PriceRunner Anmeldelser 2.216

4,0

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 141 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte, hvor nemt og brugervenligt det er at anvende platformen til at finde og sammenligne priser. Mange sætter pris på muligheden for at spore prisudvikling og få et hurtigt overblik over tilbud, hvilket gør det lettere at træffe informerede købsbeslutninger. Dog var nogle utilfredse med, at tilbudspriser ikke altid blev opdateret rettidigt, og at den billigste pris, der blev vist, ikke altid stemte overens med den faktiske pris på forhandlerens hjemmeside. Nogle oplevede også problemer med login-funktionen og fandt, at kvalitetskontrollen af produktlinks var mangelfuld, da links ofte førte til forkerte produkter eller kategorier.

Det, folk taler mest om

Price

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af prissammenligning. Mange forbrugere roser platformen for at gøre... Se mere

Product

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med produkter. Nogle forbrugere finder det nemt at finde de... Se mere

Website

Kunder noterer tvetydige oplevelser med websitet. Mange roser det som et simpelt og brugervenligt værktøj til... Se mere

User experience

Kunder deler positive meninger om brugeroplevelsen. Mange fremhæver, at platformen er nem, hurtig og... Se mere

Quality

Anmeldere nævner tvetydig feedback om kvalitet. Nogle forbrugere fandt en god pris på det, de søgte, og kunne... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Det er rigtig nemt at følge udviklingen med div. Prisfald, måske det kunne bidrage til lidt konkurrence mellem butikker. Elektronik i hi res klassen vælger sælger at enes om pris også på nettet når... Se mere

Jeg bruger personligt PriceRunner ofte. Specielt til computer dele. Det er super dejligt at kunne vide at en hjemmeside har øje for tilbudet... Men. Nogle gange har jeg desværre oplevet at en tilbu... Se mere

Yder en god service, dog ikke altid at lagerstatus og fragt priser passer. Deres prisrobot virker så fint!

PriceRunner er SÅ nem at bruge! Det var let at oprette mig hos jer, så jeg kunne lave en liste over de produkter jeg overvejede at købe, i mit tilfælde vaskemaskiner, og så få dem stillet op ved sid... Se mere

1. nr. 8 af de 8 bedste virksomheder i Prissammenligningsside

PriceRunner is a price comparison service that helps you find the right product at the right price. You can quickly and easily compare prices from thousands of online shops — completely free. PriceRunner was founded in 1999 and is available in Sweden, Denmark, and the UK, helping consumers make more informed purchasing decisions every day. In 2022, PriceRunner became part of Klarna. Together, we’re building tools to make shopping smarter, more transparent, and accessible for everyone.

PriceRunner

Products at the best price
On PriceRunner, you can find and compare the lowest prices on millions of products from thousands of retailers. Prices are updated daily, and our goal is to include every store. If you notice a missing shop or have feedback about a product or price, just reach out—we’re here to help.
Independent and trustworthy
PriceRunner is an independent service. We’re not owned by, or dependent on, any manufacturers or retailers. That means we remain neutral—and always on your side. Stores can be listed for free or choose to pay for increased visibility, such as having their logo and direct links shown in the listings.
Free to use
Our goal is to help you feel confident when shopping online and to give you access to helpful information before you buy. We believe it should be easy to make a smart purchase.

PriceRunner Buyer Protection

Buyer Protection - up to 50.000 DKK.

Buyer Protection - up to 50.000 DKK.
We want consumers to feel confident when shopping with retailers listed on PriceRunner. That’s why we offer Buyer Protection free of charge to all our members. As a consumer, you're covered if something goes wrong with a purchase and the shop doesn’t resolve the issue. In Denmark, you're covered up to 50,000 DKK. In the UK, you're covered up to £5,000. In Sweden, you're covered up to 50,000 SEK. Buyer Protection applies to retailers that display the Buyer Protection symbol next to their name in the price lists on PriceRunner.

4,0

God

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Kæmpe FAIL!!!

Kæmpe FAIL!!!
Elskede Pricerunner… kommer aldrig til at benytte den elendige Klarna app…
Hold da op for en tåbelig beslutning at lade Pricerunner dø på den måde😂
Hostile takeover….?! Håber da ikke at dét der, er noget nogen frivilligt gør mod så populært et værktøj.

Hader Klarna! Elendig og uintuitiv app. Det er en ommer.

