Vores kat kom hjem, efter akut væsketerapi (drop) og duftede af veterinærsygeplejerskens parfume = ingen tvivl om, at hun har fået kærlig og omsorgsfuld behandling💗 Vi klapper i hænderne over... Se mere
Har spildt en masse tid og penge hos dem med en hund der, efter vi har skiftet til en professionel klinik, har fået konstateret kræft, tid og penge vi kunne ha brugt på at bekæmpe kræften. Meget uer... Se mere
Peter Qvist har simpelthen med sin dygtige håndtering af vores Springer Spaniel Odin reddet vores jagtmakker og familiehund. Med en god plan for opfølgning, blodprøver og medicinering ser det ud at ha... Se mere
Stavneagervej 35, 8543, Hornslet, Danmark
- dyrlaegen@dine-dyr.dk
- www.dine-dyr.dk
Svarer typisk inden for 2 uger
Varm anbefaling
Jeg kom lidt tilfældigt til at benytte Rosenholm Dyreklinik, da min hund i efteråret havde flækket en klo og den dyrlæge jeg ellers brugte ikke havde tid. Professionel og empatisk arbejde fra alle hele vejen igennem, og til en rigtig overkommelig pris.
Dernæst fik min hund tid til en tandrensning hvor man fandt en flok dårlige tænder. Dyrlæge Peter gav sig god tid til at forklare og vise de dårlige tænder på røntgen og svarede på alle mine spørgsmål. I dag havde jeg så hunden til operation. Da jeg kom for at hente ham, låne han trygt indsvøbt i sit tæppe på gulvet i et behandlingsrum med hele to ansatte ved siden af sig. Han var vågnet lidt træls inden jeg kom (han er min lille dramaqueen) og måtte have lidt ekstra at slappe af på. Jeg sad med ham indtil han vågnede nok til at kunne komme hjem, og det meste af personalet var forbi og nusse om ham og tjekke op på ham flere gange. Igen med tid til god vejledning og svar på de spørgsmål jeg havde.
Stor tak til klinikken for at passe så godt på min firbenede ven!
Tandudtræk
Jeg var i dag hos Peter Qvist for at få trukket flere tænder ud på min lille hund, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Peter var både kompetent og grundig, tog sig tid til at forklare hele processen, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Han var utrolig dygtig, omsorgsfuld overfor min hund og professionel i sin tilgang. Jeg vil helt klart anbefale Peter til alle, der har brug for en dygtig dyrlæge!
Professionel og omsorgsfuld behandling…
Professionel og omsorgsfuld behandling af vores hvalp i forbindelse med narkose og tandudtrækning.
God vejledning om pleje og ernæring af hvalpe.
De bedste anbefalinger fra mig.

