anderledes og hjælpe med.

Håber at høre fra dig på mailen 📧

De bedste hilsner fra alle os hos PriceRunner // Oliver

god kvalitet på det keyboard jeg købte…

god kvalitet på det keyboard jeg købte og der er ikke noget med det, hurtig levering på cirka 3 til 4 dage.

4. maj 2024

Det lyder da som et alletiders køb, Theo! 😃

Vi håber, at du bliver glad for det keyboard, du har fundet, og at du ellers oplever at finde nogle alletiders tilbud og produkter, når du søger hos os på PriceRunner.

Med ønsket om en super dag

Jeg bruger SurfShark VPN

Jeg bruger SurfShark VPN, og når den er inaktiv, er der ingen problemer, men jeg har den, for at udnytte den beskyttelse det giver mig, så jeg forstår ikke, hvorfor jeg bliver mødt med et: 403 - Adgang Forbudt.
Jeg bliver så tilbudt at 'udfylde' en reCAPTCHA - hvilket så efter 5 forsøg gør, at jeg giver op.
Er det virkelig nødvendigt at være så paranoid?

19. april 2024

Besvarelse fra PriceRunner

Hej Mogens og tak for din feedback.

Og jeg er da ked af at høre den her frustration, du har oplevet på vores platform :/
Vi vil jo mest af alt gerne hjælpe med at finde de produkter og butikker, du nu søger efter.

Men det er rigtigt, at fx VPN (Virtual Private Network) kan give en blokering i systemet.

Nogle gange, når en VPN er aktiveret, kan det skabe kompleksitet, da det ændrer IP-adressen, som kan give indtrykket af unormale aktiviteter. Så for at beskytte vores systemer og også vores brugere er der nogle sikkerhedsforanstaltninger, der automatisk kan aktiveres, når visse adfærdsmønstre observeres, fx brugen af VPN.

Vi arbejder konstant på at forbedre vores systemer, så vi kan sikre den bedste sammenlignings-oplevelse for alle vores besøgende. Så hvis der er noget, du tænker, vi kan gøre anderledes på den her front, så hører vi meget gerne fra dig på infodk@pricerunner.com 📧

Og endnu engang tak for at dele din oplevelse og din feedback med os.
De bedste hilsner fra alle os hos PriceRunner // Oliver

Kan ikke tilgå Pricerunner idet de…

Kan ikke tilgå Pricerunner idet de mener at jeg crawler deres hjemmeside. Ved ikke hvad crawler betyder i denne sammenhæng og jeg anvender Pricerunner som jeg altid har gjort i de seneste mange år.

10. april 2024

Besvarelse fra PriceRunner

Øj, det var da en kedelig besked at få på skærmen 👀

Så lad os da få kigget på det engang, Dion! 😃

Har du mulighed for at sende en mail min vej via infodk@pricerunner.com?
Så kan vi lige få taget et kig på, hvad der er op og ned her.

De bedste hilsner fra alle os hos PriceRunner // Oliver

Pricerunner finder ikke længere de…

Pricerunner finder ikke længere de billigste priser. Flere gange inden for den sidste mdr.

29. marts 2024

Besvarelse fra PriceRunner

De bedste priser, dem skal vi da naturligvis hjælpe med at finde! 🎯😃

Ingen tvivl om det, Dorte 👀

Hvilken vare er det, du har søgt efter?

Jeg vil hjertens gerne kaste et blik på din oplevelse og det du beskriver. Så jeg håber, du vil sende en mail min vej via infodk@pricerunner.com 📧

Håber at høre fra dig.
// Vh Oliver, PriceRunner

Søgte på I5 bæbare på tilbud...

Søgte på I5 bæbare på tilbud.... så kommer denne op:
Acer Extensa 15 EX215-33 15.6" I3-N305 8GB 256GB Intel UHD Graphics ESHELL

Det er IKKE en bærbar med I5 processor. Pricerunner sejler. Pinligt af dem. Der står endda I3 i navnet, men stadigvæk kan pricerunners smarte systemer ikke fange den.

25. marts 2024

Hej Dan

Nå, for den. Dét skal vi da klart ha' kastet et blik på! 👀

Hvis du har mulighed for det, må du meget gerne sende et link til den præcise søgning, du har foretaget hos os. Så kan jeg lettere undersøge, hvad der er op/ned her.

Mailen sender du bare til os på infodk@pricerunner.com 📧

Håber at høre fra dig, så vi selvfølgelig kan få tjekket op på det! 😊

// Vh Oliver, PriceRunner

Urvaerket leverer til bedste pris og kvalitet.

Købte to nye tag heuer ure ved urværket.dk ad to omgange. Priserne var særdeles fordelagtige og varen levede fuldt op til det forventede.
Kundeservice svarer hurtigt og venligt på forespørgsler.
Leveringstiden var på hhv 3-5 dage fra bestilling med bring og PostNord.

