Dårlig kvalitet og service
Dårlig kvalitet og service.
Vi havde bestilt en plade i genbrugsplast hos Plastic Projects og betalt for levering, da vi ikke bor i København. Pladen var desværre blevet skæv på alle leder. Vi kontaktede dem med det samme og sendte billeder.
Vi talte med dem i telefon og da de er et lille firma gik vi med til selv at forsøge at rette pladen ud + skære den ud til det bord, vi skulle lave. Aftalen var, at hvis det ikke kunne lade sig gøre, så kunne vi returnere pladen og få pengene retur, da de kunne omsmelte pladen og materialet ikke gik til spilde.
Vi forsøgte at rette pladen ud og skære den til. Det var ikke muligt for os at rette den helt ud, og vi opdager derudover, at kvaliteten er dårlig. Der er en forskel på 6 mm i tykkelsen og pladen er fyldt med små huller i overfladen, hvilket indikerer, at der ikke har været styr på forarbejdningen.
Vi kontakter Plastic projects igen for at gøre brug af vores returneringsaftale, men de trækker i land. De vil have os til at sætte lister på for at udligne forskellen i tykkelsen, hvilket vi takker nej til. Til sidst får vi telefonisk aftalt, at vi skal returnere pladen, og vi sender derfor pladen tilbage. Vi sender vores kontooplysninger og giver dem besked om, at den er på vej.
Vi hører ikke noget fra dem, og da vi kan se, at de har modtaget pladen kontakter vi dem igen. De svarer, at de ikke vil refundere pengene, da de ikke synes pladen er skæv nok og at vi ikke har forsøgt os med lister, som vi takkede nej til.
De har nu både pladen og vores penge. Vi betalte 2300 for pladen og 500 i fragt tur/retur og står tilbage med ingenting. Vi håber, at de bruger vores penge på at forbedre kvaliteten af deres produkt. Vi kan desværre ikke anbefale dem.
20. oktober 2023