Vores kat kom hjem
Vi klapper i hænderne over at have så god og kompetent dyrlæge, som stod klar søndag aften, da vores kat blev akut syg. Alt blev tjekket og der har været både muligheder at vælge i mellem - hvad vi ville og var tryggest ved, samt vejledning i hvad og hvordan vi skulle forholde os fremadrettet.
Tak er et efterhånden sjældent ord, men vi så taknemlige for deres indsats!
(Og har også personligt sagt det til dem!)
Henriette
Jeg har været i konsultation næsten hver måned gennem lang tid med min kat hos dyrlæge Henriette. Mille havde dårlige nyrer og kastede meget op og tabte sig.
I forgårs kunne hun ikke løfte sin hale, så jeg troede, den var brækket. Henriette konstaterede, at det var fordi Mille havde tabt 500 gram på en måned, og havde ingen muskelmasse tilbage til at løfte den med.
Så det var tid at sige farvel til min dejlige kat gennem 18,5 år. Hun fik en indslumringssprøjte og jeg sad alene med hende de 5-10 minutter til den virkede og Mille faldt i dyb søvn i mine arme og jeg fik krammet og taget afsked. Jeg lagde hende over på bordet og Henriette lyttede på hjertet og fandt det sted, hun skulle sprøjte med den lille blå sprøjte. Kort efter var min elskede Milles hjerte stoppet.
Det var en stille og udramatisk oplevelse. Men meget meget sørgeligt.
Henriette har været en respektfuld støtte og fagligt meget dygtig dyrlæge for os.
Nu har jeg et batteridrevent bloklys til at stå med lyset tændt herhjemme. Jeg flytter det rundt på Milles pladser i løbet af dagen, så er det som om, hun er her lidt endnu. ❤️🩹
Jamen dog nogle anmeldelser indimellem
Jamen dog nogle anmeldelser indimellem.
Brugt Skæring dyreklinik mange år med fire hunde. 👍👍👍
Senest for en time siden efter kontrol blodprøver af Fie , hos Signe Jæger som vi elsker for hendes omsorg. ( at hun så spørger veterinærsygeplejerske Monica om at stikke er så fint fordi hun ER så god til det) 👍
Hvad der er trist at læse er aflivningsbeskrivelser som vi SLET IKKE KAN GENKENDE.
Vi måtte tage afsked med vores to gamle hunde med seks ugers mellemrum og det foregik ens og roligt begge gange, blev hurtig bedøvet og efterfølgende fik lagt kanyle ind til endeligt farvel. Ro og tid til afsked trods overarbejde hos dyrlægen .
At så vores lille Fie faldt ned af en trappe og slog benet og samtidig virkede trist ( havde mistet to søskende) fik både Signe Jæger og Christian Kirketerp til at foreslå blodprøver for en sikkerheds skyld og dette var uafhængigt af hinanden. Det viste lidt skæve tal , der kan rettes med foder.
Begge dyrlæger har ringet og hørt til os/hunden .
Sidst : hvis man ikke føler sig hørt ved opringning til klinikken, gentag symptomer roligt og bed evt om en opringning til beroligelse ( det er ofte nok til at der kommer ro på og få foreslag til smertestillende)
At fagligheden ikke er tiptop er helt forkert.
Med venlig hilsen Marianne Berg
Frokost pause er VIGTIGERE!!!😡
1 stjerne var det mindste, desværre!
0 stjerner eller et sted hvor der kunne trykkes, 'Burde IKKE være dyrlæger' havde været helt korrekt!
I går middag ringede jeg AKUT til Rosenholm dyreklinik, fordi jeg stod med en kattekilling på 4 uger hvor der kom noget hvid slimhinden artig ud af hans penis og at der var lidt blod i det. Jeg fortæller også at han ikke er kontaktbar og næsten helt livløs.😢
Sekretæren eller den dame som jeg snakket med siger så, 'åhhhhh, kan du komme efter 13.30, vi skal lige have frokost pause'. Hørte jeg rigtig??!🤯 Frokost pause..😠
Jeg var sur, jeg var ked af det og mest af alt, jeg var i CHOK! Alt sammen er jeg endnu, for da jeg fik fat i en dyrlæge som så længere end "madpakkerne" så var min lille killing ved at DØ!😠😢
2 timer max, så havde jeg stået med en død killing!..😡
Håber virkelig dèn madpakker var rigtig god.... Føj for h*****!.

Besvarelse fra Skæring - Rosenholm Dyreklinik
I morges var jeg på besøg med vores kat…
I morges var jeg på besøg med vores kat til vaccinationer, ormekur og et generelt helbredstjek.
Jeg blev mødt med et varmt smil af personalet. Min kat var ekstremt ængstelig, men takket være Dicte gik alt glat. Hun tog sig god tid til min kat og mig, da jeg havde mange spørgsmål. Hun var også meget imødekommende; jeg følte, at min kat var i gode hænder.
Da jeg havde en specifik præference for tidspunktet for den anden vaccination, blev dette noteret med det samme.
Jeg ønsker alle medarbejdere en dejlig sommer og sommerferie.

Den bedste anbefaling
Af hjertet tak til @rosenholmdyreklinik / vestdjurs dyrlæger for hurtig handling på denne travle fredag, og tage sig tid til at scanne og fjerne en mega betændt livmoder på Frida her, ellers kunne det være gået helt galt med en evt aflivning 🐶🐾🐾🥰🥰

Besvarelse fra Skæring - Rosenholm Dyreklinik
Jeg har en meget syg kat
Jeg har en meget syg kat, som skal aflives. Jeg laver en aftale med klinikken og skynder mig hjem fra Hadsund og så viser det sig, at jeg alligevel ikke har en aftale med klinikken, fordi de åbenbart manglede nogle oplysninger !! Nu står jeg stadig her med min meget syge kat og har fuldstændigt spildt min tid. De har heller ikke kunnet finde en ny tid til mig, for alle tider på fredag er forbeholdt klinikkens egne kunder, selvom at jeg tidligere har været kunde der, men det kunne de ikke lige finde i systemet. Jeg er meget utilfreds, meget ked af det og meget frustreret.