16. april 2025

Besvarelse fra PriceRunner

Øj for den, det er jeg da ærgerlig over at høre, Naja.. 😟

Vi (PriceRunner) er her stadigvæk. Dog uden en app længere, men stadig via browseren PriceRunner.dk 🩷

Så dine prisovervågninger, favoritter og alt det, du kender, er her stadig.

Evt. ved at tilføje PriceRunner.dk som en genvej direkte til din startskærm? For stadigvæk at have dine prisovervågninger lige ved hånden 🔔

... og så håber jeg da også, at du vil gi' Klarna og appen en chance? 😃

Og hvis der er noget specifikt, vi kan gøre anderledes - også for at gøre Klarna appen mere intuitiv - så håber jeg du vil dele et par eksempler med os? Evt. via mailen infodk@pricerunner.com 😊

Klarna har dræbt pricerunner

Så har Klarna lukket den gode app ned til fordel for.... ingenting. Klarnas egen app er virkelig noget skrald sammenlignet med hvad pricerunners app kunne.

Hjemmesiden har rigtig ofte fejl så man ikke engang kan søge/filtrere uden den siger fejl og ingen resultater giver. Trist

9. april 2025

Vi - og dine prisovervågninger - er her stadigvæk, Theodor 😃

Så PriceRunner er her bestemt endnu.

Men jeg kan selvfølgelig godt forstå øv-følelsen over ikke at kunne bruge appen længere.. 😔

Det er via browseren (PriceRunner.dk), at du fremover kan finde dine aktive prisovervågninger og også oprette nye. For appen blev ikke længere vedligeholdt, så vi var - desværre - nødt til at vinke farvel til vores PriceRunner-app.. :/

I Klarna-appen har du også adgang til sammenligninger af butikker og produkter, ligesom du bl.a. kan optjene cashback på køb foretaget via appen. Og når du betaler med Klarna, kan du nemt finde dine køb og bestillinger samlet et sted.

Jeg håber, at du besøger os via browseren - nu hvor dit login igen er på plads? 😊 Og måske også vil gi' Klarna et forsøg? ☀️

Latterligt

I lukker jeres app ned. Hvordan skal jeg kunne følge mine annonceagenter? Klarna fungere jo ikke som en pricehunter. Tag jer sammen!

6. april 2025

Hej Cihad

Vi er også kede af at måtte vinke farvel til appen. Men sagen var den, at den ikke længere blev vedligeholdt, så det kunne - desværre - ikke være anderledes 😔

Men husk på, at alle funktioner stadig er tilgængelig, når du besøger os via en browser 😊

Dvs. du kan fx tilføje PriceRunner.dk som en genvej til din startskærm og på den måde stadigvæk ha' dine lister og prisovervågninger lige ved hånden.

I vores Klarna-app kan du lige så nemt sammenligne priser og få overblik over butikker med varen på lager. Plus du kan optjene cashback for køb foretaget via appen.

Håber du bruger os via browseren?
Og måske endda vil give Klarna-appen et forsøg også 😊

De bedste hilsner fra alle os hos PriceRunner // Oliver

Pricerunner er blevet sindssygt ringe.

Pricerunner er blevet sindssygt ringe.
Deres søge maskine er helt ude i skoven og hvis man søger på et produkt og skriver pricerunner samtidig så kommer der ikke nogen sammenligning men en masse produkter fra én udbyder lidt som om det er sponsoreret.
Før i tiden kunne man finde specifikt det man søgte og man kunne sammenligne priser. Nu er siden intet værd.

17. marts 2025

Besvarelse fra PriceRunner

Øj, det lyder da ikke som det optimale søgeresultat, Kris.. 👀

Har du mulighed for at sende et link til den søgning, du har lavet her?
For så vil jeg meget gerne kaste et blik på det, du beskriver.

Vi har 6.900 butikker med på PriceRunner og 8,1 millioner sammenligninger, så der skulle være rigeligt med produkter og butikker at kunne vælge mellem her.

Håber at høre fra dig, for selvfølgelig bør du kunne finde det, du har i kikkerten, når du søger hos os.

Virker ikke troværdigt

Kiggede efter co2 til Sodastream. Den billigste er 163kr

En simpel søgning på Google finder adskillige patroner af samme størrelse væsentligt billigere.

Tror bare jeg springer videre…

31. januar 2025

Besvarelse fra PriceRunner

Hej Jesper og tak for at dele din oplevelse med os her.

Bedste pris på kulsyrepatroner skal du selvfølgelig kunne finde hos os 🎯😃 Men hvilken butik har du fundet varen billigere hos?

