Plutosport Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer content hoe ik geholpen ben! Ik had een defect aan net nieuwe crocs van mijn zoontje. Ik heb dit gemeld, waarna er meteen actie werd genomen, en nieuwe werden opgestuurd. Ondertussen waren we op... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vakkundig, vriendelijk en netjes geholpen. In mijn geval door Henriette en Gijs. Een order voetbalkleding geplaatst, voor ons team. Er wordt mee gedacht en snel gehandeld. Bestelling binnen 1 dag gele... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Goed, dat was dus de laatste keer dat ik wat bij Pluto sport besteld heb... Als je wat retour wil sturen bij deze winkel dan betaal je per item dat je terug stuurt €0,95 voor de kosten die zij mak... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bestelling geplaatst en betaald door een foutje van mijzelf was er iets misgegaan. Keurig en supersnel opgelost door Plutosport. En ik ben erg blij met mijn nieuwe sporttenue. Snelle verzending. V... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

213 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Nieuwe kleding

Geleverd wat ik besteld had. Prima
Alleen de bezorging was door DHL
niet de volgende dag maar pas na het weekend dus vier dagen later.

31. maj 2026

Snelle en goede nette services

Snelle en goede nette services
Wij betellen graag bij Pluto. Prijskwaliteit prima
Ga zo door..! Bvd.

3. juni 2026

Beste Marcel,

Bedankt voor deze mooie review!
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de prijs-kwaliteitverhouding. We waarderen het enorm dat je graag bij Pluto bestelt. Veel plezier met je aankopen en graag tot een volgende keer!

Goede klantenservice

Een nog geen twee maanden oude zwembroek vertoonde al sporen van grote slijtage. Na een mail met foto's werd de zwembroek zonder enige discussie vergoed en werden ook de verzendkosten voor een nieuws zwembroek voor rekening van Plutosport genomen. Natuurlijk hoort dit zo maar het was snel en netjes geregeld. Complimenten voor de klantenservice!

1. juni 2026

Hi Bert,

Bedankt voor je review!

Jammer dat de zwembroek al na korte tijd slijtage vertoonde, maar fijn om te horen dat we dit snel en naar tevredenheid voor je hebben kunnen oplossen. We vinden het belangrijk om klachten zorgvuldig af te handelen en zijn blij dat je onze service als snel en netjes hebt ervaren.

Bedankt voor je complimenten aan onze klantenservice. Die geven we graag door aan het team!

Veel plezier met je nieuwe zwembroek en graag tot een volgende keer.

Plutosport Team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering met een goede prijs!

Snelle levering en een goede prijs alleen had ik de verkeerde maat besteld maar het retourbeleid is ook prima. Daarna de juiste maat weer de volgende dag binnen. Kortom tevreden!

2. juni 2026

Beste Edwin,

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de snelle levering, de prijs en onze retourservice. Het kan natuurlijk gebeuren dat er per ongeluk een verkeerde maat wordt besteld, dus des te leuker dat je de juiste maat zo snel in huis had.

Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!

Plutosport Team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bestelling ging niet zo goed (mijn…

Bestelling ging niet zo goed (mijn eigen schuld) heb ze gebeld en het is prima opgelost, goede service helemaal top.

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is opgelost en dat je onze service als positief hebt ervaren. We helpen graag wanneer er iets misgaat en zijn blij dat we samen tot een goede oplossing zijn gekomen.

Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer!

Het Plutosport Team

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Producten van Pluto Sport zijn goed

Producten van Pluto Sport zijn goed. Alleen bestaat hun assortiment polo's en andere kleding voor heren uit mini maatjes. 2x xl is al groot bij Pluto Sport. Slaag er haast nooit.

16. april 2026

Besvarelse fra Plutosport

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten.

Jammer dat je minder goed slaagt in ons kledingassortiment. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer de beschikbare maten niet aansluiten bij je verwachtingen.

We waarderen je feedback en nemen deze mee bij het samenstellen van ons assortiment. Hopelijk vind je in de toekomst toch weer artikelen die goed bij je passen.

Met vriendeljke groet,
Het PlutoSport team

Zeer slechte winkel.

Goedemiddag, Ik had een bestelling gedaan van een paar schoenen voor mijn zoontje. Ik heb het pakket opgehaald en mijn zoontje maakt de doos open vol trots zitten er compleet andere schoenen in. Ik de bestellijst omdat ik toch ga twijfelen maar nee ik heb ze goed besteld. Zelfs op de zijkant van de doos stond een plaatje van de juist bestelde schoenen. Ik heb ze direct gebeld krijg ik een mevrouw aan de lijn die verder totaal geen interesse toont in het probleem die ik op dat moment heb zeer on klantvriendelijk dus. Krijg vrij wel direct te horen u krijgt een retour label op de mail!! Dat is het ? Ja want ik ben van de klantenservice" ik met de vraag checken jullie de bestellingen niet of het juiste artikel er in zit ? Oh ik zie dat het artikel niet meer op voorraad is. Dus dan stop je maar andere schoenen in de doos? Sorry meneer ik ben van de klanten service! Dus mijn advies koop hier geen producten zeer en zeer slecht!!! Vervolgens kun je je schoenendoos in het verfrommelde plastic verpakking stoppen en retour brengen waar je weer werk van hebt.

