Butikker

Ved besøg hos Plaza i Magasin i Lyngby købte vi et ur. 10 dage senere gik remmen i stykker og det blev indleveret til reparationer med besked om at der ville gå 2-3 uger... efter 5 uger uden nogen rea... Se mere

Nu to gange - med flere års mellemrum har bestilt batteriskift i ur, og begge gange blev batteriet IKKE skiftet! Måtte reklamere begge gange, første gang var forklringen "at den var smuttet", anden ga... Se mere

Så er jeg også i gang med Plaza! Det er virkelig langsom service. Det armbånd jeg fik af mine forældre og som skulle minde mig om en dejlig dag, minder mig kun om dårlige ting nu, pga. Plaza. Det star... Se mere

Jeg har fået fremragende service af Plaza Hillerød. Jeg har længde ledt efter et Limited Edition Ur og modellen kunne de ikke lige pt. sælge mig - og om det kom i handlen igen var uvist. Nu havde je... Se mere

Andre kiggede også på

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Slagelse - Plaza , Amatør medarbejdere, samt virkelig dårlig service.

Kom ind med 2 ting, et ur der var for stort, skulle have lavet det mindre, samt en halskæde som skulle have ny lås.
det første jeg lagde mærke til var hvor uinteressante og kæphøje de var derinde, men det var ikke noget jeg ville gøre noget ud af.
Det jeg var virkelig skuffet over var da kvinden skulle forkorte mit ur, hun var omme bagved i mindst 15-20 min, og man kunne tydeligt høre hun bankede og bankede, så kommer hun så efter et godt stykke tid, og siger så at hun sagtens kunne tage ledene af men hun kunne ikke få dem på igen? det giver absolut ingen mening, for da hun kom tilbage med uret så var det samlet igen. nå, men hendes undskyldning var at det var ikke noget hun kunne fordi det var et casio og det skulle ind til en rigtig urmager. så spurgte jeg hende så om det var fordi hun ikke havde så meget erfaring , det var hun ikke så glad for, amen når man kan være så kæphøj, så skal man da os have noget at have det i.
nå men hun ville ringe dagen efter når det var færdigt , der går 2 dage ingen svar, ringer idag, og får at vide at det er færdigt men de har bare glemt det. igen DÅRLIG service. men havde os halskæden som skulle have ny lås, de skulle skrive til mig og give mig et tilbud på den fik jeg så også idag, og blev godt nok chokeret, 250 kr!!!!! har undersøgt det hos andre smykkebutikker, hvor de koster 50-100 kr. spørger hende så om det har noget specielt kvalitet siden det koster 2-3 x prisen iforhold til andre butikker, hun siger så at den type lås koster sådan.... hm det gjorde de så ikke hos de andre...

det er ihvertfald sidste gang jeg handler der. vil dele det ud til venner og familie, så de ikke kommer i samme situation.

de fortjener ikke engang 1 stjerne, men det er minimum desværre.

20. april 2016

Uprofessionelle

Som mange andre her på trustpilot har jeg haft en meget dårlig oplevelse.
Havde to ure (arvestykker efter min far) som skulle have skiftet batteri og det ene ur skulle have ny rem.
Jeg valgte en rem, de ikke havde hjemme og aftalte en pris.
Fik at vide at de ville kontakte mig, når remmen var kommet. De kunne ikke selv finde ud af at skifte batterier og ville sende urene til "en rigtig urmager".
Hører ikke fra dem i ugevis. Ringer herefter selv. Og der er intet sket. Vi aftaler at de vil kontakte mig og at de vil få sat skub i tingene. Jeg ringer selv igen et par uger efter og nået ja, det hele ligger klar til mig.
Kommer ned og så har de bestilt en anden og noget dyrere rem end den aftalte, fordi den jeg havde set og bestilt var udgået.
Den vil jeg naturligvis ikke have og efter en diskussion og meget stram bemærkning fra min side betaler jeg blot for batterierne. Og går i stedet til en konkurrent for at købe en rem, da jeg ikke stoler på plaza efter den oplevelse af, at de prøver at sælge mig produkter, jeg ikke har bestilt og generelt ikke lader til at kunne ekspedere deres sager.
Interessant at læse så mange lignende oplevelser. Det må være kæden som helhed, der ikke har styr på deres ting.

