Plantorama Anmeldelser

6.288

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 500 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder fremhæver det store udvalg af planter og krukker, og flere er glade for den hurtige og professionelle levering, hvor varerne ofte ankommer i fin stand. Folk sætter pris på muligheden for at spore deres pakker og den nemme navigation på hjemmesiden, samt den gode service de modtager ved afhentning. Dog oplever nogle kunder problemer med leveringstidspunkter, manglende information om levering, og at varer ankommer beskadigede eller i dårlig stand. Der er også kritik af personalets tilgængelighed og viden om produkterne, samt at butikken generelt kan virke uorganiseret med visne planter og manglende prisskilte. Nogle forbrugere finder produktbeskrivelserne misvisende, især vedrørende plantestørrelser og spiselighed, hvilket fører til utilfredshed med de købte varer.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om produkter, hvor nogle kunder rapporterer om fine varer, hurtig levering... Se mere

Staff

Kunder noterer tvetydige oplevelser med personalet, hvor nogle roser medarbejdere for at være venlige,... Se mere

Delivery service

Kunder deler positive meninger om leveringsservicen, idet mange roser hurtig og perfekt levering samt... Se mere

Service

Kunder havde tvetydige oplevelser med servicen, hvor mange rapporterede positive interaktioner, såsom hurtig... Se mere

Quality

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af kvaliteten, hvor nogle kunder udtrykker stor tilfredshed med... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Planten er fin. Men den mail jeg skulle modtage dagen i forvejen med tidspunkt for levering udeblev. Det er lidt svært at planlægge at være hjemme når man ikke modtager andet end et track og trace... Se mere

Jeg købte udendørs krukker, fint udvalg og godt tilfreds med det. Diverse planter til krukkerne, jord, gødning , alt som det skulle være, Vil gerne fremhæve, at der var handicap toilet på stedet. Ene... Se mere

Da jeg modtog Samir vandspil, var den gået lidt stykker bagpå, men det jeg limet - nogenlunde. Betyder ikke så meget, for man kigger ikke bagpå 😉 Fik tilføjet en lille led lyskæde bagpå og hvide pyn... Se mere

God service, fint med transporten. 5 ud af 6 planter var fine, den sidste snakker vi ikke om, så derfor 4 ud af 5 stjerner 👍

1. nr. 37 af de 39 bedste virksomheder i Havecenter

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Oplevelsescenter med alt til havelivet, boligelivet og dyrelivet

Middel

6 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(6.288)

Når der er bestilt hjemmelevering

Når der er bestilt hjemmelevering, forventes det naturligvis at man får besked via en mail eller et ring på dørklokken, og ikke at varerne blot stilles i indgangen til opgangen til fri benyttelse.
Planterne var placeret så tæt i kassen at 2 af planterne var ret beskadiget - ØV!!!!

13. juli 2026

Plantorama Vejle👎🏼

Plantorama Vejle👎🏼
Tog turen fra Grenå for at hente nye havemøbler, men butikken er ikke i stand til at sælge havemøbler efter kl 17 åbenbart, det personel der var på arbejde havde mere travlt med at få butikken lukket - absolut sidste gang jeg sætter mine ben i den butik!!!

10. juli 2026

Planten er fin

Planten er fin.
Men den mail jeg skulle modtage dagen i forvejen med tidspunkt for levering udeblev. Det er lidt svært at planlægge at være hjemme når man ikke modtager andet end et track og trace til fragtfirmaet.

10. juli 2026

Forbilledlig service fra kundeservice

Jeg havde lavet to ordrer som jeg gerne ville have samleveret. Ringede til kundeservice og fik en forbilledlig god service. Ordrerne blev samleveret. Varerne er lige ankommet med transparant levering fra Brink Transport. Alt gik godt.

Fin oplevelse

Fin oplevelse, jeg bestilte et gavekort og vil gerne selv afleverer det så det har jeg printet ud -alt ser fint ud.
Hilsen
Sanne

9. juli 2026

Jeg havde for 200 kr bestilt to…

Jeg havde for 200 kr bestilt to Pelargonier jeg bestilte dem i røde, men fik tilsendt 1 hvid og 1 pink. Det synes jeg godt nok er underligt!

Plantorama-logo

Besvarelse fra Plantorama

Kære Susanne

Tak for din tilbagemelding. Vi kan godt forstå, at det kan virke underligt, når du havde håbet på at modtage to røde pelargonier. Denne vare sælges dog assorteret. Det betyder, at du modtager en tilfældig variant, som kan afvige fra det viste billede – f.eks. i farve, mønster og højde. Vi kan derfor desværre ikke garantere eller imødekomme ønsker om specifikke farver, størrelser eller andre varianter. Dette gør vi opmærksom på i produktbeskrivelsen inden købet. Vi beklager, hvis dette ikke har været tydeligt for dig.

Mange hilsner
Plantorama

Meget tilfreds

Meget tilfreds.
Jeg har netop modtaget min ordre (via Brink Transport), bestillingen på en japansk dværgløn blev afgivet søndag aften. Her tirsdag formiddag står den så foran min hoveddør. Den er helt som forventet ud fra billedet på Plantoramas hjemmeside.

7. juli 2026

Farverne på de spanske margueritter som…

Farverne på de spanske margueritter som jeg fik leveret er fine, men nogle af planterne er så ranglet,at det klart ville være nogen jeg ville være gået uden om selv. Derudover er de enten pakket så hurtigt/ hårdt eller så er det under transporten de er blevet håndteret hårdt for flere af stængerne var knækket. Alt i alt en lidt øv oplevelse da jeg jo satte min lid til at min order ville blive håndteret på en måde og i en kvalitet som jeg selv ville ha gjort.

3. juli 2026
Plantorama-logo

Besvarelse fra Plantorama

Kære Lone

Tak for din tilbagemelding. Det er vi kede af at høre. Det er naturligvis ikke den stand, planterne skal være i ved levering, og vi forstår godt din skuffelse over, at flere af dem var ranglede, og at nogle af stængerne var knækket. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 88 53 88 53 eller via e-mail på kundeservice@plantorama.dk, så vi kan se nærmere på sagen og finde en løsning sammen med dig.

Mange hilsner
Plantorama

Flot til prisen.

Fik tilføjet en lille led lyskæde bagpå og hvide pynte sten i bunden.

2. juli 2026

Hurtig levering og god service

Vi købte et udendørs loungesæt og fik leveret til døren allerede to dage efter, hvor vi forventede levering efter en uge. Det var vi meget imponeret over. Da vi samlede sættet var en skrue til den ene loungestol defekt og kunne ikke samles korrekt. Vi kørte samme dag ind til Plantorama i Aalborg og fik en ny stol med hjem med det samme. Det er vi virkelig tilfredse med. Kvaliteten på møblerne føler vi er i top og vi er virkelig glade for det.

25. juni 2026