Vi har opdateret vores oversigt her til morgen, så byttepatroner (ved ombytning af eksisterende kulsyrepatron) nu er med her. Det var de ikke før. De har en pris fra 100 kr., mens bedste dagspris på fyldt patron er fra 161 kr.

Et link til kulsyrepatronerne hos os: https://www.pricerunner.dk/cl/1312/Sodavandsmaskiner?man_id=163729&attr_60431254=60431255

Har du evt. mulighed for at dele et link til din Google-søgning med mig via infodk@pricerunner.com? 📧

For så vil jeg mægtig gerne kaste et nyt blik på dette 😃

Håber at høre fra dig.

Advarsel: Stol ikke på PriceRunners garantier

Jeg vil gerne dele min oplevelse med PriceRunner, da den har afsløret alvorlige problemer med deres pålidelighed og ansvar.

I december 2024 bestilte jeg en søjleboremaskine via PriceRunner, hvor de annoncerede en købsgaranti, og at ordren ville blive leveret inden jul, hvis den blev lagt senest 22. december kl. 10:00. Jeg bestilte inden for fristen, men varen blev ikke leveret som lovet. PriceRunner har siden afvist at tage ansvar og henviser i stedet til butikken (Homeshop), hvilket underminerer deres markedsførte garanti.

Derudover har jeg senere, ved søgning på samme produkt oplevet, at PriceRunners oplysninger om fragtpriser ikke stemmer overens med virkeligheden. En søgning den 22. januar 2025 viste en fragtpris på 39 kr. hos Silvan, men ved at klikke videre til butikkens hjemmeside viste fragtprisen sig at være 239 kr. Dette gør det klart, at PriceRunner ikke kan sikre korrekte priser, på trods af deres påstande om det modsatte.

PriceRunner markedsfører sig som en platform, der hjælper forbrugere med at finde de bedste priser og sikre korrekt information, men min oplevelse viser, at man ikke kan stole på deres data eller garantier. De efterlader forbrugeren uden reel hjælp eller kompensation, selv når deres egne garantier ikke overholdes.

Mit råd: Vær yderst varsom med at have tillid til PriceRunner. Dobbelttjek altid oplysninger direkte hos butikkerne, hvilket i mit tilfælde heller ikke havde hold i virkeligheden, og vær opmærksom på, at deres garantier tilsyneladende kun er markedsføring uden substans.

Jeg vil desuden opfordre alle, der oplever lignende problemer, til at rapportere det til Forbrugerklagenævnet og Forbrugerombudsmanden, hvilket jeg selv har gjort, for at sikre, at denne praksis ikke fortsætter.

Opdatering efter svar fra PriceRunner (29-01-2025):
På produktannoncen hos PriceRunner fremgik der en selvstændig tekstboks med beskeden:
"Bestil senest 22. december 10:00 for levering inden jul."

1. Levering inden jul – en falsk garanti
PriceRunner markedsførte tydeligt en sidste bestillingsdato for julelevering, hvilket var en afgørende faktor for mit køb. Alligevel blev varen ikke leveret i tide, og da jeg henvendte mig til PriceRunner, afviste de ethvert ansvar og kaldte deres oplysninger "vejledende". Dette er vildledende markedsføring og skaber falske forventninger hos forbrugerne.

2. Forkerte fragtoplysninger
Den 22. januar søgte jeg via PriceRunner efter samme produkt og fandt det hos Silvan med en fragtpris på 39 kr. Men da jeg klikkede videre til Silvans hjemmeside, var fragten steget til 239 kr. PriceRunner hævder, at de flere gange dagligt opdaterer priser, men alligevel bliver forbrugere sendt videre til forkerte oplysninger. Når jeg gjorde dem opmærksom på dette, indrømmede de fejlen – men påpegede blot, at de "knokler" for at forbedre sig.

3. Ingen reel køberbeskyttelse
PriceRunner lover at hjælpe forbrugerne, men i praksis gør de intet, når deres oplysninger viser sig at være forkerte. De tager ikke ansvar for de fejl, de formidler, og overlader i stedet ansvaret til butikkerne.

Jeg vil kraftigt opfordre alle til at være skeptiske over for PriceRunners oplysninger. Hvis du baserer dit køb på deres annoncerede leveringstider, priser eller fragtomkostninger, risikerer du at blive snydt. Jeg agter at eskalere sagen til Forbrugerklagenævnet og Forbrugerombudsmanden, da PriceRunner ikke har forsøgt at løse problemet på en tilfredsstillende måde.

