We zijn ontzettend blij met onze Rocky! Vanaf het moment dat hij bij ons kwam, liet hij meteen zien wat voor leuk en vrolijk karakter hij heeft. Hij is speels, aanhankelijk en zorgt iedere dag w... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Onze ervaring met PomQueens is alleen maar positief geweest. Alles verliep rustig en duidelijk, waardoor we met een goed gevoel onze Pomeriaan Milo mee naar huis namen. Inmiddels is Milo uitgegroei... Se mere
Precies vandaag 3 jaar geleden kwam Zenia in ons leven. Wij zijn ontzettend blij met onze “Nena” zoals onze dochter van 3 jaar haar noemt. Wij hebben alleen maar positieve ervaringen met het ado... Se mere
Ik wil mijn ervaring delen met mijn aankoop bij Pomsqueen. Er ontstond onduidelijkheid over waarom mijn hondje niet kon worden afgeleverd zoals gepland. Omdat ik geen duidelijk beeld kreeg van de si... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
PomQueens.nl is een bedrijf dat pups importeert vanuit het buitenland. Wij hebben hier al jaren ervaring in en hebben veel tevreden klanten. Een pup kan pas naar Nederland komen met minimaal de leeftijd van 15 weken. Dit omdat dit het veiligst is voor de pups zelf en ook verplicht is. De pup is altijd voorzien van zijn vaccinaties, chip, paspoort, gezondheidscheck. Elke pup bij ons beschikt ook over een stamboom. Dit juist om broodfok te kunnen uitsluiten. Ook zijn we bij veel van onze fokkers langs geweest om te kijken hoe de pups opgroeien. Zo weten wij dat we jullie de beste pups kunnen aanbieden! Ook werken wij met een overeenkomst voor zowel jullie als onze veiligheid. Onze gehele werkwijze vind je terug op onze website. Ook ons hele aanbod vind je daar terug. Mocht je vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 40 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goed adres!
Getwijfeld of we bij een Nederlandse fokker of uit Belarus/Rusland een pomeriaan wilden halen.
Maar ivm wachttijd en we enkel een vrouwtje wilden hebben (ivm onze 6 jaar oude reu) voor PomQueens gekozen.
Waren nog wel wat huiverig voor de kritieken betreffende broodfok, buitenland etc maar de lovende recenties op Trustpilot gaven de doorslag.
Spannend hoe het hondje er in het echt uit zou zien ondanks dat we reeds foto’s en filmpjes hadden ontvangen.
Na anderhalve week kon onze puppy al opgehaald worden.
Hadden de keus om haar direct op te halen en zelf het Europese paspoort te regelen of nog vier dagen te wachten ivm drukte bij de dierenarts.
Niet zo moeilijk natuurlijk want waarom nog langer wachten?
O wat was ze mooi, levendig en klein net zoals op het filmpje.
Bij de dierenarts het paspoort omgezet naar een Europees paspoort en de gezondheidscheck gedaan en gelukkig was de pup helemaal gezond.
Ja wij zijn superblij met onze beauty Joy.
TOP BEDRIJF
Alles goed geregeld, heel fijn contact voor en na de koop, nog een leuk puppypakket mogen ontvangen en de interesse hoe het met Chloe gaat doet ons ook heel goed. Een top bedrijf!
Bonjour aujourd’hui c’est le plus beaux…
Bonjour aujourd’hui c’est le plus beaux jours de ma vie et tout ça grâce pomqueens.NL pourtant au départ je vous m’en pas j’avais vraiment la peur aux ventre mais j’ai eu tords car ils sont aux top du début jusqu’à la fin et mon chien Milana vient Aux départ venait Biélorussie c’est une organisation aux top à 100% enfin me voilà aux anges grâce à pomqueen’sNL merci 🙏
Een droom die (niet) uitkomt
In het begin hadden wij prettig contact met de PomQueens, konden snel op afspraak komen om kennis te maken en om te "beoordelen" of wij geschikte eigenaren zijn voor de pup, en wij stonden welgeteld binnen 15 minuten (!!) weer buiten met een aanbetaling van €1.575 en een contract waarin staat dat wij de pup hebben gekocht.
