Stået med en lejebil der var punkteret på det ene dæk og for at undgå en høj selvrisiko, kørte jeg til Point S i Frederiksværk. Efter ca 15 minutter så var jeg på vejen igen med et lappet dæk og et sm... Se mere
Jeg skulle i dag have 4 løse vinterdæk monteret på løse fælge med afbalancering og nye ventiler. Der skulle således ikke afmonteres eller monteres hjul. Som tidligere kunde, valgte jeg at køre til... Se mere
Afleverede min bil til service om morgenen, 25/6 2019, hos Point S i Silkeborg. Blev mødt af et smilende og imødekommende personale, fik kort forventningsafstemt hvad der planmæssigt skulle foretages... Se mere
Point S Kalundborg. Fantastisk service og gode priser. Har fået min bil serviceret og de ringer tilbage til aftalt tid, er der noget der er dyrere end forventet bliver det ikke lavet uden forudgåen... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Overalt i Danmark finder du point S. Vi er specialister i dæk og fælge. point S yder service til alt på hjul – lige fra personbilen over lastbilen til din motorcykel og havetraktoren.
Lagergårdsvej 7, 2820, Gentofte
- www.point-s.dk
Hurtig og god service og gode priser.
Stået med en lejebil der var punkteret på det ene dæk og for at undgå en høj selvrisiko, kørte jeg til Point S i Frederiksværk. Efter ca 15 minutter så var jeg på vejen igen med et lappet dæk og et smil på læben
Point s i Kolding skal have 5 stjerner
Point s i Kolding skal have 5 stjerner
Henrik tusind tak for hjælpen, med vores bil igen.. altid en god oplevelse
Mange hilsner Henriette
Fantastisk service og personale i…
Fantastisk service og personale i Frederiksværk.
5 stjerne plus.
5 stjerne plus.
Anden gang jeg får lappet dæk hos jer Point S Kalundborg, men med den fantastiske service igen fortjener i simpelthen en anmeldelse igen.
Morgen synet af et fladt dæk, jeg piller det af og ringer til Point S, og de siger jeg bare komme ud med det, de fortæller at det ikke er sikket de kan nå det i dag og det er helt ok med mig, jeg køre ud med det og hjem og når kun lige at være hjemme cirka en time da de ringer og siger mit dæk er klar.
Jeg er vild med de ikke låger mere end de kan holde, og så bliver man da kun glad når man er kørende igen før beregnet. Tak for jer.
Point S i Kalundborg er de bedste
Point S i Kalundborg er altid mit go-to værksted, selvom jeg bor tættere på mange andre.
Jeg vil påstå at det er den bedste service og det bedste personale man kan finde.
Man føler sig altid velkommen, og de tager sig godt af ens bil, hvilket jeg værdsætter højt 😊 ..
Proffesionel service
Besøgte dækcenter i Frederiksværk med et ødelagt dæk. Fik super hurtigt god betjening, flinke og dygtige.
Booker en tid online i Farum
Booker en tid online i Farum, hvor jeg vælger tid, skal vente på værksted osv.
Modtager bekræftelse og forventer alt er godt.
Bliver så ringet op, at det ikke kan lade sig gøre, fordi der er folk som skal have sommerhjul på.
Det kan jeg ikke rigtig bruge til noget.
Useriøst at tilbyde en mulighed som alligevel ikke kan bruges.
Booker en tid til service på min bil og…
Booker en tid til service på min bil og alt blir noteret herunder at jeg selv har købt delene. Aflevere bilen aftenen før ringer næste dag klokken 12 for at høre status, svaret er vi har set bilen og nøglen men aner ik hvad vi skal lave! Forklarer aftalen som er indgået men svaret er det kan vi ik se og vi gør os heller ik i service hvor delene er medbragt. Nå underligt for 5 dage siden udførte de service på min mands bil med medbragte dele ligeså... Så ku pænt hente min bil uden en skid var udført men fandt heldigvis et troværdigt værksted der udfører det trods man medbringer delene selv point s Frederiksværk kan ikke anbefales
Hold jer væk - Point S Farum
Vi fik sat vinterdæk på bilen hos Point S, men der blev ved en fejl byttet om på nogle af dækkene, som blev sat forkert på. På dækkene, som vi fik sat på, er der en bestemt retning på dækkene, hvilket ikke sad rigtigt på vores bil, som blev konstateret ved VW service. Jeg sidder selv på kontor, så jeg evner ikke kontrollere arbejdet, hvorfor det er vigtigt for mig at have en mekaniker, som ved, hvad han laver, og som jeg kan stole på. Det er ikke tilfældet ved Point S.
Da vi kontaktede Point S om fejlen, blev vi bare bedt om at finde en anden mekaniker. De var fuldstændig ligeglade og tog intet ansvar for fejlen, som de havde lavet. De var utroligt ubehagelige overfor mig og min kone.
Jeg forventer, at en mekaniker selv kan finde ud af at sætte dæk på bilen med den rigtige retning, men jeg forventer også, at der tages ansvar for fejl, som man laver.
Jeg kan ikke anbefale nogen at overlade deres bil til Point S, da de ikke lader til hverken at vide, hvad de laver, eller have nogen interesse i at gøre et godt stykke arbejde og hjælpe kunden. De er bare interesseret i pengene.