Kan du stole på de oplysninger, PriceRunner viser? Mit svar er nej!

19. december 2024

Besvarelse fra PriceRunner

Det er jeg altså ærgerlig over at læse, Carsten
- sådan som jeg også har udtrykt på mail allerede :/

For det er drønærgerligt, at din bestilling 19. december ikke kunne leveres inden jul. Det kan jeg godt forstå, du reagerer på.

Men en leveringsgaranti inden for X antal dage kan jeg desværre ikke give, da vi ikke står for salget/afsendelse af varer. Vores besked for "Sidste bestillingsfrist for levering inden jul", som vi viste på tværs af produkter og butikker i december, er vejledende.

Her må vi - som du også opfordrer til - henvise til butikken og også de oplysninger, der fremgår på butikkens hjemmeside i forbindelse med bestillingen, inden man foretager købet. Det har altid været vores anbefaling.

Men jeg kan give dig en garanti for, at vi knokler for at udvikle den bedste tjeneste til sammenligning af priser og produkter. Det gør vi bl.a. ved, at vi flere gange dagligt opdaterer de oplysninger, vi modtager og indsamler fra de mange webshops, du kan finde hos os.

Betyder det så, at der ikke sker fejl?

Nej, naturligvis ikke. Der er ikke nogen, der er fri for fejl - og vi bliver hele tiden bedre. Det viser dit friske eksempel med en fragtpris på 39,- i stedet for 299,- jo også. Her har vi kontaktet butikken, så vi kan få besked om den højere fragtpris på varen.

Jeg håber, at vi kan genvinde din tillid til os. For vi vil mægtig gerne hjælpe med at gi' overblik over produkter og forhandlere i en travl hverdag.

De bedste hilsner fra alle os hos PriceRunner // Oliver

Jeg er færdig med at bruge Pricerunner

Jeg er færdig med at bruge Pricerunner, selvom jeg tidligere har været glad for dem. Af flere grunde.

1) De lader virksomhederne slippe afsted med at linke forkerte produkter i prisindekset så produkter der kan mindre end det man tror man går ind til pludselig står i rangeringen som det absolut billigste. Anmelder man dette som "forkert produkt" sker der intet i dagevis. Frit slag for de salgssider der har anløben moral.

2) Pricerunner fjernede muligheden for at dele sine produkterfaringer med andre sidste år, og det eneste der er synligt nu er alle de anmeldelser der er på internationale sider, som er fuld af ubrugelige 1-ords "anmeldelser" som 'nice' og 'good'. Hvis det er den slags ligegyldigheder i mener skal være dominerende og synlige overfor forbrugerne er i da fra den.

3) Produkter med negative anmeldelser får simpelthen bare strøget anmeldelses sektionen, så dårlige produkter ikke vises med det lave antal stjerner de fortjener. Viser igen at PR så absolut ikke er på forbrugernes side, hvis forbrugernes negative erfaringer ikke får lov til at komme til orde.

4) Prisgraferne er for ofte fejlbehæftede hvilket gør dem at tvivlsom nytte, som en anden bruger også bemærkede, fx i forbindelse med udsalgs fester som black friday. Nogle gange tekniske fejl, nogle gange fordi shops som ingen nogensinde har hørt om (bla dem i udlandet) får sneget sig ind i rangeringen - og det er butikker der sniger priserne opad i årets løb hjertens glade for.

Summa summarum: Pricerunner var engang rigtig godt, men de er blevet systemisk upålidelige, de har forrådt den tillid og velvilje som mange brugere og bidragydere har vist dem i årenes løb. Derfor kun 1 stjerne og opfordringen:

Find alternativer.

29. november 2024

Hej Peter

Det er jeg altså hammerærgerlig over at høre
- og absolut ikke det der er tale om hos os 😔

Som en gratis forbrugertjeneste arbejder vi målrettet med at give overblik over produkter, butikker og anmeldelser.
Det har været vores mission siden 1999 og dét vi knokler for i dag.

Har du evt. mulighed for en uddybende snak og en virtuel kop kaffe? 🍵
For jeg vil meget gerne høre mere om dine oplevelser og de eksempler, du nævner.

Du må meget gerne fange mig direkte via oliver.jensen@pricerunner.com 📧

Men jeg vil også gerne her knytte et par ord til det, du beskriver.

