Faglig og professionelle...
Vi møder altid søde og imødekommende dyrlæger og sygeplejesker og har altid oplevet at få en høj faglig og professionel behandling.
Herfølge Dyrehospital er en smådyrsklinik. Hos os er omsorg, faglighed og et højt serviceniveau omdrejningspunkter i vores måde at omgås og behandle både kæledyr og deres ejere. ------------------------------------------------------------------ Vi er drevet af en kærlighed til dyrene og en erkendelse af vores ansvar for deres helbred og livskvalitet. Et ansvar, som vi lægger stor vægt på. Hos Herfølge Dyrehospital kan du altid forvente et højt informationsniveau hvad angår både diagnose, behandling, prognose og behandlingsomkostninger. Ligesom du også kan forvente fagligt opdateret personale, moderne faciliteter og udstyr, samt den bedste omsorg, pleje og behandling af dit kæledyr.
Vordingborgvej 78a , 4681, Herfølge, Danmark
Altid god behandling og god forklaring hvor vi føler os trygge
Jeg har 2 hunde, den ene er 6 måneder og synes hele verden er meget farlig lige nu, alle hos Herfølge dyrehospital tager sig god tid til at forsøge at gøre hende tryg, også når vi bare kommer forbi og øver at være der. Vores oeb på 8.5 år har lidt bøvl med inkontinens, og de er så gode til at lytte til os der kender hende bedst ift hvor meget behandling hun skal igennem, og hvordan vi oplever hendes reaktioner på medicinen. Kæmpe anbefaling herfra, man føler sig velkommen uanset hvad man kommer med, der lyttes og gøres alt for at trygheden er i orden for både hund og ejer
Kæmpe anbefaling. Vi har både vores hund og kat tilknyttet klinikken. De tager sig god tid til at tale med én, undersøger grundigt og er meget profesionelle. Vi er rigtig glade for at være hos dem :)

Besvarelse fra Herfølge Dyrehospital
Meget imødekommende personale som er lydhøre og nærværende. Professionel og hurtig behandling som gør der nemmere at have en svær hund. Som tidligere ansat og mangeårig kunde hos en rigtig dejlig dyrlæge i København får man høje forventninger. Disse er indtil nu blevet fuldt indfriet hos Herfølge Dyrehospital. Prislejet er i den høje ende, men har indtil nu også fået virkelig fin service for pengene. Synes det er et trygt og rart sted at komme. Tak for det! Keep it up :)

Besvarelse fra Herfølge Dyrehospital
Jeg har haft et forløb hos Herfølge Dyrehospital, hvor min ruhårede gravhund fik fjernet en knude og efterfølgende havde blødningsforstyrrelser grundet fjernelse af knuden.
Han er heldigvis sund, glad og rask igen og knuden var kræftfri :)
Jeg giver Herfølge Dyrehospital mine varmeste anbefalinger. Vi er blevet så godt behandlet, dyrlægerne er virkelig kompetente og giver sig god tid til at forklare situationen og samtidig være der for hunden. Jeres personale i receptionen er søde og imødekommende når vi kommer.
Man kan se at I brænder for jeres arbejde og for at være der for dyrene. Både Uffe og jeg har følt os virkelig godt behandlet. Tak for jer :)

Besvarelse fra Herfølge Dyrehospital
Hvis jeg kunne give 10 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ så havde jeg gjorde det! Vi er skiftet fra en dyrelæge i Køge, hvor det altid bare var så upersonligt og korte konsultationer - til hvor vi er nu hos Herfølge Dyrehospital, hvor fra mødet i receptionen til dyrlægerne er 100% personligt. Vi har både været der med vores kanin og hunde, og de har bare forstået vores dyr og taget godt tid til at undersøge på dyrenes præmisser. Ja, det er lidt dyrere end andre dyrelægere, men du får en meget bedre og længere tids konsultation. Jeg kan virkelig anbefale Louise og hendes fantastiske team!👏👏👏👏

