Forleden dag, blev en spiller med JJ-ikon (Mind_Ze) disconnected af pokerstars i en 32 mand multitourney til 5 dollars. Jeg havde JJ han havde 1010 på hånden. På turn havde vi begge hus, da jeg chekke... Se mere
De har et stort udvalg af spil på siden du kan tabe i. Deres poker er helt sikkert rigged, det er de mest sindsyge ting jeg har set derinde i over de 10 år jeg har været på siden. Det er synd da de... Se mere
Poker Stars er den bedste pokersite. Der altid turnering i gang, og der altid mange spiller online. spiller altid Micro, og har en begrænsning på 300 kroner. poker stars's begrænsningssymtem er virkel... Se mere
Super god online pokersite, der mangler bare lige at man selv kan se hvor mange hænder man har spillet om penge! Men udover det, er det en helt igennem fantastisk side, hvor der altid er noget for all... Se mere
At PokerStars, we’re committed to providing an unforgettable experience for our players. Fast withdrawals, secure deposits, and a reliable platform means millions of players all over the world choose PokerStars. As one of the original and most respected names in online gaming, we’re trusted by players globally to provide exciting games, big tournaments, and a great playing experience.
We take pride in creating a safe environment for players to play. That means responsible gaming is a top priority. Our platform offers a range of tools to help players stay in control, including deposit and game limits, self-exclusion options, and time-out features. Enjoyment should always be paramount, so we encourage all our players to stay on top of what they spend by utilizing the tools available.
Whether you’re an experienced player or completely new, you’ll find a game that suits your preferences and bankroll. You can also rest assured that help is always available if you encounter any issues thanks to our dedicated customer support team, who are ready to support you 24 hours a day, seven days a week. We also have a Help Center packed full of useful articles, from help with payment methods to explanations of rules.
Game integrity is also at the heart of everything we do. We make sure that every player enjoys a fair, secure environment they can trust. With this foundation, players have opportunities to qualify for our award-winning live events. Anyone at any level can qualify online and find themselves at some of the most prestigious tournaments in the world... And all from the comfort of their own home. Our live events are at iconic destinations like Monte Carlo and Barcelona. The lucky ones to qualify can expect an unforgettable experience playing world-class poker against the world's greatest.
Are you ready to play?
Storbritannien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Det er svindel fra ende til anden. Pokerrobotter og houseplayers vinder alt!
De har et stort udvalg af spil på siden du kan tabe i.
Deres poker er helt sikkert rigged, det er de mest sindsyge ting jeg har set derinde i over de 10 år jeg har været på siden. Det er synd da der virkelig er gjordt meget ud af softwaren og grafikken.
Deres kunde service er også ringe.
Nåede ikke engang at spille, før jeg fandt ud af at startbonus var direkte løgn..! Lol nogen fuskere, man kan ikke engang få fat på jeres såkaldte kundeservice - Hahah. Amatører
Jeg skrev mig op på jeres lortè side og var derefter i stand til at tanke penge op på min konto. 2 fücking sekunder efter i trak pengene, blev min konto låst, indtil jeg sendte pas og hele pivtøjet. I har stadig ikke svaret efter 2 måneder!!
Og til dig der læser denne besked, giv mig mine fücking penge tilbage din fücking bösse, ludèr, trans, handicappet hundehoved, elendige socialdemokrat, scammer svin, sigøjner, nævenyttige bedrager homo, bavian, fubmager, køter
Jeg får en robot til at spamme jeres support hele dagen og natten lang, så i ikke længere ved hvad højre og venstre er din fücking grissebasse der læser dette
Stil mig videre i jeres support, så jeg kan disse ham eller hende, som skal "hjælpe" mig
De stjæler de penge, blev smidt af efter indbetaling og har ikke kunnet logge ind siden, ingen hjælp fra support og på mail svarer de ikke. Men nu bliver de meldt til spilmyndighen.
Ja jeg forstår ikke hvordan sådan en svindlerbule kan drive et online pokersite, det står soleklart for en hver der har spillet real life poker, at denne form for poker der spillet herinde, intet har med virkelighedens sandsynlighedsteorier at gøre - This $h!t is RIGGED, som man siger.
Underholdning tjaa, snyd og bedrag, men godt organiseret. Jeg har spillet en del poker og der tegner sig et mønster. I begyndelsen er heldet 8 ud af 10 spil på din side, flere gange har jeg nået top ti. Pludselig taber du til betragtelig dårligere (computer) hænder (som køber helt fabelagtig), eller en anden (computer) spiller har lige lidt bedre kort end dig. Har jeg par Dame har han par Konge osv.
Alt i alt får man spillelysten styret, men jeg garantere at du taber når de (computeren) vil have dig til at tabe.
Jeg synes i bund og grund at det er noget svineri
Vil bare gøre opmærksom på at når man laver en freeroll søgning på turneringer så blandes der penge turneringer ind i mellem. Det gøres iflg kundeservice helt bevidst. Grådigheden vil ingen ende tage på denne side.
Hva pokerstars, der snart gået 3 år og jeg har ikke set skyggen af min gevinst på 100 dollar, ALT er indsendt, men i har stadigvæk ikke overført min gevinst?
FUSK du får ikke din gevinst udbetalt, jeg har ventet siden 2018 på min udbetaling af en gevinst på 200 dollar, INGEN kundeservice og du sender en klagen forgæves, POKERSTARS ER EN SNYDE SIDE PAS PÅ indbetal ikke en krone i får intet ud af det!
KAN IK ANBEFLADES OG SPILLE PÅ DENNE SIDE!