10. april 2016

Den gode kundeservice

I forbindelse med køb af et ur hos Plaza Glostrup, kunne ekspedienten og jeg straks se der var noget galt med uret, og jeg ville derfor naturligvis ikke købe det. Ekspedienten ville tale med urmageren den følgende dag, og ringe tilbage - dette skete dog ikke. Nuvel, her kunne jeg have sagt farvel og tak. I stedet spurgte jeg om det kunne findes i en anden butik - det kunne det. Ekspedienten bestilte det hjem, og sagde de ville ringe når uret kom hjem.

Jeg kiggede forbi næste dag og spurgte om det var kommet, det var det desværre ikke. Jeg beklagede, da jeg skulle bruge det til påske - og her må jeg indskyde, at ekspedienten bestilte det 2 dage før skærtorsdag. Således ringede ekspedienten til mig onsdag formiddag, og måtte beklage at uret ikke var kommet, men han ville sende et bud efter et nyt hos leverandøren. Som sagt så gjort, og ca. 2 timer senere ringede han og fortalte at uret var hentet. Jeg er nu ejer af det flotte ur, og kan stolt gå til påskefrokost.
At yde denne form for service, aftvinger alligevel respekt må jeg sige :-)

23. marts 2016

Manglende information, lang ventetid og dårlig service.

Fik en ring i julegave og besked om at denne uden problemer kunne byttes til en anden str. hvis ikke den passede. Hvad jeg ikke fik afvide var at ringen var en bestillingsvare fra Norge. Over en måneds ventetid, ingen godtgørelse og ingen mulighed for at få pengene tilbage. ( da de 30 dage sjovt nok var gået.. ??) Alt i alt dårlig service og sidste gang jeg handler her.

17. februar 2016

dårligkundeservice

Har fået et ur i gave af min kone. Kronen "hopper" ud og uret hår i stå. Det har været til rep og de har strammet så meget de kanog segregation desværre ikke hjulpet. Vil nu have handlen går retur men det vil de ikke i Plaza i Rosengårdscentret. Så nu kan jeg have et ur liggende der hjemme til ingen nytte.

10. februar 2016

Plaza Odense

Dårlig kundebehandling ved køb af julegaver... Ikke god behandling af kunderne.. ØV!

18. december 2015

Super service i Odense

Altid smilende og venligt personale. Hvis jeg ønsker at købe noget der ikke er i sortiment gør de hvad de kan for at imødekomme mit ønske. Ofte lykkedes det - det kalder jeg god service!

12. september 2015

Aldrig mere Plaza Glostrup

Mit 3 år gamle Skagen ur var gået i stå og jeg bad forretningen om at skifte batteriet. Det klarede de for 100 kr og glad var jeg.
Men allerede dagen efter var uret gået i stå igen så jeg henvendte mig i butikken igen. Jeg fik da besked på , efter de målte batteriet, at det intet fejlede og var helt nyt, så det måtte være uret der skulle repareres.
Jeg har nu været i en anden forretning i Rødovre centret for at indlevere uret til reperation. stor var min overraskelse da det viste sig at uret intet fejlede, men at batteriet var fladt.
For 65 kr. fik jeg sat et nyt batteri i og den bedste service iøvrigt.

22. juli 2015

Plaza i Magasin Lyngby - aldrig igen....

Jeg fik min ubehagelige oplevelse hos Plaza i Magasin Lyngby.

Jeg købte varer for lidt under 3000 kr., og spurgte efter en rabat. Jeg fik så ca. 6% rabat, og fik at vide at smykkerne ikke kunne byttes pga. rabatten.

Da jeg kommer hjem, finder jeg i min smykkesamling et smykke der, til forveksling, ligner et af de smykker, jeg netop havde købt hos Plaza i Magasin Lyngby.

Næste dag tager jeg til Plaza i Magasin Lyngby og fortæller, at jeg har et smykke hjemme, der er næsten identisk med det nyindkøbte smykke og at jeg derfor, meget gerne vil have lov til at bytte smykket til noget andet og at jeg endda er villig til at betale dem rabatten tilbage og samtidig købe flere varer.

Jeg får at vide, at jeg jo har fået at vide, at jeg ikke kunne bytte, når jeg havde fået en rabat. Tonen er nedladende og uvenlig. Jeg forsøger at appellere til en forståelse af min situation, og erkender at jeg har truffet et dårligt valg, da jeg accepterer en rabat, mod ikke at kunne bytte varerne.

Ekspedienten gider ikke ekspedere mig længere og jeg får at vide, at jeg må komme tilbage og tale med den person, der har ekspederet mig, og at hun vil være der næste dag.

