Det er rigtig nemt at følge udviklingen med div. Prisfald, måske det kunne bidrage til lidt konkurrence mellem butikker. Elektronik i hi res klassen vælger sælger at enes om pris også på nettet når... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 8 af de 8 bedste virksomheder i Prissammenligningsside
PriceRunner is a price comparison service that helps you find the right product at the right price. You can quickly and easily compare prices from thousands of online shops — completely free. PriceRunner was founded in 1999 and is available in Sweden, Denmark, and the UK, helping consumers make more informed purchasing decisions every day. In 2022, PriceRunner became part of Klarna. Together, we’re building tools to make shopping smarter, more transparent, and accessible for everyone.
PriceRunner

- Products at the best price
- On PriceRunner, you can find and compare the lowest prices on millions of products from thousands of retailers. Prices are updated daily, and our goal is to include every store. If you notice a missing shop or have feedback about a product or price, just reach out—we’re here to help.
- Independent and trustworthy
- PriceRunner is an independent service. We’re not owned by, or dependent on, any manufacturers or retailers. That means we remain neutral—and always on your side. Stores can be listed for free or choose to pay for increased visibility, such as having their logo and direct links shown in the listings.
- Free to use
- Our goal is to help you feel confident when shopping online and to give you access to helpful information before you buy. We believe it should be easy to make a smart purchase.
PriceRunner Buyer Protection
Buyer Protection - up to 50.000 DKK.

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Kæmpe FAIL!!!
Kæmpe FAIL!!!
Elskede Pricerunner… kommer aldrig til at benytte den elendige Klarna app…
Hold da op for en tåbelig beslutning at lade Pricerunner dø på den måde😂
Hostile takeover….?! Håber da ikke at dét der, er noget nogen frivilligt gør mod så populært et værktøj.
Hader Klarna! Elendig og uintuitiv app. Det er en ommer.

Klarna har dræbt pricerunner
Så har Klarna lukket den gode app ned til fordel for.... ingenting. Klarnas egen app er virkelig noget skrald sammenlignet med hvad pricerunners app kunne.
Hjemmesiden har rigtig ofte fejl så man ikke engang kan søge/filtrere uden den siger fejl og ingen resultater giver. Trist

Latterligt
I lukker jeres app ned. Hvordan skal jeg kunne følge mine annonceagenter? Klarna fungere jo ikke som en pricehunter. Tag jer sammen!

Besvarelse fra PriceRunner
Pricerunner er blevet sindssygt ringe.
Pricerunner er blevet sindssygt ringe.
Deres søge maskine er helt ude i skoven og hvis man søger på et produkt og skriver pricerunner samtidig så kommer der ikke nogen sammenligning men en masse produkter fra én udbyder lidt som om det er sponsoreret.
Før i tiden kunne man finde specifikt det man søgte og man kunne sammenligne priser. Nu er siden intet værd.

Virker ikke troværdigt
Kiggede efter co2 til Sodastream. Den billigste er 163kr
En simpel søgning på Google finder adskillige patroner af samme størrelse væsentligt billigere.
Tror bare jeg springer videre…