Du kan ikke få udbetalt dine penge når du vil have dem udbetalt. Alt odds er dårligt betalt. Er en virkelig elendig side. De tvinger en til og spille sine penge op. Du skal minimum have 100$ for du kan få dine penge udbetalt.
Godt nok den sygeste side jeg længe har spillet på...
De lukker min konto fordi jeg spiller for stor sjat penge?
Har sendt dem mine oversigt af min bank for de ville åbne den igen...? Har en del gifs/kister der inde der inholder en del Dollars... De har ikk svaret siden... Kæmpe svindler side og dårlig service?? Ikk engang live support...
Hej Verden pokerspil og casino ,Spile ikke på pokerstar,der de snyder
Pokerstars er Det mest latterlige spille sted ! Som andre påpeger vinder man aldrig i deres poker ! Da det er snyd ! Dernæst på casino , hmm snyd snyd ! jeg er kunde hos pokerstar over 15 år,har taber over 800000 Og side dag var 01-05-2021 jeg har taber ca,25000,og min konto bliver lukket ned fra pokerstar, på grund ,jeg har taber mange peng ,så konto er lukket ned ,fordi de vil hjæpe mig,de har lukket 1 uge,da jeg har 654 på min konto,jeg kan ikke laver udbetaeling af min peng ,så efter en uge . jeg skriver en mail til deres kundeservice,mens gider heller ikke svare på min emails .de svar ikke,jeg har skriver 93 mail,og venter 22 dage for de svar,jeg tror de ikke nogen Hjemme, POKERSTAR luk konto uden grund jeg har aldrig nogensinde oplevet noget lignende,Meget Dårlig Supportstarsaccount.Com og dk og Customerprotectionstarsaccount.Com og dk, Meget dårlig Kundeservice Da Pokerstar har ikke TLF NR ,KUN mail,så de skal bevis det var mig efter 15 år jeg har kunde hos dem,så jeg skal jeg send min dokumenter, så ok jeg send min dokumenter til dem,her er hvad skal have fra mig)Et gyldigt regeringsudstedt foto-id eller pas (foran og bagpå).
En nylig forsyningsregning eller kontoudtog, der viser dit fulde navn, nuværende adresse og erklæringsdato (ikke ældre end 3 måneder). I stedet for en forsyningsregning kan vi acceptere en fastnettelefonregning, lønseddel eller forsikringsregning, der inkluderer dit fulde navn, nuværende adresse og opgørelsesdato. Vi kan ikke acceptere personlige breve eller kontoudtog fra onlinebanker som Revolut, Monese, Monzo, Atom, N26, Pockit Ltd osv. Som bevis på adresse. Hvis du kun modtager din kontoudtog online, kan du sende et screenshot af det) Ok jeg har send til dem,lige nu jeg har send 115 mail mens min konto er stadig lukket ,og jeg er ned til lukkelse permanent for jeg kan får min peng tilbage fra pokerstar, det er så latterlige spille sted og langsom og uhøflig ,største snyd i Verden"Totalt DÅRLIG Kundeservice i POKERSTAR ,LORTESITE!l, jeg ved ikke hvorfor de kan FÅR licens hos Spillemyndigheden i Danmark ?????REEL Denmark Ltd.
Adresse: Douglas Bay Complex, King Edward Road, Onchan, Isle of Man, IM3 1DZ
CVR nummer: 39108
Regulation/licens: UKGC, Spillemyndigheden))))
Jeg vil Vil aldrig anbefale til nogen da DÅRLIG Kundeservice i POKERSTAR ,LORTESITE er så latterlige spille sted og langsom og bedrageri uhøflig ,største SNYD i Verden,
Pas på med melde jer ind eller sætte penge ind
Pas på . Fusk . Hustler , internet røver Svindel. Hold jer langt væk fra pokerstars
nyheder til verden,Hello pokerplay og casino,jeg har spile hos pokerstar over 15år,og har taber over 700.000,jeg har oplevelse ,Totalt dårlig service,meget dårlig kundeservice ,ikke tlf nr ,email svare efter 28dage,åbenbart ikke have kunder i butikken.Hold jer langt væk fra pokerstars, Chancen for at vide er ikke stor, de tager med glæde dine penge.. Men når de skal udbetales, kommer pengene ikke. Hvis man så skriver til dem, får man heller intet svar, POKERSTAR Snyde sider,, PASE PÅ .pokerstar give Jere hovedpine
Jeg gik forleden ind på Pokerstars, og regnede med at jeg skulle få mig en god aften. Men kun få sekunder efter jeg havde oprettet mig på siden, skulle jeg allerede tilføje penge til min konto. Jeg valgte så at tilføje 126 tusind kroner, det var så også hele min farfars arv. Men kun få minutter efter jeg havde sat penge ind, så valgte Pokerstars at udelukke mig fra siden. Jeg har ingen mulighed for at kontakte eller logge mig ind på deres side mere. Jeg græder lige nu :(
Jeg har nu for 2 uger siden sat nogle penge ind på min Poker Stars konto, lige efter at de modtog pengene, spærrede de min konto. Har flere gange prøvet at kontakte dem, men ingen svar... Vil egentlig bare gerne have min konto åbnet, eller have mine penge tilbage, bare svært når de ikke vil svarer tilbage....
Fusk og humbug. Dealer i blackjack får 21 i 6 ud af 10 tilfælde. Tydeligt at der er algoritmer og bots der favoriserer huset i overdreven grad.
Jeg har brugt det en måned til . Ik til poker men andre bord spil og spilmaskiner , har vundet rimelig meget ved ik om det er begynder held . Vi snakker over 20.000 de er altid kommer ind efter 2 bankdage Plus jeg har fået gode gaver æsker og gratis spind . Har vundet 2000 dollars på mine gratis spinns så klager ik 😃