Butikker
Nu to gange - med flere års mellemrum har bestilt batteriskift i ur, og begge gange blev batteriet IKKE skiftet! Måtte reklamere begge gange, første gang var forklringen "at den var smuttet", anden ga... Se mere
Andre kiggede også på
Køb ikke hos dem!
Så er jeg også i gang med Plaza! Det er virkelig langsom service. Det armbånd jeg fik af mine forældre og som skulle minde mig om en dejlig dag, minder mig kun om dårlige ting nu, pga. Plaza. Det startede med at jeg skulle have det gjort mindre, 5 uger tog det! Som plaster på såret ville det betale halvdelen af guldsmeden, som normalt er med i prisen, når man køber et smykke og det skal laves mindre! Men jeg gad ikke brokke mig, bare have mit armbånd. Dagen efter opdager jeg at der er en sten der er faldet af, går op med den og beder om pengene retur, da jeg ikke kan overskue at skulle hive i dem hele tiden, for at få min vare. Det kan ikke lade sig gøre fordi det er blevet lavet mindre, selvom jeg har de ekstra led som er blevet taget af, så de har muligheden for at gøre det stort igen. Når men jeg bliver lovet at det bliver en hastesag, så det vil være i hænde om en uge. Nu to uger efter har jeg stadigvæk ikke fået det, og det er stadigvæk hos guldsmeden! Så Plaza har nu haft mit armbånd siden d. 7. Oktober, hvoraf jeg har haft det en dag i den periode. Nu vil jeg bare gerne have pengene tilbage, hvilket ikke kan lade sig gøre, så jeg føler mig virkelig fanget! Er virkelig ked af og skuffet over det her forløb.
Plaza i Magasin i Lyngby
Ved besøg hos Plaza i Magasin i Lyngby købte vi et ur. 10 dage senere gik remmen i stykker og det blev indleveret til reparationer med besked om at der ville gå 2-3 uger... efter 5 uger uden nogen reaktion kontakter vi butikken.... der vil undersøge hvad der er sket. Nu kan de ikke finde sagen. Det virker amatøragtigt og uprofessionelt. Kan ikke anbefale forretningen. Vh Mads
Jeg har fået fremragende service af…
Jeg har fået fremragende service af Plaza Hillerød. Jeg har længde ledt efter et Limited Edition Ur og modellen kunne de ikke lige pt. sælge mig - og om det kom i handlen igen var uvist. Nu havde jeg besluttet mig for mærke og model. Jeg fik derfor en pejling om hvor jeg kunne være i butikkerne i DK, hvilket jeg ikke selv havde kunne gætte..
Jeg er jer meget taknemmelige og det var fremragende service. Her vil jeg absolut handle, når det bliver tid. Varmeste anbefalinger til Jer.
Jeg fik en ring i fødselsdagsgave fra…
Jeg fik en ring i fødselsdagsgave fra SIF, den var desværre for stor. Tag til Plaza i hørsholm for at få den byttet til en mindre str, det er også fint!! Jeg aflevere den d 21/7-18 og efter 2 uger ringer jeg og spørg hvad der sker med min ring, nå men den var lige kommet og SIF ville ikke bytte den, hmmmm mærkeligt!!! Men vi sender den til vores guldsmed og han gør den mindre, ringer igen efter 1 uge og spørg hvor min ring bliver af, den er ikke kommet frem med posten til guldsmeden, men hun ville tjekke om den så kom med posten i dag og hvis den ikke gjorde ringede hun til guldsmeden for at spørge om han stadigvæk ikke havde modtaget den.... F..K det er da en total fed service, den historie man for er når man ringer virker meget mærkelig på mig...
Og lige en af deres butikker mere i lufthavnen, hvor jeg har min daglige gang ved slet ikke hvad kundeservice er, de er meget lidt hjælpsom der inde, hvor herre bevares...!!!
Tænk engang at det skal være et fint sted at handle smykker.....
Meget særlig, ud over det sædvanlige, betjening.
Har fået en fantastisk betjening af butikken i Kronen Vanløse! har været i butikken et par gange, og begge gange fik jeg den sødeste behandling. Den sidste gang havde jeg brug for hjælp, som man ikke kunne forvente at få grundet omstændigheden, men jeg gik derfra med taknemmelighed og et stort smil!
Det er ikke pengene eller tiden værd…
Det er ikke pengene eller tiden værd at…
Det er ikke pengene eller tiden værd at handle med Plaza - - i al fald ikke i Hillerød.
Min kæreste forsøgte at købe en gave til mig hos Plaza I Hillerød. Alene at få bestilt produktet (en fyldepen der skulle ingraveres) tog noget nær 3 mdr. Hun var blevet varslet om at den kunne være svær at få hjem, så det accepterede vi. Der var dog tilsyneladende ikke blevet sagt noget om at det kunne tage Så længe.