Advarsel: Stol ikke på PriceRunners garantier
Jeg vil gerne dele min oplevelse med PriceRunner, da den har afsløret alvorlige problemer med deres pålidelighed og ansvar.
I december 2024 bestilte jeg en søjleboremaskine via PriceRunner, hvor de annoncerede en købsgaranti, og at ordren ville blive leveret inden jul, hvis den blev lagt senest 22. december kl. 10:00. Jeg bestilte inden for fristen, men varen blev ikke leveret som lovet. PriceRunner har siden afvist at tage ansvar og henviser i stedet til butikken (Homeshop), hvilket underminerer deres markedsførte garanti.
Derudover har jeg senere, ved søgning på samme produkt oplevet, at PriceRunners oplysninger om fragtpriser ikke stemmer overens med virkeligheden. En søgning den 22. januar 2025 viste en fragtpris på 39 kr. hos Silvan, men ved at klikke videre til butikkens hjemmeside viste fragtprisen sig at være 239 kr. Dette gør det klart, at PriceRunner ikke kan sikre korrekte priser, på trods af deres påstande om det modsatte.
PriceRunner markedsfører sig som en platform, der hjælper forbrugere med at finde de bedste priser og sikre korrekt information, men min oplevelse viser, at man ikke kan stole på deres data eller garantier. De efterlader forbrugeren uden reel hjælp eller kompensation, selv når deres egne garantier ikke overholdes.
Mit råd: Vær yderst varsom med at have tillid til PriceRunner. Dobbelttjek altid oplysninger direkte hos butikkerne, hvilket i mit tilfælde heller ikke havde hold i virkeligheden, og vær opmærksom på, at deres garantier tilsyneladende kun er markedsføring uden substans.
Jeg vil desuden opfordre alle, der oplever lignende problemer, til at rapportere det til Forbrugerklagenævnet og Forbrugerombudsmanden, hvilket jeg selv har gjort, for at sikre, at denne praksis ikke fortsætter.
Opdatering efter svar fra PriceRunner (29-01-2025):
På produktannoncen hos PriceRunner fremgik der en selvstændig tekstboks med beskeden:
"Bestil senest 22. december 10:00 for levering inden jul."
1. Levering inden jul – en falsk garanti
PriceRunner markedsførte tydeligt en sidste bestillingsdato for julelevering, hvilket var en afgørende faktor for mit køb. Alligevel blev varen ikke leveret i tide, og da jeg henvendte mig til PriceRunner, afviste de ethvert ansvar og kaldte deres oplysninger "vejledende". Dette er vildledende markedsføring og skaber falske forventninger hos forbrugerne.
2. Forkerte fragtoplysninger
Den 22. januar søgte jeg via PriceRunner efter samme produkt og fandt det hos Silvan med en fragtpris på 39 kr. Men da jeg klikkede videre til Silvans hjemmeside, var fragten steget til 239 kr. PriceRunner hævder, at de flere gange dagligt opdaterer priser, men alligevel bliver forbrugere sendt videre til forkerte oplysninger. Når jeg gjorde dem opmærksom på dette, indrømmede de fejlen – men påpegede blot, at de "knokler" for at forbedre sig.
3. Ingen reel køberbeskyttelse
PriceRunner lover at hjælpe forbrugerne, men i praksis gør de intet, når deres oplysninger viser sig at være forkerte. De tager ikke ansvar for de fejl, de formidler, og overlader i stedet ansvaret til butikkerne.
Jeg vil kraftigt opfordre alle til at være skeptiske over for PriceRunners oplysninger. Hvis du baserer dit køb på deres annoncerede leveringstider, priser eller fragtomkostninger, risikerer du at blive snydt. Jeg agter at eskalere sagen til Forbrugerklagenævnet og Forbrugerombudsmanden, da PriceRunner ikke har forsøgt at løse problemet på en tilfredsstillende måde.
Kan du stole på de oplysninger, PriceRunner viser? Mit svar er nej!