Hold jer væk fra stedet!
Point S Kalundborg.
Point S Kalundborg.
Rigtig god og hurtig service.
Kom til samme dag og
Kørte meget glad og lettet der fra.
Meget smilende og glade mennesker.
Point S Frederiksværk
Point S Frederiksværk
Fik skiftet 4 dæk, som jeg selv medbragte. Fantastisk service, hurtigt og billigt dækskift.
Nordsjællands bedste dæk værksted
Endnu engang fantastisk service ved Point S i Frederiksværk. Jeg har i mange år brugt dette værksted til dæk og sporing. Altid en fornøjelse og sublim kundehåndtering fra Jesper. Mvh. Oliver Cox, Hundested.
Besynderlig optræden
Efter aftale mødte jeg op i Frederiksværk med min campingvogn pga. problemer med en ventil i et dæk. Da jeg ankom stillede jeg vognen foran på pladsen for at spørge om hvor de ønskede jeg stillede vognen. Jeg blev mødt med “ hvad f……… er det for en parkering” og at det kunne de ikke klare “ det vil tage 12 timer”, på trods af aftale fra dagen før. Senere kom samme værkfører ud og fedtede lidt med en donkraft for tilsidst at sige at det kunne han ikke.
Jeg gav op og kørte til en konkurrerende virksomhed på den anden side af gaden (First Stop). De klarede opgaven på ca 15 minutter med et smil.
Godt nok den mest besynderlige oplevelse længe. Jeg finder ingen grund til at benytte deres ydelser i fremtiden.
Dårlig oplevelse hos Point S i Frederiksværk
Har for 2-3 uger siden lavet en aftale med Point S i Frederiksværk, om at de skal sætte træk på min bil i morgen, jeg opsøger dem i dag vedr. et spørgsmål til vores aftale, overraskende nok får jeg at vide, at de ikke har trækket og elnettet hjemme, så vores aftale er aflyst, undskyldninger er der nok af, men ikke noget jeg som kunde kan bruge til noget. Mit held er at jeg selv har opsøgt dem her dagen før, det havde været endnu mere nitten at stå der ude i morgen til en aflyst tid, dårlig stil at man ikke oplyser om at man ikke kan overholde aftalen.
Absolut ikke et sted jeg kommer igen.
Fantastisk service da jeg om aftenen…
Fantastisk service da jeg om aftenen kom forbi med min bil pga manglende strøm. Fik hjælp af den meget hjælpsomme og imødekommende familie, trods det sene tidspunkt, og at de var på vej hjem.Jeg lånte straks en bil hjem, da min egen bil ikke kunne blev køreklar før yderligere reparationer.
Tusinde tak for hjælpen:)
Super fin service hos Point S, Kalundborg
Super fin service hos Point S, Kalundborg
Fik desværre en punktering på min bil, og måtte have FDM vejhjælp på, og derefter bestille tid hos Point s i Kalundborg, som kunne lappe dækket dagen efter.
Da jeg mødte op til aftalt tid, fik jeg en fin modtagelse, en superbetjening af mekanikeren som lappede dækket, afbalancering, målte dæktryk på alle 4 hjul og søreme også indstillede den automatiske dækkontrol på displayet.
Så kan absolut anbefale værkstedet.
Bestilte nye dæk til vognen
Bestilte nye dæk til vognen. Modtager mail med besked - dine er på lager. Kom blot forbi, og vi monterer. Og det gjorde jeg. 2 mand sprang på opgaven. Montering i verdensklasse. Alufælge 100% renset. Ja, næsten flottere end som ny. Afbalancering i klasse for sig. Og en køreoplevelse bedre end dengang vognen blev leveret fra Audi. Kør til Point-S i Aars. Klasse - Klasse
Point s hadsund dyrt besøg bestilte et simpelt…
Point s hadsund bestilte et simpelt olieskift med filter og 6 l. olie samt nyt brændstoffilter til 288 kr blev efterfølgende præsenteret for en regning på 2361 kr hvilket jeg og andre mener er temmeligt dyrt . Har efterfølgende henvendt mig for at høre om der var sket en fejl. Nej det var prisen og for øvrigt havde han i 10 år aldrig haft en klage over prisen . Så de har åbenbart ret til at tage overpris uden man kan gøre spor autobutler skal fo øvrigt have mellem 850 og 1250 kr for samme dog uden brændstoffilter
Point S Silkeborg
Point S Silkeborg.
Verdensklasse kundeservice.
Ligefra modtagelse, rådgivning, udskiftning og aflevering.
Værkstedschef, mekaniker, overlevering af bil. Kommunikation, venlighed og ekspertise er deres adelsmærker og leveret med overskud og smil.
Kom til jer ved en tilfældighed. Nu har I vundet min loyalitet og taknemmelighed.
Telenor Ballerup
I dag var jeg hos Telenor i Ballerup. Skulle have ny skærm og cover.
Jeg har ikke oplevet så fantastisk en ekspedient i lange tider. Hvis han læser dette, tror jeg han husker, og han skal have stor tak.
Vh. Per Lund Hansen