* * *

1) [ℹ️ Fejl] Ingen vinder på fejl. Det gør vi ikke - og butikker gør det heller ikke. Der kan naturligvis ske fejl, da selv små forskelle i de data, vi modtager og indlæser fra butikker, har betydning. Når vi oplever fejl, så reagerer vi på det, men det er en manuel proces og vi gør det så hurtigt, vi kan.

* * *

2) [⭐ Anmeldelser] Vi vil gerne vise anmeldelser og bedømmelser fra så mange danske sider som muligt - både fra forbrugere og fra eksperter. Men hvis vi ikke har nogen danske kilder, så vil vi gerne vise andre kunders tilfredshed/utilfredshed, og derfor kan internationale sider blive vist.

* * *

3) [⭐ Negative anmeldelser] Alle anmeldelser er vigtige. Både negative og positive. Og vi ønsker at vise dem alle. Men hvilken vare har du kigget på hos os? 👀 For så vil vi meget gerne se nærmere på det, du beskriver.

* * *

4) [📉 Prisgraf] ALLE butikkernes priser registrerer vi og gengiver her. Så du nemt kan vælge bestemte butikker og se deres prisændringer fra dag til dag og i hele produktets levetid hos os.

Men der kan naturligt ske tekniske fejl - det er jo teknik. Som f.eks. med udenlandske butikker som har været vist som default og ikke under filteret 'Vis udenlandske butikker'. En hammerærgerlig fejl.

Prisgrafen er klart blandt vores nøglefunktioner, så det er super uheldigt og giver en drønærgerlig oplevelse, når der sker fejl/udfald på den ene eller anden måde. Hvis du sidder med et produkt foran dig, hvor det er tilfældet, så håber jeg du vil dele det med os via infodk@pricerunner.com 📧

* * *

Jeg håber virkelig at vi kan gøre os fortjent til mere end 1 stjerne i fremtiden.
For vi knokler for at gøre en forskel og give overblik i en travl hverdag.

De bedste nytårshilsner fra alle os hos PriceRunner //Oliver

Jeg er så færdig med at bruge…

Jeg er så færdig med at bruge Pricerunner. De støtter op om fusker firmaer, skam jer.

21. december 2024

Besvarelse fra PriceRunner

Det er jeg virkelig ærgerlig over at se dig skrive.. 😔

For vi arbejder og knokler for at sikre trygge rammer for køb online 🔒 Så du og alle forbrugere nemt kan sammenligne butikker og produkter og gøre et køb med go' ro i maven.

Har du mulighed for at knytte nogle flere ord på din oplevelse?

Evt. til os via infodk@pricerunner.com 📧

For jeg vil mægtig gerne høre, hvad der ligger bag din oplevelse og anmeldelse af os her.

Virker ikke

Er enormt stor fan af Pricerunner, men tilsyneladende virker hjemmesiden ikke for tiden. Når man søger efter en vare, vises kun de to første varer, og alt herunder loader ikke. Det har været sådan i flere uger, så Pricerunner p.t. er nytteløs… Mega ærgerligt.
Det samme problem er også gældende i Pricerunner-appen

27. december 2024

Øj, sådan skal da slet ikke være, Nikolaj 👀

Har du mulighed for at fange os via infodk@pricerunner.com?
Gerne med et par ord om hvilken browser du bruger og et skærmbillede af det, du beskriver.

Så kan du tro, at vi får taget et kig på det 👷 For det bør selvfølgelig virke hos dig.

Ser frem til at høre fra dig 📧

Støtter butikkerne under Black Friday

Jeg har altid været meget glad for Pricerunner.dk og bruger den jævnligt. Jeg oplevede dog desværre op til Black Friday at pris-historikken på samtlige varer jeg kiggede på, var ændret til kun at dække over data for de seneste 3 måneder. Som forventet er funktion med fuld prishistorik nu retur. Det synes jeg er virkelig ærgerligt, særligt når der er så meget fokus på at forbrugere bliver snydt med "gode" tilbud under Black Friday. Så har jeg svært ved at forstå hvorfor man som uvildig hjemmeside ikke ønsker at gøre det så transparent som muligt for forbrugerne.

Opdatering: Jeg logger naturligvis altid ind på pricerunner, hvilket jeg også gjorde ifm. BF, bl.a. for at finde mine favoritprodukter.

29. november 2024

Besvarelse fra PriceRunner

Hej Ditte - og tak for din feedback.

