Point S Danmark Anmeldelser 51

4,2

Stået med en lejebil der var punkteret på det ene dæk og for at undgå en høj selvrisiko, kørte jeg til Point S i Frederiksværk. Efter ca 15 minutter så var jeg på vejen igen med et lappet dæk og et sm... Se mere

Jeg skulle i dag have 4 løse vinterdæk monteret på løse fælge med afbalancering og nye ventiler. Der skulle således ikke afmonteres eller monteres hjul. Som tidligere kunde, valgte jeg at køre til... Se mere

Afleverede min bil til service om morgenen, 25/6 2019, hos Point S i Silkeborg. Blev mødt af et smilende og imødekommende personale, fik kort forventningsafstemt hvad der planmæssigt skulle foretages... Se mere

Point S Kalundborg. Fantastisk service og gode priser. Har fået min bil serviceret og de ringer tilbage til aftalt tid, er der noget der er dyrere end forventet bliver det ikke lavet uden forudgåen... Se mere

1. Dækbutik
  2. Butik med biltilbehør
  3. Hjulbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Overalt i Danmark finder du point S. Vi er specialister i dæk og fælge. point S yder service til alt på hjul – lige fra personbilen over lastbilen til din motorcykel og havetraktoren.

4,2

God

Gribbe!

Jeg vil gerne understrege, at det 100% er mit eget ansvar at jeg ikke fik checket prisen inden jeg fik nye sommerdæk hos Point-S i Gentofte. Dækpris hos online dækshop 1.379 kr pr stk. Pris hos Point-S 2.250 kr. Intet, absolut intet kunne retfærdiggøre denne prisforskel på ca 40%. Det er fuldstændigt urimeligt. Her gider jeg da ALDRIG komme igen.

10. marts 2014

DYR DÆKMONTERING POINT-S I ÅRS

Som tidligere kunde, valgte jeg at køre til Point-S i Års, men glemte at spørge om prisen, som endte på kr. 750,- - Det er selvfølgelig min fejl ikke at spørge til prisen, men ved rundspørge hos andre fandt jeg efterfølgende priser fra kr. 400 til kr. 500, altså mindst 33 % billigere
Min families 4 biler bliver i fremtiden ikke serviceret med dæk eller andet fra Point-S i Års

4. februar 2014

Rigtig god service.

Point s i Viborg er et skønt sted at aflevere sin bil ved, de ved hvad de laver, de tager ikke ågerpriser for det, og de har en lækker "lounge" at tilbringe sin ventetid i, med kaffe, tv, internet, etc.

7. november 2013

Godt

Var i Køge får at få nye dæk på bilen, fik dem til en super pris og betjening var rigtig god.

14. oktober 2013

Dyrt dæk

Jeg skulle ha skiftet bagdæk på en scooter med det resultat, at en bolt knækkede i cylinderen. Alle ved at man skal være meget forsigtig og ikke bare begynde at dreje boltende ud. Så en dæk kom til at koste 3000 kr..!!!!
Se det sker ikke en gang til, for jeg vil helt sikkert benytte en "rigtig" mekaniker der ved, hvad han laver.
Så til jer med scootere, sørg for at sikre jer, og sig på forhånd at hvis noget går i stykker, så er det dem der hæfter for det!

15. maj 2013

Har ikke som sådan noget dårligt at sige

har altid brugt point-s hobro da de altid har været fair overfor mig og givet mig super service hver gang bilen har været derinde. Og de er så begyndt at give mig lidt sjove kommentarer med på vejen om jeg ikke kører rigeligt meget i min bil med alle de olie skift osv :D der har været et par enkelte tilfælde med mindre uoverensstemmelser men intet vildt så alt i alt en super virksomhed

8. januar 2013

Super Service

Havde fået Point S i Frederiksværk til at sætte nye dæk på min campingvong, de havde desværre kommet til at sætte dæk med for lav bæreevne på. Jeg kører til Tempo 100 godkendelse og får her afvide at bæreenven er 26kg for lave, tager straks kontakt til points som uden problemer indrømmer de har lavet en fejl og giver mig uden brok pengen retur.

Kan godt være de laver en fejl, men er ikke bange for at stå vede det og tilbagebetaler uden problerm pengene.

7. juni 2012

Point-s surt opstød...

Har to erfaringer med point-s i Kalundborg...

Den første er jeg fik repareret en BMW 528i for nogen år tilbage... Reparation foregår i motorrummet, og da jeg får den tilbage har de da også lavet bilen, men flækket hele det skjold der sidder over blæseren. Det kan være et hændeligt uheld, men der var så samtidigt limet, så de havde prøvet, at skjule det.

Den anden erfaring fik jeg så idag... Ringede igår, og sagde jeg skulle have lappet et dæk, og have et klima service på bilen, og han sagde jeg kunne komme ind imorgen eftermiddag, hvilket så er idag. Jeg siger så, at jeg skal have en fejlkodeudlæsning på min bil også, men han siger så, at så skal man bestille en tid. Jeg foretrækker så, at komme idag, uden at skulle bestille tid, da dækket ikke kan vente.

Jeg kører derud her klokken 15.00, og der står så to folk på kontoret, og jeg venter stille og roligt. De begge forlader så kontoret, så jeg står alene, og syntes det er lidt mærkeligt. De vender så tilbage, og står og snakker lidt, og pludselig bliver det så min tur, og jeg siger jeg skal have lappet et dæk, så siger han "den kan jeg sgu' ikke klare idag" så siger jeg, det kan du godt, for jeg ringede igår, og aftalte det, men det kunne han bestemt ikke, så jeg måtte køre hjem med en lang næse.

23. juni 2011
Vis anmeldelser på alle sprog. (51 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto