1. Wellness

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi har siden 1986 hjulpet folk i Danmark med deres pool drømme, skal vi også hjælp dig?

4,4

I 2021 fik vi lavet en pool incl alt teknik
Super dejligt, der har været nogle problemer under vejs i årene efterfølgende, men man bliver hjulpet , også flere år efter køb og installation.
Mange tak for det Peter.

16. juni 2025

Pool-sommerhus på Rømø

Vi har et pool-sommerhus på Rømø - har brugt Ribe Poolservice i op imod 20 år - har altid fået et godt arbejde udført - de altid hjælpsom med at få et problem løst - selv om de er på ferie har de taget telefonen og har fundet en løsning for os!
Hans Jørgen Clausen Toftlund

23. september 2022

Besvarelse fra Poolservice

Tusinde tak Jørgen og tak for godt samarbejde gennem alle årene :)

Super service - Effektiv og kompetent.

Jeg har flere gange benyttet firmaet til forskellige opgaver vedrørende pool og spa.
Denne gang fik jeg installeret et nyt stort 5 personers spa i mit sommerhus.

Peter er yderst kompetent og ukompliceret - og så er han hurtig og effektiv, så sommerhuset ikke skulle være lukket ned i længere tid end nødvendigt til installationen.

Jeg kan kun anbefale ham og hans firma - og jeg vil helt sikkert igen tage fat i ham igen næste gang, jeg skal have lavet noget ved pool eller spa i et af sommerhusene.

25. januar 2022

Besvarelse fra Poolservice

Tak for den fine udtalelse Troels, du ringe bare, tilfredse kunder er en fornøjelse at arbejde for.

Altid god og sikker service.

Altid god og sikker service.
Hvad der bliver lovet overholdes til punkt og prikke.
Hus og service overgår til børnene per 1/12-21.
Tak for godt samarbejde.
Palle.

10. november 2021

Besvarelse fra Poolservice

Tak for den fine udtalelse Palle, vi vil gøre vores bedste for at børnene, bliver lige så tilfredse med vores service, som du :)
Mvh

Hurtigt og effektivt

Ringede om formiddagen. Da jeg kom hjem fra arbejde, var reparationen udført og poolpumpen kunne køre videre. Det er ovenud god og effektiv sevice👌

10. juli 2021

Besvarelse fra Poolservice

Tak Thomas, vi gør vores bedste ;)

Peter kom og besigtigede pool og…

Peter kom og besigtigede pool og pressede på ingen måde på med, at vi skulle skifte lineren, men han ville dog anbefale det. Den gamle var slidt og vi aftalte at skifte.

Helt fair pris og virkelig virkelig god rådgivning, kom til tiden, svarede på alle mine spørgsmål....og der var mange. Alt udført til punk og prikke.
Jeg havde grundet kulden lidt udfordringer med at varme vandet, det løste Peter også.
Kan virkelig anbefales. Får jeg problemer igen, så ved jeg udmærket hvem jeg skal ringe til.
Tak for hjælp og god service Peter 👍

3. februar 2021

Besvarelse fra Poolservice

Velbekomme og tak for den fine udtalelse Lars :)

Vi fik total renoveret et indendørs…

Vi fik total renoveret et indendørs pool og spa.

Anlægget var forsøgt serviceret og renoveret af flere andre udbydere, dog uden succes.
Peter og hans team gav et hurtigt overblik, påpegede årsagerne til de problemer vi længe havde kæmpet med og gav et ordentligt tilbud på alt det, som skulle ordnes, hvis pool området skulle fungerer.

Tilbuddet var både overskueligt, til at forstå for nybegyndere og meget rimeligt i pris i.f.t. de andre tilbud, som vi havde indhentet.

Vi har nu en pool, hvor alt fungerer - og hvor vi med sindsro kan læne os tilbage og opleve at vores gæsteret i stigende grad nyder et rent velfungerende wellness-område og hvor driftsudgifterne er drastisk nedbragt.

Jeg kan varmt anbefale at bruge Peter og hans firma.

9. december 2020

Besvarelse fra Poolservice

Tusinde tak for alle roserne her :)
I havde de rigtige rammer, vi de rigtige ideer til renovering, optimering og modernisering, det skal jo blive perfekt ;)
Vi takker for god behandling og dejlig mad under vores arbejde hos jer.

Vi fik renoveret en ældre indendørs…

Vi fik renoveret en ældre indendørs flisepool, hvor der skulle installeres affugter, ny pumpe, lamper og ny varmeveksler.

Peter og hans firma har leveret et super arbejde, og været meget hjælpsomme i opstarten for nogle pool-nybegyndere som os. Kan varmt anbefale at bruge firmaet.

8. september 2020

Besvarelse fra Poolservice

Tusinde tak for de rosende ord Morten Bjørn.
Jeg elsker mit job og lærenemme glade, kunder ;) fortsat rigtig god fornøjelse med jeres fine pool.
PeterPool

Super rådgivning i forbindelse med utæt…

Super rådgivning i forbindelse med utæt pool. Det vigtigste for Ribe Spa og poolservice var at vi fandt en løsning og jeg var tilfreds. Peter kom som aftalt på dagen, udskiftede Lineren og fik alt monteret. Prisen var som han havde forudset. Alt i alt en super god oplevelse og til prisen. Tak herfra.

9. juli 2020

Hej Johnny
Tak for stjernerne og de pæne ord.
Rigtig god sommer.

Super betjening og vejledning

Super betjening og vejledning. Hurtig med hjælp pr tlf. og flexibel med udlevering udenfor normal åbningstider 😄👍

4. juni 2020

Besvarelse fra Poolservice

Tusinde tak få ros Jesper :) tilfredse kunder er en fornøjelse ;)

Jeg Købte i foråret 2018 en Toscana…

Jeg Købte i foråret 2018 en Toscana pool til mit sommerhus i Bredebro og fik en god og behagelig proces gennem hele opførelsen af den. Hvis der var noget man var i tvivl om kontaktede man bare Peter der altid stod klar til hjælpe en.

Jeg har nu valgt at opføre endnu en pool ved nogle ferie lejligheder og var slet ikke i tvivl om hvem jeg skulle have fat i. vi er nu i fuld gang med processen og Peter fra Ribe poolservice er igen med hele projektet igennem.

kan klart anbefale Ribe Spa og Pool service. *****

6. maj 2019

Tak Christian
Det er altid dejligt, at kunne være behjælpelig og er mine kunder glade og tilfredse er jeg et også, tak for at dele det med offentligt :) vi ses snart.