Men æv at du står tilbage med den oplevelse af os 😔

Når du besøger os uden at logge ind med en profil, så kan du se prishistorik 3 måneder tilbage.

Men - hvis du opretter en profil og logger ind, så kan du se alle priser i hele produktets levetid. Og også lave prisovervågninger, så du får besked, når prisen falder.

Så på den led ønsker vi at dele det indblik og de oplysninger, så du kan gøre et informeret køb, før du køber varen 😊

Håber du ellers finder nogle gode tilbud og produkter, når du søger hos os.

Vi gør i hvert fald vores bedste for at kunne hjælpe.

De bedste julehilsner fra alle os hos PriceRunner //Oliver

Jeg har flere gange anmeldt en varer til pricerunner

Jeg har flere gange anmeldt en vare der kommer op som reklame. Når man klikker ind på varen er det en anden. Jeg har reklameret gennem deres system, men den bliver ikke taget ned. Man kan ikke skrive der følger batterier med til en skruemaskine og så man klikker ind på Silvans hjemmeside,står der uden batterier 🙈

9. december 2024

Besvarelse fra PriceRunner

Lad os da lige få zoomet ind på det engang, Thomas 👀

Har du mulighed for at sende linket til skruemaskinen min vej?
Via infodk@pricerunner.com 📧

Så får jeg lige tjekket op på, hvad status er her. For du skal selvfølgelig kunne regne med retvisende sammenligninger.

Håber at høre fra dig på mailen 😃

De bedste julehilsner fra alle so hos PriceRunner //Oliver

De forsøger at narre end til at købe…

De forsøger at narre end til at købe produkter som man har sat på overvågningsliste, ved at sende mails med forkerte oplysninger om priser.
OBS på deres priser i de mails de sender. De er ikke troværdige
PS: Jeg har sendt en mail til jer)

4. december 2024

Besvarelse fra PriceRunner

... det er altså ikke rigtigt, Henrik, og jeg er ked af, at du står tilbage med den oplevelse af os 😔

For vi ønsker absolut kun at hjælpe, så du kan slå til, når prisen er rigtig for dig.

Og det kan vi KUN gøre med priser, der er korrekte og sidder i skabet 🎯

Ud fra de oplysninger vi også modtager fra butikkerne.

Men det lyder til, at der har været en fejl i den prisovervågning, vi har fået sendt 🤔Og det er super uheldigt.

Har du mulighed for at videresende mailen til os?

Via infodk@pricerunner.com - så ta'r jeg et kig på det 📧

Mangelfuld oplevelse.

Oplever at databasen med tiden er blevet utroligt mangelfuld. Jeg ved ikke om det er butikkerne der ikke deler samtlige data der er tilgængelige - men som forbruger så er Pricerunnner.dk ikke længere tilstrækkelig når jeg skal finde den bedste pris på en given vare.
Pricerunner kan bruges som udgangspunkt med jeg vil anbefale folk at tjekke ordentligt efter i de butikker som man forventer kan have den vare.

Endvidere er der utallige fejl på siden. Jeg har henvendt mig til Pricerunner - men ja i længden er det jo ikke fobrugernes opgave at holde styr på Pricerunners side.

Er det på forbrugernes side? Nej ikke rigtigt. Men de er så heller ikke helt på virksomhedernes side fordi folk kommer til at besøge virksomheders sider efter man klikker på et link som virker som et godt tilbude - hvor man så opdager det enten ikke er den rigtige pris eller produkt. Pricerunner nyder så godt af det klik du foretog dig - du betaler med tid og virksomhederne betaler penge.

4. december 2024

Besvarelse fra PriceRunner

Øj, det er jeg virkelig trist over at høre, Helgi... 😔

Har du et eksempel på en vare, du har søgt efter for nyligt? 👀

Så vil jeg mægtig gerne kaste et blik på det.

Som en gratis forbrugertjeneste gør vi vores absolut bedste for at hjælpe.
For vi elsker virkelig at sammenligne produkter, priser og butikker 🩷

Og du skal gerne kunne finde så mange oplysninger om butikkerne, FØR du klikker videre.

Med både pris, fragtpris, leveringstid - og her i december også 'Sidste bestillingsdato før jul'.

Vi bruger en hel del krudt på at oprette så mange produkter med en sammenligning som muligt. Men der kan være varer, vi af gode grunde ikke er nået til - endnu.
Blandt de mange millioner priser vi indlæser hver eneste dag.

Men vi gør absolut vores bedste.