Besvarelse fra Plutosport

Wat vervelend om te horen dat u verkeerde schoenen heeft ontvangen en dat dit juist voor uw zoontje een teleurstellend moment was. Onze excuses hiervoor.

Wij begrijpen uw frustratie en vinden het jammer dat u het contact met de klantenservice als onprettig heeft ervaren. Het is uiteraard nooit de bedoeling om zomaar een ander artikel op te sturen wanneer een product niet meer op voorraad is. Vermoedelijk is er sprake geweest van een fout in het magazijn, waarvoor onze excuses.

Wij hebben daarom direct een retourlabel toegestuurd zodat het pakket kosteloos retour kan worden gestuurd en wij het aankoopbedrag kunnen terugbetalen.

Nogmaals excuses voor het ongemak en bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht.
Met vriendeljke groet
Het PlutoSport team

Spijt van mijn bestelling

Spijt van mijn bestelling. Moest een aantal artikelen retourneren (€0,95 per artikel). De verzendkosten bedroegen €6,95 of €7,95 en daarnaast betaal je nog €1,95 indien je met Klarna de bestelling wil voltooien. In totaal was ik +/- €13 extra kwijt aan verzending en retour. Dat is het eenvoudige shirt dat ik wel heb behouden niet waard. Ik bestel hier niet meer. Ik lees in oudere reviews dat boven de €75 gratis verzending is. Dat is niet meer. Ik heb namelijk boven de €100 besteld. En gelukkig ook via Klarna, want lees dat mensen hun geld niet terugkrijgen.

Beste Jennifer,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Jammer om te lezen dat de kosten voor verzending, retouren en de gekozen betaalmethode ervoor hebben gezorgd dat je bestelling uiteindelijk niet aan je verwachtingen voldeed.

We begrijpen dat deze extra kosten kunnen oplopen wanneer je artikelen retourneert. Onze verzend- en retourvoorwaarden zijn in de loop van de tijd gewijzigd, waardoor deze kunnen verschillen van informatie die je in oudere reviews tegenkomt.

Ook vinden we het vervelend dat je je zorgen maakt over terugbetalingen. We doen ons best om retouren zo snel mogelijk te verwerken en terugbetalingen correct af te handelen. Mocht je hierover nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, dan helpen we je graag verder.

Bedankt voor je feedback. We nemen deze mee om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Perfecte Service

Perfecte Service, Ik had meerdere artikelen gekocht en later bleek er een actie te zijn van 2de artikel 50% korting. Ik heb aangegeven bij Plutosport dat ze me daar bij het bestellen wel op had kunnen wijzen, Gelijk werd het opgelost en kreeg ik het 'teveel' betaalde geld retour, met een paar dagen stond het op mijn rekening. TOP service. Bedankt Klantenservice Plutosport.

22. maj 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een geweldige klantenservice.

Wat een geweldige klantenservice.
Ik had zelf wat dingetjes niet op tijd gedaan en een vergissing gemaakt bij bestellen.
Alles werd heel soepeltjes opgenomen en verwerkt.
Ik kom hier zeker terug

21. maj 2026

Beste Carla,

Wat ontzettend fijn om te lezen, bedankt voor deze mooie review!

Fouten of last-minute wijzigingen kunnen natuurlijk altijd gebeuren, dus we zijn blij dat we alles soepel voor je hebben kunnen oplossen.

Heel leuk om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice en dat je zeker nog eens bij ons terugkomt. Daar doen we het voor!

Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer bij PlutoSport!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Voor de zoveelste keer problemen met…

Voor de zoveelste keer problemen met een pakket die word bezorgd met DHL. Kunnen jullie weinig aan doen maar voortaan kies ik liever een andere webshop met een betrouwbare bezorging.

20. maj 2026

Beste Michael,

Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat je opnieuw problemen hebt ervaren met de bezorging via DHL. We begrijpen heel goed dat dit invloed heeft op je vertrouwen in onze service, ook al hebben we de levering niet volledig in eigen hand. We nemen je ervaring serieus en bespreken dit ook met onze vervoerders. Hopelijk krijgen we in de toekomst nog een kans om te laten zien dat het ook anders kan verlopen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede Servicedesk met snelle…

Goede Servicedesk met snelle reactietijd en goede oplossing!

18. maj 2026

Besvarelse fra Plutosport

Bedankt voor je positieve review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. We doen ons best om alle mailtjes zo snel en goed mogelijk op te pakken.
Graag tot ziens bij PlutoSport!

Team PlutoSport

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.