Politikken er præcis som visse elselskaber. Man kan ikke opsige et abonnement.De er ikke kontaktbare. Man bliver altid liiiige trukket for en måned mere. Det ligner svindel. Kan kun anbefale at holde... Se mere
nyhedsmagasiner der deler alle ens oplysninger med 3 part selvskaber, som politikken og andre burde sætte sig ned og snakke om hvad man kan tillade sig og være bekendt overfor sine brugere. derud o... Se mere
Organet for den højeste oplysning siden 1884.
Rådhuspladsen 37, 1785, København V, Danmark
- Abonnement@pol.dk
- www.politiken.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Få styr på e-avisen
Se nu at få styr på e-avisen. Det et umuligt, at fastholde fokus på artikler og sider. Har man et kort øjeblik haft et ærinde på enheden uden for appen eller et sekund har slukket skærmen havner man et helt vilkårligt sted i avisen fjernt fra hvor man var og må så bladre frem eller tilbage. Helt utåleligt! App-udvilkeren må have stolen sat for døren og, som det må være avisen bekendt, lider andre avis-apps udviklet samme sted under samme problem.
Ustabil netavis
Politiken netavis er virkelig ustabil. Hver anden gang man vil læse en artikel, er det umuligt. Er blevet oplyst om ( af kundeservice) at det hjælper at logge ud og så logge ind igen. Det hjælper somme tider. Men ikke altid. Andre netaviser jeg abonnerer på har ikke det problem. Jeres avis er så dyr, at I må kunne finansiere dygtige it folk til at bringe netavisens tekniske niveau helt up to date. Som det er nu virker det som slendrian af værste skuffe / og jeg får ikke det jeg betaler for. Overvejer nu helt at opsige mit abonnement.
Lene Mikkelsen
Vanløse
De genbruger indhold fra internationale…
De genbruger indhold fra internationale medier. De skriver aldrig deres egne artikler. Intet originalt indhold.
Jeg kan ikke opsige mit abonnement!
Betaler 300kr om måneden for online…
Betaler 300kr om måneden for online adgang og så er der forsat MANGE reklamer på siden.
Politiken Appen kan jeg ikke logge ind på med mit medielogin.
Kun en avis er værre end Politiken og…
Kun en avis er værre end Politiken og det er Berlingeren. Skru ned for alt det sekteriske og det I tror reflekterer læseres personlige og ægteskabelige problemer. Hvad rager det andre læsere. Lad os få nogle grundige og sammenhængende analyser på relevante nyheder. Kopier ikke FB eller X formater. Det er i forvejen svært nok at holde dem fra døren. Tak for kaffe. Ps: min søster holder Politiken. Vi deler de relevante dele.
Bondefangeri
Jeg skulle prøve Politiken for 1 kr. Læste én dag og forsøgte at afmelde mig.. det lykkes ikke fordi det ikke er tydeligt hvordan. Skrev tilKundecenteret den 24.10 at jeg skulle afmeldes. Nu er jeg blevet trukket 339 kr😡 ikke sådan man får nye læsere… jeg kommer ihvertald aldrig til at abonnere og afventer at høre fra Politiken og få mine penge retur!!!
Avis der hader dansker og lyver…
Avis der hader dansker og lyver konstant alt der står i deres avis skal tages som satire.
De er ren inkarneret fascister.
Har de tabte sutten
Den nye opdatering (layoutet som det nok hedder) er uinspirerende og kedelig,skærm formatet passer ikke til en tablet
Frustrerende at læse
Rådden politisk virksomhed
Man skal være virkelig rådden og sociopatisk forstyrret som journalist og nyhedsorganisation for at publicere krigsforbrydelser og terrorisme med hollywood glamorisering og James Bond-sammenligning pga. interne politiske holdninger- hvilket heller ikke hører hjemme under journalistiske principper. Useriøs journalistisk virksomhed der misbruger sit offentlige tillæg og giver et dårligt navn til disciplinen "journalisme" og til Danmark generelt.