Da hun så får den hjem til mig finder vi ud af at fyldepennen var blevet brugt før (blækrester i pennen). De tog prompte pennen tilbage og bestilte en ny. Dette tog noget nær 1 måned eller to mere, hvorefter vi fik at vide at produktet var udgået. Vi fik så pengene tilbage og bestilte den andetsteds fra. Her kaldte vi en spade for en spade, og tænkte at vi stadig var villige til at få pennen ingraveret hos dem. Her begyndte det altså at blive for meget. Det tog intet mindre end en måned og at jeg personligt rykkede i dem at få at vide, at nu kunne pennen åbenbart ikke ingraveres da det er lakeret (det var forresten præcis det samme produkt, bare andetsteds fra). Det er fair nok at de så heldigvis ikke gjorde noget ved pennen, men det tager altså ikke 1 måned. Det nægter jeg at tro på. Vi kunne endda have benyttet os af vores bytteret hvis det ikke var for kædens sløve organisation. Dernæst tog det vitterligt noget nær halvanden uge og et nyt ryk af personalet for dem at få pennen retur til mig, til trods for at jeg fik at vide det højest ville tage 1-3 arbejdsdage. Samlet set har vi korrespondere med Plaza I 6 måneders tid.
Til sidst er der den personlige betjening. Det meste af personalet var sådan set fint. De var empatiske og tog sig af vores henvendelser. En enkelt medarbejder i butikken var dog både ubehøvlet og nedladende af flere omgange. Da jeg talte med hende første gang følte jeg mig i allerhøjeste grad talt ned til. Dette har min kæreste også oplevet af flere omgange. Især her til sidst, da hun rykkede i butikken om hvor min pen blev af, hvor hun overhovedet ikke ville tage sig tid til efterspørgslen. Min kæreste måtte presse på for at få lov til at snakke med en anden i butikken nogle timer senere, som til gengæld tog sig pænt af hende og tjekkede op på hvor pennen blev af. Få dage efter var pennen tilbage pr. den nye opdatering. Det mindste det kan gøres er da at følge op på deres kunder når betjeningen trækker så langt ud.
Lang leveringstid
Lang leveringstid, og dårlig personale. Kan ikke anbefales
Købte et ur til min datter på nettet og …
Købte et ur til min datter på nettet og skulle hente det i Frederiksberg centret. En sød dame ringede mig op og sagde at uret var kommet. Da jeg kom og hentede, var det helt bestemt en anden dame og jeg fik en ret skidt behandling. Hun sagde jeg skulle finde min ordrebekræftelse, men kunne ikke finde den på mailen. Spurgte hende om mailen hed noget med "plaza" det vidste hun da ikke noget om, det var ikke hende der sendte den. Jeg sagde at hendes kollega havde ringet mig op og kollegaen stod ved siden og sagde sødt ja og at det var hende. Det var denne ældre dame ret ligeglad med - der var regler der skulle følges. Jeg fik sagt at hun virkede lidt for skrap, da det jo var ret klart at det var mig. Hun så mit sygesikring og sagde "jaaaaa navnet er jo så rigtigt". Hvad er dit mobilnummer, som jeg så måtte sige. Hun fortalte at de jo var som et posthus når man bestilte på nettet og vente om og gik ud og hentede den ENESTE pakke der lå på bordet..... Desværre var uret heller ikke det jeg havde bestilt. Æv bæv, men køber helt sikkert ikke hos dem mere.
Stå ved jeres ord når I lover kunden noget!
Må desværre stille mig i samme kø af utilfredse kunder. Køber en forlovelsesring hos Plaza Magasin på Kgs. Nytorv og meddeler straks at ringen tydeligvis er for stor. Jeg får at vide at den sagtens kan byttes til en mindre model. Dagen efter går min forlovede ind og aflevere ringen til ombytning, og får besked på der vil gå 3-4 uger. Vi venter spændt, men efter 1 uge bliver vi ringet op af Plaza Magasin, at den skal til guldsmed og gøres mindre, da den ikke kan skaffes i mindre størrelse. Ok, tænker jeg, men får så lige besked på vi selv skal betale 500 kr. for ændringen. Tjah, det vil jeg ikke finde mig i, så i morgen går jeg ned og får pengene tilbage og handler et andet sted.
ØV med øv på!
Jeg kan ikke anbefale Plaza i Frederiksbergcentret! Jeg fik en smuk ring af min kæreste i julegave, og allerede efter tre måneder tabte den en sten. Jeg leverede den ind, fik at vide der ville gå "til midten af næste uge." Der gik en uge, hvorefter jeg kommer ned for at finde ud af, at Plaza bestilt den forkerte ring i returen, så der går op mod en måned før jeg får den rigtige ring. Jeg indleverede første gang i starten af februar, og fik først ringen den 12. marts!