Daarin staan ook verdere voorwaarden vermeld, die bij nader inzien nogal "vaagjes" zijn en eigenlijk staat er niets concreets in, alles is "ongeveer" en "regelmatig" en "naar ons beste weten" oftewel: een waardeloos contract waar jij als klant niet op kunt terugvallen (zal later blijken).
Wij kozen voor deze "high-end service" omdat de heren zeer duidelijk waren over de zogenaamde "cowboys" die de puppies met een auto halen vanuit Rusland waar zij absoluut niet achter stonden. Hun pups werden met een nanny overgevlogen en compleet verzorgd tijdens de reis, wel zo prettig voor een jong dier wat zo een reis moet afleggen natuurlijk.
Wij gaven direct aan dat wij de pup Mogli wilden noemen ipv Taira zoals hij op de website stond en dit zou doorgegeven worden aan de fokker zodat de hond kan wennen aan zijn naam. Dit is tot het laatste moment op geen enkele video te zien en inmiddels reageert hij prima op Taira maar geeft geen kick om Mogli.
Wij hebben ruim 9 weken gewacht op onze puppy waarvan wij de laatste 2 weken aan het lijntje gehouden werden met uitspraken zoals: "Wij hebben foto's opgevraagd en wachten op reactie." en de laatste 2 weken wisten ze opeens niet meer wanneer de pup naar Nederland kwam, er was opeens "geen contact meer met de fokker."
Deze 2 weken verstreken en er was nog steeds geen puppy, het enige wat wij kregen was de ene smoes na de andere. Aan het einde van deze 2 weken besloten deze twee "cowboys" om zelf maar in de auto te stappen en naar Belarus te rijden, daar de fokker te ontmoeten om vervolgens met een auto met meerdere puppies (!!) weer mee te nemen terug naar Nederland, een reis van ruim 20 uur in de auto + de tijd die ze bij de grens hebben doorgebracht. Iets waar zij NIET achter stonden werd ons in het eerste gesprek verteld.
Deze 2 weken dat wij aan het lijntje werden gehouden als honden was de datum dat de pup in Nederland zou arriveren en had mijn vrouw juist in deze periode 2 weken vrijgenomen van haar werk zodat zij de volle 2 weken samen met de puppy thuis kan zijn, de pup kan laten wennen, hechten en warm kan ontvangen in zijn nieuwe thuis.
De éérste maandag dat mijn vrouw na 2 weken verlof weer moest werken kwam het bericht dat de puppies "een goede reis hebben gehad en in Nederland zijn" maar dat zij donderdag pas bij de Dierenarts terecht konden maar de pup ook zo snel mogelijk weg wilden hebben uit huis zodat ie niet gaat hechten. Wij mochten het paspoort en de controle zelf regelen met de Dierenarts.
Wij werden ontvangen in een ongemakkelijke sfeer en een lichtelijk arrogante houding waarbij het antwoord op elke vraag was: "naja, bekijk het positief, hij is er nu toch" om er maar vanaf te zijn.
Ondertussen werd de "puppy" opgehaald van boven: een Pomeriaan van 19 weken (niet 12-15 weken zoals afgesproken) die 2.3kg weegt, 30cm lang is en 25cm hoog, terwijl op hun website staat aangegeven dat de Pomeriaan 25cm en 2.5kg zal worden, en hij heeft deze waardes nu al met zijn 19 weken!!
Nooit is ergens het feit benoemd dat de puppies worden "gechipt" op z'n Russisch, middels een zeer dieronvriendelijke tattoo (!!) in zijn lies!!
Al met al bijna 10 weken verheugd op de komst van het beestje, het huis pup-klaar gemaakt, van alles aangeschaft zodat het beestje warm kan landen thuis en wordt je ter plekke zo hard teleurgesteld door een schofterige manier van omgang met klanten én dieren.
Je geld krijg je niet terug, dus laat je €1575 liggen en ga je zonder pup naar huis? Enige compensatie voor het niet naleven van het contract krijg je ook niet, je krijgt niets behalve een pup die NIET is zoals omschreven of verteld.
De volgende ochtend konden wij direct terecht bij de Dierenarts bij ons in de buurt en is de pup volledig nagekeken: Hij heeft een kou opgelopen onderweg, een hoektand is afgebroken, zijn ogen zijn de hele week ontstoken geweest. De pup is de eerste week ontzettend bang geweest en vertoont trekjes van een dier wat niet met liefde is behandeld maar puur uit zakelijk oogmerk.