Håber du vil dele et eksempel eller to med os? Evt. via mailen infodk@pricerunner.com 📧

De bedste julehilsner fra alle os hos PriceRunner //Oliver

Pricerunner er blevet et elendigt sted…

Pricerunner er blevet et elendigt sted at finde de laveste priser. Tror kun de viser priser for dem der betaler dem. Hvis jeg gider at søge lidt selv, finder jeg hvergang varen billigere end på Pricerunner. Det er for dårligt! Og så kan vi som forbrugere jo ikke bruge deres side til noget som helst…

17. november 2024

Besvarelse fra PriceRunner

Øj, det er jeg altså virkelig ærgerlig over at høre, Jonas 😔

Har du mulighed for at gi' et eksempel på en af dine sammenligninger?

Hos PriceRunner går vi efter at vise priser og produkter fra så mange butikker som vi overhovedet kan.

Både samarbejdspartnere og ikke-samarbejdspartnere som vi altså viser gratis for at kunne give dig det bedste overblik, når du skal købe nyt (eller brugt).

Så jeg håber, du vil dele et eksempel eller to med mig? 🙏

Gerne via infodk@pricerunner.com 📧 Så tager jeg et kig på det, kan du tro.

De bedste hilsner fra alle os hos PriceRunner //Oliver

Fedt at hurtig kunne finde priser og…

Fedt at hurtig kunne finde priser og sammenligne, dog skal man huske at ikke alle bruger dem, så nogle gange kan man finde prisen billigere på google

24. oktober 2024

Tusind tak for de pæne ord, Maria 😊

Vi gør vores bedste for at dele så mange priser og produkter med dig som overhovedet muligt
- men skulle der alligevel være en butik, du savner i oversigterne, så håber jeg du vil sige til.

Du kan i hvert fald også altid fange os via infodk@pricerunner.com 📧

Med ris, ros og alt derimellem.

Med ønsket om flere gode sammenligninger hos os ⭐

De bedste hilsner fra PriceRunner //Oliver

Trods filtrering

Trods filtrering, vises varene ofte i en anden størrelse eller model, blot for at lokke med billige priser. Synes faktisk ikke det er så brugbart

28. oktober 2024

Hej Troels

Æv altså - dét er jeg da ked af at høre dig sige 😔

Har du mulighed for at gi’ et konkret eksempel?

Så kan jeg bedre sende det videre i systemet, så vi også kan se, hvor det driller, og hvad vi kan gøre bedre.

Og tak for at dele din ærlige oplevelse med os her ⭐

Captha kan ikke løses.

Jeg kigger (kiggede) tit på produkt sammenligninger igennem pricerunner. I det seneste år når jeg har udvalgt mine filtre og er begyndt at kigge får jeg en besked "nogen prøver at crawle" så skal man løse en captcha - den linker fra appen til et browser vindue. I det browser vindue gør det ikke noget at trykke på capthcaen. Så skal man lukke priceunner appen og indstille sine filtre igen. Har prøvet på flere forskellige enheder der har forskellige browsere, ingen af dem har virket. :(

16. oktober 2023

Besvarelse fra PriceRunner

Øj, det er jeg da ked af at høre, Anja..
For selvfølgelig bør du da kunne sammenligne butikker og produkter hos os 🙏

Så det vil jeg meget gerne kaste et par 👀 på.

Bruger du nogen form for VPN-forbindelse, når du browser?
Det kan godt være en faktor i den sammenhæng..

Men ellers, hvis du vil fange mig på infodk@pricerunner.com og dele lidt flere oplysninger, så vil jeg gerne følge op på det internt og undersøge det nærmere.

Håber at høre fra dig direkte på mailen 📧
- De bedste hilsner fra alle os hos PriceRunner/Oliver

hvordan skriver jeg en anmeldelse af et…

hvordan skriver jeg en anmeldelse af et produkt på pricerunner? jeg har lidt på fornemmelsen at det kun er bestemte personer som må skrive og så giver sådan et system ikke mening.

14. september 2024

Besvarelse fra PriceRunner

Hej Dan og tak for spørgsmålet.

Og det kan jeg godt forstå, du spørger ind til.

Anmeldelser fra både brugere og eksperter betyder jo meget i hele købsoplevelsen ⭐ Men muligheden for selv at skrive en anmeldelse direkte hos os, den har vi desværre måtte pause for nuværende..