Nu - nærmest præcis tre måneder efter at jeg fik udleveret ombytningen, er den så gået i stykker igen.
Jeg indleverer troligt min ring igen, men beder denne gang om, at få pengene retur.
Jeg får en sms igår om, at nu kunne jeg komme ned i butikken. Og hvad finder jeg!? For det første har butikken fået placeret et par øreringe sammen med min faktura - som IKKE var mine, med derimod en anden kundes returvare. For det andet kom ekspedienten pludselig i tanke om, at hun muligvis havde byttet om på fakturaer og produktposer, og at min faktura "vist nok var blevet krediteret". Men hun "kunne altså ikke give mig mine penge retur, for hun havde sendt alle fakturaerne ind (til bogholderiet formoder jeg), så hun kunne ikke tjekke, så om jeg gad komme igen imorgen." Altså hør lige, jeg venter gerne en dag ekstra på, at der ikke er rod i sagerne, jeg går ikke derned for hyggens skyld. I hvert fald ikke mere! Og hvem sender papirerne væk i en retur-sag, der ikke er afsluttet med kunden? Især uheldigt, at der også er byttet om på varerne, så der måske er en anden, der går forgæves - for hun kunne heller ikke tjekke hvor øreringene hørte til.
Jeg tager ned i Plaza i morgen, og jeg håber jeg kan afslutte enhver form for relation til jer. Det er simpelthen for dårligt!
Dårlig service ligesom alle andre. FÅ DET SKU DA FIXET SÅ..!
Ja jeg ville da ønske jeg havde læst herinde inden jeg afleverede min kones forlovelsesring til et tilbud på isætning af flere sten. Jeg påpegede at jeg skulle bruge den 15 juni (aflevere d. 6 juni) i PLAZA I ROSENGÅRDSCENTRET i ODENSE. De lover at gøre det hurtigt, og vurdere det umiddelbart godt vil kunne lade sig gøre, og lover at sende en SMS så snart de har et tilbud klar på en eller flere sten. I dag den 14 juni har jeg stadig ikke hørt en skid fra dem, og ringer til dem. Hov sjovt nok har deres guldsmed lige pludselig nu kigget på den og tilbyder mig en pris. Det vil jeg så ikke acceptere og siger jeg bare skal have min ring tilbage, så min kone kan have den på uden de skide ekstra sten, til en stor begivenhed i hendes liv. MEN MEN MEN jeg har da mine forventninger om at den kommer retur til i morgen, helt nede hvor der er så dybt at kun PLAZA svømmer rundt. For h..... en dårlig service og aldrig mere om jeg vil købe eller anbefale andre at komme til den butik igen. Service og alminde kundebehandling er ikke noget de kender til åbenbart. Fortryder da nu at jeg købte den forlovelsesring hos dem, til at starte med. Så min anbefaling til jer andre.. HOLD JER LANGT VÆK, fra denne butik, i hvert fald den i Rosengårdscentret i Odense.
Derfor kun en stjerne
Vestsjælland center slagelse ventet på min ur i 1 mdr. Hvor der bliv lovet 1 uge .. Hvor den bare skulle haft limet 2 minut visser tilbage til dennes plads.. så kommer de med alt mulig undskyldning når man ringer og spørge ind til det.. til sidst måtte jeg ringe og sige at jeg gerne vil have mit ur tilbage.. og så var den sjovt nok færdig 🙈
Simpelthen en kundeservice der er så …
Simpelthen en kundeservice der er så uacceptabel! Vi købte et Casio ur i 2015 i deres butik i Rosengårdcentret.
Lykken var dog kort, fordi uret kort efter købet begyndte at dugge (selvom den skulle være vandfast - og eftersigende skal kunne tåle at man dykkede med den mm). Vi indlevere den til reparation... det skulle "kun" tage små 3 uger.... men vi fik den først tilbage igen efter 3 mdr!!!! - undskyldningen? - jamen ifølge ekspedienten så skulle de købe et helt nyt ur kasse, og da den var i rest ordre så skulle den bestilles hjem fra Japan (der ligger tæt på Kina) - i de 3 måneder det har taget at reparere uret har jeg bestilt 3-4 ordre igennem e-bay som jeg har fået på under 14 dage!!!
Men vi tænker jo at de måske kan have ret osv! Vi fik uret igen d. 13/9/2016 - men d. 30/03/2017 indlevere vi IGEN samme ur, med samme fejl til ekspedienten - dvs. Uret har hold i under 6 mdr.!! Vi gør ekspedienten opmærksom på fejlen den langtrukne reparation som var på sidst. Vi bliver dog forsikret om, at det nok ikke kommer til at tage så langtid denne gang, og slet ikke når det er samme fejl den bliver indleveret med!