Hij is gewend om te bedelen voor z'n voer en is overal ontzettend bang voor. Zo kan ik nog even doorgaan over de "hoge standaard" die deze Queens zouden moeten leveren volgens hun website en naar eigen zeggen, terwijl het nergens te bekennen is.
Voor €3.150 hadden wij ook 3 Pomeriaantjes kunnen kopen op Marktplaats met mankementen in plaats van één met een "goed verhaal" en een slecht verleden.
Long story short: Zaken doen met deze cowboys is alles behalve wat het lijkt. Het is een berg str*nt met een mooie strik omheen.

Besvarelse fra PomQueens.nl
Super blij met onze pomerian
Super blij met onze pomerian! Wij waren beetje angstig met het aanschaffen van deze hond. Maar door goede contacten en foto’s en filmpjes is het allemaal goed gekomen. Het gaat super goed met onze hond. En wie weet komt er nog 1 bij binnenkort. Pomqueens super bedankt
Super blij met onze nieuwe Pom!
Super blij met onze nieuwe Pom!!
Top service.
Wij hebben onze kleine man nu 4…
Wij hebben onze kleine man nu 4 maandjes. Het was spannend om een pup uit te zoeken vanaf foto’s maar we kunnen ons nu geen betere hond wensen. Kwam al erg goed pad zinnelijk aan en was binnen een week helemaal zinnelijk. Het contact is altijd goed geweest en we werden met ongeveer elke 2 weken op de hoogte gehouden met foto’s en/of filmpjes.
Goed!
Wij hebben ons hondje Chansey via Pomqueens. Kei tevreden, alles fijn geregeld. Zijn er elke dag ontzettend blij mee.
Helemaal top!
Wij hebben onze pomeriaan Bella via Pomqueens op aanraden van mijn familie die ook hun pomeriaan via Pomqueens heeft.
Alles is super verlopen en we denken al aan een 2de pommie.
Dankjewel Pomqueens, jullie zijn toppers!
Wij zijn al een jaar eigenaar van onze…
Wij zijn al een jaar eigenaar van onze prachtige pomeriaan Sky. Was best spannend om op deze manier een pup te kopen, maar alles is heel prettig verlopen.
Foto’s en filmpjes werden gestuurd en goed contact. Zou zo weer een pup kopen bij dit bedrijf, echt een aanrader!
Pomqueens bedankt!
Aardige mensen en zeer professioneel
Aardige mensen en zeer meegaand. Goede informatie mee gegeven en een zeer gezonde pup mee gekregen. Helemaal happy en zeker een aanrader.
Met PomQueens van NLD naar Curaçao...
Wij zijn van Curaçao en we hebben twee pommies bij PomQueens gekocht. Met
de hulp van familieleden zijn de pupies van NLD naar Curaçao toe gevlogen. Hartelijk dank PomQueens voor de goede service vanaf dag èèn tot wanneer de puppies op Curaçao zijn beland en ook daarna! Echt tevreden. Top!
Wij hebben bij Pomqueens een pup…
Wij hebben bij Pomqueens een pup gekocht en kunnen ons geen lievere en mooiere Pom wensen! Aan iedereen aan te raden
Heel liefdevol bedrijf!
De ervaring van de andere persoon kan niet kloppen! Belachelijk!!!
3 maanden terug heb ik samen met mijn vriend besloten om een pomeriaan aan te schaffen. We kwamen al snel terecht bij PomQueens en het contact verliep heel goed. Na het zien van onze kleine Railey waren we gelijk verliefd. Railey mocht nog niet naar Nederland, omdat hij nog te jong was. Over deze periode was er meerdere keren per week contact met PomQueens en kreeg ik ook hele leuke filmpjes en foto’s toegestuurd. Hierdoor verliep het toch wel spannende proces heel fijn.
Toen Railey in Nederland was aangekomen is PomQueens nog langs de dierenarts gegaan voor een laatste gezondheid check en Nederlands paspoort.
Bij het ophalen werd er de tijd voor ons genomen en mochten we alles vragen wat we wilden.
Thuis aangekomen had Railey wat moeite met eten en PomQueens heeft elke dag contact met mij gezocht om mee te denken en te helpen waar nodig.
