PokerStars Anmeldelser

8.546

3,2

Forleden dag, blev en spiller med JJ-ikon (Mind_Ze) disconnected af pokerstars i en 32 mand multitourney til 5 dollars. Jeg havde JJ han havde 1010 på hånden. På turn havde vi begge hus, da jeg chekke... Se mere

De har et stort udvalg af spil på siden du kan tabe i. Deres poker er helt sikkert rigged, det er de mest sindsyge ting jeg har set derinde i over de 10 år jeg har været på siden. Det er synd da de... Se mere

Poker Stars er den bedste pokersite. Der altid turnering i gang, og der altid mange spiller online. spiller altid Micro, og har en begrænsning på 300 kroner. poker stars's begrænsningssymtem er virkel... Se mere

Super god online pokersite, der mangler bare lige at man selv kan se hvor mange hænder man har spillet om penge! Men udover det, er det en helt igennem fantastisk side, hvor der altid er noget for all... Se mere

1. Bettingvirksomhed
  2. Kasino
  3. Spillehus
  4. Spilletjeneste
  5. Online casino eller bookmaker

Om PokerStars

At PokerStars, we’re committed to providing an unforgettable experience for our players. Fast withdrawals, secure deposits, and a reliable platform means millions of players all over the world choose PokerStars. As one of the original and most respected names in online gaming, we’re trusted by players globally to provide exciting games, big tournaments, and a great playing experience.
We take pride in creating a safe environment for players to play. That means responsible gaming is a top priority. Our platform offers a range of tools to help players stay in control, including deposit and game limits, self-exclusion options, and time-out features. Enjoyment should always be paramount, so we encourage all our players to stay on top of what they spend by utilizing the tools available.
Whether you’re an experienced player or completely new, you’ll find a game that suits your preferences and bankroll. You can also rest assured that help is always available if you encounter any issues thanks to our dedicated customer support team, who are ready to support you 24 hours a day, seven days a week. We also have a Help Center packed full of useful articles, from help with payment methods to explanations of rules.
Game integrity is also at the heart of everything we do. We make sure that every player enjoys a fair, secure environment they can trust. With this foundation, players have opportunities to qualify for our award-winning live events. Anyone at any level can qualify online and find themselves at some of the most prestigious tournaments in the world... And all from the comfort of their own home. Our live events are at iconic destinations like Monte Carlo and Barcelona. The lucky ones to qualify can expect an unforgettable experience playing world-class poker against the world's greatest. Are you ready to play?

Du bør vide

Middel

9 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(8.546)

2.575 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Har fået lukkede min konto for ind og…

Har fået lukkede min konto for ind og udbetaling på grund af de har et udestående med en anden kammerat konto da han har haft spillede fra min iPad af, går jeg ud fra? hvad da ingen mening giver. Har skrevet til dem 3 gange nu og intet svar så alt i alt elendig kundeservice

14. juli 2020

De sjæler jeres penge .

De sjæler jeres penge .. ville oprettet satte 500kr ind .. men blev afvist og måtte ikke få en konto ... har skrevet 4 gange til dem om at sætter mine penge tilbage på mit visa .. har også sendt en kvittinger på de har trukket dem .. men de svare ikke til tilbage der nu gået 5 dage.. så hold jer væk .. snyd og bedrag

Michael

23. juni 2020

Jeg har nu i 11 dage forsøgt at trække…

Jeg har nu i 11 dage forsøgt at trække min gevinst ud for en vunden pokerturnering ud (3.000 dollars), men jeg har efter adskillige henvendelser intet hørt fra pokerstars. Er der nogen andre måder man kan komme i kontakt med dem på?
Det er absolut sidste gang jeg spiller på deres site.
Vh Thomas

19. juni 2020

Penge trukket fra inaktiv account....

De har trukket penge fra en account, som jeg ikke kan logge på, fordi mailen allerede er tilknyttet en account og der er en politik vedrørende "en account per person". Jeg forstår politikken, men pengene har PokerStars beholdt. Jeg kan ikke logge ind, jeg har skrevet 5-10 mails og beskeder til support og PokerStars har ikke svaret i over 3 uger... Overvejer at anmelde PokerStars til politiet for IT-svindel.

7. juni 2020

Nok min værste oplevelse på et online…

Nok min værste oplevelse på et online betting side til dato. Jeg oprettede min konti, satte 100USD på, gik ned på tanken for og handle lidt småting, kom dernest tilbage til en udelukket bruger, hvor jeg ikke engang havde spillet på. Det fandt jeg så ud af muligvis var fordi jeg havde oprettet en bruger tilbage for 3 år siden. Jeg prøvede hverken af snyde eller andet, brugte mit eget cpr nr osv. Fik ikke afvide der var oprettet en profil iforvejen, og den hoppede derfor direkte ind på den nye profil jeg havde lavet, hvor jeg satte penge ind.
Nu er der gået 9 dage, hvor jeg har skrevet til dem HVER dag, intet respons, som i absolut intet. Jeg er ikke den garveste poker spiller, men ville prøve det en aften som lidt sjov. Det bliver aldrig på Pokerstars igen, og det vil jeg ikke anbefale nogen som helst at prøve!