Jeg kommer dagen efter, og henvender mig stille og roligt med mit ærinde. Denne gang er der to ekspedienter. Stort set samme scenarie gentager sig. Jeg bliver mødt med en nedladende og belærende tone og den ene hæver stemmen, som for at fortælle at nu gider de ikke at bruge mere tid på mig.

Plaza i Magasin Lyngby har en 30 dages returret. Jeg henvender mig allerede dagen efter købet og ønsker blot at finde en anden vare.

Jeg forstår ikke, at det er et princip for Plaza at være så ufleksible. For mig som kunde ville det have haft stor værdi, hvis jeg kunne gå hjem med en vare eller flere, som jeg var glad for. Og for Plaza havde det været ligegyldigt hvilken vare, de havde solgt mig, så længe de havde en fortjeneste på det.

Det er åbenbart kompetencegivende at være en ubehagelig sur mokke, når man skal ansættes i en Plaza butik.

Jeg holder mig langt væk fra alle Plaza butikker i fremtiden.

14. maj 2015

Super fin service!

Jeg var forbi Plaza i Odense, hvor jeg købte en Sif Jakobs ring. Da jeg skulle ha' ringen i den mindste str. ville de bestille den hjem. Ringen skulle komme hjem ugen efter. Som lovet, kom ringen præcis en uge efter og jeg fik en SMS herom. Jeg spurgte om jeg kunne få en æske med til ringen, hvilket jeg også fik, helt uden problemer. Derudover fik jeg en god betjening ift. ringstørrelse mm.

24. april 2015

Dårlig service

Jeg har desværre oplevet en af de dårligste oplevelser inden for butik, da jeg handlede i Plaza Odense.
Jeg fik en ring af min kæreste i julegave. Desværre var der en fejl på, hvilket jo kan ske ved alle ting.
Går ud og vil selvfølgelig have den ombyttet til en ny.
Leverandøren åbner først op igen d. 5 januar 2015. Dette er ikke Plaza skyld.
Men vi hører intet i 10 dage, før vi selv kontakter dem. Og så er ringen i restordre. Men vi fik ingen besked om dette.
5 dage efter, får jeg en sms, om at ringen er i butikken nu. Selvom de først skulle have haft den hjem i februar.
Ikke nok med det, så har de ingen smykke æsker til den.
Så sidder nu, med den smukkeste ring, som desværre ikke kan blive opbevaret korrekt.
De øreringe som der var blevet bestilt til, var heller ikke kommet hjem til den aftalte dato.
Så min årsgave fra min kæreste kom først 14 dage senere end aftalt.
En utrolig skuffende oplevelse, som gør at jeg ikke anbefaler denne butik til nogen.
Samtidig var servicen utrolig ringe. Det var det mest snobbede personale jeg længe har mødt.

21. januar 2015

Plaza rosengårdcenteret!

Elendig service... Skulle have byttet en ring til en mindre størrelse.. For det første har hende som tager imod den lavet en kæmpe bommert, og bestilt den i en forkert str. (I en str 51, men ringen fås kun i lige størrelse numre). Derefter fik jeg det at vide anden gang jeg var derude for at høre vedrørende ringen.. 3 uger efter... Så finder det først ud af det der! Efterfølgende går der længere tid... Halvanden måned senere, tager jeg derind igen og vil høre om ringen... De siger at den stadigvæk ikke er kommet.. Dagen efter får jeg en SMS! Bestillingen på ringen er desværre gået tabt.. Aha, jeg kan ligesom godt regne ud at de har glemt at bestille ringen påny efter hende den første havde bestilt i en forkert størrelse.. LAD VÆR MED AT KØBE SMYKKER HER! De har ingen idé om hvad de har gang i.... Nu venter jeg bare en måned mere på min ring.... Ringe service.....

15. januar 2015

Øv 14 dage gammelt ur ridset...

Havde fået et længe ønsket Daniel Wellington ur i julegave. 14 dage efter stopper batteriet og jeg tager til Plaza i Hillerød for at få det skiftet. Dette skulle jeg dog aldrig have gjort, da det resulterede i adskillige ridser steder der slet ikke burde komme ridser! Heldigvis ikke på glasset! men det er da bare super uprofessionelt at en smykke og ur butik ikke kan skifte batteri uden at lave ridser! Øv øv, havde ellers selv passet super godt på det, så det er da bare utroligt irriterende at andre skal ødelægge det...

Vil bestemt ikke anbefale andre at få skiftet batterier i jeres ure i Plaza Hillerød. I hvert fald ikke hvis i gerne vil passe godt på det og ikke ønsker ridser som sagtens kan undgås!