D. 21/4/2017 kontakter jeg butikken og spørger indtil uret. De har intet hørt, men de vil da lige ringe og hører værkstedet ad, så jeg vil blive kontaktet telefonisk d. 24/4/2017, hvilket jeg ganske rigtigt blev med samme besked som sidst - " de har bestilt et nyt ur kasse" " den er i rest ordre og skal bestilles fra Japan hvilket MINDST tager 4-5 uger inden de har den hjemme, da det er restordre!!!" Jeg gør så ekspedienten opmærksom på, at den altså også var i restordre for 6 mdr siden hvor vi indleverede den 1. Gang - hendes svar "ja det er den så stadig", og " det er jo en gammel model"!! Gør hende så opmærksom på at det ikke var en gammel model sidste år, men hun er ikke til at rokke i, og fastslår at man intet kan gøre fra deres side.
ALDRIG OM JEG VIL OVERVEJE AT KØBE NOGET HOS JER IGEN!!!!!
Simpelthen en service, der skraber bunden af bundlinjen!!
Plaza i Glorstup Centret God kundeservice og hurtig betjening
Plaza i Glorstup Centret
Jeg skulle have skiftet batteri på mit ur, men havde lidt travlt. så det blev lavet mens jeg ventede, det tog under 5 min.
Rigtig god kundeservice
Dårlig service i Odense
Jeg havde købt et armbånd til min kæreste. Det gik i stykker 3 gange. Hvor de også tredje gang ville sende det til reparation.
Jeg holdt på min ret til, at opbygge produktet til et nyt. Da de ifølge Forbrugerrådets hjemmeside maks må reparere på det to gange.
Ekspedienten kunne ikke tage beslutning om noget, og ville ikke kontakte hendes chef da hun havde fri. Hun sagde desuden, at det var vores egen skyld, da vi havde brugt armbåndet til hverdag, hvilket det ikke kunne holde til?
Det er kritisabelt, at der ikke er en person til stede i forretningen, der kan tage beslutninger angående returnering.
Samt, at jeg ved købet ikke blev oplyst om, at et armbånd til 1200 kr ikke må bruges til hverdag.
Desuden var ekspedientens håndtering meget uprofessionel. Vi fik efterfølgende oplyst, at hun havde følt sig overrumplet, og var blevet ked af det. Det gav ingen mening for mig, da jeg hverken har hævet stemmen eller udvist en adfærd der giver anledning til, at føle sig overrumplet.
Men vores kritik var ikke rettet imod hende personligt. Kun mod butikken og deres regel om ret til tre reparationer. Det virker simpelthen uprofessionelt, at have personale der går ned, hvis en kunde henvender sig med en reklamation. Vi fik desuden oplyst af den pågældende ekspedient, at hun ville blive fyret af sin chef, hvis hun tog selvstændige beslutninger!?!
Total dårligt sted
Har indleveret et vedhæng til reparation i Plaza i Rosengårdcentret i Odense .Siger nej tak til tilbuddet men har indleveret det de 22/11 - 16 og endnu ikke modtaget det tilbage. TOTAL LANGSOMT

Besvarelse fra Butikker
Fantastisk service!
Tak for en behagelig oplevelse! Søde medarbejdere, som gir sig tid til at hjælpe med at finde lige netop det jeg søger, også selvom jeg ikke helt selv viste hvad det var, da jeg kom ind.
Flot, godt og super service
Var i plaza butikken i Glostrup, en rigtig flot og stilren butik. Ekspedienterne var smilende og i godt humør, hende der skulle hjælpe mig, kom mine ønsker meget imødekommende, jeg fik lavet 4 huller i ørene, meget professionelt og god steril måde det blev gjort på. Jeg var lidt pivet men ekspedienten kom med nogle små sjove bemærkninger så jeg blev i godt humør og grinte istedet for at tude :p
Vil med glæde opfordre folk til at besøge butikken, jeg skal ihvertfald igen!
Glostrup - virkelig ringe service!
Ej, men det er den mest ringe service at får, de fylder en op med en masse løgn og har intet styr på noget som helst. Medarbejderne snakker til deres kunder som om kunderne intet værd er. Virkelig arrogante og selvoptaget medarbejder! Man bliver kun hønset rundt hos dem! Det er bestemt ikke første gang..

Besvarelse fra Butikker
dårlig service ved køb af ur
Købte Skagensur i juni sidste år hos Plaza i Magasin, er nu revnet i glasset for tredje gang. Den bliver hver gang sendt til Frankrig til reparation med en ventetid på 3 - 5 uger. Har forsøgt, at få uret byttet til en anden model (da Plaza oplyser at det er en konstruktionsfejl) med Plaza fralægger sig al ansvar og oplyser at det skal Skagen ure afgøre. Nu har jeg (igen igen) intet ur og det er ikke muligt at låne et ur hos Plaza under reparationen.