Bliver opkrævet to måneders abonnement…
Bliver opkrævet to måneders abonnement fordi man ikke når at afmelde prøveperioden på 7 dage. Før var det kun en måned, men nu en måned + udgangen af en måned. Helt ude af proportioner. I forvejen tårnhøj pris.
umuligt at deltage i debatten…
umuligt at få virkelig aktuel samfundsdebat optaget. Skam jer
Fuldkommen elendig proces ved opsigelse…
Fuldkommen elendig proces ved opsigelse af abonnement
Uanstændig tiggermentalitet
Uanstændig tiggermentalitet, svarer på opsigelser lige præcis så længe efter indsendelse at man bliver fanget i deres dyre abonnement en måned længere, ringer konsekvent dagligt mindst 14 dage efter opsigelse før at tigge om nyt tegning. PIIIIINLIGT!
Politiken - et levn fra fortiden
Tidligere fik vi leveret Politiken og FAA som morgenavis. Nu kommer den først mellem 10 og 10.30. Klager har ingen effekt. Avisen - og ikke mindst e-avisen - fyldes evindeligt med reklamer, samtidig med at abonnementsprisen stiger uendeligt. Jeg kan godt forstå Politiken (og JP) skal bruge mange penge til deres lukrative håndtering af bestyrelsen og dens medlemmer. Fyr Bestyrelsen og den daglige ledelse - der skal nye boller på suppen.
Vær ekstremt opmærksom på de små…
Vær ekstremt opmærksom på de små skriftlige betingelser, når du opsiger dit abonnement. De hustler helt sygt!
Har stort set altid haft positive…
Har stort set altid haft positive oplevelser med Kundeservice.
Medarbejderne er altid utroligt hjælpsomme og jeg har aldrig haft problemer med at opsige et abonnement.
Jeg ville give 0 .der er intet der…
Jeg ville give 0 .der er intet der virker.At finde ferieflytning er næsten umuligt.Det har før været rimeligt nemt.Kunde i mindst 25 år ved jeg hvad jeg taler om.Tag jer nu sammen!
VH B.O
Umuligt at opsige sit abonnement
Fuldstændig umuligt at opsige sit abonnement.
Mik hustru og jeg havde fuldt digital abonnement, og ønskede at prøve en anden avis. Det viste sig desværre utrolig svært at opsige sit abonnement, hvor vi ikke bare kunne opsige via hjemmesiden.
Vi skulle udfylde en formular og vente på at 'fastholdelsesteamet' ville tage kontakt til os.
Det tog 3 md med mange mail-skriverier, hvor vi skriftligt bekræftede at vi ikke ønskede deres avis - alligevel fik vi fortsat regninger, indtil jeg til sidst fik banken til at lukke betalingsaftalen.
Det er synd at Politiken prioriterer en så elendig strategi for at fastholde kunder - det burde vel være ved at lave et ordentligt produkt, og ikke ved at gøre det nær-umuligt at slippe ud af deres abonnement-tjeneste.
Vi komme ikke tilbage før der er lavet gennemgribende om i opsigelses-betingelserne.
Politiken er en avis for mennesker med…
Politiken er en avis for mennesker med de rigtige meninger, helst bosiddende i København.
Jeg abonnerede på Politiken i over 30 år. på det sidste skete det ofte, at søndagsavisen først kom lang op ad formiddagen, nogle dage først
sidst på eftermiddagen og andre dage kom den slet ikke
Det, de kalder kundeservice var nærmest ligeglade, så jeg opsagde abonnementet. Det skulle man efter sigende kunne gøre på hjemmesiden, den mulighed fandt jeg ikke, men en email klarede det.
Siden har vi en enkelt gang benyttet et tilbud og holdt avisen i et halvt år, valgte at opsige det, fandt ikke at abonnement til fuld pris er pengene værd.
Siden da har politiken jævnligt ringet til både mig og min kone. Hver gang siger vi nej og blokerer nummeret. Det nytter ikke, de ringer bare fra et andet nummer og de har mange numre.
Konstant forsinkelse! Elendigt!
I samtlige seneste knap 14 dage (var der én undtagelse?) er avisen ikke blevet omdelt til tiden! Og henvendelse til avisen herom har ikke hjulpet det fjerneste. Elendigt!