20. marts 2024

Ej, hvor godt. Dét lyder som nogle super ur-køb, Torben Aage! 😃

Vi håber, at du også fremover finder nogle skønne produkter og tilbud, når du søger og sammenligner butikkernes tilbud hos os 😊

De bedste hilsner fra alle os hos PriceRunner // Vh Oliver

Det har hele tiden virket for mig

Det har hele tiden virket for mig, men det bør tydeligøres når der er tale om udenlandske virksomheder.

7. marts 2024

Besvarelse fra PriceRunner

Hej John og tak for at dele din oplevelse med os her 😊

Og herligt at du oplever at finde de produkter og priser, du har i kikkerten.

Vi lister både danske og internationale webshops i oversigterne, bl.a. under filtermuligheden 'Udenlandske butikker'.

Men har du mulighed for at knytte et par ekstra ord på din oplevelse? Fx direkte til os via infodk@pricerunner.com? 📧 Så vil jeg gerne kaste et par 👀 på det.

De bedste hilsner fra alle os hos PriceRunner //Oliver

Hoster scammende virksomheder selv efter advarsler!!!

Har kontaktet support for næsten en uge siden ift. en scam virksomhed, som pricerunner IKKE har baggrundstjekket.

Virksomheden infracko.net bliver - til stadighed(!) - her næsten en uge efter listet og linket til når man søger efter Acer laptops!!!

Når man tjekker trustpilot kontoen for infracko.net kan man se ene 1-stjerne anmeldelser fra danske brugere, som har overført og aldrig fået deres bestilte varer fra virksomheden og er blevet snydt for pengene.

I stedet for at - MED DET SAMME FJERNE SCAM VIRKSOMHEDEN FRA TRUSTPILOTS SIDE - skrev supporten tilbage og bad om bevis for køb og kvitteringer, på trods af at jeg selv fandt ud af alt dette uden et køb.

Havde jeg købt uden at tjekke virksomheden før, var jeg, ligesom alle andre, blevet bedraget!

Og her en uge efter er der TIL STADIGHED fra pricerunners side linket til virksomheden!!!

Det betyder, at det her er en MEGA STORT ADVARSEL til ALLE fremtidige kunder der vil bruge pricerunner om, at der IKKE bliver handlet ift. scammere på siden, SELV OM DER ER BLEVET GJORT OPMÆRKSOMM PÅ PROBLEMET.

Det vil sige, at pricerunner - SELV - er en scammende virksomhed og IKKE kan stoles på!!!

Husk det, venner!

UPDATE 07.03.2024

Ja, hvad Oliver her så behændig undlader, at fortælle er, at han fik en mail tilbage fra mig allerede den 01.03.2024 - dvs. TO DAGE EFTER - men som han aldrig forholdt sig til ift. en fjernelse af virksomheden - som med pricerunners hjælp og VIDEN til stadighed på nuværende tidspunkt - EN UGE EFTER ANMELDELSEN - frit kan scamme folk med en fake webside!

Og hvad han også undlader, at oplyse er, at det tværtimod var HAM - der aldrig besvarede MIN mail der blev sendt retur på HANS svar!

Så ikke nok med, at han LYVER om den del, så lyver han også og beskylder ANDRE uretmæssigt for manglende svar på HANS mail, som han fik næsten med det samme!

Det her er pricerunner anno 2024, kære venner.

Der er nul garanti for, at siden i alle tilfælde er seriøst, ej heller tager anmeldelser om scammere og snyd seriøst - med det SAMME!

Hold jer væk!

1. marts 2024

Besvarelse fra PriceRunner

Jeg er ærgerlig over at høre, at du står tilbage med den oplevelse af os :/

For vi vil rigtig gerne hjælpe og arbejder for, at man trygt skal kunne finde sine næste produkter ud fra en søgning hos os.

Jeg har personligt svaret på din henvendelse på mail onsdag 28. februar, men jeg har ikke hørt tilbage fra dig.

På samme måde har jeg kontaktet butikken for at få deres respons til de købsoplevelser, der deles på Trustpilot (fire 1-stjernet, fem 5-stjernet). Den del afventer jeg en endelig tilbagemelding på og følger også op på.

Det er vigtigt for mig, at du med go' ro i maven kan finde nye produkter og forhandlere, og du gør det rigtige i at læse andres anmeldelser forud for et køb.

Jeg håber, at du også vil fortsætte dialogen med os på mail, hvor du allerede har kontaktet os, når vi tager et nærmere kig på det hele.

// De bedste hilsner, vh Oliver fra PriceRunner

Giver et godt overblik

Giver et godt overblik over priser, størrelse mv.

28. februar 2024

Dejligt at høre, Preben
- og tak for de pæne ord 😃

Vi håber, at du også fremover finder de gode tilbud og lige dé produkter, du har udset dig, når du starter din søgning hos os på PriceRunner 😊

Hvad sker der.