Besvarelse fra Herfølge Dyrehospital
Har altid brugt Herfølge dyreklinik helt fra barns ben og så har der altid været en meget god service og altid mødt med et smil samt en tryghed at det er de samme mennesker msn møder

Besvarelse fra Herfølge Dyrehospital
Havde jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det. Vores hund bliver syg og min mor ringer efter en akuttid. De undersøger og beholder ham. Senere på dagen bliver min mor ringet op og får af vide at han er meget syg, og bør aflives. Vi tager til klinikken, og siger farvel til ham og han bliver aflivet. Vi aftaler at han skal kremeres og vi senere skal have ham retur i en urne. Efter 2-3 uger hvor vi intet hører fra dem, kontakter min mor klinikken, og får af vide at han er blevet kremeret men uden at vi kan få ham retur, da de påstår at det ikke var aftalen. Det er under al kritik at vi ikke får vores Charlie hjem til at kunne begrave ham, især når receptionisten spørger dyrlægen om hvordan man registrere at vi skal have urnen retur. Vi er skuffede og kan på ingen måde anbefale klinikken.

Besvarelse fra Herfølge Dyrehospital
I er for dyre, desværre.
Er det nødvendigt at en hjerte-lunge-orm test skal koste 730 kr?
Jeg er klar over alt stiger, men alligevel.
De får mine varmeste anbefalinger 💯
De er meget kompetente og personalet er utrolig imødekommende 🤗
Vi føler os altid i trygge hænde 🐶
På Herfølge Dyrehospital føler jeg mig altid godt behandlet af meget kompetente dyrlæger og sygeplejersker. Fagligheden er i højsædet og jeg er aldrig i tvivl om, at jeg får den bedst mulige behandling. Er der brug for opfølgning eller ekstra råd, er de ALTID søde til at hjælpe.
Jeg har tidligere benyttet mig af dyrlæger op til 80 km. fra min bopæl, for at få den bedste dyrlæge-faglige behandling. Efter at have fået SÅ gode erfaringer med Herfølge Dyrehospital føler jeg dog ikke længere, at jeg behøver tage så langt for den samme (eller ofte endde bedre) service og ekspertise.
Walter (Fransk Bulldog) er blevet opereret for blød gane og udvidet næsebor, Super forløb med god vejledning og information .. og Walter har fået meget bedre idag. En udredning og operation som er jeg super glad for.
Mange tak for jeres meget seriøse tilgang til os kunder og husdyr.
Vi har ( igen ) fået den bedst oplevelse, selv om det var en trist oplevelse for os ( men vi var afklaret ) omkring aflivning af vores hund Futte ( 15 år )
Stor ros til jer medarbejder hos Herfølge Dyreklinik. I er super profesionelle omkring håndtering af sorg i familien. Kæmpe ros til Dyrelægen 😀
Vi kommer helt sikkert tilbage, når tid kommer 😀
5 stjerne ud af 5 herfra 😀
Det var super godt!!
Vi har altid fået virkelig god behandling og kan virkelig anbefale dem både til hest, hund og andre dyr.
Medarbejderne er altid søde og imødekommende hvilket også gør ens dyr trygge.
Ville til hver en tid anbefale dem!
Jeg afventede at de skulle ringe tilbage med svar på et spørgsmål ang. min hund, de ringede aldrig tilbage og senere på aftenen blev min hund mere syg og jeg måtte en tur til Karlslunde -hvilket også kostede overpris
Jeg kommer aldrig til at bruge dem mere og jeg kan bestemt heller ikke anbefale dem til andre
Har siden 2010 været trofast kunde hos herfølge dyreklinik. Idag ringer jeg til dem kl. 8.30(i dyrelæge bestilling tid)
Angående min hun halter. Få følgende svar: har ingen tider ring til karlslunde eller faxe dyre klinik jeg spørger om jeg kan få noget smertestillende svar nej .
Kan kan godt forstå travlhed men de tilbud mig ikke en tid en anden dag
Jeg blev direkte fyret som kunde.
Nu har jeg da så løst problemet med en anden dyreklinik som jeg så vil besøge fremover.