7. juni 2020

Frygteligt at De kan få lov til det De…

Frygteligt at De kan få lov til det De gør.
Det er en penge maskine, særlig Deres spil, Spin. Den lander aldrig på det højeste, 97% af De spil man spiller er x2 indsat. Så det er så flat. De skal jo tjene penge, så pas på Deres bondefangeri. Et godt råd. Drop PokerStars.

2. juni 2020

mandag d 25/5

mandag d 25/5
-4 uger siden jeg oprettede en konto på poker stars for min kæreste
samme dag foretager hun udbetaling på 150 USD
4 e-mails SENERE og en masse undren står vi nu dd og stadig intet har hørt eller fået ind på hendes konto.

må sige at dette går langt ned af bakke ift hvad jeg havde forventet af verdens største online poker side.
derudover kan jeg jo iøjefaldende nok se at denne sag er lang fra enestående

Derfor vil jeg opfodre alle til at gøre sit for dette bliver stoppet, evt søge gratis retshjælp så andre ikke ryger i den samme fælde
for dette er sgu for usmageligt. FØJ!

19. maj 2020

Verdens dårligste kundeservice.

Verdens dårligste kundeservice.
Har sendt samme mail til deres support 7 gange.
De svarer kun at de har travlt.
På sidste mail svarede de endda at jeg ikke skulle send flere mails, da de har travlt ?????????????????
Første mail blev sendt for 5 uger siden ???
Mangler stadigvæk svar
De burde have mega dårlig reklame omtale på dette grundlag
Bliv ikke kunde, de vil gerne have Jeres indbetalinger, men yder ingen service

14. maj 2020

dårlig service og dårlig action og høj rake

Har nu taget godt over 14 dage uden svar fra kundeservice (havde problemer med udbetaling). Største udvalg af poker tourneringer.¨?
Pokerstars har også de sværreste spil med for høj rake (på low stakes / nano stakes)
Virker som om de har glemt spillerne for egen profit! Og dette er ikke kun min egen holdning, det er også spillere som dneg ...

8. maj 2020

Jeg har lige oplevet det samme.

Jeg har lige oplevet det samme.
Oprettede en konto i sidste uge og satte penge ind, så blev jeg logget af og kunne ikke logge ind igen.
De svarer ikke på mine mails om hvorfor, de har bare taget mine penge.

7. maj 2020

Efter indbetaling spærrede de min konto…

Efter indbetaling spærrede de min konto og selv efter utallige sendte emails har jeg stadig ingen respons fået tilbage. På en mulig løsning.... kan da ik være rigtig først at tage imod mine penge og promte efter spærre min konto. Og så oven i købet bruge spillemyndigheden som begrundelse hvilket ingen sandhed har i sig. Da jeg også har kontaktet dem..!

1. maj 2020

Elendig brugeroplevelse

Elendig brugeroplevelse. Pokerklienten lagger konstant, hvilket resulterer i den ene missede runde efter den anden. Ofte ryger man helt af og kan ikke vælge borde, men er nødt til at logge helt af og på igen. Jeg vil IKKE anbefale Pokerstars til nogen. Vælg PartyPoker eller BetWin for en problemfri spiloplevelse og nyd spillet.

25. april 2020

Elendig service

Pokerstars har lukket min konto uden nogen grund. Har 1200 dollars stående på min konto. Har prøvet at kontakte dem i 4 uger nu uden at få noget svar. Har både skrevet på dansk og engelsk. Elendig service.

19. april 2020

Har spillet onlinepoker i over 15 år

Har spillet onlinepoker i over 15 år, og jeg har rimelig godt styr på matematikken/sansynlighedsregningen bag spillet. ALDRIG har jeg oplevet et pokersite der så ofte går stik imod det mest sansynlige udfald. Det skriger til himlen at der er fusket med nogle algoritmer bag facaden - det er usmageligt.

16. april 2020

Har tabt 75,000.- USD over 10 år på pokerstars

Tja. Jeg er lige stoppet. Har spillet på deres site I mere end 10 år. Har uden at overdrive brugt ca. 75,000 USD igennem alle årene. Jeg vandt, indenfor den første uge, 1500 USD da jeg startede, derefter er det kun gået ned af bakke. Jeg skal lige tilføje, jeg har vundet en hel del penge I live tourneringer (ikke online tourneringer), og har klart et plus der økonomisk. Jeg har læst et hav af pokerbøger, bla,
Every Hand Revealed, af vores egen Gus Hansen, og den bedste pokerbog af alle, efter min mening, Jared Tendler, The mental game of poker. Men jeg ved egentligt ikke hvad det er med pokerstars, det virker bare ikke

24. marts 2020