7. januar 2015

Snydt for gavekort

Jeg besøgte jeres butik i Frederiksberg Centret i dag for at købe nogle øreringe, hvor en del af beløbet skulle dækkes af et gavekort udstedt af jer den 10. januar 2012. Da gavekortet er gyldigt i 3 år, burde det ikke være noget problem!

Men det blev et problem, for da I kører gavekortet gennem kassen, oplyser I mig, at det er udstedt den 11. november 2011, hvorfor det altså ikke er gyldigt længere.

Jeg undrer mig naturligvis, og spørger hvordan det kan være, at gavekortet er registreret i jeres system som udstedt den 11. november 2011, når der i mit gavekort er stemplet den 10. januar 2012?

Det kan I desværre ikke forklare mig, og I spørger direkte, om jeg mon ikke har byttet om på nogle gavekort? Samtidig nægter I at lade mig betale med gavekortet, da det er udløbet.

Jeg er meget utilfreds med at I:
1) Tillader jer at påstå, at jeg nok har byttet om på nogle gavekort, når jeg sort på hvidt kan vise, at der i mit gavekort er stemplet en udstedelsesdato den 10. januar 2012.
2) Nægter at indløse mit gavekort og scorer kr. 300,- uden at jeg får noget for pengene.

Camilla Jespersen

17. december 2014

Dårlig service

Jeg fik et par øreringe fra jer for et halvt år siden, og den ene gik i stykker for et par uger siden. Jeg var så nede i jeres afdeling i Lyngby Storcenter for at reklamere dem. Første gang jeg kommer derned, står to unge piger, og da inden af dem, ved hvad de skal gøre med øreringene, bliver jeg bedt om at komme tilbage om mandagen. Det gør jeg så, og igen bliver jeg mødt af usikkerhed omkring hvad der skal ske, selvom det i mine øjne er meget klart, da de er under to år gamle og jeg er dækket af reklamationsretten. Vi bliver enige om at sende dem tilbage til producenten. Pigen i forretningen fortæller at de ringer i slutningen af denne uge eller i starten af næste. Dette sker ikke, og der går hele to uger før jeg får en opringning. Mine øreringe kan hentes, og jeg beder så min søster om at hente dem. Da hun kommer hjem med dem, ser jeg at de ligger i den plasticpose, i stedet for den æske som jeg afleverede dem i, og uden kvittering. udover dette er den ene ørering ikke samme farve om den anden. Jeg begriber ikke at så dårlig service findes, og kan IKKE anbefale andre at handle her.

14. december 2014

Plaza Hillerød

På baggrund af nedenstående klage over Plaza i Hillerød, er vi i dag blevet kontaktet af chefen fra butikken, som ønskede at rode bod på den "misforståelse" der var sket...

Jeg har derfor som plaster på såret / ekstra julegave, fået den ring jeg har drømt om (og som til en start troede vi havde betalt for), med 9 diamanter uden beregning. Ringene er hentet i dag, og vi kan derfor glæde os til vores store dag på lørdag, hvor vi begge få en smuk ring på hver sin finger :-)

Så på trods af irritation, frustration og en masse tanker, fik vi alligevel en fin service i sidste ende :-)

Klage:
Plaza i Hillerød! Uforskammede og fuldstændig urimelige!

Min kæreste og jeg skal giftes her i december har i forbindelse hermed, været ude for at se på vielsesringe. I Plaza Hillerød falder vi for nogle ringe og får oplyst en pris med 8 sten i min ring, som vist på modellen. Vi forklarer at det er første gang vi er ude for at kigge, og at vi vil komme igen, hvis valget falder på netop de to ringe!

Fire dage kommer vi tilbage, da vi har besluttet os for at det skal være de ringe vi gerne vil have. Ved dette besøg er det en ny ekspedient som oplyser os netop samme pris, som vi fik oplyst er første besøg. Vi bestiller og betaler det fulde beløb ringene, med en besked om at der max går en uge, før de er klar.

Fire dage senere ringer samme ekspedient og spørger hvor mange sten der skal i...? Jeg forklarer at vi jo har betalt det fulde beløb og at der derfor skal de 8 sten i, som der er aftalt og tilmed vist på modellen! Hun forklarer at der er sket en fejl og at prisen der er oplyst er PR. STK! Vi aftaler at "CHEFEN" skal kontakte mig, så vi kan få bragt det i orden.