Nu Railey al 2 maanden bij ons is kan ik als ik wil nog elke dag bij hun terecht.
Ik kan niks anders dan PomQueens aanbevelen en 5 sterren geven! Wij zijn super blij met onze kleine Railey.
Dwergkees/Pomeriaan.
Wij waren al lange tijd op zoek naar een klein hondje maar is moeilijk aan te komen via Nederlandse fokkers door de vele vraag er naar. Al zoekende zijn we beland bij PomQueens. Tuurlijk waren wij ook wat acherdochtig maar naar lang zoeken via internet was er eigenlijk niets nagetief te vinden, dus sprongen we in het diepe en kozen we een lief uitziende Pom bij Pomqueens. Dat verliep allemaal soepel we kregen regelmatig wat foto's en filmpjes van de Fokker hoe het met onze kleine pom ging. We hebben haar later opgehaald bij PomQueens, kregen wat informatie en het start pakket. Al met al is voor ons alles goed gegaan. Alle lof voor PomQueens en een poot van onze hond Jade.
Zeer goede ervaring zeker een aanrader
Ondanks wij eerst twijfels hadden om een hondje tekopen via fotos hebben wij een beetje uitgezocht en kwam pomqueens als beste na voren. Wij hebben dan ook gekozen voor hun...en wat wij hoorde klopte wij zijn zeer goed geholpen wat we ook vroegen niks was tegek en kregen duidelijk antwoord van ze...alles verliep netjes en zijn netjes op de hoogte gehouden van alles....omdat ons hondje iets later aankwam konden we haar niet gelijk ophalen ivm dat ze eerst nog na dierenarts moest wat ze altijd netjes doen....daardoor konden we haar zelf pas week later ophalen maar daar wist mevrouw ook een oplossing voor en wou haar na de dokter bezoek brengen na ons dat vonden wij zeer fijn....toen ze bij ons aankwam had ze alle geduld en legde alles netjes uit we kregen ook mooi pakketje met brokjes en alles en ons hondje ruikte zo lekker dat we het geurtje ook hebben gekocht🥰 mochten we ooit nog een willen komen we zeker terug 100% aanteraden.
Wij waren al langere tijd op zoek naar…
Wij waren al langere tijd op zoek naar een pom toen wij ons hondje op de foto zagen waren we meteen verliefd ! Goeie communicatie met de fokkers en je kan zien dat ze echt om de hondjes geven. Nog steeds hebben wij contact met ze en vragen ze hoe het gaat en sturen we filmpjes en foto's waar altijd op gereageerd word. Bij deze raad ik dan ook aan als je een pom wilt om contact op te nemen met pomqueens !
Ik wil graag mijn mening geven over…
Ik wil graag mijn mening geven over Pomqueens: ze zijn super goed ik heb mijn pup op 20 september gehad. Er werd door iemand gezegd dat ze brood fokkers zijn nou helemaal geen sprake daarvan 1 woord ze zijn super goed. Nadat ik pup had ontvangen kreeg met hele slechte nieuws, mijn moeder, broer zijn gezin was getroffen met Corana ik vond niks meer leuk maar Pomqueens hebben door deze moeilijke periode geholpen en ze staan nogsteeds open voor alle vragen. Ze zijn toppers en ik heb ze al bij 2 mensen aangeraden
Aanrader!
Ik heb een onwijs fijne ervaring met PomQueens gehad. Ondanks een kleine vertraging aan de start van COVID-19, ben ik erg fijn geholpen en is het proces soepel verlopen. De eigenaar was vriendelijk en heeft al mijn (lastige) vragen duidelijk beantwoord. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
Mijn ervaring met PomQueens is perfect verlopen
Mijn ervaring met PomQueens is verrassend. Ik had mijn twijfels er heel erg bij om op deze manier een pup aan te schaffen maar ben enorm tevreden. De manier van communiceren en werken is mij zeer goed bevallen. Hoe ze nog netjes naar de dierenarts gaan als de pup is aangekomen om er echt zeker van te zijn dat alles goed is met de pup vond ik echt super! De overeenkomst waar ze mee werken zag er super uit! En dit alles bij elkaar heeft mij een super goed gevoel gegeven. Super erg bedankt!