Besvarelse fra PriceRunner
Jeg er færdig med at bruge Pricerunner
Jeg er færdig med at bruge Pricerunner, selvom jeg tidligere har været glad for dem. Af flere grunde.
1) De lader virksomhederne slippe afsted med at linke forkerte produkter i prisindekset så produkter der kan mindre end det man tror man går ind til pludselig står i rangeringen som det absolut billigste. Anmelder man dette som "forkert produkt" sker der intet i dagevis. Frit slag for de salgssider der har anløben moral.
2) Pricerunner fjernede muligheden for at dele sine produkterfaringer med andre sidste år, og det eneste der er synligt nu er alle de anmeldelser der er på internationale sider, som er fuld af ubrugelige 1-ords "anmeldelser" som 'nice' og 'good'. Hvis det er den slags ligegyldigheder i mener skal være dominerende og synlige overfor forbrugerne er i da fra den.
3) Produkter med negative anmeldelser får simpelthen bare strøget anmeldelses sektionen, så dårlige produkter ikke vises med det lave antal stjerner de fortjener. Viser igen at PR så absolut ikke er på forbrugernes side, hvis forbrugernes negative erfaringer ikke får lov til at komme til orde.
4) Prisgraferne er for ofte fejlbehæftede hvilket gør dem at tvivlsom nytte, som en anden bruger også bemærkede, fx i forbindelse med udsalgs fester som black friday. Nogle gange tekniske fejl, nogle gange fordi shops som ingen nogensinde har hørt om (bla dem i udlandet) får sneget sig ind i rangeringen - og det er butikker der sniger priserne opad i årets løb hjertens glade for.
Summa summarum: Pricerunner var engang rigtig godt, men de er blevet systemisk upålidelige, de har forrådt den tillid og velvilje som mange brugere og bidragydere har vist dem i årenes løb. Derfor kun 1 stjerne og opfordringen:
Find alternativer.

Besvarelse fra PriceRunner
Jeg er så færdig med at bruge…
Jeg er så færdig med at bruge Pricerunner. De støtter op om fusker firmaer, skam jer.

Virker ikke
Er enormt stor fan af Pricerunner, men tilsyneladende virker hjemmesiden ikke for tiden. Når man søger efter en vare, vises kun de to første varer, og alt herunder loader ikke. Det har været sådan i flere uger, så Pricerunner p.t. er nytteløs… Mega ærgerligt.
Det samme problem er også gældende i Pricerunner-appen

Støtter butikkerne under Black Friday
Jeg har altid været meget glad for Pricerunner.dk og bruger den jævnligt. Jeg oplevede dog desværre op til Black Friday at pris-historikken på samtlige varer jeg kiggede på, var ændret til kun at dække over data for de seneste 3 måneder. Som forventet er funktion med fuld prishistorik nu retur. Det synes jeg er virkelig ærgerligt, særligt når der er så meget fokus på at forbrugere bliver snydt med "gode" tilbud under Black Friday. Så har jeg svært ved at forstå hvorfor man som uvildig hjemmeside ikke ønsker at gøre det så transparent som muligt for forbrugerne.
Opdatering: Jeg logger naturligvis altid ind på pricerunner, hvilket jeg også gjorde ifm. BF, bl.a. for at finde mine favoritprodukter.

Besvarelse fra PriceRunner
Jeg har flere gange anmeldt en varer til pricerunner
Jeg har flere gange anmeldt en vare der kommer op som reklame. Når man klikker ind på varen er det en anden. Jeg har reklameret gennem deres system, men den bliver ikke taget ned. Man kan ikke skrive der følger batterier med til en skruemaskine og så man klikker ind på Silvans hjemmeside,står der uden batterier 🙈

Besvarelse fra PriceRunner
De forsøger at narre end til at købe…
De forsøger at narre end til at købe produkter som man har sat på overvågningsliste, ved at sende mails med forkerte oplysninger om priser.
OBS på deres priser i de mails de sender. De er ikke troværdige
PS: Jeg har sendt en mail til jer)

Mangelfuld oplevelse.
Oplever at databasen med tiden er blevet utroligt mangelfuld. Jeg ved ikke om det er butikkerne der ikke deler samtlige data der er tilgængelige - men som forbruger så er Pricerunnner.dk ikke længere tilstrækkelig når jeg skal finde den bedste pris på en given vare.
Pricerunner kan bruges som udgangspunkt med jeg vil anbefale folk at tjekke ordentligt efter i de butikker som man forventer kan have den vare.
Endvidere er der utallige fejl på siden. Jeg har henvendt mig til Pricerunner - men ja i længden er det jo ikke fobrugernes opgave at holde styr på Pricerunners side.
Er det på forbrugernes side? Nej ikke rigtigt. Men de er så heller ikke helt på virksomhedernes side fordi folk kommer til at besøge virksomheders sider efter man klikker på et link som virker som et godt tilbude - hvor man så opdager det enten ikke er den rigtige pris eller produkt. Pricerunner nyder så godt af det klik du foretog dig - du betaler med tid og virksomhederne betaler penge.