Hvad sker der.
Bliver ved med at modtage besked om at en vare jeg holder øje med er faldet til min prisgrænse, men de sidste 3 mail, er den ikke nået ned til dem pris, jeg har sat den til.
Undrer mig.
Hilsen Per

15. februar 2024

Besvarelse fra PriceRunner

Hej Per og tak for at dele din oplevelse med os her.

Det du beskriver, skal vi da klart ha' set nærmere på engang 👀
For vi vil gerne dele butikkernes aktuelle tilbud med dig.

Har du mulighed for at videresende den prisovervågning, du har modtaget, til mig på infodk@pricerunner.com? 📧 Så kan jeg undersøge det nærmere og se, hvad der er op og ned i den her sammenhæng.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Et solidt værktøj

En stor hjælp når man søger priser i forhold til tilgængeligt vareudbud

8. februar 2024

Tak for de pæne ord, Jens! 😊

Og dejligt at høre at du finder nogle gode priser og produkter, når du sammenligner det store udvalg hos os 😊

Falske priser på Pricerunner

Pricerunner har de sidste 3 dage konsekvent reklameret med en falsk, lav pris på olivenolie fra Urtekram.

Pricerunner reklamerer med 89,- kroner. Den virkelige pris er 129,- kroner.

Pricerunner advarer selv om, at prisen på 89,- er falsk.

Hvorfor så ikke stoppe annoncen, når de ved, det er fup?

10. januar 2024

Øj, det lyder da bestemt ikke optimalt, Carl Martin 👀

Og jeg kan godt forstå din irritation.
For prisen bør selvfølgelig sidde lige i skabet 💯

Vi opdaterer de priser og oplysninger, vi får fra butikkerne, flere gange dagligt direkte på PriceRunner og i vores annoncering.

Og jeg vil meget gerne følge op på det, du beskriver.

Så jeg håber, du vil sende lidt flere informationer min vej?

Hvis du kan sende en mail til mig via infodk@pricerunner.com, så vil jeg meget gerne kaste et nærmere blik på det 📧

Jeg håber at høre fra dig.

Troværdigt

Har anvendt Pricerunner i flere år og den har hjulpet utrolig meget, jeg kan også klart anbefale deres iOS app. Desværre er jeg stoppet med at lave anmeldelser fordi 9 ud af 10 gange dukker de ikke op, selv efter flere uger. Jeg synes også det er en skam at "forum" er blevet fjernet fra hjemmesiden.

5. januar 2024

Besvarelse fra PriceRunner

Hej Zz og tak for at dele din oplevelse med os ⭐

Dejligt at høre at du oplever at kunne finde de produkter, du har i kikkerten, når du starter din søgning hos os 😊

Dine købsoplevelser vil vi også rigtig gerne høre om. Så jeg er da ærgerlig over, at du har sat dine anmeldelser på pause. Der kan være nogen behandlingstid i vores system, før anmeldelsen bliver synlig, men de skal selvfølgelig vises.

Har du evt. mulighed for at række ud til mig via infodk@pricerunner.com? 📧

Så vil jeg hjertens gerne kaste et par 👀 på det og se, hvad status er på dine anmeldelser hos os 📧

De bedste nytårshilsner fra alle os hos PriceRunner //Oliver

Bruger pricerunner til alt med hensyn…

Bruger pricerunner til alt med hensyn til priser. Og jeg sparer mange penge på det tusind tak

3. januar 2024

Besvarelse fra PriceRunner

Øj, dét er vi altså enormt glade for at høre, Anne 🤩

Og som du siger, så kan man jo hurtigt klikke nogle dejlige besparelser hjem, når man sammenligner butikkernes udvalg på nettet.

Så tusind tak for at dele din oplevelse med os her 😊

Benytter altid pricerunner

Inden jeg bare køber en vare på nettet bruger jeg pricerunner og hvis jwg ikke skal købe det lige nu opsætter jeg en priagent oc slpr til når varen bliver billigere.

31. december 2023

Besvarelse fra PriceRunner

... og det gør os altså hammerglade at høre, Helle! 🤩

Og som du siger, så kan man nemt og hurtigt klikke herlige besparelser hjem ved at sammenligne butikkernes priser.

Og har man en prisovervågning, så får man automatisk besked, når varen kommer på tilbud til et ønsket niveau 📉

Vi håber på flere gode køb og sammenligninger her i løbet af '24 😊

De bedste nytårshilsner fra alle os hos PriceRunner //Oliver

pricerunner er rigtig godt men ikke…

pricerunner er rigtig godt men ikke altid helt opdateret .

28. december 2023

Hej Preben
- og tak for at dele din oplevelse med os her ⭐

Vi gør vores absolut bedste for at have så friske oplysninger fra de butikker, du kan finde, når du søger hos os. Kun sådan kan vi hjælpe i en travl hverdag 😊

Så det er da hammertræls, hvis du har oplevet noget, der ikke har været opdateret.

Hvis du har mulighed for det, er du også meget velkommen til at fange os på infodk@pricerunner.com, så vi kan kaste et par øjne på det 📧