Så vi bestræber os på at indsamle og gengive anmeldelser fra så mange platforme og eksterne sider som muligt - fx når du skriver en anmeldelse hos den butik, hvor du har købt varen. Anmeldelser fra både kunder og eksperter vil vi stadigvæk gerne dele ⭐

Håber ellers du oplever at finde det, du søger efter hos os?
De bedste hilsner fra alle os hos PriceRunner/Oliver

Dog alligevel det værste skrammel af en…

Dog alligevel det værste skrammel af en hjemmeside. Kan ikke logge på. Skod side!!!

1. september 2024

Besvarelse fra PriceRunner

Øj, det er jeg da hammerærgerlig over at høre, Jan 😔

Men vi har desværre haft noget knas med login henover weekenden, og det er vi kede af...

(Der kan åbenbart også være drillenisser på spil sidst på sommeren 👀)

Og her mandag formiddag kan du heldigvis logge ind på PriceRuner igen ✅

Håber du vil række ud til os igen, hvis du ellers oplever noget, når du søger hos os.

Vi er her for præcis det samme og gør vores bedste for at hjælpe 😊

De bedste hilsner fra alle os hos PriceRunner /Oliver

Pricerunner

Jeg bruger Pricerunner som prisindikator, for at afsøge markedet bredt før jeg søger efter et specifikt produkt.

Pricerunner formår ikke at vise lavest mulige pris, hvis ikke den billigste webshop betaler et fee til Pricerunner.
Man får altså ranglistet primært Pricerunners egne betalende
annoncører.

Jeg har desuden skrevet anmeldelse af produkt/producent/forhandler, men disse anmeldelser vælger Pricerunner at udelade, da de åbenbart udelukkende accepterer positive anmeldelser.

Som forbruger kan man derfor ikke regne med validiteten af Pricerunners anmeldelses-historik.
Til det formål har jeg erfaret at Trustpilot er mere afbalanceret og retvisende.

Jeg ville gerne give minus-stjerner til Pricerunner, hvilket desværre ikke er muligt.

Svar til Pricerunner:
Jeg søgte specifikt efter 11 kg Kosangas ombytning.
Forslag 1: 199 DKK hos Danish Agro
De har "desværre" udsolgt
Forslag 2: 205 DKK SB Ribe

Men Pricerunner nævner ikke at Bilka kan ombytte Kosan 11 kg gasflasker for 185 DKK.
Det er simpelthen ikke med i deres prisrobot.

Nu har jeg fået oplyst at de nægter mit søgeresultat.

Hmm, have sker der for jer, Pricerunners...?

Trustpilot tillader desværre ikke links, for jeg havde indsat linket til min aktive søgning.

Svar 2 til Pricerunner:
Jeg kan se min produktanmeldelse er blevet tilgængelig på Pricerunner.
Super

4. august 2024

Hej CS

Prisen fra Bilka skulle vi da selvfølgelig ha' med.
Og det er den nu 😃

Så engang tak for at række ud i den sammenhæng og påpege det over for os.

Vi knokler for at indlæse så mange priser og produkter hver eneste dag - og her var der plads til forbedring. Ganske enkelt.

Link til varen: https://www.pricerunner.dk/pl/659-3200208770/

​Og skulle der være andre produkter, du har input til, så håber jeg at du vil række ud til os igen.

Vi er her for præcis det samme og håber at gøre os fortjent til nogle flere ⭐'er fra dig.

[Svar 5. august 2024]

Hej CS

Øj, det er jeg virkelig ærgerlig over at høre :/

Hvilket produkt har du søgt efter for nylig?

Hos PriceRunner arbejder vi nemlig for at liste så mange butikker, vi kan. Det gør vi både gratis og blandt butikker, som betaler for øget synlighed hos os. Alle sammenligninger er vist med laveste pris først; betalt samarbejde med butikken eller ej.

Så jeg håber virkelig, du vil dele et par eksempler med os via infodk@pricerunner.com? 📧

Produktanmeldelser bliver løbende publiceret (lige fra 1-stjernet til dem med 5 stjerner), men der er desværre noget forsinkelse i den validering/screening, der sker, inden indholdet bliver synligt. Den del arbejder vi klart på at gøre hurtigere.

For vi elsker at læse de produktanmeldelser, som vores mange besøgende deler hos os ⭐

Jeg håber at høre fra dig på mailen.
For vi vil virkelig gerne hjælpe og lave en god tjeneste til alle vores besøgende.

De bedste sommerhilsner fra alle os hos PriceRunner //Oliver