Besvarelse fra PriceRunner
Pricerunner er blevet et elendigt sted…
Pricerunner er blevet et elendigt sted at finde de laveste priser. Tror kun de viser priser for dem der betaler dem. Hvis jeg gider at søge lidt selv, finder jeg hvergang varen billigere end på Pricerunner. Det er for dårligt! Og så kan vi som forbrugere jo ikke bruge deres side til noget som helst…

Besvarelse fra PriceRunner
Fedt at hurtig kunne finde priser og…
Fedt at hurtig kunne finde priser og sammenligne, dog skal man huske at ikke alle bruger dem, så nogle gange kan man finde prisen billigere på google

Trods filtrering
Trods filtrering, vises varene ofte i en anden størrelse eller model, blot for at lokke med billige priser. Synes faktisk ikke det er så brugbart

Captha kan ikke løses.
Jeg kigger (kiggede) tit på produkt sammenligninger igennem pricerunner. I det seneste år når jeg har udvalgt mine filtre og er begyndt at kigge får jeg en besked "nogen prøver at crawle" så skal man løse en captcha - den linker fra appen til et browser vindue. I det browser vindue gør det ikke noget at trykke på capthcaen. Så skal man lukke priceunner appen og indstille sine filtre igen. Har prøvet på flere forskellige enheder der har forskellige browsere, ingen af dem har virket. :(

Besvarelse fra PriceRunner
hvordan skriver jeg en anmeldelse af et…
hvordan skriver jeg en anmeldelse af et produkt på pricerunner? jeg har lidt på fornemmelsen at det kun er bestemte personer som må skrive og så giver sådan et system ikke mening.

Besvarelse fra PriceRunner
Dog alligevel det værste skrammel af en…
Dog alligevel det værste skrammel af en hjemmeside. Kan ikke logge på. Skod side!!!

Pricerunner
Jeg bruger Pricerunner som prisindikator, for at afsøge markedet bredt før jeg søger efter et specifikt produkt.
Pricerunner formår ikke at vise lavest mulige pris, hvis ikke den billigste webshop betaler et fee til Pricerunner.
Man får altså ranglistet primært Pricerunners egne betalende
annoncører.
Jeg har desuden skrevet anmeldelse af produkt/producent/forhandler, men disse anmeldelser vælger Pricerunner at udelade, da de åbenbart udelukkende accepterer positive anmeldelser.
Som forbruger kan man derfor ikke regne med validiteten af Pricerunners anmeldelses-historik.
Til det formål har jeg erfaret at Trustpilot er mere afbalanceret og retvisende.
Jeg ville gerne give minus-stjerner til Pricerunner, hvilket desværre ikke er muligt.
Svar til Pricerunner:
Jeg søgte specifikt efter 11 kg Kosangas ombytning.
Forslag 1: 199 DKK hos Danish Agro
De har "desværre" udsolgt
Forslag 2: 205 DKK SB Ribe
Men Pricerunner nævner ikke at Bilka kan ombytte Kosan 11 kg gasflasker for 185 DKK.
Det er simpelthen ikke med i deres prisrobot.
Nu har jeg fået oplyst at de nægter mit søgeresultat.
Hmm, have sker der for jer, Pricerunners...?
Trustpilot tillader desværre ikke links, for jeg havde indsat linket til min aktive søgning.
Svar 2 til Pricerunner:
Jeg kan se min produktanmeldelse er blevet tilgængelig på Pricerunner.
Super