"CHEFEN" ringer den næste dag. Jeg forklarer hende omkring situationen og oplyser at de to ekspedienter uafhængig af hinanden, har oplyst den pågældende pris og at vi har købt og betalt det fulde beløb for vores to ringe! "CHEFEN" forklarer at der er sket en fejl, men at hun ikke kan betale for en fejl der er sket i HENDES butik. Hun bruger talemåden: "Nej nej nej, hør lige her! Jeg kan jeg kan jo ikke betale for en fejl der bliver lavet i butikken". Jeg spørger om det er noget jeg skal betale for, når det er to fra hendes personale der har begået en fejl? Hun forslår at jeg kan komme samme dag og få 20% på de 8 sten der skal i. Jeg forklarer at dette ikke er tilstrækkeligt, idet at vi HAR betalt den pris som vi TO gange har fået oplyst! Jeg foreslår derfor at butikken betaler 4 sten og at der sættes 5 i, da jeg har betalt for den ENE! Dette aftales.

Tiden går og vi har stadig ikke hørt noget om, at vores ringe skulle være kommet. Vi ringer derfor derned og får oplyst at de lige akkurat er kommet, og tager derfor ned for at hente dem med det samme.

Her konstatere vi at der er sat 8 sten i, og bliver bedt om at betale det resterende!!!? Jeg forklarer at det ikke var det der var aftalt med "CHEFEN" hvorefter ekspedienten ringer "CHEFEN" op! Hun er endnu engang meget ubehøvlet og uforskammet overfor os, og jeg forklarer hende endnu engang situationen. Hun beskyder mig indirekte for at lyve og siger så, at hun vil sende ringene tilbage for at få lavet dem om, når vi ikke vil betale. Jeg forklarer at det ikke handler om det, men at aftalen var 5 sten, hvoraf de betalte for de 4. Dette bliver i midlertidig aftalen.

Dog spørger vi ind til om vi nu kan nå at få ringene til vores bryllupsdag, når der nu er gået så meget længere tid end de lovede os? Beskeden var, at det kunne de ikke love, og vi står derfor (måske og højst sandsynligt) uden vores vielseringe, når vi skal sige ja til hinanden igen jul :-(

Grundet den dårlige oplevelse ringer jeg alligevel til butikken igår den 11.12.14 for at sikre at der ikke går mere galt!

Desværre får jeg endnu engang samme uforskammede "CHEF" i røret der påstår at det ikke er en aftale med 5 sten, når jeg ikke selv vil betale mere!

Jeg synes det er ualmindelig DÅRLIG service, og mage til uforskammet "CHEF" skal man lede længe efter.

Vi har begger glædet os til denne store dag, men dette bliver dog overskygget en smule af, at vi højst sandsynligt ikke får ring på fingeren og ej heller dem vi har bestilt da antallet af sten langt fra bliver det samme.

Vi vil IKKE anbefale andre at handle her, og ej heller handle her igen.

12. december 2014

Latterlig dårlig service

Afleverede mit ur til reparation hos dem og bad dem give et tilbud inden jeg sagde ja til en pris. Der ville gå max en uge før jeg hørte fra dem. Efter 3 uger gik jeg tilbage til butikken for at høre om jeg kunne få besked om hvor mit ur var og hvad det ville koste at få det ordnet. De viste ikke hvor det var og skulle først undersøge sagen. Efter lidt tid fik jeg fortalt at det var på værksted og ville koste 550kr at få lavet. Jeg bad dem om at fikse det hurtigt, da jeg skulle bruge det til mit bryllup. Efter 2 uger yderligere har de det nu tilbage i butikken og fordi jeg spurgte om man virkelig skulle betale for sådan en dårlig service, og forlangte en rabat har de giver latterlige 10%.

Bruger ALDRIG det firma igen.

26. juni 2014

Kommer der aldrig igen

Ufatteligt at man tror, at man kan drive forretning på den måde! Var blevet lovet af Plaza i Frb Centret, at de kunne få en ring hjem til i dag. De fik mit nummer, hvis noget skulle glippe. De ringede ikke, og jeg cyklede glad hen for at købe ringen. Ringen var imidlertid ikke kommet og de havde glemt alt om det og ikke som aftalt informeret mig. 'Jeg har haft så travlt med andre ting', klagede hvad jeg tror var indehaveren, som om hun forventede, at jeg skulle have ondt af hende...
Jeg står nu uden konfirmationsgave til i morgen!

23. maj 2014

Fantastisk betjening!

Var i Plaza Slagelse for at købe en ring, jeg mødte en glad og smilende sælger som efterfølgende leverede en sublim og helt igennem seriøs service/rådgivning. Det er absolut ikke sidste gang jeg kommer der :-)

9. april 2014