PremiumsWebsites Anmeldelser

1,5

Deze week mijn abonnement per aangetekende mail opgezegd. Bewust aangetekend want mijn vertrouwen in Premiums is nul. Ervaringen met Premiums: het enige dat goed werkt, is het versturen van facturen.... Se mere

Vlotte service en altijd vriendelijk contact. Bij het doorgeven van veranderingen en vernieuwingen zijn deze vaak vlot doorgevoerd. Wel een paar maal moeten nalezen op spelfouten. (waren er maar een... Se mere

Helaas heb ik ook zeer slechte ervaringen. Emails en berichten via de CMS worden na weken niet beantwoord. De CMS zelf is zeer beknopt en de handleiding wijkt af van de CMS. Links naar social media... Se mere

Scammers – Avoid at all costs! I agreed on a specific website concept with them, but they delivered nothing close to what we discussed. The result looked like a copy-paste template with zero effort o... Se mere

1. Elektronik og teknologi

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Premiums Websites B.V.

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Website at Premiums

I was looking for a company to built me a website. I was told about Premiums.mobi by a friend and decided to give our cooperation a try. Together we worked on a concept, where their experience came to excellent use. Communication has always been very good and the process of building my website went smooth and extremely quick. Today I can still count on Premiums.mobi to maintain and update my website to my wishes.

Leon van der Hooft.

17. oktober 2018

Bij Premiumswebsites snappen ze hoe een klant geholpen wil worden.

Bij Premiumswebsites snappen ze hoe een klant geholpen moet worden. Een heel duidelijke stappenplan vooraf heeft mij doen besluiten met hun in zee te gaan. Dat blijft een gok. Er zijn zoveel aanbieders. Maar jawel, zoals het stappenplan beschreven was is mijn nieuwe site ook tot stand te komen. Zeker vanaf moment dan ik mijn accountmanager Ynske toegewezen kreeg ging het vlot en prettig. Er zijn een aantal contacten geweest en ik hoefde ze niet aan afspraken te herinneren. Wat afgesproken werd, kwam er ook. Ik ben echt bijzonder blij met het eindresultaat. De site is voor mij eenvoudig zelf aan te passen. En als het even niet lukt, dan springen ze direct bij. Ik heb een goede keuze gemaakt om met Premiumswebsites in zee te gaan.

11. oktober 2018

Very enthousiastic about premiums

Premiums is a very active and communicative organisation. All expertise is available. The website they made for CYCO is professional, modern and informative, thanks to Marco.Contact with the accountmanager Ynske was easy and she was very active in problem solving. We recommend Premiums to anyone who needs a website!

2. oktober 2018

I’ve got an amazing site

I’ve got an amazing site.
The team really did their best to make it work.
The service is second to none.
And i have a lot of great reviews.
Thanks for your support.
I can only recommend this to anyone.
Regards Danny R.

31. august 2018

Uiteindelijk zeer tevreden

Eerst niet helemaal tevreden over de kwaliteit van de service, maar na afgelopen project wel! Goede ondersteuning en snel schakelen via de telefoon om de deadline te kunnen halen. Top!

15. august 2018

In het begin kreeg ik via…

In het begin kreeg ik via Websitecadeaukaart een leuke aanbieding waar ik mijn website opnieuw leven kon gaan geven. Dit verliep erg stroef en langzaam, totdat Premiums mij een mooi aanbod gaf om dit goed op poten te zetten. Na wat telefonische en mail verkeer gehad te hebben, stond de website helemaal naar wens, dit mede aan de professionele builder van de site. Heel erg bedankt dat jullie mij dit aanbod hebben gegeven en voor de mooie site. Top!!

3. august 2018

Fijne ondersteuning!

Door de medewerkers met wie ik tot nu toe samen gewerkt heb, word ik prettig geholpen. Wel heb ik zo nu en dan even wat eerlijke feedback teruggegeven als het om betalingen en facturen ging. Daar staat men voor open en is voor mij als klant erg fijn.

3. august 2018

Vriendelijk en geduldig

Ik word geduldig en vriendelijk te woord gestaan via de telefoon.
Mijn ervaring met de technieken en bediening van de laptop is niet groot maar ik word zeer duidelijk daarin begeleid.
Verder is de website toegankelijk en gemakkelijk te bedienen. En het allerbelangrijkste is dat het er zeer aantrekkelijk uitziet waardoor men sneller gaat kijken.
Ben zeer tevreden over mijn nieuwe website!!!

28. juli 2018

Ontzettend bedank voor jullie TOP Werk

Ter gelegenheid van mijn 40ste verjaardag ben ik via via in gesprek gegaan met premiums en ze hebben voor mij een website gerespondeerd en ontworpen. premiums wil ik graag aanraden bij u omdat ze de wensen van de klant meer dan uitmuntende verwoorden naar mijn mening. ik zou u adviseren word gouw klant bij Premiums. hun werk is top !!

23. juli 2018

steeds beter

In het begin wat problemen met nakomen afspraken, maar daarna steeds adequaat en hulpvaardig handelen. Goede ondersteuning. En prima prijs/kwaliteit verhouding

19. juli 2018

Getting a good site

Growing in the relation

I can tell you I am very pleased with the response Premsweb is giving to my requests. As I get to know them better, I realize they can help me to reach my goals - mostly offering an attractive and interactive website to my followers/clients.
Mine is not a 'Flashy' site by choise, so I can't really comment on that aspect, but up to now, I have had Premsweb's cooperation and help when I needed it.
Keep up the good work !

20. juni 2018

Bijna 3 jaar geleden kwam ik in…

Bijna 3 jaar geleden kwam ik in aanraking met Premiums voor een website design, logo en webshop en jemig wat was ik onder de indruk van het geleverde werk. Op dit moment druk met Ynske om de laatste hand te leggen aan website nummer twee, welke er nu al super uit ziet. Top organisatie met geweldige creatief personeel die heel goed de vertaalslag kunnen maken van wens naar een eindproduct. En een kort compliment over het snelle schakelen, het meedenken en de fijne samenwerking met Ynske, iemand die zegt wat ze doet en doet wat ze zegt...echt een topper en aanwinst bij Premiums. Voor referenties, neem gerust contact met mij op!!
Jolanda Jansen
Barbershop Mixed People & Urban Beauty Bar