Omsorgsfuld og kompetent behandling
Endnu et positivt besøg hos dyrlægen. Vi har gennem årene været glade for den omsorgsfulde og professionelle behandling af vores 3 katte gennem tiden. Kattene var/er trygge ved dyrlægerne, og det smitter af på os som ejere. De bedste anbefalinger herfra. Bettina og Kenneth, og ikke mindst Molly(katten)

Besvarelse fra Skæring - Rosenholm Dyreklinik
Jeg har kun god erfaring med Skæring…
Jeg har kun god erfaring med Skæring Dyreklinik.
Vi bruger Skæring Dyreklinik til bl.a. tandrensning. Sidst vi ringede for at booke tid, da kunne vi hurtigt komme til, så det passede vores egen planlægning.
Nanna (vores hund) er helt tryg ved personalet og man kan mærke, at de går op i også at give hende en god oplevelse.

Besvarelse fra Skæring - Rosenholm Dyreklinik
Har spildt en masse tid og penge hos…
Meget uerfarent og amatøragtigt sted hvor man gætter sig frem i mangel af viden.
kan naturligvis godt være dygtige folk knyttet til stedet men dem mødte vi desværre ikke i dette tilfælde.

Besvarelse fra Skæring - Rosenholm Dyreklinik
Kan kun anbefale denne dyreklinik
Kan kun anbefale denne dyreklinik, fantastik og kompetent personale, der deler stor omsorg for både dyr og ejer. Så kæmpe anbefaling herfra!!!

De varmeste anbefalinger fra Milo
De varmeste anbefalinger fra Milo, Liva og jeg. De hjalp os til endelig at finde ud af Milo udfordringer var i forhold til kost og endelig fik vi gode behandlingsmuligheder som har givet glad og livlig hanhund igen 💙

De varmeste anbefalinger
De varmeste anbefalinger
Har brugt Skæring Dyreklinik siden 2017, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Personalet er ikke bare professionelle, men også empatiske og nærværende. Det har været dejligt og meget vigtigt, at det har været muligt, at blive fulgt af den samme dyrlæge gennem alle årene, som giver en god kontinuerlig og tryg behandling. Klinikkens dyrlæger er alle fagligt meget kompetente på mange forskellige områder, og de sparrer med hinanden, hvis det er nødvendigt, hvilket giver en ekstra sikkerhed for, at min hund altid får den optimale behandling. Der er en god balance mellem at være dygtig og samtidig vise den omsorg og varme, som både min hund, og jeg som ejer, har brug for. Det er tydeligt, at de brænder for deres arbejde, og gør en stor indsats for, at dyrene skal føle sig så trygge så muligt, når de møder dem.

Kan varmt anbefale Skæring dyreklinik
Kan varmt anbefale Skæring dyreklinik - jeg bruger dem fast til mine to katte. Personalet er dygtige og imødekommende, og det er altid en god oplevelse at få hjælp dernede - både for dyr og mennesker 😉 (Og det gælder både ved det årlige sundhedstjek og når man har akut brug for hjælp ved sygdom eller uheld).

Stor faglig ekspertise
Min hundehvalp fik operativt fjernet flere tænder i klinikken ved dyrlæge Peter Qvist. Alle mine ønsker til forløbet blev opfyldt og jeg oplevede stor faglig ekspertise fra såvel dyrlægen og øvrig personale. Så en kæmpe anbefaling herfra.

Besvarelse fra Skæring - Rosenholm Dyreklinik
Jeg har benyttet klinikken i både…
Jeg har benyttet klinikken i både Hornslet og Skæring. Begge steder er de professionelle og har modtaget høj service. Jeg kan varmt anbefale Peter Qvist og Christian Kirketerp.

Besvarelse fra Skæring - Rosenholm Dyreklinik
Vi har i flere år brugt Skæring…
Vi har i flere år brugt Skæring dyreklinik til vores aktive jagthund. Altid venligt og yderst kompetent personale.
Især Peter Qvist har stor kendskab til og erfaring med jagthunde og alt hvad de kan komme ud for. De varmeste anbefalinger herfra.